Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana -40, 18.09.2007 klo 21.12.

 1. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Minun silmään Eero ei ihan parhaassa vireessään ollut. Lukuisia tilanteita, joissa oli mielestäni hieman puolittain mukana. Toki myönnän, että viestini meni vähän väärään ketjuun ja väärällä sävyllä, ei se nyt niin kauhean suuri virhevalinta ollut KalPalta laittaa Eeroa maaliin. Kilpeläistä tarvitaan, mutta pelipaikan ei tule olla itsestäänselvyys.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllä tuo ainakin itsellä vähän pelotti aina paikan tullen. Toki eka peli pitkään aikaan niin on varmasti hakemista. Etenkin kun vetoja tulee vähän ja nekin sitten pahoista paikoista. Ok peli silti.

  Nuo tyhmät jäähyt (vaikkakin pelicans pelaajien kalasteluilla) meinasivat tänäänkin pisteet maksaa. Jäähyt pois ja sarja katkeaa jo keskiviikkona!

  Oiskohan tää pitäny sittenki posiketjuun mennä?!
   
 3. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mankisen musta pari minuuttinen vituttelee. Eka jäi kiekko 1vs1 haastossa ihan maalin edessä, heti hetken päästä sai kiekon läpiajotilanteeseen ja kiekko jäi jälkeen.. Heti putkeen tarpeeton (vaikkakin varmaan vahinko) selästä taklaus omassa päässä ja ulos.. ei menny momentumit niinku strömsössä..
   
 4. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pääasiassa näin, mutta tänään Mankinen kyllä hukkasi kiekkoja luvattoman paljon hyökkäsyalueella. Mutta kuten sanoin, ei mua vituta.
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Ei varmaan ollut parhaimmillaan, mutta huippukuntoon parin viikon pelaamattomuuden jälkeen pääseminen edellyttää peliaikaa ja ihan perusteltua oli lauantaipelin jälkeen vaihtaa aloittavaa veskaa. Nythän tämä oli win-win, eli voitto ja peliaikaa. Hienoa sekin että Godla on ajettu sisään pudotuspeleihin eli on kaksi vahtia jolla voidaan voittaa.
   
 6. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei mitään epäselvyyttä vaan voittava vahti jatkaa ja kovat pelit vasta tulossa.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Huikeaa kevättä pelaavan Ruutun kausi on kyllä varmasti paketissa. Oisko mennyt solisluu tai olkapää sijoiltaan. Kipeältä näytti. Vituttaa jos Mikkola ja Ruuttu molemmat poissa ku tästä sarjasta jatketaan
   
 8. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mikkolan arvelisin palaavan välieriin, eiköhän tuota ole varotoimenpiteenä lepuutettu nyt. Turha laittaa tuonne riskeeraamaan mitään. Ruuttun tilanne näytti kyllä pahalta, miehen ilme vielä tuskaisemmalta ja kieltämättä vituttaa jos/kun tulee pidempi huili. Ollut yksi suurimpia tasonnostajia vuodenvaihteen jälkeen.

  Onneksi illassa on myös positiivisia puolia... mitä vittua, välieriin. Voiko niitä pelata?
   
 9. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  V*tuttaa Sedun soittolistat - mistä se oikein repii nuo biisit? Esim. heti JYPin maalin jälkeen olis pitäny saada läpsyttimet heilumaan ja porukka kannustamaan omia, mutta ei kun soitetaan jotain diipadaapaa. Omat suosikit narikkaan ja vähän pelisilmää biisivalintoihin!
   
 10. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Läpsyttimistä ja soitoista viis, enemmän vituttaa tuo kohtuu munaton esitys tänään. Ei pystynyt KalPa tänään tekemään yhtään kunnon maalipaikkaa Jypiä vastaan. Tartteis tehdä jottain?????
   
 11. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Kyllä rehellisyyden nimissä on sanottava, että JYP otti niskalenkin pelillisistä asioista: tietää ikävyyksiä KalPalle.

  KalPa ei ollut huono, mutta hävisi paremmalleen.
   
 12. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Aamen tähän. Jaksan joka kerta raivostua siitä miten pieleen biisivalinnat välillä menee - pahinta on huuri se, jos musiikki ei kohtaa pelitilanteen kanssa ollenkaan. Tavallaan tykkään siitä, että klassikoiden lisäksi soitetaan muutakin, ettei soittolista ole sama kuin neljässätoista muussakin liigahallissa, mutta... Joitain biisejä ei soiteta jäähalleissa ihan syystä.
   
 13. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  On kyllä saatanan vaikea toipua tästä pettymyksestä. JYP oli kyllä parempi, ei siinä mitään. Mutta se, että sitä finaalipaikkaa on odotettu 25 vuotta ja oli kaikki tsäänssit haastaa JYP tänään... (sitten viesti jatkuu posilaarissa)
   
 14. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vittu.

  Tajusin just että mikään ei riitä. Ennen kautta olisin sanonut että PO-paikka on huikea suoritus. Kotietu sensaatio. Pieneen mieleenkään ei tullut mitalipelit, saati sitten finaalisarja. Nyt jo tiedän että vituttaa jos hävitään. Ja jos voitetaan niin ensi kaudella menee varmaan huonommin. Ja vituttaa kun pelaajia lähtee.

  Rankkaa tää kannattaminen. Aina pelottaa tai vituttaa :)
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  eivituta.jpg
   
 16. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Ei niin. Mestaruuteen riittää, että voittavat jäljellä olevat kotipelit. 4-0 olisi ollutkin pienen luokan sensaatio.
   
 17. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Vitunvitunvittu, Boston tipahti. Ehkä eniten just tällä hetkellä vituttaa se, että en oo osannut alkaa kannattaa mitään sellaista jääkiekkoseuraa, joka edes joskus voittais jotain.
  Edit. Ei tartte alkaa kertomaan, että Böstön voitti 2011. Samana keväänä muuan KalPa voitti runkosarjan. Vai oliko se nyt seuraavana, aivan sama.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2017 klo 01.26
 18. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Sebok ei kyllä maalia osaa tehdä. Kai se nyt edes vahingossa joskus voisi mennä.
   
 19. El Lude Jäsen

  Voihan vittujen vittu. Pitääkö KalPan pelata vielä tuomareitakin vastaan?
   
 20. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mä vannoin ja vakuutin itselleni ennen finaaleja, että näistä peleistä vain nautitaan. Enkä oikein osannut ennen ensimmäistä peliä ajatellakaan, että KalPa voisi oikeasti voittaa mestaruuden. Ennen kolmatta peliä tajusin, että sellainen mahdollisuus on oikeasti olemassa. Sen jälkeen se mahdollisuus totta kai muuttui taas käytännöstä teoriaksi.

  Niin siinä kuitenkin käy, että näiden tappioiden jälkeen vitutus on jotain ennenkokematonta. Pettymys on nyt kyllä niin suurta, että on paras purkaa se ennen torstaita.

  Voi vittu.
   
 21. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Täytyy kyllä myöntää että syö miestä. Virheet ratkaisee, ja Tapparahan ei virheitä tee. KalPa taas tekee juuri sen verran että Tappara saa ensimmöisen maalin ja sen jälkeen se vittumainen roikkumiskiekko hoitaa homman.
   
 22. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllä nyt vituttaa eka kerran tänä keväänä. Esitys oli just semmoinen mitä halusi odottaa eilisen sukelluksen jälkeen, mutta avausmaali jäi tekemättä. VMP.
   
 23. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ainut virhe oli liika innokkuus josta vastustaja autettiin karkumatkalle. Maalin etäisyydellä ei ole parissa pelissä pystytty roikkumaan vaan kärsivällisyys on loppunut juuri pahimmalla hetkellä, tyrehdyttäen sen parhaimman kirin.
  Paikkoja pitäisi kovemmalla prosentilla käyttää, siitä ei pääse mihinkään.
   
 24. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Hiukan korpeaa että SM-Liigan finaaleista 2017 tehtiin TET-jakso tuomareille.
   
 25. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Käpy kyllä paloi lopulta oikein kunnolla tuomaritöhöilyyn. Vaikka huonoja tuomioita on ollut molemmin puolin, kyllä ne valitettavasti iskevät KalPaan kovemmin, mikäli ne johtavat pelaajan poistumiseen/poistamiseen kaukalosta. Tapparalla on heittää liigatason ukkoja kentälle kuin venäläisillä itärintamalla, KalPalla ei ole. Lauantaina Ruuttu saatiin teloa ulos ilman rangaistusta, eilen Mutanen suihkuun ja pelkona vielä mahdollisesti lisärangaistus. Molemmat satavat Tapparan laariin.