Vitutusketju

  • 10 535 821
  • 56 130
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Koska tässä maassa alkaa markkinatalous toimia, tä?

Tarvitsin harmaata seinämaalia. Menen siis rautakauppaan ostamaan harmaata seinämaalia. Kotimaisten valmistajien tuotteet ovat sentilleen samanhintaiset. Hinta koskee tietysti vain perusmaalia. Sävytys päälle, niin litrahinta on noin 25 €. Mikä ihmeen kartelli muka?

Vieressä myydään vastaavaa ruotsalaista tuotetta, joka on luonnollisesti halvempi, kuin kotimainen. Suomalaisessa rautakaupassa. Mutta se on vain euron-pari halvempi.

Ei käy. Menen Biltemaan ja ostan juuri oikeansävyistä harmaata seinämaalia 2,5 litran astian hintaan 13,95 €. Litrahinta siis n. 5 €. Maalaustyötä tehdessäni en huomaa laadussa mitään eroa verrattuna kotimaisiin ns. laatumerkkeihin.

Meitä kusetetaan aika rankalla kädellä, sanoisin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kouluun tutustumisen opintojakso, ei jumankauta. Ei voi korvata omalla työpaikalla, vaikka on tässä kouluun tutustuttu jo seitsemättä vuotta. Onneksi se on nyt ohi, mutta perse sentään, tänään esimerkiksi sain kunnian seurata epäpätevän opettajan kuukauden työkokemuksella pitämää oppituntia. Kaikki kunnia hänelle, huumorintajuinen tyyppi jne, mutta ei vittu siinä kyllä mitään opittavaa ollut mulle. Yhdelläkään oman aineen tai edes reaaliaineen tunnille en päässyt, lisäksi lyseolla oli jokin abipäivä, jolloin osa tunneista meni muutenkin normaalista poiketen ja sitten vielä sai hinkata jotain teennäisiä tehtäväviä pienryhmissä päivänpäätteeksi. Onneksi sentään pari tyyppiä ryhmässä tuli samaan lopputulokseen nopeasti kanssani ja pääsi ulostumaan sieltä pois.

Uskomatonta paskaa on Helsingin yliopiston joustamattomuus, vaikka opiskelijamassat ovat toki isoja. Itse olen juu reittini valinnut ja nousen perse edellä puuhun, mutta vituttaa tämä silti. Oikein kädet syyhyää päästä laatimaan jotain minuuttiaikatauluja harjoitteluissa, kun suurin osa oppitunneista on takaraivossa ja powerpointeilla.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Eikö Tulosruudun vakiotoimittajan paikkaa voinut antaa kenellekään muulle kuin tolle helvetin Mervi Kalliolle? Vituttaa joka ilta kuunnella tota ylihymyilevää suhisijaa.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Kyllä ovat ihmiset vitun idiootteja. Kehä yksi länteen, peräänajo ja paikalla ambulanssi, paloauto ja poliisi. Oli oikein vilkut päällä ja keltaiset liivit päällä.

Vittuako siinä pitää jurnuttaa 40 km/h kun ajetaan itään, ettekö vitun ääliöt ole nähneet sinivilkkuja ennen.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Joo en kyllä käsitä, että kun nähdään poliisien valot, niin nopeusrajoitus laskee 35-40:nen korville kummasti sillä tiellä. Ihmiset pelkää ajaa ohitsekkin, vaikka rajoitus olisi 50:ntä. Tänään meinaan samanlaiseen törmäsin töistä päästyäni.

Ihme touhua, kun tilailee vaatteita. Zalandosta tilasin vaatteet 5 minuutissa, kun oli oikeat vaatteet löytynyt. Sitten piti ostaa urheiluvaatteita Stadiumin verkkokaupasta, niin ei jumalauta. En ole vieläkään päässyt vahvistamaan tilausta, kun niiden sivut tökkii jo toista päivää. Ja jos kirjaudun ulos, niin vaatteet katoo näin ollen ostoskärrystä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minua hieman vituttaa tämä palstan uusi ulkoasu. Lieneekö vain totuttautumiskysymys, mutta omiin silmiini se vanha näytti paljon paremmalta ja selkeämmältä.

Juu ja tiedän kyllä, että tälle aiheelle on jo oma palauteketjunsa, mutta kun vituttaa.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Eikö Tulosruudun vakiotoimittajan paikkaa voinut antaa kenellekään muulle kuin tolle helvetin Mervi Kalliolle? Vituttaa joka ilta kuunnella tota ylihymyilevää suhisijaa.

Sama homma, vaikka televisiota ei enää olekaan, niin jo monta vuotta sitten lukioaikana otti aamulla päähän kun piti kuunnella ja katsella tuota suhisijaa. Inhokkitoimittajani televisiosta.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sama homma, vaikka televisiota ei enää olekaan, niin jo monta vuotta sitten lukioaikana otti aamulla päähän kun piti kuunnella ja katsella tuota suhisijaa. Inhokkitoimittajani televisiosta.
Onneksi sentään hymyilee, ja on jopa ihan kivan näköinen. Tänään tuli perssilmällä katottua Nelosen "HS-uutisia" seitsemän aikaan. Ai jumalauta miten monotoninen ja kylmä nainen siellä oli uutistoimittajana. Samalla ilmeellä ja äänensävyllä tuli Ukrainan sodat ja muut iloiset uutiset, eikä ilmekään värähtänyt kun toivotti hyvät illanjatkot. Miten tuollaiset pääsee kameran eteen, ja vielä livelähetykseen?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kohtalotoveri näköjään. Tiistainahan tuo sitten taas naksahti kunnolla varoiteltuaan muutaman päivän. Vasemmalla puolella alaselkää on sellainen kipu, että saa mustumaan silmissä ja tyhjentää pallean ilmasta. Tällä kertaa edes paikallaan makaaminen ei auta, vaan kipukohtaukset tulevat aaltoina silloinkin ja säteilee jalkoihin joista lähtee kaikki voimat. Vatsalihaksien varassa on yritettävä kävellä sen minkä pystyy. Ambulanssilla tiistaina sairaalaan ja sieltä komeat myrkyt mukaan. On Panacodia ja relaksanttia, mutta ei, ei auta ja tänään on mentävä uudestaan lääkärille. Lisää kipulääkkeitähän sieltä tulee, mutta jotain tässä on yritettävä.
Ps: Paskalla käynti se vasta kivaa on. Ensin kun meinaa lähteä taju siihen istumiseen, niin on mukava tietää että ylösnouseminen tulee sattumaan vielä enemmän. Perseen pyyhkimisestä ei toivoakaan eli suihkuun joka kerta. Vittu, että osaa vituttaa!
Tuttu on tunne, ei voi kieltää.Perseen pyyhkiminen onnistuu vain vaivoin kun alaselkä äityy oikein pahaksi.Mitään vikaa ei kuvissa näy mutta kun välilevy pullahtaa niin jalat eivät tahdo kantaa ja kipu on sanoinkuvaamaton.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Kohtalotoveri näköjään. ..

Tuttu on tunne, ei voi kieltää.Perseen pyyhkiminen onnistuu vain vaivoin kun alaselkä äityy oikein pahaksi.Mitään vikaa ei kuvissa näy mutta kun välilevy pullahtaa niin jalat eivät tahdo kantaa ja kipu on sanoinkuvaamaton.

Täällähän on näköjään kirjoitettu Sinnerin ja bebeton toimesta täysin samanlaista tekstiä kuin itsekin voisin kirjoittaa. Onneksi oma tilanne ei tällä hetkellä ole noin paha kuin Sinnerillä, täysin identtinen ja noin akuutti tilanne oli itselläkin viimeksi reilu kolme vuotta sitten. Tuollaista tuskaa ei kyllä toivo kenellekään. Omalla kohdalla suurta vitutusta tuolloin aiheutti tuskan ja kivun lisäksi hoitohenkilökunnan asenne lanssikyydityksestä lähtien, yhtä sairaalan hoitsua lukuunottamatta joka selvästi ymmärsi että kyllä siinä oikeasti varsin liikuntakyvyttömässä ja tuskaisessa tilassa oltiin. Lyötiin piikkikaupalla tavaraa selkään ja muutama Panacodi ja muuta mukavaa päälle, sen jälkeen ilmoitettiin että on hyvä ja kävelee pois sairaalasta, hakee vaan lisää nappeja matkalla apteekista. Lääkäri vielä kehtasi päin naamaa sanoa että ei voi enää sattua, pelkäät vain kipua ja siksi et kävele. Vituttaa oikein jälkikäteen näin muutamaa vuotta myöhemminkin todella rankasti, hänelle olisin ehkä edes hetkellisesti toivonut sen tuskan vaikka aikaisemmin kirjoitinkin ettei sitä toivoisi kenellekään.

Voimia, paranemisia ja jaksamisia kohtalotovereille. Kyllä tässä yhdeksän tuskaisen ja kipuisan vuoden aikana on ollut hyvääkin se, että tuollaisia "pieniä" asioita, kuten ihan vaikka tuota perseen pyyhkimistäkin kohtalaisen kivuttomasti ja onnistuneesti muistaa arvostaa näinä vähänkin parempina päivinä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Selkäpotilaana on teutaroitu täälläkin viimeiset pari viikkoa. On selkä ollut jumissa aiemminkin samoin oirein kuin nyt, mutta aina se on päivän päätteeksi palautunut ns. normaaliksi. Tasan kaksi viikkoa sitten ei palautunutkaan, vaan kipua ja alaselän jumitusta on riittänyt siitä hetkestä. Eka vierailu lekurille toi sirkat ja kipulääkkeet, josta jälkimmäisellä ei tehnyt yhtään mitään. Seuraavana tiistaina oli aika fyssarille, joka yritti avata paikkoja turhaan ja vaihdatti lekurilla lennosta minulle paremmat dropit (Burana 800, Panacod). Niiden avulla saatiin onneksi kivut suurimmilta osin häviämään, että voi jotain parin määrätyn saikupäivän jälkeen tehdäkin, esim. olla duunissa. Istuminen ja makuulta nouseminen on edelleen aika myrkkyä, mutta vähän on parempi fiilis kuin alussa. Huomenna torstaina on OMT-fyssarille aika ja saa nähdä, että saako hän yhtään tuota jumia pois. Välilevyn pullistumaa epäillään ja pieni vinouma on selkärangassa havaittavissa. Paskominen onnistuu pyyhkimisineen, joka on hienoa, koska lääkkeet pistää pakin välillä sekaisin. Asioista niiden oikeilla nimillähän täällä Jatkoajassa on pruukattu puhua?
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Erehdyin lukemaan Lukko-Ässät -ketjusta kokoonpanot ja luinkin neljä sivua tuota aivovammaisten paskaa provoa. Voi vittu.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Selkäpotilaana on teutaroitu täälläkin viimeiset pari viikkoa. On selkä ollut jumissa aiemminkin samoin oirein kuin nyt, mutta aina se on päivän päätteeksi palautunut ns. normaaliksi. Tasan kaksi viikkoa sitten ei palautunutkaan, vaan kipua ja alaselän jumitusta on riittänyt siitä hetkestä. Eka vierailu lekurille toi sirkat ja kipulääkkeet, josta jälkimmäisellä ei tehnyt yhtään mitään. Seuraavana tiistaina oli aika fyssarille, joka yritti avata paikkoja turhaan ja vaihdatti lekurilla lennosta minulle paremmat dropit (Burana 800, Panacod). Niiden avulla saatiin onneksi kivut suurimmilta osin häviämään, että voi jotain parin määrätyn saikupäivän jälkeen tehdäkin, esim. olla duunissa. Istuminen ja makuulta nouseminen on edelleen aika myrkkyä, mutta vähän on parempi fiilis kuin alussa. Huomenna torstaina on OMT-fyssarille aika ja saa nähdä, että saako hän yhtään tuota jumia pois. Välilevyn pullistumaa epäillään ja pieni vinouma on selkärangassa havaittavissa. Paskominen onnistuu pyyhkimisineen, joka on hienoa, koska lääkkeet pistää pakin välillä sekaisin. Asioista niiden oikeilla nimillähän täällä Jatkoajassa on pruukattu puhua?

Alkukesästä mulla oli samoja oireita, ei pystynyt taivuttamaan käsiä edes polviin. Lääkäri passitti sitten fysioterapeutille. Hän totesi oikean puolen selkälihasten krampanneen aivan jumiin, oikea olkapää oli 2cm alempana. Paineli sitten peukalolla kaikki lihassäikeiden päät auki. Sattui ihan simona, mutta jännitys laukesi. Kolme kertaa kävin hoidossa ja sain hyvät jumppaohjeet, nyt on selkä kunnossa ja taipuu jopa golf-swingiin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Vituttaa, kun kauden avaus ja otteluketjua ei viitsi lukea muutamaa viestiä enempää. Mikä helvetin tarve se on pistää homma läskiksi heti? Mieluummin sitä kirjoittaa tänne vitutusketjuun kuin tämän illan otteluketjuun. En ymmärrä tuota hirveää provoamisen tarvetta. Eikö olisi vaan huomattavasti kivempaa keskustella asiallisesti?
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
En näköjään osaa enää lainata (mikä vitun multi quote), niin laitetaan bebetolle, Streiderille ja Individualille viestiä näin sitten. Tuosta välinpitämättömyydestä sairaalassa, niin se todella kyllä vituttaa. Kyllä minä ymmärrän, että siellä käy selkäpotilaita tuon tuosta ja toisilla ihmisillä on syöpäkin, mutta ei se saatana sitä kipua millään tavalla vähennä. Ja kun akuuttivaiheessa kipu on niin hirvittävää, että salpaa hengityksen on suht raivostuttavaa kuunnella repliikkejä, kuten " sulla on joku pikku tälli tullut selkään vai?" Edelliselä kerralla vitutti niin paljon, että kun lääkäri oli stumpannut sormensa meikäläiseen perseeseen ja kysyi miltä tuntuu vastasin, että ihanalta saatana.

Fysioterapia. Voi hyvä Jumala taas.... Muistin yhtäkkiä, että minulla oli aika fysioterapeutille ja lähdin kiireessä könkkäämään matkaan ( pahin kipu oli selätetty ). En tiedä mistä olin saanut päähäni, että fysioterapeutti on mies. Noh, oven aukaisi kaunein fitneskissa Herttoniemestä Honoluluun. Tämä häkellyttävän kaunis parikymppinen blondi käski ottaa vaatteita vähemmäksi ja siinä minä sitten lopulta kekkuloin pelkissä punaisissa Tarjoustalon ratakireissä boxereissani hänen edessään. Huomasin heti, että myös sukat olisi kenties kannattanut vaihtaa ennen lähtöä. Hävetti niin vitusti yrittää taipua tytön käskemiin asentoihin. Onneksi lopulta tämä tyttö paljastui raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tiesi tilastani huomattavasti enemmän kuin yksikään tapaamani lääkäri. Hän selitti mistä se kipu itseasiassa mitä suurimmalla todennäköisyydellä johtuu. Kun selkä- tai lannerangan joku nikamista tai hermoista jää puristukseen se antaa aivoille singnaalia, että nyt on hätä. Tämä puolestaan saa selkälihakset siinä ympärillä jännittymään ja "suojelemaan" arkaa paikkaa. Tästä sitten muodostuu tuo kramppaus ja lihasspasmi, joka tuntuu järkyttävänä kipuna. Koko selkä oli meikäläisellä aivan tukossa.
Tyttö opetti muutaman hyvän ja helpon jumppaliikkeen ja teippasi selkäni. En oikein vieläkään ymmärrä kuinka paljon tuo teippi helpotti oloa. Kun selkä on menossa väärään asentoon teippi kiristyy ja ilmoittaa näin, että ei sinne. Toinen loistava vinkki, jonka tässä teille jaan, on kuutio. En osaa sitä paremmin kuvata. Selinmakuulla polvitaipeiden alle tuleva n.50cm korkea kuutio. Tämä saa aikaiseksi sellaisen asennon, että aivan kuin istuisit selinmakuulla. Tekee erittäin hyvää kipeälle selälle ja lepuuttaa lannerankaa. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille. Oma kipu on jo siedettävää, mutta kokoajan on pelkoperseessä, että napsahtaisi uudestaan. Edelleen menee kasisatasta buranaa, codia ja Norflexia.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
En näköjään osaa enää lainata (mikä vitun multi quote), niin laitetaan bebetolle, Streiderille ja Individualille viestiä näin sitten. Tuosta välinpitämättömyydestä sairaalassa, niin se todella kyllä vituttaa. Kyllä minä ymmärrän, että siellä käy selkäpotilaita tuon tuosta ja toisilla ihmisillä on syöpäkin, mutta ei se saatana sitä kipua millään tavalla vähennä. Ja kun akuuttivaiheessa kipu on niin hirvittävää, että salpaa hengityksen on suht raivostuttavaa kuunnella repliikkejä, kuten " sulla on joku pikku tälli tullut selkään vai?" Edelliselä kerralla vitutti niin paljon, että kun lääkäri oli stumpannut sormensa meikäläiseen perseeseen ja kysyi miltä tuntuu vastasin, että ihanalta saatana.

Fysioterapia. Voi hyvä Jumala taas.... Muistin yhtäkkiä, että minulla oli aika fysioterapeutille ja lähdin kiireessä könkkäämään matkaan ( pahin kipu oli selätetty ). En tiedä mistä olin saanut päähäni, että fysioterapeutti on mies. Noh, oven aukaisi kaunein fitneskissa Herttoniemestä Honoluluun. Tämä häkellyttävän kaunis parikymppinen blondi käski ottaa vaatteita vähemmäksi ja siinä minä sitten lopulta kekkuloin pelkissä punaisissa Tarjoustalon ratakireissä boxereissani hänen edessään. Huomasin heti, että myös sukat olisi kenties kannattanut vaihtaa ennen lähtöä. Hävetti niin vitusti yrittää taipua tytön käskemiin asentoihin. Onneksi lopulta tämä tyttö paljastui raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tiesi tilastani huomattavasti enemmän kuin yksikään tapaamani lääkäri. Hän selitti mistä se kipu itseasiassa mitä suurimmalla todennäköisyydellä johtuu. Kun selkä- tai lannerangan joku nikamista tai hermoista jää puristukseen se antaa aivoille singnaalia, että nyt on hätä. Tämä puolestaan saa selkälihakset siinä ympärillä jännittymään ja "suojelemaan" arkaa paikkaa. Tästä sitten muodostuu tuo kramppaus ja lihasspasmi, joka tuntuu järkyttävänä kipuna. Koko selkä oli meikäläisellä aivan tukossa.
Tyttö opetti muutaman hyvän ja helpon jumppaliikkeen ja teippasi selkäni. En oikein vieläkään ymmärrä kuinka paljon tuo teippi helpotti oloa. Kun selkä on menossa väärään asentoon teippi kiristyy ja ilmoittaa näin, että ei sinne. Toinen loistava vinkki, jonka tässä teille jaan, on kuutio. En osaa sitä paremmin kuvata. Selinmakuulla polvitaipeiden alle tuleva n.50cm korkea kuutio. Tämä saa aikaiseksi sellaisen asennon, että aivan kuin istuisit selinmakuulla. Tekee erittäin hyvää kipeälle selälle ja lepuuttaa lannerankaa. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille. Oma kipu on jo siedettävää, mutta kokoajan on pelkoperseessä, että napsahtaisi uudestaan. Edelleen menee kasisatasta buranaa, codia ja Norflexia.

Jos vaikka klikkaat vaan siitä vastaa-napista. Anteeksi OT.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Vissiin se välilevyn pullistuma on rajattu ulos diagnooseista. OMT fyssari pisti kävelemään kantapäillä ja varpailla, tai siis päkiöillä ja kun ne onnistu ilman mitään, niin ei olisi silloin välilevyssä feelua. Jotain nikamalukkoa epäili. Siinä olin sitten noin 15 minsaa hierottavana ja rutisteltavana, jotkut liikkeet sattui ihan hitokseen, mutta muuten ihan ok.. Session jälkeen tuntui, että nyt tais auttaa ihan kunnolla, mutta eipä sitä riemua kestänyt officen tuolia yhtä pikku työrupeamaa enempää. Tää istuminen on kyl pahinta myrkkyä ja sitähän mie joudun töissäni tekemään. Tulee mielenkiintoinen ens viikko. (Tältä lauantailta on jo yksi tärkeä meno peruttu)
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
En näköjään osaa enää lainata (mikä vitun multi quote), niin laitetaan bebetolle, Streiderille ja Individualille viestiä näin sitten. Tuosta välinpitämättömyydestä sairaalassa, niin se todella kyllä vituttaa. Kyllä minä ymmärrän, että siellä käy selkäpotilaita tuon tuosta ja toisilla ihmisillä on syöpäkin, mutta ei se saatana sitä kipua millään tavalla vähennä. Ja kun akuuttivaiheessa kipu on niin hirvittävää, että salpaa hengityksen on suht raivostuttavaa kuunnella repliikkejä, kuten " sulla on joku pikku tälli tullut selkään vai?" Edelliselä kerralla vitutti niin paljon, että kun lääkäri oli stumpannut sormensa meikäläiseen perseeseen ja kysyi miltä tuntuu vastasin, että ihanalta saatana.

Fysioterapia. Voi hyvä Jumala taas.... Muistin yhtäkkiä, että minulla oli aika fysioterapeutille ja lähdin kiireessä könkkäämään matkaan ( pahin kipu oli selätetty ). En tiedä mistä olin saanut päähäni, että fysioterapeutti on mies. Noh, oven aukaisi kaunein fitneskissa Herttoniemestä Honoluluun. Tämä häkellyttävän kaunis parikymppinen blondi käski ottaa vaatteita vähemmäksi ja siinä minä sitten lopulta kekkuloin pelkissä punaisissa Tarjoustalon ratakireissä boxereissani hänen edessään. Huomasin heti, että myös sukat olisi kenties kannattanut vaihtaa ennen lähtöä. Hävetti niin vitusti yrittää taipua tytön käskemiin asentoihin. Onneksi lopulta tämä tyttö paljastui raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka tiesi tilastani huomattavasti enemmän kuin yksikään tapaamani lääkäri. Hän selitti mistä se kipu itseasiassa mitä suurimmalla todennäköisyydellä johtuu. Kun selkä- tai lannerangan joku nikamista tai hermoista jää puristukseen se antaa aivoille singnaalia, että nyt on hätä. Tämä puolestaan saa selkälihakset siinä ympärillä jännittymään ja "suojelemaan" arkaa paikkaa. Tästä sitten muodostuu tuo kramppaus ja lihasspasmi, joka tuntuu järkyttävänä kipuna. Koko selkä oli meikäläisellä aivan tukossa.
Tyttö opetti muutaman hyvän ja helpon jumppaliikkeen ja teippasi selkäni. En oikein vieläkään ymmärrä kuinka paljon tuo teippi helpotti oloa. Kun selkä on menossa väärään asentoon teippi kiristyy ja ilmoittaa näin, että ei sinne. Toinen loistava vinkki, jonka tässä teille jaan, on kuutio. En osaa sitä paremmin kuvata. Selinmakuulla polvitaipeiden alle tuleva n.50cm korkea kuutio. Tämä saa aikaiseksi sellaisen asennon, että aivan kuin istuisit selinmakuulla. Tekee erittäin hyvää kipeälle selälle ja lepuuttaa lannerankaa. Tsemppiä kaikille kohtalotovereille. Oma kipu on jo siedettävää, mutta kokoajan on pelkoperseessä, että napsahtaisi uudestaan. Edelleen menee kasisatasta buranaa, codia ja Norflexia.

Kyllä, sitä on varmasti vaikea ymmärtää lanssiporukan tai edes sen lääkärin jos ei ole itse kokenut vastaavaa kipua ja sen aiheuttamaa lamaannusta. Olikin ensimmäinen kerta kun joutui kyydin tilaamaan, piti oikein kysyä että onko teillä mitään kipulääkettä antaa että pystyisi elämään itsensä kanssa ja pääsisi edes sinne ambulanssiin asti, kun siinä vaan ihmettelivät että joko se siitä sohvalta pääsisi ylös. Ottivat ilmeisesti senkin vittuiluna, eikä niillä mitään kuulemma ole antaa. Käytännössä sekin apu oli siis halpa taksimatka Marian sairaalaan, en sitten tiedä mikä vamma pitää olla että saa lievitystä kipuun, ei apua tule huvikseen soitettua. Vituttaa vieläkin edes asian miettiminen.

Itsekin kävin kolme vuotta sitten sen sairaalakeikan jälkeen fysioterapiassa ja "uudelleenarvioitavana" Nordiksella Invalidisäätiön talossa, tai mikä sen nykyinen nimi sitten onkaan. Aika samalla kaavalla omakin hoito siellä eteni, ja se on sanottava että sieltä sai kyllä hyviä vinkkejä ja apua huonon selän kanssa elämiseen. Teippausta eivät kyllä suorittaneet, en toki tiedä missä määrin tuota kolme vuotta sitten harrastettiin. Jumppaliikkeitä ja muita "kuinka nousta sohvalta/sängystä, kivuttomat asennot" yms. ohjeistusta kyllä sain ja niistä olen edelleenkin tyytyväinen, tuo "kuutio" on täälläkin tuttu juttu. Paineeton tilahan siitä tosiaan muodostuu, pahimpina aikoina tuleekin nukuttua selällään aina joku koroke polvitaipeiden alla siinä ns. istuma-asennossa. Näissä hyvissä jaksoissa on huonoa se, että tulee helposti laiminlyötyä ja unohdettua kaikenlaiset jumpat, oikeat asennot ja oikein nousemiset ym.
Samassa pelossa täälläkin siis eletään, panadocia ja buranaa tarvittaessa mutustellen.

Vissiin se välilevyn pullistuma on rajattu ulos diagnooseista. OMT fyssari pisti kävelemään kantapäillä ja varpailla, tai siis päkiöillä ja kun ne onnistu ilman mitään, niin ei olisi silloin välilevyssä feelua. Jotain nikamalukkoa epäili. Siinä olin sitten noin 15 minsaa hierottavana ja rutisteltavana, jotkut liikkeet sattui ihan hitokseen, mutta muuten ihan ok.. Session jälkeen tuntui, että nyt tais auttaa ihan kunnolla, mutta eipä sitä riemua kestänyt officen tuolia yhtä pikku työrupeamaa enempää. Tää istuminen on kyl pahinta myrkkyä ja sitähän mie joudun töissäni tekemään. Tulee mielenkiintoinen ens viikko. (Tältä lauantailta on jo yksi tärkeä meno peruttu)

Onko ikinä kuvattu millään tavoin? Mulla aikoinaan oli jos ja minkälaisia arvailuja testien jälkeen fasettilukosta ja kaikesta, mutta jo röntgenistä näkivät että oikoryhtisyys ja nikamavälit kiinni. Itselläkin nuo kävelytestit sujuivat, noh, ei hyvin mutta ensin meinasivat että iskias, mutta pari välilevyä sieltä paljastui myöhemmin pullistuneiksi. Istuminen on kyllä myrkkyä, ei tee hyvää edes pienissä määrin. Ei toki seisoskelukaan. Tai mikään.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Vituttaa tämä palstauudistus. Ei siinä mitään, teknisiä ongelmia on jne. ja eihän näille mitään voi. Isoin bugi, onkohan sitten palstasoftasta jne. tuleva, on tuolla liiga-puolella. KHL ja Liiga pamahtavat käyntiin ja perkele siellä on liigan kannattajaketju täynnä Jokeri-faneja. Eikä näillä saatana lue edes jokerit suosikkijoukkue-kohdassa. Ja sitäpaitsi nuo viestitkin tuntuvat kopioituneen viime vuosilta.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288737806603.html

Jotkin tässä jutussa esiintyvien henkilöiden kommentit vituttavat niin SAATANASTI. Arvostellaan sitä kun jotku muka pitävät ulkonäöstään liian tarkasti huolta mutta samaan aikaan mietitään omaakin ulkonäköä ja annetaan neuvoja miten ei tulisi pukeutua (esim. ei verkkareissa kouluun). MITÄ VITUN VÄLIÄ SILLÄ ON JOS JOKU TULEE VERKKAREISSA KOULUUN?! Toivottavasti naamasi jää ikuisesti duckface-ilmeeseen kun sitä niin rumasti vääntelet saatanan mulkku.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ai koulussa on pukeutumisetiketti nykyään? Mä olen 90-luvun teini ja pukeuduin isältä pöllittyihin ja tuunattuihin snickerseihin, tolppakenkiin ja napapaitaan. Hiukset värjäsin vihreänsiniseksi. Yks poika sanoi mua leväletiksi, mut senkin kailella rakkaudella koska se oli pihkas muhun.
 
Koulussa pitäisi olla kaikille yhtenäinen koulu-uniformu. Vähentyisi kiusaaminen ja syrjiminen melko radikaalisti, luulisin. Erilaiset vaatteet on aika helppo maali kiusankappaleelle. Kyllä minäkin nauroin mukana ala-asteella kun eräs luokkatoveri pukeutui reikäisiin vaatteisiin ja konttasi lattialla.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Tällä hetkellä ei oikeastaan vituta mikään muu kuin olemassaolo.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288737806603.html

Jotkin tässä jutussa esiintyvien henkilöiden kommentit vituttavat niin SAATANASTI. Arvostellaan sitä kun jotku muka pitävät ulkonäöstään liian tarkasti huolta mutta samaan aikaan mietitään omaakin ulkonäköä ja annetaan neuvoja miten ei tulisi pukeutua (esim. ei verkkareissa kouluun). MITÄ VITUN VÄLIÄ SILLÄ ON JOS JOKU TULEE VERKKAREISSA KOULUUN?! Toivottavasti naamasi jää ikuisesti duckface-ilmeeseen kun sitä niin rumasti vääntelet saatanan mulkku.
Merkkituotteet ja raha merkitsevät. Nuoret kuvailevat, että jokaisella pitäisi olla converset jalassaan, Hollisterin huppari yllään, iPhone kädessään ja merkkilaukku olallaan. Victoria's Secretin hajuvesi omistaa koulun aulan.

Joku Victoria's Secretti, aiföyyni ja Pervers.. Conversetkö pitääs olla että on tyytyväinen elämäänsä. Ei helvetti. Pikkuusenko pinnallista touhua. Ennemmin Menneniä, perus älypuhelin (luultavasti löytyy paljon enemmän ominaisuuksia kuin iPhonesta, ja halvemmalla).. ja kengiksi vaikka ne perkeleen Jalaksen työkengät. Tai ne perus Etniesin tennarit. Mitä niitä nyt onkaan.

Terveisin joskus reikäisissä farkuissa, työkengissä ja muutenkin vähän kuluneissa vaatteissa kulkenut. Junttimaisinta mitä tiedät-aihe, täältä tullaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös