Vitutusketju

  • 10 561 229
  • 56 142

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vituttaa "Ohuen ohuet leikkeet". Kuka vittu nekin on keksinyt. Pikkukaupoissa ei muita tunnu olevankaan, ainakaan inhimilliseen hintaan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nyt alkaa pikkuhiljaa vituttaa pojan puolesta. Jotenkin tuntuu epäreilulta että vaikka miten paljon tekisi AA -sarjassa pisteitä niin mahdollisuutta näyttöpaikkaan AAA -joukkueessa ei tule. Ajattelin että tilanne olisi muuttunut kun valmentaja vaihtui mutta näköjään se luistelu on vain se ainoa joka merkitsee. Aika monta kaikilla muilla osa-alueilla huonompaa on saanut näyttöpaikan, mutta meidän jätkä ei vaan millään. Toisaalta, ihan hyvin on pysynyt vauhdissa mukana aina kun on saanut AAA -poikien kanssa harjoitella, mutta...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Aavistuksen omainen krapula vituttaa. Ei jaksaisi olla töissä, koska lähinnä väsyttää aivan helvetisti. Alkaisi jo kausi saatana, elämä on tylsää.
 

Nick Neim

Jäsen
Työt ei juuri nyt kiinnosta vittuakaan, tuntuu siltä kuin olisi mahatautia pukkaamassa ja muutenkin "kuumottaa" koko ajan. Sitä se perjantai & lauantai yhdistelmä viihteellä + kolmen yön aikana nukutut 16h yöunet teettää. Ei vittu.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...ja muutenkin "kuumottaa" koko ajan.

Ettei vaan johtuisi liiallisesta runkkaamisesta ;)

Jotenkin outo fiilis, kun on vasta viikon ollu töissä loman jälkeen, mutta silti tuntuu että lomasta on piiiiiitkä aika. Ei ehkä ihan vitutusketjukamaa, mutta päätin tänne sen laittaa kuitenkin. Ei kai nyt heti loman jälkeen voi olla loman tarpeessa... vai voiko sittenkin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa työmaa duunin vieressä. Heti kun avaat ikkunan niin alkaa takuuvarmasti sirkkelien ja kaiken maailman hilavitkuttimien konsertti. Vitutusta vahvistaa se, että tätä jatkuu todennäköisesti vielä pitkään.

Takaisin lomalle pitäisi päästä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Väsyttää aivan helvetisti ja koko ajan tulee vielä pahemmaksi olo, silmät tahtoo lurpahdella. Miten voi olla mahdollista kun kuitenkin nukuin sen 6 tuntia saatana. Vielä 150 minuuttia, hyi helvetti.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tuota... Trollailetko sinä, vai mistä tuon Kimi Räikkösen tuohon vetäisit???
Trololol, terävä havainto veliseni.

Vituttaa tämä päivä töissä. Joskus ei toimi mikään. Joskus on tänään.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Vituttaa palata huomenna kasarmille, kun edessä on 3 viikkoa kiinni. Ihan kivasti on intti mennyt, mutta kyllä tuo 3 viikkoa alkaa jo vituttaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
"Mullekin on tärkeää, että palvelut pelaa!" Tähän päättyi oma Suomi Popin kuuntelu. Tuo sama saatanan mainos tuli aikoinaan joltain kanavalta, mutta nyt täältä. Ei pysty, noin vitun rasittavaa ei voi ollakaan!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ohhoh. Enpä muista millon olisin heränny ja olis heti alkanu ottaa vituttimesta näin ankarasti. Dosentti HS:ssä: Maamme-laulussa vihapuheen piirteitä | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi Linkki vie ehkä pahimpaan kukkahattutäti juttuun vähään aikaan, aiheesta Maamme-laulussa vihapuheen piirteitä.

Jos olisin lukenut tämän Lehtilehdestä, olisin pitänyt onnistuneena läppänä. Nyt yhdyn väkevästi Heimopäällikköön. Onkohan sana "esi-isä" jo vihapuhetta tai sovinismia? Onko salaisuus, että lähinnä miehet sotivat? Onko sota salaisuus? Vittuuuueipysty.

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa tai maahanmuuttomaa,
soi, sana kultainen tai joku muu väri!
Ei laaksoa, ei kukkulaa,
ei vettä rantaa rakkaampaa,
kuin kotimaa tää pohjoinen tai joku muu maa,
maa kallis isien tai äitien, tai jonkun siltä väliltä!

Sun kukoistukses kuorestaan
kerrankin puhkeaa, jos sopii,
viel lempemme saa nousemaan, mutta vain suostumuksellisesti
sun toivos, riemus loistossaan, ei liikaa kuitenkaan,
ja kerran, laulus synnyinmaa tai maahanmuuttomaa
korkeemman kaiun saa, mmkay?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Kävelin aamulla töihin ja ohitin Brahen puistikossa olevan koira-aitauksen. Sieltä alkoi kuulumaan älämölöä ja näin kahden koiran ottavan mittaa toisistaan, siis oikein kunnolla. Oltiin kaulassa kiinni ja ulina ja murina kuului niin kauas, että toiselta puolelta katua tultiin katsomaan, mitävittua siellä tapahtuu.
Kaksi "taistelukoiraa" otti yhteen omistajien raivoisasti yrittäen erottaa koirat toisistaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Toinen omistaja oli nelinkontin maassa ja tässä vaiheessa päätin jättää nämä rakastavaiset selvittämään ongelmiaan.

Ja asiaan. Minua vituttaa suunnattomasti, kun spedet ja spedettäret ottavat näitä luennevikaisia tappajakoiria lemmikikseen.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ja asiaan. Minua vituttaa suunnattomasti, kun spedet ja spedettäret ottavat näitä luennevikaisia tappajakoiria lemmikikseen.

Vituttaa tiettyjen rotujen leimaaminen. Kuten Tosifani sen sanoi, vika on useimmiten hihnan toisessa päässä. Pahaa jälkeä voi syntyä, kun otetaan koira, jolle ei pärjätä henkisellä eikä edes fyysisellä tasolla. Ja myös se kaikille kiltti Puppe voi jonain päivänä tavata Mustin, jonka kanssa kemiat ei vaan natsaa, ja tulee sanomista. Tiettyjen rotujen edustajien kohdalla se tarkoittaa myös ikävämpää jälkeä, kun puruvoima on suuri.

Jostain kumman syystä useammin näen kavereilla / tutuilla / lenkkipoluilla huonosti käyttäytyviä pieniä koiria kuin isoja koiria. Huonosti käyttäytyvää "tappajakoiraa" en muista nähneeni missään livenä. Uskoisin johtuvan siitä, että suurin osa vaativampien rotujen edustajia hankkivista tietää, mihin ryhtyy. Osalla pienten ja vähemmän voimakkaiden rotujen edustajien omistajista taas on se harhaluulo, ettei tartte kasvattaa, kyllähän sille pärjää pelkällä fysiikallakin, ja "kato nyt kun Fuffe on söötti kun se hyppii päin ja näykkii pikku hampaillaan". Samaa tekevä pitbull sen sijaan ei kokonsa ja puruvoimansa vuoksi ole söötti, vaan otsikoissa.

Vituttaa muuten myös koiranomistajat, jotka eivät kasvata koirastaan yhteiskuntakelpoista, oli rotu sitten mikä hyvänsä.

Kun elämäntilanne on suotuisampi, otan rottweilerin harrastekoiraksi. Muistuta sitten, että kutsun sinut tutustumaan "luonnevikaiseen tappajaani".
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Rottweiler on hieno koira. Pakko silti sanoa, että jokusen tiedän noita vasikan kokoisen koiran hommanneita, eikä parilla niistä ole mitään muuta tarkoitusta ollut kuin hommata peenikselleen pituutta lisää. Toinen hommasi fila brasileironsa, kun ensimmäinen isomaha oli hommannut irlanninsusikoiransa. Tämä on toki vain malliesimerkki siitä, että vika on kai enemmän hihnan yläpäässä. Se nyt vain ei silti lohduta sitä lemmikkinsä, korvansa tai jopa läheisensä menettänyttä yhtää.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ohhoh. Enpä muista millon olisin heränny ja olis heti alkanu ottaa vituttimesta näin ankarasti. Dosentti HS:ssä: Maamme-laulussa vihapuheen piirteitä | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi Linkki vie ehkä pahimpaan kukkahattutäti juttuun vähään aikaan, aiheesta Maamme-laulussa vihapuheen piirteitä.
Noilla pääsee aina otsikoihin. Akateemisilla apurahaeläteillä taitaa olla melkoisen paljon löysää aikaa suoltaa elämästä vieraantuneita teesejä titteleidensä takaa.

Dosentin kannattaa mieluummin pureutua syvällä kielellisessä tajunnassamme pesiviin arkisiin ilmiöihin. Tekisi saatana retken vaikka rautakauppaan. Muutamissa liikkeissä artikuloidaan selkeästi termillä ruuvinväännin, mutta kovin usein tuotekuvauksissa kyseinen työkalu on fallistisen törkeästi nimeltään meisseli. Miten erektiivistä. Tuollainen patriarkaalinen ja alistava ilmaisu on heti kitkettävä hyllynreunoista ja myyntikuvastoista.

Sama juttu tietysti näiden mies-määreiden kanssa. Virkamies, mittamies, katsastusmies, mitä näitä nyt onkaan. Aivan peniskeskeistä. Sitten on tietysti tämä dosentinkin oivaltama isänmaa, todella karkeaa ja sovinistista. Tämä onkin erityisen hävytöntä, sillä sovinismi ymmärretään yhtäältä kiihkokansallismielisyydeksi ja toisaalta miesten paremmuutta korostavaksi sukupuolisovinismiksi. On toki olemassa äidinkieli, mutta sehän nyt ei liity tähän keskusteluun millään lailla.

Poika-sanan käyttö joukkueurheilulajien voitonjuhliin liittyen on yksistään tuomittavaa ja siksi tyystin kriminalisoitavaa. Toki olen itsekin sitä mieltä, että Nakkikattila on verrattomasti korrektimpi ilmaisu.

Pojan korvaaminen tytöllä olisi intuitiivisen helppoa, mutta eihän sellainenkaan sovi. Käsitteeseen tyttö liittyisi niin paljon arveluttavia elementtejä, että olisi vaikea pitää testosteronihumalaisten nuorten miesten rietasta juhlintaa tyttö kainalossaan mitenkään sukupuolineutraaliutta suosivana, ainakaan siten kuin kuvittelisin dosentin asiaa tulkitsevan. Parempi korvaava termi olisikin Emansipoituinut Nainen. Tämä on myös pokaalimaisten palkintojen muoto huomioiden luontevaa. Pystyssä sojottava pokaali on toki helppoa assosioida riettaasti jäykisteleväksi fallokseksi. Sen sijaan kun pokaalia tarkastelee ei sivulta vaan yläpuolelta, niin pystyy helposti havainnoimaan esineen luonnollisen vaginaalisen olemuksen. Näin jääkiekkouroiden taistelu mestaruudesta saa myös ymmärrettävän kontekstin, kun oivallamme, että todellisuudessa joukkueet taistelevat siitä kuka pääsee Emansipoituneen Naisen suosioon.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Onhan se varmasti, mutta en halua luovuttaa vielä tässä vaiheessa ja alistun tahtoonne, kun koirista mitään tietämättömänä on turha alkaa liikoja pätemään ja googlettamaan en nyt kerkiä.
Eli eikö ole niin, että tietyillä koiralajeilla on taipumusta rähistä muita enemmän? Onko niin, että tietyt koiralajit ovat ihanteellisia taistelukoiriksi, ei pelkästään fysiikkansa, vaan *tempperamenttinsa (*Tuo oli huono ja provokatiivinen sana, käytetetään sen tilalla sanaa "luonteensa") takia?

Ja olishan se rotikka kiva nähdä. Rakastan koiria, isompiakin. Kaverilla oli aikoinana Rottweiler, eikä se käyttäytynyt koskaan häiritsevästi.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa tiettyjen rotujen leimaaminen. Kuten Tosifani sen sanoi, vika on useimmiten hihnan toisessa päässä.....

Minua vituttaa urpot koirafanit jotka eivät suostu tunnustamaan, että kaikki koirat ovat eläimiä jotka on jalostettu johonkin tarkoitukseen. Nyt sitten jos johonkin tarkoitukseen jalostettu koira toteuttaa luonnollista tarvettaan pureskella jonkun kaulaa, niin syytetään omistajaa ja silitetään koiran päätä.

Toisaalta vituttaa, että kirjoitin tuon, koska koiraihmiset ovat kuin uskovaiset puhumassa evoluutiosta.

Kolmanneksi vituttaa, että näitä tappajakoiria on olemassa, miksi niitä ei vain kielletä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Dosentin kannattaa mieluummin pureutua syvällä kielellisessä tajunnassamme pesiviin arkisiin ilmiöihin. Tekisi saatana retken vaikka rautakauppaan. Muutamissa liikkeissä artikuloidaan selkeästi termillä ruuvinväännin, mutta kovin usein tuotekuvauksissa kyseinen työkalu on fallistisen törkeästi nimeltään meisseli. Miten erektiivistä. Tuollainen patriarkaalinen ja alistava ilmaisu on heti kitkettävä hyllynreunoista ja myyntikuvastoista.

Niin ja dosenttia kannattaisi varmaan myös muistuttaa vaikkapa sanasta leivonnainen. Jotkut voivat ymmärtää, että nainen leipoo ja niinhän se yleensä toki menee. Ellei sitten ole joku ihan outo tapaus. Leppäselle voisi joku esittää vaikka kysymyksen, mitä tarkoittaa karjakko tai ruustinna? jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös