Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana -40, 18.09.2007 klo 21.12.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kylläpä pisti taas vituttamaan tuo Kilpeläis-show. "Joo pelaa varmaan lauantaina" no olihan mies tuolla Liigan sivuillakin, mutta mutta.. kappas vain niin Godla aloittaa. Haiskahtaa taas #hyvänpäivänfanien kusettamiseltä + silmään pissimiseltä. Hommataan porukkaa hallille IFKta vastaan hinnalla millä hyvänsä. Liigapörssikin kusi kun tuosta kiitti kun Godla piti pois vaihtaa. Pitääköhän ne oikeasti faneja nuin tyhminä? Nojoo.. eipä nyt sen enempää onneksi vituta kun peli kulkee ja voittoja tulee. Paitsi että vituttaa myös tuo Santeri Lukka. On siinä huono pelaaja. Kusi Godlan nollapelinkin täysin tyhmällä jäähyllään.

  Ettei mene liian sumuteiseksi niin hyvää isänpäivää kaikille iseille ja itsensä niiksi kutsuville jo näin etukäteen!
   
 2. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  IFK kaatuu lauantai-iltana yli 4000-päisen yleisön edessä ja joukkue porskuttaa sarjakakkosena, mutta ensimmäinen pelin jälkeinen viesti tulee vitutusketjuun. Nimimerkki ei yllättänyt.

  Vitun toimisto kun huijaatte porukkaa hallille väittämällä että ykkösveska pelaa. Ja vitun paskahousut kun ette saaneet kakkosveskalle edes nollapeliä. Saatanat tunarit.

  Kyllä muakin ihmetyttää vähän mikä Eerolla on, mutta voi hetken aikaa edes miettiä, että siellä on esimerkiksi alkulämpöjen jälkeen voinut Eero todeta, ettei pystykään pelaamaan. Ihan kaikkea ei tarvitse heti kaataa sinne toimiston suuntaan.
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Niin eikö ole jännää että vaikka kaikki pelittää niin silti vituttaa? Erikoista sanon minä. Hyvää lauantai-illan jatkoa sinne kuitenkin :)
   
 4. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Paluu suurseuraksi on hyvässä vauhdissa, kun lauantaina HIFK ottaa 4000 katsojan edessä 3-1 kuonoon Niiralassa eikä kenelläkään ole mitään sanottavaa. Aah, kuin vanhoina hyvinä aikoina, ja Laurila/Koistinen/Lukka on paska. Toisaalta ehkä parempi näin päin, että kiinnostusta riittää vaihteeksi hallia kohtaan enemmän. Ensi kaudella voitetaan runkosarja.
   
 5. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Vittu kun ollaan väärässä päässä sarjataulua, ei painu alas sitten millään! Ei mitään häpyä eikä kunnioitusta vanhoja huonoja aikoja kohtaan, kerrassaan pöyristyttävää!
  On se nyt helvetin helvetti ettei mitään rajoja muisteta! Saatana!
   
 6. El Lude Jäsen

  Niin. Vittu, kun ei edes vituta KalPa. On aikoihin eletty. Vuodesta 1987 tähän päivään asti on KalPa vituttanut välillä enemmän ja välillä vähemmän. Vitttuu.
   
 7. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Olen kyllä itse henkilökohtaisesti sitä mieltä että minua vituttaa kun Söör Huttusen äänitorvi, Mr. Reagointi ja Mr. Variaatio Söör Miksuli on jättänyt tämän palstan.

  Onneksi sentään Liiga laajeni ja Mikkelistä löytyi vastaava Jääkiekkoliiton koulutusmateriaalia näppikselleen syytävä hahmo.
   
 8. Pallonivel Jäsen

  Ei ole aikoihin vituttanut se, ettei pääse KalPan peliin. Tänään tuli sekin päivä taas koettua. Sen siitä saa, kun lupaa vaimolle heikolla hetkellä vapaaillan.
   
 9. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Luultavasti tuo investointi kuitenkin vastaa KalPan mestaruutta sitten myöhemmin, loppujen lopuksi : D
   
 10. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Pelissä oli kuulemma makkarat loppuneet. Kaikille kenkää saatana.
   
 11. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alkaa jo vituttaa, kun ei vituta yhtään.
   
 12. Henu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, TML
  Täälläkin ainoa vitutus rakkaaseen seuraan liittyen se ettei ole päässyt peleihin kuin harvakseltaan. Se sitten vituttaakin senkin edestä.
   
 13. Grabovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ja taas hävittiin.
   
 14. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Junnila ei saanu. Tai siis tehny
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tappio vituttaa. Ei siitä mihinkään pääse. Toivottavasti bussi Tampereelle lähtee Suonenjoelta.
   
 16. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Vituttaa tappio, ja tästä alkava -putki. Vituttaa mennä huomenna Hakametsään katsomaan, kun oikealta kärkijoukkueelta tulee rumasti turpaan.

  Vituttaa se, että Virta on nyt näyttönsä antanut, ja valmentaa ensi kaudella vastenmielisintä vihulaista, PYH:iä. Kun lähtö on varma ja tulevaisuus turvattu, Virta vetää loppukauden niin vihkoon kuin pystyy saamatta Samilta kenkää. Tästä nähtiin ensimmäiset tahdit jo Ipa-ottelussa ja varsinkin sen 2. erätauolla, jolta tultua pelaajat eivät enää, yhtäkkiä ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella, osanneet enää syöttää kiekkoa omilleen. Vituttaa, ettei Sami hoksaa tätä ennen kuin on jo liian myöhäistä.

  Vituttaa, että kausi on ohi.
   
 17. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Vituttaa toi täysin kyvytön pelaaminen maalinedustalla...
   
 18. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Onpahan melkoista jöötiä Lahdessa. Alkanut kinkku vilkkua mielessä turhan aikaisin? Aina ei voi voittaa, mutta toista rökälettä pukkaa lyhyelle aikaa...
   
 19. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Vittu näin. Kaikilla katse kiekossa, mutta ei omassa ukossa.
   
 20. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Toivottavasti KalPan bussi Kuopioon. lähtee liikkeelle Tampereelta.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sanoppa muuta ja molemmissa päissä. Onneksi hankittiin tuo Ilomäki tekemään maaleja. Siis vittu jos sä pelkäät kontaktia ni mene pelaamaan ringettee tai curlingia. Ihme ripulikasa, tehoistaan huolimatta.

  Kaikki maalit hakattiin siitä parhaalta sektorilta. Tuo joka on ollut koko kauden hyvin tukossa. Sen sijaan meillä ei kukaan maalille mennyt ja jos veto tuli ni luikittiin maskista pois. Huhhuh..

  En tiedä onko porukka jo nuin väsynyt mutta. Timosen pelin jälkeen tullut kaksi 0-4 tappiota, Tapparaa vastaan tappio ja kaksi voittoa lisäajalla sekä yksi suora voitto. Nopeasti laskettuna 1-2-3 eli 7/18pistettä. Joko se kevät tuli? Ja KalPa..
   
 22. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Alkaa vituttamaan nämä jatkuvat JA-tappiot. Varsinkin kun hävitään about 1000kertaa paskemalle jengille. Peli ois pitäny voittaa varsinaisella vähintään viidellä maalilla.
   
 23. Kuopion Ana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, IPK
  Kyllähän tuo (ylivoiman) tehottomuus vituttaa. Paikkoja vaikka muille jakaa mutta ei niin ei.
   
 24. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Alkaa jo hiukan vituttaa. Viimeksi olen nähnyt paikan päällä vierasvoiton joskus 10 vuotta sitten Lahdessa ja on tullut käytyä vierasmatseissa useammin kuin kerran tai kaksi. Turpaan on tullut Helsingissä, Espoossa, Raumalla, Jyväskylässä, Lahdessa ja Mikkelissä sen jälkeen oikein urakalla.
   
 25. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Mikkolan ulosajo, ihan totaalista paskaa ja tsadi hypetystä...