Vitutusketju

  • 10 540 517
  • 56 130

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää vaan noudattaa Seppo Rädyn ohjeita. "Nuoret pystyvät keskittymään täysillä vain kahteen asiaan. Ja sitten pitäisi treenata, opiskella ja nussia. Kyllä sen opiskelun ehtii myöhemminkin."

Vituttaahan tässä moni asia itseänikin. (Ei liity ainakaan opiskeluun tai treenaamiseen.)
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ok, kiitos vinkeistä. Katsellaan nyt. Mutta, jatkakaa vitutusta, tämä on ketju sille.
 

Ameno

Jäsen
Vatsaan koskee, enkä tiiä onko tää oikeesti koskemista vai vaan nälkää. Syömään olen kuitenkin ajatellu mennä vasta parin tunnin päästä, pitääkö tässä ruokailusuunnitelmatkin laittaa uusiksi, helkkari. Viime aikoina muutenkin ollu sellainen olo, että ois ollu tavallista useammin nälkä.

Joo, nyt nää työtkin vituttaa, melkee huvittaa tänne joka aamu tallustaa selailemaan jatkoaikaa ja kirjoittamaan paria lausetta työjuttua. Jatkoaikaankin tulee nyt nii vähän sisältöä tänään että vituttaa! Olispa kiva, jos ois loma nii vois jäähä kotiin rauhassa nukkumaan ja angstimaan eikä tänne tartteis tulla hajoamaan.

Viime viikonloppukin vituttaa vähän jostain syystä, vaikka oli enemmän sosiaalista tapahtumaa omalla osallani, kuin ehkä johonkin vuoteen.

Vituttaa kaikki muutkin asiat.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Olenko vain kyyninen jos totean että sählyn tapaisen höntsälajin kohdalla on aika yhdentekevää harrastaako sitä tosissaan vai ei, kun ei sillä kuitenkaan eläkepäiviä pääse viettämään nelikymppisenä. Vielä kyynisempi näkemys on se että harva junnusarjojen staroistakaan breakkaa aikuisten sarjoissa, puhumattakaan satunnaisista ykkösketjun tyypeistä, kysymys onkin onko keskustelun aloittaja stara vai vain ketjupelaaja.

Ketään ei kiinnosta 35v ilmaveivi-hasbeen joka sitten yrittää hakea töitä peruskoulupohjalta, mutta koulutus kuitenkin avaa paljon enemmän mahdollisuuksia loppuelämän tekemiseksi mielekkääksi jos siis opiskelulahjoja ei ole niin paljoa että koulun vetäminen kunnialla läpi onnistuisi lajiharjoittelun lomassa. Toki pitää huomioida että koulun suhteen riittää se että sen pääsee läpi, sitten uran ohessa on helpompi tehdä jatkosuunnitelmia kun se puolipakollinen vaatimus jatkokoulutuksiin on hallussa.
Tilanne olisi täysin ero jos kyse olisi jostain sellaisesta lajista jossa panostus voisi tuoda jotain takaisinkin investoinnille.

Muistan aikanaan TKK:lla opettaneeni Oilersien ykkösveskaa joka tarvitsi lisäaikaa labraselkkarille SM-finaalien takia, eli ei se nyt näemmä mahdotontakaan ole yhdistää menestyksekästä urheilu-uraa ja opiskelua sillä tasolla että voi kuitenkin suorittaa opintoja yliopistotasolla asti.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Olenko vain kyyninen jos totean että sählyn tapaisen höntsälajin kohdalla on aika yhdentekevää harrastaako sitä tosissaan vai ei, kun ei sillä kuitenkaan eläkepäiviä pääse viettämään nelikymppisenä. Vielä kyynisempi näkemys on se että harva junnusarjojen staroistakaan breakkaa aikuisten sarjoissa, puhumattakaan satunnaisista ykkösketjun tyypeistä, kysymys onkin onko keskustelun aloittaja stara vai vain ketjupelaaja.

Täysin totta. Salibandy on lajina kasvanut ja kehittynyt käytännössä ammattimaiseksi, mutta ei siellä raha liiku jotta saisi järkevää kompensaatiota uhrauksille. Pitäisi treenata kuin ammattilainen lähes ilmaiseksi, rakkaudesta lajiin hei! Eli sinänsä ihan aiheellista miettiä kuinka paljon haluaa uhrata lajille. Silti suosittelisin jatkamaan JOS LAHJOJA ON, ja jos koulu ei muodostu ylitsepääsemättömäksi (mitä sen ei pitäisi).
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ekana töissä sai tietää, ettei perjantaina mennyt työt ihan täysin putkeen. Perään maito jonka ostin kaupasta, oli pilaantunutta ja eurojackpotissakin kivasti 1+1 ja viereinen numero.

Ulkona on paska sää, eikä mulla oo mitään pitkähiaista mukana ja olen pyörällä töissä ja muutenkin väsyttää ja vituttaa aivan saatanasti. Kyllä! On maanantai.

Eli aikalailla omasta itsestään johtuvaa harmia, mutta saipahan valittaa ainakin.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Jos minäkin kirjoitan omat näkökantani, vaikka menee vähän ohi aiheen.

Päätöstä en oikein osaa tehdä, mieli tekisi lopettaa mutta toisaalta siinä on hyvätkin puolensa.

Mun mielestä tässä koko jutussa on ainoastaan kaksi pointtia, joilla on merkitystä:

1. Tykkäätkö pelata?
2. Haluatko menestyä?

1. Jos pidät harrastamastasi lajista, niin sitä kannattaa ehdottomasti jatkaa jollain tasolla. Ei sinun tarvitse päättää mustavalkoisesti lopettaako vai ei. Pelaamista voi jatkaa eri tasolla, vuoden päästä tai heti.

2. Jos haluat menestyä ja olla hyvä tai paras lajissasi, niin otat sen kylmästi ykkösprioriteetiksi. Sitten tulee koulu siinä sivussa. Lukion voi kai suorittaa neljässä vuodessa nykyään ja alle kasin keskiarvolla ja ämmän papereilla pärjää ihan hyvin elämässä.

Suurin syy sille, miksi harkitsen harrastukseni lopettamista, on koulunkäynti.

Anteeksi jos leikin keittiöpsykologia, mutta väitän, että ei ole. Koulu voi olla sinun, isäsi, äitisi tai opettajasi mielestä tärkeää, mutta sen pystyy sovittamaan harrastuksen rinnalle jos haluaa.

isänikin on joutunut sijoittamaan jo ensi kaudeksi suht mukavasti rahaa harrastusmaksujen muodossa.

Älä tunne huonoa omatuntoa tästä. Jos kyse on siitä, että into lajia kohtaan hiipuu, niin myös isäsi on varmasti tyytyväinen jos sanot sen suoraan. Alemmalla tasolla pelatessa varmaan maksutkin tippuvat ja mikä tärkeintä: sinä teet sitä mistä tykkäät.

Käytännössä siis sellainen olo, etten saisi lopettaa, vaikka haluaisin.

Tee juuri niinkuin itse haluat. Joskus vain juuri se on vaikeinta selvittää.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Raha. Kaiken kukkuraksi kun ei ole omaa typeryyttäsi. Vituttaa uskomattomasti, kiva tässä sitten viettää lomaa saatana.
 

J.Petke

Jäsen
Oli näköjään tänään alkanut opintolainojen takaisinmaksu. Enpä ole viitsinyt pitää sitten kirjaa, koska nuo maksut pyörähtävät käyntiin. Noh onneksi palkka tulee ke-to joten pari päivää pitää vaan sitkutella.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olen suivaantunut syöpöttelyn ympärille rakentuneeseen ajankäyttöön yhteiskunnassamme, sen unettavaan vaikutukseen ja rahankulutukseen. Noin puolet tekemisestä, rahasta ja energiasta on suunnattuna ruokailuun.

Jos edessä on kaksi yötä kesämökillä olemista, on hyvä varautua esimerkiksi ydintalveen. Jos mökille lähtee kaksi perhettä, on hyvä varautua kahteen ydintalveen. Suomalaiselle paska on arvokkaampaa kuin roska. Tarkoitan tällä sitä, että ruokaa ei saa jäädä yli, kaikki on syötävä kun on kerran ostettu ja laitettu.

Suomalainen pyhittää ruoan muuttamalla sen paskaksi ja vetämällä sen viemäristä alas. Paskana ihmisestä ulos toimitettuna ruoka on siunattua. Roskiin heitetty ruoka on syyllisyyttä aiheuttava asia. Suomalainen arvostaa ruokaa niin paljon, että ostaa sitä enemmän kuin pystyy syömään, mutta syö kuitenkin sitä niin paljon kuin pystyy. Tämä johtaa liikalihavuuteen ja diabetekseen numero kaksi sekä täysiin pakastimiin, jotka on viimeistään keväällä syötävä tyhjiksi.

Suomalainen syyllistää itsensä ja lähimmäisensä siitä, että metsiin jää marjoista yli 90 prosenttia, kukaan ei syö niitä ilmaisia marjoja metsästä. Mikä häpeä! Sama koskee sieniä. Tämä näkyy syyllistävissä lehtikirjoituksissa joka ikinen syksy. Joka ikinen kevät kuitenkin erilaiset viestintäalustat täyttyvät ihmisten kertomuksista täysistä pakastimista, jotka on syötävä tyhjiksi ja on ähky kun on tullut syöneeksi niin paljon marjoja. Pakastin kun tulee täyteen samoista aineksista ihan kohta. Ja eihän marjoja paljon paljaaltaan syödä, niiden ympärille on leivottava kaakkuja ja piirakoita. Ja taas ihmisten peräsuolet sananmukaisesti suoltavat pyhää paskaa putkiin.

Ihmiset elävät ruokailujen rytmittämässä aikataulussa niin kotona kuin töissä, lomalla ja työmatkoilla, kouluissa, armeijassa, päiväkodeissa, sivarissa ja urheilutapahtumissa. Se mökkielämä. Syödään ja juodaan, väsytään, nukutaan päikkä-vitun-reitä. Lihotaan, ei jaksetakaan käydä siellä eikä täällä kun syötiin just, eikä me ehdittäiskään kun on se syönti taas. Puhelin soi soutuveneessä: syömään. Puhelin soi soutuveneessä: nukkumaan. Puhelin soi työpaikalla: lähetkö syömään. Syömään syömään syömään.

Voi pyhä paska sentään tätä kaikkea syömistä. Enkä edes käsitellyt juomista.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kaverin kaverin FB-statuksessa ylpeä isä kertoo miten heidän Ikean reissunsa ei mennyt ihan putkeen, kun kesken lihapullien syönnin perheen kuopus avasi palo-oven ja aiheutti palohälytyksen. Kommenteissa vieläkin ylpeämpänä kertoo kuinka poika juoksutti myyjää painamalla ainakin kymmenen kertaa kutsunappulaa. Lukuisia laikkauksia ja ihailevia kommentteja. Vittu että ihmiset on tyhmiä. Tuon kaltaisilta vanhemmilta pitäisi poistaa lisääntymisvälineet, jottei enempää vahinkoja satu.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kaverin kaverin FB-statuksessa ylpeä isä kertoo miten heidän Ikean reissunsa ei mennyt ihan putkeen, kun kesken lihapullien syönnin perheen kuopus avasi palo-oven ja aiheutti palohälytyksen.

Missähän lienee töissä tuo kaverisi kaveri? Ikean myyjä voisi mennä hänen työpaikalleen aiheuttamaan palohälytyksiä ja pitämään siten hauskaa. Toivottavasti muuten Ikea älysi laskuttaa perhettä turhista hälytyksistä.

Oli muuten tuokin perhe syömässä.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Vittu että ihmiset on tyhmiä. Tuon kaltaisilta vanhemmilta pitäisi poistaa lisääntymisvälineet, jottei enempää vahinkoja satu.
Tästä tuli mieleen pari viikkoa sitten käynyt sattumus, joka kyllä vitutti todella paljon.

Olin ajamassa kaverilta himaan paikallisen puiston ohi. Tie on kapea ja 40 rajoituskin päällä, joten hissukseen tuli mentyä kunnes keskelle tietä ilmaantui noin 8-vuotias vekara. Vekara pomppi keskellä kaistaa ja hymyssä suin heilutteli meikäläiselle kansainvälisiä käsimerkkejä jotka noin yleisesti ottaen koetaan vittuiluna.

Vekaran mutsi lyllertää tien yli toisesta laidasta ja naureskelee, mitä se pikku Kyösti-Petteri on oikein keksinyt. Itsehän istun autossa pysähdyksissä todellinen wtf-ilme naamalla. Sitten tää mutsi vielä jää sen vekaran kanssa osoittelemaan mua ja naureskelee kun jäppinen vaan heiluttelee senttereitään. Ei jumalauta mitä toimintaa. Ei paljon tööttäily auttaneet.

Mitähän se valas olisi tuuminut jos setä olisi noussut autosta opettamaan pikku koomikonalulle hieman käytöstapoja...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Perkele, nyt tulikin mieleen perjantaina sattunut tapaus. Olin pistämässä autoa taskuparkkiin Helsingin keskusta-alueella. Olin juuri kääntämässä ns. keulaa sisään, ja auton eteen jäi juuri siinä vaiheessa noin puolen metrin väli. Siitä välistä isä rupesi ohjaamaan kahta poikaansa kiireellä läpi, siis aikomuksena tietysti ylittää katu, kun olihan sinne suojatielle se kymmenen metriä. Vedin tietysti jarrut päälle samantien ja pysäytin liikkeen. Siitä ne tyytyväisesti vetivät keulan edestä kadun yli. Isä jotain vilkuili mua ja mun ilme oli kanssa mallia WTF. Ihmisten typeryys ja välinpitämättömyys yllättää joka päivä.

Uleåborgir kirjoitti:
Missähän lienee töissä tuo kaverisi kaveri?
Pakkohan se oli selvittää, ja näköjään ravintolassa. Uskomaton talipää. Taidanpa käydä kääntymässä joskus ihan huvikseni...
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Korjata auton romua. Ei ole aikaa ja osat on kalliita. Kuitenkin on niin nuuka mies, ettei viitsi huoltamolle viedä. Katsotaan jos sen saa vielä tänä vuona parsittua kasaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Nyt tuli parikin asiaa mitkä vituttavat niin ettei veri kierrä.

Mopopojat: Nämä saatanan keskenkasvuiset mulkut, jotka ajelevat näillä 50cc superohjuksillaan sen n.40km/h. Mutta ääni on niin helvetillinen, että pää meinaaa räjähtää. Tekevätkö nämä saatanan vittumarkot jotain näille romuilleen, että siitä lähtee mahdollsimman kova ääni? Älkää ymmärtäkö täysin väärin. Ison Harleyn papatus on musiikkia korville. Mutta nämä saatanan räkänokat mopoineen... Saako näille kaatolupia?

Mamut: Nämä mölisevät islamistit, joilla ei ole mitään käytöstapoja. Elävät kuin pellossa ja odottavat että kaikki tuodaan heille kuin Manulle illallinen. No, niinhän Suomessa tehdäänkin.

R-Kioskin mainokset. Hojohojo, iso pomo! En osta tuosta paskaläävästä mitään ikinä. Niin paljon vituttavat nuo mainokset.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
R-Kioskin mainokset. Hojohojo, iso pomo! En osta tuosta paskaläävästä mitään ikinä. Niin paljon vituttavat nuo mainokset.

Sama. Tuo on varmaan vittumaisin mainoskampanja mikä ikinä on keksitty. Ikävä kyllä R-kioskeille ei usein ole vaihtoehtoa, joten varmaan jatkossakin tuolla joutuu välillä käymään, vaikka yrittävätkin vierottaa asiakkaansa paskoilla mainoksilla.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mamut: Nämä mölisevät islamistit, joilla ei ole mitään käytöstapoja.

Sieltä. Tenniskenttien vieressä on hiekkakenttä, jossa näiden jälkikasvu "pelaa" jalkapalloa. Se kiljuminen mikä noista lähtee on aivan uskomatonta. Yritä siinä sitten keskittyä johonkin. Välillä pompitaan pöllityn fillarin päällä kuin apinat puussa tai ajetaan skootterilla ilman kypärää jalankulkijoiden seassa. Kerran terrorisoivat jotain naista, joka olikin jonkun virolaisraksamiehen tyttöystävä. Remonttireiska pyysi ensin kovaäänisesti poikalaumaa hajaantumaan muualle, mutta vastauksena tuli vittuilua ja rasistihuutoja. Seuraavaksi nosti moran esille ja somalilauma hävisi kuin suhupieru Saharaan. "Mä tehny mitään vannon vannon wollah..."
 
Millä vitun oikeudella liikkuva poliisi saa ajaa reilua satasta risteysalueella missä on 50km/h rajoitus? Asiassa ei olisi ollut mitään, mutta kun nämä läski posket ajeli menemään ilman mitään pillejä tai valoja. Pikkuisen meinasi säikäyttää kun olin tulossa siihen risteykseen ja nämä super sankarit polkee Mondeolla ohi minkä autosta lähtee.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Millä vitun oikeudella liikkuva poliisi saa ajaa reilua satasta risteysalueella missä on 50km/h rajoitus? Asiassa ei olisi ollut mitään, mutta kun nämä läski posket ajeli menemään ilman mitään pillejä tai valoja. Pikkuisen meinasi säikäyttää kun olin tulossa siihen risteykseen ja nämä super sankarit polkee Mondeolla ohi minkä autosta lähtee.

Kyllä hyö saavat, "virkatehtävää suorittaessaan". Sanoo lain kirjain.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Viisaudenhammas tulehtunut jonka johdosta armottoman kova kuume ja pitää vielä junassa istua ja Kuopio on tuossa 10min päässä. Ihan perseestä tuo että korvauksia saa vasta jos ollaan yli tunnin myöhässä ja silloinkin aika nihkeesti. Vapaalla ei ollut mitään, mutta heti kun duunit jatkumassa niin eiköhän pukkaa vaikka mitä. Saikulle ei oo kiva lähtee kun täyttä palkkaa ei silloin saa.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Typeryyttään ajautunut kahden naisen loukkuun. Jatkuvaa kikkailua, että saa aikataulut "sopimaan" molempien kesken... Typerää ja peli pitänee viheltää poikki nyt. Sekin vituttaa.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Melkein painin...

Huuhhuh. Otan vieläkin kierroksia, kun edes ajattelen iltapäivän tapahtumia.

Olin perheen kanssa kartanollamme Helsingin Kivinokassa. Kitkin vaimoni kanssa kasvimaata ja lapset temmelsivät viereisellä futiskentällä. Heillä on tapana kiivetä metallisten futismaalien päälle ja pitää niitä kiipeilytelineinä. Emme ole kieltäneet heitä, koska maalit ovat tukevia eivätkä ne voi mennä rikki lasten kiipeilystä, koska ne ovat sen varran vahvasta putkesta rakennettuja. Olen pannut merkille, että muutkin lapset kiipeilevät niissä, kunhan kentällä ei ole peliä käynnissä. En kuitenkaan ota tässä tekstissä kantaa, onko kiipeily soveliasta vai ei. Selitän myöhemmin, miksi.

Tänään sattui niin, että kitkiessämme eräs herrasmies saapui fillarilla paikalle ja rupesi huutamaan lapsillemme, että maaleilla ei saa leikkiä ja rupesi heiluttamaan niitä. Lapsemme olivat maalien päällä ja he toki pelästyivät. Mies tivasi heiltä, kuka antoi luvan ja missä luvanantajat ovat. Skidit juoksivat heti meidän luokse kertomaan, että joku mies tuli asiasta kyselemään. Sanoimme, että pyytävät hänet meidän luokse, jos on asiaa.

Lopulta mies itse saapui paikalle kysyen: "Täälläkö on niitä, jotka antavat luvan kiivetä maalien päälle?" Vastasimme kohteliaan myöntävästä, jolloin hän kysyi, miksi. Vastasimme, että miksi ei. Mikä on se peruste, ettei niissä saa kiipeillä. Perusteena oli Yleinen turvallisuus. Jalkapallokenttä oli kuulemma pahuuden tyyssija, ja siellä olijat ja sen väärinkäyttäjät yllyttivät kaikkia(mitä vittua?) ryöstämään mökkejä, tuhoamaan viljelypalstoja ja aiheuttamaan pahennusta ympäristössä. Olimme kovin yllättyneitä perusteluista ja kysyimme kahta asiaa:

1. Onko Kivinokan säännöissä kielletty maalien päälle kiipeily?
2. Jos ei, millä auktoriteetilla juuri HÄN päättää, mikä on sallittua ja mikä ei?

Lopputuloksena hän soitti poliisille ja haukkui meidät puhelimessa pataluhaksi. Huomasin lasteni olevan todella peloissaan ja koska vaimoni kohteliaat pyynnöt: "Voisitko nyt oikeasti poistua?" eivät tehonneet, nousin vadelmapensaan alta ja sanoin aika kovasti: "Nyt lähde menemään! Heti, kiitos!" Tein virheliikkeen, koska hälytyskeskus oli päättänyt, ettei tapaus ole huomionarvoinen, jolloin hän uhkasi vetää minua turpaan ja haukkui vaimoni vielä huonoksi äidiksi. Siinä vaiheessa me molemmat repesimme nauruun, koska tilanne oli vähintäänkin kummallinen.

Mies huomautti vielä lähtiessään, että jos vaimo ja lapset eivät ole paikalla, voidaan selvittää asia ihan kahden kesken. Helppo se on siinä huudella. En vaivautunut reagoimaan. Tilanne vituttaa silti vielä näin illallakin. Olisi pitänyt lähettää perhe mökille ja laittaa sekopää ukko kiertoradalle... Vitut. Tällainen narukäsi olisi vetänyt mulkkua lapiiolla päähän ja nyt olisin Pasilassa kuulusteluissa...

Lopputulos: Jos joku olisi tullut asiallisesti keskustelemaan, onko metallisten maalien päällä voimistelu soveliasta, olisimme olleet täysin valmiit keskustelemaan asiasta ja toki vaihtamaan mielipidettämme. Valitettavasti tämä kyseinen herrasmies saapui paikalle uhkuen pyhää vihaa ja ensimmäisen mielipide-eron kohdatuaan soitti vittu poliisille. No, lapsemme kiipeilevät myös vastaisuudessa maalien päällä, kuten näköjään monen muunkin. Ovat vieläkin aivan kuin uusia, sekä maalit että lapset.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Olisit vetänyt äijää turpaan, niin lapsesikin olisivat nähneet, miten idioottien kanssa tulee toimia.

Oikeasti. Väkivalta on joskus ratkaisu ongelmiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös