Vitutusketju

  • 10 555 833
  • 56 140

Wolves

Jäsen
Oikeuden puolesta - KELA

Vittu.

Kuuden viikon odottelun jälkeen työttömyysturvapäätös kolahti postiluukusta. Innoissani availin kuorta ja saatuani paperin ulos kuoresta oli tyrmistyksenii määrä käsittämätön.

KELA oli puolittanu työttömyyspäivärahani, koska asun isukin luona (Väliaikaisesti), mutta lähinnä sen vuoksi, että minulla ei ole työssäoloehto täyttynyt (Todistukset toimitettu puljuun vuodelta 2006 lähtien, joissa siis kolme eri työpaikkaa, joiden yhteislaskettu aika on tuplaten työssäoloehdon täyttämiseen vaadittavat 43 viikkoa 28 kuukauden aikana) ja etenkin siksi, etten ollut vastannut heidän selvityspyyntöönsä, liittyen isäni tuloihin. Luonnollisesti tälläistä selvityspyyntöä en koskaan ole ko. puljusta saanut, eikä minua ole moisesta asiasta edes informoitu, missään vaiheessa.

No...nyt valitusta tekemään ja joudun keskimääräisesti odottamaan 16kk sen takia, että joku nysverö on munannut täydellisesti tuossa oikeuden puolesta taistelevassa kehdossa, nimeltään KELA.

Taidanpa riipaista kännit...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rupeaa pikkuhiljaa kyrsimään muuhun jalkaterään verrattuna ylisuuret ukkovarpaani. Heti, kun tekee vähänkin ripeämpitahtisen lenkin, muuttuvat sukat suunnilleen kertakäyttötavaraksi.

Onkos olemassa mitään vanhan kansan uskomuksia isoista ukkovarpaista? Siis niinkuin iso ukkovarvas = iso penis... Eikö? No, niin arvelinkin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kylläpä voi urheilu vituttaa.

Mestarien liigassa kohtalaisen paska tv-matsi. Puolustus kuutamolla ja Casillas unessa. Lupaa taas helvetin hienoa loppukautta, kun kaikki uppoaa omiin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs väliä sillä uskomuksella on kun karu totuus iskee kuitenkin melko äkkiä?

Saisi edes hetken pidettyä illuusiota yllä. "Tytöt, katsokaas, mitä täällä kengissä pullottaa."
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa kolmatta päivää jatkunut pahoinvointi+oksentelu. Voimia ei ole tehdä mitään oikeastaan ja aloittanut pari viikkoa sitten uudessa työpaikassa, niin ei ole kovin hyvä olla poissa. Mielummin olisin töissä, kun tässä olotilassa. Saa nähdä ehtiikö tässä tervehtyä koko loppuviikkona.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Vittu Nürnbergin Glühweinia ei ole tänä vuonna Alkossa. Siis ei ole mitään Glühweinia. Aina ollut joku. Nyt on vain joku mustikoista tehty Frucht-Glühwein. Vittu sentään. Scholl on nytkin flunssassa, eikä saa Glühweinia.

Tietysti sitä voisi itsekin punkusta maustaa, mutten osaa.
Ojennan auttavan käteni, ohje on hampurilaiselta ystävältäni:

Glühwein

Zutaten (für zwei bis drei Personen)

eine Flasche trockener Rotwein (750 ml)
eine Zitrone
2 Stangen Zimt
3 Gewürznelken
3 Esslöffel Zucker
etwas Kardamom (oder Ingwer)

Zubereitung
Den Rotwein in einem Topf erhitzen (nicht kochen). Die Zitrone in Scheiben schneiden und hinzufügen. Dann Zimt, Nelken, Zucker und etwas Kardamom (nach belieben) dazugeben. Alles etwa 5 Minuten erwärmen - nicht kochen - und etwa eine Stunde ziehen lassen. Vor dem Servieren nochmals erwärmen, durch ein Sieb abgießen, in vorgewärmten Gläsern oder Bechern servieren.
 

scholl

Jäsen
Kyllä minäkin ohjeita olen nähnyt, mutta en halua osata. Pitäisikö marssia Alkoholimonopoliliikkeeseen ja vaatia siellä myymäläpäällikkö valmistamaan minulle Glühweinia. Minähän olen jupakassa uhri, joten on jotenkin vastenmielinen ajatus, että pitäisi ruveta jotenkin kikkailemaan, jotta saisin mahdollisesti Glühweinia aikaiseksi. Vähän sama kuin jos leipä loppuisi kaupasta ja joutuisin leipomaan kuten 50-luvun ihmiset. Sodan jälkeen monet ihmiset osasivat leipoa sen takia, kun oli todennäköisesti pakko, ei sen takia, että pitivät hommasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä minäkin ohjeita olen nähnyt, mutta en halua osata. Pitäisikö marssia Alkoholimonopoliliikkeeseen ja vaatia siellä myymäläpäällikkö valmistamaan minulle Glühweinia.
Eihän sun ole mikään pakko tehdä asialle yhtään mitään, yhtä hyvin voit kuivin suin mussuttaa kovaa kohtaloasi täällä. Jos kuitenkin päätät marssia arjalaiseen tyyliin myymäläpäällikön juttusille, ilmoitathan siitä etukäteen täällä juhlavasti, jotta tuota kohtaamista pääsee ihailemaan paikan päälle. Se nimittäin vituttaa, jos saa vain lehdestä lukea, miten scholl on pistetty nippuun ja nakattu pihalle Alkosta.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Minähän olen jupakassa uhri, joten on jotenkin vastenmielinen ajatus, että pitäisi ruveta jotenkin kikkailemaan, jotta saisin mahdollisesti Glühweinia aikaiseksi.

Kikkaile kuitenkin sen verran, että väijy mieleisesi hehkuviini Saksanmaalta ja tee tuotekysely Alkoon. Erikoistilausmaksu on vaivaiset 40€/tuote ja tuotteet toimitetaan nimenomaan laatikoittain lähimyymälääsi.

Kerran kyllä vitutti, kun en saanut tilaamaani olutta Australiasta. Väittivät ettei kukaan tuo Eurooppaan, vaikka kuka tahansa pölvästi pystyi senkin selvittämään alle 5 minuutissa. Mutta eiköhän Äitisaksasta tuoda mitä vaan, kunhan pyytää.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä minäkin ohjeita olen nähnyt, mutta en halua osata. Pitäisikö marssia Alkoholimonopoliliikkeeseen ja vaatia siellä myymäläpäällikkö valmistamaan minulle Glühweinia. Minähän olen jupakassa uhri, joten on jotenkin vastenmielinen ajatus, että pitäisi ruveta jotenkin kikkailemaan, jotta saisin mahdollisesti Glühweinia aikaiseksi.
Tarkoittaako tämä Glühweinista kitiseminen sitä, että scholl jättää naisasiat -ketjun, ja siirtyy miesasiat -ketjuun? Ihme kitinää kun ei fantsua talvijuomaa nyt olekaan saatavilla. Pete 2004 varmasti osaa kertoa tarkemmin mitä mieltä tosimiehet ovat Glühweinista.
 

Nicko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voi vittu. Sen kerran kun pitäisi puhelinta käyttää ja useampaankin ihmiseen olla yhteydessä huomiseen mennessä erään asian tiimoilta, niin eiköhän vittu Sonera kuse ja kännykkä, joka muutenkin on aivan paskana, ei sitten löydä verkkoa yhtään, olin sitten 10 kilometrin säteellä nykyisestä olinpaikastani missä tahansa. Ja ei, en ole jättänyt viime tippaan mitään asoiden hoitoa, olisinkin, niin voisi edes itseä tästä syyttää. No, toivottavasti saavat tuon verkon korjattua pian, ilmeisesti siinä kuitenkin vikaa, ainakin jos on uskominen tätä: http://www.sonera.fi/Yrityksille/Asiakastuki/H%E4iri%F6tiedotteet .. Eikä siinä edes ollut vitutuksista suurin aihe, joka puolestaan menisi suoraan naisasiat -ketjuun, mutta jäänee kuitenkin sinne laittamatta.

Ja minua kun ei yleensä vituta mikään. Ah, elämää. Saatana.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin Tulosruutua ja koko ohjelma oli pelkkää rallia tai olihan siinä lopussa mainos vielä Maikkarin Alppilähetyksistä. Vittuuuuuuuuuuuu...
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsoin Tulosruutua ja koko ohjelma oli pelkkää rallia tai olihan siinä lopussa mainos vielä Maikkarin Alppilähetyksistä. Vittuuuuuuuuuuuu...
Joo, ei tota oo pystyny katsomaan enää vuosiin. Onneksi on pieni toivo, että Räkä jäisi ilman sopimusta, kun ei taida mestaruutta olla tulossa kuitenkaan.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Joo, ei tota oo pystyny katsomaan enää vuosiin. Onneksi on pieni toivo, että Räkä jäisi ilman sopimusta, kun ei taida mestaruutta olla tulossa kuitenkaan.

Mutta eihän tuo vaikuta maikkarin tulosruudun kattaukseen ollenkaan. Sillä vaikka Kimi lopettaisi, hän todennäköisesti siirtyy rallin puolelle, joten tadaa, siinä onkin maikkarilla formulalähetysten kansikuvapoika Heke jormuloissa ja Kimi joko siellä tai rallissa. Lieneekö kyseessä ennemmin moottoriurheilutelevisio3, kuin mainos...?

Vituttaa (ja samalla ihmetyttää) naapureiden huvitukset joka ilta ja yö. Välillä kuulostaa samalta, kuin juostaisi tonni terästä kengissä pitkin kämppää ja vedeltäisi polkuautoilla seiniä pitkin. Sitten keskustellaan henkevästi huutamalla, jolloin melkein saa selvää puheista, kun joku kanamainen nainen kiekuu ahdistustaan puoliltaöin.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Heräsin tuossa ajoissa jotta kerkiän näin perjantain kunniaksi töihin tuntia aikaisemmin, kun on talon tapa. Kas perkele, juna-asemalle saapuessa huomasin, jotta joku saatanan idiootti jättänyt puhelimen kotiin, perkele. Pakko olla mukana kun oottaa muutamaa soittoa.

Kyllä vittu voi olla ihminen hajamielinen.

Sinäänsä kyllä vituttaa myös suunnattomasti, joka aamu mennä töihin, kun ei tiedä kuinka tänään yrittää tj ja hänen perseennuolenta adjutantti vaikeuttaa töitämme. Eivät nääs aina viitsi kertoa kaikkea tulevaa, ja kun viitsivät ei se kaikki tuleva tulekkaan kun ovat unohtaneet jotain, Sitä on valmistautunut tulevaan, mutta ja vitut, ei se tullutkaan kun joku unohti, mutta ei tietenkään kertonut siitä meille.

Vituttaa siis oma hajamielisyys ja työpaikka.

Jospa horisontissa siintäisi jo uusi työpaikka, juu ja lauantaina tulee lotossa....
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa jo etukäteen mennä lukemaan IFK-osion marmatusta eilisen tappion jälkeen. En ole eilisen duunipäivän jälkeen (klo 16 jälkeen) käynyt Jatkiksessa ennen tätä aamua ja aloitin turvallisesti vapaan keskustelun puolelta, mutta kaipa se pitää masokismin nimissä käydä katsomassa taas, miten syvät kraaterit on ranteisiin raastettu. Ainakaan veskareita siellä ei morkata, sen tietää varmasti jo etukäteen. Eikä tietyt nimimerkit myöskään varmaan ole kaivautuneet esiin turvallisen lämpimästä paskakasastaan, jossa lymyävät, kun "suosikkijoukkue" voittaa pelejä. Vittu. Jännittää jo.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo, jopa IFK-osion lukemista enemmän vitutti lukea tällainen lausunto poliisisedältä. Jos raiskaajaperkeleet käyttäytyisivät "yleisesti hyväksytyllä tavalla", voitaisiin raiskauksista estää täydet sata prosenttia. Paitsi että tuollaiset Ville Hahlin lausuntojen kaltaiset oikosulut kertovat omaa kieltään siitä, kuinka raiskaukset periaatteessa hyväksytään. Mielestäni asia on hyvin yksinkertainen: nainen (tai mies) saa käyttäytyä juuri niin kuin huvittaa, eikä mikään silti oikeuta raiskaukseen. Nytkin joku kusipää raiskaaja lukee tuon jutun ja saa sairaaseen päähänsä mielestään lisää oikeutusta hakea uusia uhreja.
 

12961

Jäsen
Periaatteessa noin, mutta kyllähän se olisi toisaalta ihan kaikkien kannalta oikein, että ilman seksinharrastamistarkoitusta ei tuntematonta vastakkaisen sukupuolen edustajaa kotiin raahattaisi.

Ei kai tuossa vastuuta yritetä siirtää. Tehtyä raiskausta ei saa tekemättömäksi, mutta jos todennäköisyyttä tulla raiskatuksi voi selvästi vähentää nukkumalla yksin, olisi minusta niin myös ihan järkevää toimia. En minäkään ole koskaan mitään eukkoa kotiini raahannut, jossei nimenomaisena tarkoituksena ole ollut nussiminen, yleensä asia on tehty molemminpuoleisesti selväksi jo selvästi ennen kotiovelle saapumista.

Artikkelin sävy on vain väärä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tehtyä raiskausta ei saa tekemättömäksi, mutta jos todennäköisyyttä tulla raiskatuksi voi selvästi vähentää nukkumalla yksin, olisi minusta niin myös ihan järkevää toimia.
Tässähän se ongelma onkin. Yleisesti ajatellaan, että "raiskauksia tapahtuu joka tapauksessa", jolloin vedotaan siihen, että naisen tulisi omalla käytöksellään ja valinnoillaan vähentää raiskauksen riskiä. Mikä on mielestäni täysin nurinkurista. Siinähän on se hiljainen hyväksyntä, että "joku raiskaa kuitenkin", jolloin syytä vieritetään naisten niskoille vaivihkaa. Karu maailma.
 

12961

Jäsen
Tässähän se ongelma onkin. Yleisesti ajatellaan, että "raiskauksia tapahtuu joka tapauksessa", jolloin vedotaan siihen, että naisen tulisi omalla käytöksellään ja valinnoillaan vähentää raiskauksen riskiä. Mikä on mielestäni täysin nurinkurista. Siinähän on se hiljainen hyväksyntä, että "joku raiskaa kuitenkin", jolloin syytä vieritetään naisten niskoille vaivihkaa. Karu maailma.

Karuhan se totuus on, että joku raiskaa kuitenkin. Potentiaalisen raiskaajan tunnistaminen suuresta ihmisjoukosta nykyisin resurssein on mahdotonta. Toisaalta, mikäli edes muutama raiskaus pystyttäisiin "yksin nukkumalla" välttämään, olisi sekin plussaa.

Veikkaisin, että kokeneimmankin psykologin/psykiatrin on erittäin vaikea todeta raiskaajaa ihmisjoukosta. Näin ollen raiskauksia tapahtuu ja tulee tapahtumaan joka tapauksessa, raiskaavaan osapuoleen vaikuttavaa ennaltaehkäisevää keinoa ei oikeastaan ole. Rangaistusten koventaminenkaan ei auta kun valtaosa tehdään kännissä tai muutoin harkintakyvyn selvästi heikennyttyä, näin ollen raiskauksia tapahtuu vaikka siitä seuraisi kuolemantuomio.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Vittupillupuupalli. Että oli paska koulutuspäivä. Täysi nolla oli tämän päivän koulutuksellinen anti. Vituttaa uhrata kaunis päivä istumalla sisällä ja - ja!
Perkele.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Tässähän se ongelma onkin. Yleisesti ajatellaan, että "raiskauksia tapahtuu joka tapauksessa", jolloin vedotaan siihen, että naisen tulisi omalla käytöksellään ja valinnoillaan vähentää raiskauksen riskiä.
Tämähän pätee kyllä kaikkiin rikoksiin. Jos jätät auton ovet yöksi selälleen, kyllä joku vie taatusti sisältä kaiken mikä irti lähtee. Lukitsemalla ovet vähentää ryöstön riskiä. Samoin jättämällä vittuilematta humalikoille taksijonossa vähentää pahoinpidellyksi joutumisen riskiä. Jos nainen vain jotenkuten voi välttää kännissä hame korvissa juoksentelun ja tuntemattomien himaan raahaamisen, vähenee raiskatuksi joutumisen mahdollisuus. Eikös tää ole ihan selvä juttu?
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Semmoinen kestovitutus ollut koko viikon päällä. Ja eilinen vaan nostaa kyseistä mittaria entistä korkeammalle. HIFK:n räpellys ärsyttää. Oliskohan kohta positiivisten juttujen vuoro? Epäilen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös