Vitutusketju

  • 10 546 308
  • 56 137

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Gamecenter LIVE, NHL:n järkyttävä perseennäyttö eurofaneille. Tuo resepti saa aikaan käsinkosketeltavan vitutuksen. Pumppu on kovilla.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Lähellä on etten hajoita 120euron edestä tavaroita. Viasatille en rahojani enää suostu kantamaan. Paikallisella operaattorilla oli tarjous Urho+Viasat 25e/kk, mietin sitä GCL:n kylkeen. En mieti enää. Pitäkööt Viasat tunkkinsa. Mikäli tarjoavat jotain ylihintaista paskaa streamipalvelua, niin otan sen puhtaana vittuiluna. Mikäli laatu ei vastaa GCL:n tai ESPN:n tasoa, niin hintakaan ei voi vastata. Mikäli hinta on yli 80e/kausi, niin turha edes yrittää. Todennäköisesti useampana yönä saa kärsiä streamin "urhoilusta". Täyttä perseilyä taas, ensin kilpailuvirasto hajotti Canalin loistotarjonnan pakottamalla SM-liigan pois sieltä. Mikä laski palvelunlaatua ja nosti hintoja, sen jälkeen Nelonen/Viasat maksullistivat ratkaisupelit ja nyt Viasat kusee vielä NHL:n näyttämisen netissä. Täytyy sanoa, että kyllä harvinaisen hienosti kustaan suomalaista kiekonkuluttajaa silmään!

UrhoTV on pitkään maksanut paikallisella operaattorilla 19,95/kk ja vaatinut 12kk sitovan sopimuksen, vaikka kesällä ei kanavaa mitään oikeastaan tarjoakaan. Nyt tuo Viasat+UrhoTV tarjous oli reilun oloinen, mutta jääköön nyt sitten vittu periaatteen vuoksi kauppaan. En ala tuollaista vittuilua tukemaan, vaikka se NFL, NHL silloin tällöin tv:stä + SM-Liiga kiinnostaisikin.

Puhdasta vittuilua...
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Voi saatanan emävitunperse. Gamecenter, joo tiedätte.
 

Lavis

Jäsen
Vitun Viasat, sinne meni se NHL-kausi. En sitä yhtään odottanutkaan.

Mitä Viasat on nyt tehny? Hankkinu oikeudet näyttää NHL? Ja samalla GameCenter ei enää näytä? En pysy enää kärryillä, että kuka näyttää ja mitä vai näyttääkö kukaan mitään...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mitä Viasat on nyt tehny? Hankkinu oikeudet näyttää NHL? Ja samalla GameCenter ei enää näytä? En pysy enää kärryillä, että kuka näyttää ja mitä vai näyttääkö kukaan mitään...

No siis turhahan se olisi Viasatille vittuuntua, kun typeriähän ne olisivat jos Gamecenterin takia kieltäytyisivät rahasammosta, mutta vituttaa se nyt silti kun sopimus NHL:n kanssa on tuollainen kuin on.

Eli: NHL Gamecenter (joka oli lähes TÄYDELLINEN palvelu Eurooppaan kiekkofaneille) ei näy enää Pohjoismaissa Viasatin takia. Itseäni tässä siis nyt vituttaa NHL:n päättäjät ja Viasat. Vittu.

Hyvin on kyllä Suomessa hoidettu nämä urheiluhullun tarjonnat, kun sm-liigakin jaettu vittu kahdelle eri kanavapaketille. Saatana.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Ostin Spotify premiumin kuukaudeksi...
Summa summarum.. Lopetin koko paskan.
Kyllä mielestäni tilaushetkellä näkyi että homma jatkuu hamaan tappiin ja toisekseen tuolla spotify.comissa pystyy muokkaamaan tilaustaan, mutta lienet sen löytänyt kun olet lopettanut "koko paskan". Itse olen kyllä erittäin tyytyväinen palveluun.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Vituttaa, kun ei osaa vaatia itseltään enempää. Vituttaa moni muukin asia, mutta tuo varmasti tällä hetkellä eniten.
 

Maastomasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nää kanavapakettihommat on kyllä todella perseestä. Olin tossa funtsimassa jotain paketin hommaamista, mutta nyt laitan ihan jäihin ton. Vitun hämmentävä toi SM-Liigan kuvio.

Ja jos haluaisi kattoa NHL:ää, Sm-Liigaa ja lätkän MM-kisoja, niin kuinka helvetin monelle kanavalle noi on jaettu. Ja puhutaan täysistä suorista peleistä.

NHL:ää kattosin joskus vkl. Etenkin alkuyöstä/illalla alkavia pelejä, joskus kenties aamuyöpelejä. Sm-Liigasta kattosin Ässien pelejä, mutta välillä muitakin. Ja tietty play-offit ja etenkin finaalit vaikka siellä pelais Saipa ja Lukko. MM-kisoissa kaikki SUomen pelit, muitakin pelejä, etenkin ratkaisupelit...

Mut nyt saa olla. SAATANA.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Kyllä tässä on tosiaan sellainen joulu on peruttu -fiilis koko NHL:n suhteen. Ei perkele, tikkari viedään lapsen suusta. Saatanan NHL, saatanan Viasat.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei voi sanoa, että varsinaisesti vituttaisi, mutta ärsyttää kattoa tämän päivän FB-jeesustelua, kun vähintään joka toinen muistelee Steve "Jumalasta seuraava" Jobsin pois menoa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Ei voi sanoa, että varsinaisesti vituttaisi, mutta ärsyttää kattoa tämän päivän FB-jeesustelua, kun vähintään joka toinen muistelee Steve "Jumalasta seuraava" Jobsin pois menoa.
Kiitos. Meitä on siis useampia. Jumalauta, koko FB täynnä näitä lepää rauhassa-viestejä. Eih.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei voi sanoa, että varsinaisesti vituttaisi, mutta ärsyttää kattoa tämän päivän FB-jeesustelua, kun vähintään joka toinen muistelee Steve "Jumalasta seuraava" Jobsin pois menoa.

Mullakin pyöri raamatulliset vertauskuvat mielessä, oliko tässä hänen toinen tulemisensa jne. Valitsin väärän hetken testata erinäisiä uutispalveluja twitterissä, koska jokanen tykitti samaa asiaa kymmenestä eri näkökulmasta. Kaikki lähti vittuun! Erityismaininta twitterin aivotankeille, jotka ovat liittäneet viesteihinsä sanan "iSad". Now for the fu---!

Varmasti hieno mies ja elämä on ihmisen parasta aikaa. YLEn nettisivulla oli muutama päivä sitten artikla, jossa käsiteltiin elämänlaatua ja kerrottiin kuinka "vitutukseen voi oikeasti kuolla". Ihan kansanterveydellisistä syistä haluan linkittää loppukevennyksen tähän ketjuun, tamperelainen jääkiekkoilija raportoi suuresta ja mahtavasta

Twitter
 

lexicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, THFC
Ja puhutaan kuitenkin monikansallisen yhtiön perustajasta ja entisestä TJ:stä. Junttimaisinta mitä tiedät -topikiin heittämällä.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Kaikkiahan on joskus varmasti hieman tympinyt se, että joku mummeli on jokseenkin hidastellut kauppajonossa, kun sitä plussakorttia ei tuppaa löytymään, tai automaatilla, kun se kortti laitetaan sinne laitteeseen kuusi kertaa väärinpäin ja sitten ei muisteta edes tunnuslukua. Äskeisellä kauppareissulla vedettiin kyllä uudet pohjat:

Jonossa oli edelläni oli kaksi mummelia, joista ensimmäinen otti oli tämä ns. hitaampi tapaus. Perus plussakortti-etsintätalkoiden jälkeen mummeli sitten pamautti ja kaivoi jostain RISTIKON esiin, ja alkoi kyselemään minulta ja myyjältä TÄYTTÖOHJEITA. Kokemani pieni ärsyyntyminen nousi tuossa vaiheessa sellaiselle tasolle, että meinasin revetä huutonauruun, mutta en halunnut näyttää hänelle oikeastaan minkäänlaista reaktiota, sillä luulin oikeasti olevani piilokamerassa.

"Juu, en tiedä mikä sana siihen tulee..."
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Pistää hieman vihaksi tuo kanavien NHL pelleily, Viasatilla ilmoitetaan että NHL kuuluu tarjontaan ja samaan aikaan Canaldigitalilla lukee ESPN American kohdalla NHL pelit aina ratkaisuun saakka. Canalin tallentavasta HD boksista voisi kirjoittaa sivu kaupalla tähän ketjuun. Neljäs boksi ja lukemattomia huoltokäyntejä 2 vuoden aikana. Vielä kuukausi ja sopimus päättyy onneksi.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Vituttaa, kun bussia ei tullut ollenkaan, niin en ehtinyt tekemään vetoja tälle ja huomiselle. Tarkoituksena oli pelata SaiPaa, Tapparaa ja Suomen yllätysvoittoa suht isolla panoksella. Voitte vaan kuvitella sen vitutuksen, jos nuo kaikki kolme osuu. Jäisi semmoinen melkein 3000 euroa saamatta.

Vituttaa myös tuo käsittämätön Viasat-pelleily. Tänään oli tarkoitus maksella itsellekin palvelu, jotta pystyy Hawksin pelit katselemaan hyvälaatuisena. Onneksi en ole enää Viasat-asiakas. Eikä minusta sitä enää tulekaan.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Niin, mahtaako nyt sitten tosiaan käydä niin, ettei noita NHL-matseja näytä kukaan... Vai onko Viasatilla nyt vahvistunut viime hetkillä joku sopimus, tunti sitten ei ainakaan ollut kenelläkään sopimusta noista.
Onneksi ei tullut hankittua espn:ä vielä
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Sotilas Jane - vittu, tuo paska tulee joltain kanavalta varmasti kerran kuukaudessa.

Juu, tai Ansa Viritettynä, ym.. Ostaako nämä kimpassa näitä leffasettejä ja sitten ne pyörii eri kanavilla viikoittain tai jotain? En tiedä, mutta sama asia vituttaa!

Vituttaa myös nuo kanavapakettipaskat! Löin hanskat naulaan ja nyt ei tule kuin peruskanavat. Kun ei jaksa, niin ei jaksa.

Työasiat vituttaa eniten. Heti alkaa vittuilu selän takana, kun on pari päivää saikulla. Haistakaa vittu, saatanan persenaamademaripaskat!
 

ludvig

Jäsen
Maastoautot tai siis nykykielellä city-maasturit kaupunkialueella. Mitä helvettiä, tarvitsen muutaman kilometrin työmatkalleni asfalttia pitkin körötellessäni helvetin ruman, tilaa vievän ja kömpelön auton sekä kaiken lisäksi valitan parkkitilan puutteesta. Eikä muuten vitussa ole mikään status-auto, ei todellakaan, vaan surkeaa massaa. Sen ymmärrän, että jossain takapajulassa pitää punnertaa päivittäin mökkiteitä pitkin paikalliselle Osuuspankille palkkapäivänä, mutta ei kai sitä nyt saatana jokaisen virkamiehen ja viiden pennin konsultin tarvitse kaasutella sillä vitun jeepillä muutenkin ruuhkaisia teitä ja parkkipaikkoja tukkimassa kaupunkialueilla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mitä helvetin järkeä muutenkaan on City-maasturissa? Pääseekö sillä helposti betoniporsaiden yli vai mihin se on tarkoitettu?
Toinen hassun hauska auto on kompakti tila-auto.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Neljän tunnin yöunet. Ei perkele, kun ei sitä unta vaan saa! Mikä siinä voi aikuisella ihmisellä olla niin vaikeaa. Jos jaksaisin olla edes puoleenpäivään asti skarppina, niin olisin tyytyväinen. Sekin vituttaa, että roskat pitäisi viedä ulos, kun ne on kohta kaks viikkoa tuossa lojuneet.. Pitäisi varmaan hankkia joku siivoja tänne, kun itse ei jaksa edes niin pientä asiaa tehdä ennen kuin on ihan pakko.

Noh, kaippa tämä tästä. Kiitos ja anteeksi!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös