Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana -40, 18.09.2007 klo 21.12.

 1. tuulis2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Toivottavasti Kalpa sisuuntuu tuomarilinjasta. Ihme juttu kun Tappara saa sitoa ja kahvata koko ajan, ja heti kun kaatuvat omiin
  luistimiin, niin Kalpalle jäähy. Raivostuttavaa. Toivottavasti huomenna Tappara saa kunnon rökäletappion ja kummelihenkilö pelikieltoa.
   
 2. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  On luonnollista että nälkä kasvaa menestyksen myötä ja suomen mestaruudestahan tässä ihan oikeasti taistellaan. Silti täytyy näiden tuntemusten myötä katsoa isoa kokonaiskuvaa ja suhteuttaa tuntemukset lopulta siihen. Jos KalPa repäisee kunnon loppukirin ja voittaa mestaruuden kaatamalla kokeneemman ja materiaaliltaan vahvemman ennakkosuosikin, se on nuoren ja kokemattoman joukkueen super- jättipotti, mutta täytyy myös huomioida että jos tuloksesi tulee taistelun tuloksena SM- hopea, se on KalPan historian kirkkain hopeamitali kautta aikojen ja ansaitsee kunnon juhlinnan ja täyden tunnustuksen kiekkokeväään päätökseksi.

  Olennaista on, että kakkosijan tullessa saa v++++tuttaa ihan vapaasti, kunhan senpäälle tämä tuleva mitali, jos se on hopeinen, saa myös sille kuuluvan arvon ja kunnon juhlinnan, koska lähtökohtana oli liigan 15. sija ja sensijaan ollaankin keväällä finaalissa ja suomenmestaruusmitali kaulassa.
  Tämä oli vain yksi mielipide kesken finaalisarjan. Jokaisella on arvomaailmansa ja arvostuksensa, elämän nautinnot ja rikkaus tulevat kyvystä ottaa ilo irti silloinkin, kun virallisesti pitäisi olla allapäin. Kyky nauttia hyvin tehdystä työstä ja nauttia sen antamista hedelmistä, minkäsuuruisia ne ovatkin.
  KalPa tulee voittamaan vielä mestaruuden, nyt tai vähän myöhemmin. Meillä on aihetta tänä keväänä pelkkään juhlaan, on oma näkökantani. Kiitos.
   
 3. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Lisätietoja tästä? Haapalan tilalle tulee Luoto, joka pelaa ensimmäistä kauttaan liigassa ja seuraavana listalla onkin Manu Honkanen ja sitten... öööh enpäs edes tiedä, varmaan nostetaan pakki (Salonen) hyökkääjäksi ja otetaan SammalTapsa pakistoon. Siinähän se Tapparan huima vararosteri tulikin lueteltua kokonaisuudessaan.
   
 4. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Ei kannata tulla kylvämään positiivisuuden siementä, ettei vitutus laannu.
   
 5. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Voin kertoa, että jos finaalit häviätte niin nykyinen vitutus on pientä ja jos voitatte, niin kukaan ei muista että olisi ikinä edes vituttanut. Kokemusta on lähivuosilta.

  Jatkakaa.
   
 6. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Tunnut puhuvan kokemuksen syvällä rintaäänellä, jota täytyy arvostaa. Alkaako se todellinen vitutus tulla ensimmäisen, toisen vai kolmannen peräkkäisen finaalitappion jälkeen? Ja huuhtooko mestaruus sen kaiken mennessään?

  Terveisin ROOKIE
   
 7. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Tässähän on nyt semmone juttu että mansesterissahan on kuulemma kaikki ikäänkun vähäsen suurempaa kun muualla joten vitutuskin pitää siis olla niinkus turboahdetulla oravalla eikä sillä tavallisella ujosti käpyä kuusesta ravistavalla pikkupörriäisellä, semmonen vakiovitutus ei kuulu tapparan suuruusluokan imagoon ollenkaan. Hallitseva mestari kun pelaa niin odotuksetkin on korkialla ja vitutukset liikahopeista siis myös semmoset kanssa.
  Toista se on meillä täällä metsäveljien- ja töllien rajamailla missä SM-mitaleista näkyy harvemmin kun Halleyn komeettoja, elikkäs mestaruus on semmonen kaukainen haavekuva mikä sitten joskus jysähtää kun jysähtää kertalaakista katosta sisään ja sitten keitetään pontikkaan ja juhlitaan. Siihen asti kaikki SM-metallina tunnettu on siis vanhan hienon kansanlaulun tavoin sarjassamme "ameriikan herkkuva, lanttuva, kaaliva, hopiva, ronssiva, ameeriikan herkkuva". Siitä naatitaan jotta perse paukkuu ja piletetään puijonjuurella aamukuuteen juhannukseen asti. Myöhemmin, ehkä jo ylihuomenna meillä saattaa olla myös kanadanmaljava, ameeriikan herkkuva, mutta jos meille tulloo hoopiva, se on nyt sitten soopiva ja sekin siis ameerikan heeerkkuuva. Kanadanmaljava sitten myöhemmin, postuumisti herkkuva.

  Edellä siis yhteenvetona, isoa vituttaa isosti ja pientä pienemmästi. Kaikki käypi ja nyt korkki kiinni : D
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017 klo 17.50
 8. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Alkaa. Ja kasvaa vuosi vuodelta, kolmannen jälkeen sitä ei edes pysty kuvailemaan, se pitää kokea... tai no, en suosittele. Ja mestaruus huuhtoo paljon, ei ehkä ihan kaikkea, paitsi pariksi kolmeksi viikoksi, ehkä toinen mestaruus putkeen huuhtoisi loputkin.
   
 9. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Tuota, entäs se amiraali tuopissa? : D
   
 10. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Jotenkin hupaisaa, että viidettä kertaa putkeen finaaleissa olevan joukkueen kannattaja tulee kertoilemaan KalPan kannattajille vitutuksesta. Jotenkin vaikea uskoa, että finaalitappiot voisi vituttaa yhtä paljon kuin mm. Liigasta putoaminen, konkurssin myötä Suomi-sarjaan putoaminen tai lukuisat jumbosijat, joista viimeisimmästä ei ole kuin kolme vuotta aikaa.

  Tokihan se vituttaa, jos kannua ei Kuopion torille tänäkään keväänä saada, mutta ei se nyt mikään vitutuksen huipentuma ole että rakkaan seuramme taakse jäi vain 13/14 vastustajista.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Hopeaa pidän arvokkaimpana mitalina organisaation kasvun ja fanipohjan kasvattamisen kannalta.

  En ole pystynyt mitään vertaamaan 3 peräkkäisen finaalin häviämiseen. Se oli ihan hirveetä, periaatteessa 4 vuotta meni ennenkuin voitti yhtään mitään. Toivo eli aina 99,5% kaudesta ja sitten 2-3 viimeisen mahdollisen päivän aikana jysähti luu käteen.

  Mutta se mitä ne hävityt hopeat tekee, ne kasvattaa nalkää. Kun fani ei sitä tavoitetta ja unelmaa saavuta, sitä VOITTOA vaan alkaa haluamaan entistä enemmän ja siitä tulee entistä tärkeämpi. Jos Tappara olisi voittanut mestaruuden heti 2013, niin en usko että fanipohja olisi kasvanut ja ennenkaikkea sitounut joukkueeseen niin rajusti, mitä se kolmen yhdessä koetun pettymyksen jälkeen teki. Kaikilla jotenkin se kannattamisen "raivo" ja jääräpäisyys vaan lisääntyi. Fanius vahvistui kaikilla, koska panostit joukkueeseen ja playoff-kevääsen, teit reissuja, sait hienoja kokemuksia, mutta et saavuttanut mitään. Sen vaan olen huomannut kaveriporukasta.

  Mestaruus tyynnytti vähän nälkää, mutta itselläni olen huomannut sen menevän niin, että 1 mestaruus kuittaa yhden hopean. Kolme kannua tähän nyt putkeen, niin sitten nuo kolme hopeaa tuntuu ihan hienolta saavutukselta. Jälkikäteen. Ei ne silloin siinä hetkessä tuntuneet ku ihan hirveältä.

  Saman olen huomannut Suomen maajoukkueen kanssa. Koska me "aina hävitään", niin maajoukkueen osalta on semmoinen jatkuva raivo ja jääräpäisyys Karjala-lippis -kansalla päällä. Liika voittaminen tuudittaisi ja voisi tuoda ylimielisyydenkin.

  Omana haaveena maajoukkueen osalta on Best-of-the-Best turnauksen voittaminen. Möm-Mömmit on ihan kivoja jos sillointällöin tulee, junnukisat menee suht samalla asteella, tosin niiden kiinnsotaus on nyt vanhemmiten ollut nousussa, kun NHL-prospekteja seuraa enemmän. MM-kisojen aikaan toki pidän siitä, että muitakin kun tiettyjä kavereitani jääkiekko kiinnostaa. Kiekosta on aina mukava rupatella.

  Mutta joo, KalPan voitto vituttaisi ihan helvetisti, mitä tulee ketjun aiheeseen.
   
 12. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Hetkisen kun on vitutusketjusta poissa, niin eikös heti käy vihulaiset huutelemassa että miten päin pitäisi vituttaa ja kuinka paljon, ei meinannut koko ketjua tunnistaa. Ihan kaikesta ei kuulkaas vanhat mestarit kannata alkaa tulla neuvomaan, vaikka kokemusta häviämisestä ja vähän voittamisestakin teillä enemmän onkin. Täällä puhutaan savolaisesta vitutuksesta, jonka syvimmästä olemuksesta teillä ei voi koskaan tulla olemaan kuin parhaimmillaankaan ohuehko aavistus. Ohvi-topikeiks tekis mieli mokomat viestit ilimottaa. Vähemmästäkin vituttaa.
   
 13. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Et havainnut pienehköä vitutuksen mukanaan tuomaa tarkoituksellista liioittelua ja itseruoskintaa? Totta varmaan se, ettei Tapparallakaan ole määrättömästi miehiä, mutta totta on myös se, että aika vähissä on KalPan korvausukkelit. Eihän siellä ole enää kuin juniori 7. pakki jäljellä perusteettomia ulosajoja ja polvitaklattuja hyökkääjiä korvaamaan. ;) Vituttaahan se.

  Ja mitä tulee mahdolliseen vitutukseen, mikäli jäädään hopealle, on se vitutus vähintäänkin suotavaa. Jos se ei yhtään vituttaisi, olisi sama ollut luovuttaa jo JYP-sarjan voittamisen jälkeen.
   
 14. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kylläpä meni taas vakavaksi. Vitutusketju on vitutusta varten, ja vitutus puolestaan on yleensä hetkellistä, irrationaalista, voimakasta ja aitoa. Eipä vähätellä toistemme vitutusta.

  Seuroja ei voi verrata keskenään. KalPalla on oma uniikki tarinansa ja Tapparalla omansa. Kolmen peräkkäisen finaalisarjan häviäminen varmasti vitututtaa aivan uskomattomalla tavalla, mutta kyllä ne perättäiset jumbosijatkin vituttaaa tavalla, jota voi olla ulkopuolisen vaikea käsittää. KalPan kannattaminen on ollut jatkuvaa näköalattomuutta; välillä se tunneli on näyttänyt olevan niin pitkä, ettei valoa ole voinut nähdä, ja on menettänyt uskonsa siihen että valoa ylipäänsä on. Siihen nähden tuntuu aika absurdilta murehtia jotain hopealle jäämistä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että finaalipaikka on ja tulee olemaan keräilyharvinaisuus Kuopiossa, joten mitään kolmen kevään harjoittelua tähän ei voida vetää alle; mestaruus on otettava nyt, koska seuraavaa tilaisuutta saadaan taas odotella.

  Jos tästä turpaan tulee, niin onhan se vitutus aivan taattu.
   
 15. Kilpimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Täällä vitutus kääntyi hetki sitten laskuun, kun sain hankittua liput huomiseen peliin ja vieläpä normaalihinnalla!
  Perusvitutus on ja pysyy, mutta nyt hieman hetkellisesti helpotti.
   
 16. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vituttaa kun aina Kalpan kauden päättyessä on saatanasti lunta ja kylmä! Ihan sama milloin kausi loppuu, mutta keli tuntuu olevan aina sama!
   
 17. El Lude Jäsen

  Voihan vittujen vittu. Kyseenalaiseen maaliin tämäkin ottelu ratkesi. Vittu, että osaa isoa miestä vituttaa. 26 vuotta sitten ei vituttanut yhtä paljoa. Jos kerran 26 vuoteen KalPa finaaleihin pääsee, niin minä en sitä seuraavaa finaalisarjaa enää ole näkemässä. Toivon mukaan tänne ei tule näitä tappura-taustaisia runkkareita kertomaan, että mikä on sitä oikeaa vitutusta. Hopea - kylläpä kiinnostaa...
  VITTU!
   
 18. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllähän tämä vituttaa. Jotenki tuntu että se KalPa mitä nähtiin Pelicans ja JYP sarjassa ei nähty enää finaaleissa. Kait se Tapparava vaan oli sit niin kova.

  Ps. Vituttaa
   
 19. El Lude Jäsen

  Ylös.
  Vituttaa joukkueen totaalihajoaminen. Tommi jokinen kärkikentistä jäljellä. Pakistosta läksi kolme kovaa palaa pois. Kilpeläisestä puhumattakaan. Korpivaellusta luvassa. Onneksi on suljettu liiga ettei voida pudota Mestikseen.
  Vittujen vittu.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 16.34
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Jäätävä kuppaus kyllä käynnissä teillä, tai pikemminkin teiltä. Yleensä SaiPa on se jengi, joka hajoaa joka kauden jälkeen atomeiksi, mutta tää on jotain ihan muuta.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Siihen päälle vielä sitten vuoden valmentajakin poistuu muualle ja me saadaan noviisi penkin taakse! Kyllä kalpalaisia nyt koetellaan.
   
 22. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
 23. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 24. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Puustinen JYPiin.
   
 25. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Mutta eihän tuo ole, tai sen ei ainakaan pitäisi olla vitutuksen aihe. Juuso menee alisuorittamaan Nosmokingteamiin pariksi vuodeksi, ja saadaan kotiutettua herra sitten varsin halvalla. Juusopuu on suomijääkiekon uusi tuomaspihlman, kunnes sitten aikanaan kotiseuraan palattuaan räjäyttää pankin.

  Jos joku vituttaa niin se, että huonompi Koskiranta on edelleen vahvin ehdokas siksi kärkisentteriksi.