Vitutusketju

  • 10 549 662
  • 56 138

HemmoP

Jäsen
Ei vallan vituta (ainakaan enää), mutta tunsin tarvetta avautua johonkin joten tämä lienee sopivin ketju.


Asevelvollisuuden suorittaminen keskeytyi jalkaongelmien takia, oikea jalka on tällä hetkellä siinä kunnossa että mummot painavat rollaattoreillaan ohi ylämäessäkin. Tai lähes siinä pisteessä. Marssimurtuma tai kova penikkatauti. Painoa ei voi varata kunnolla ja ontuen pitää mennä. Paranemisaika mitataan kuukausina.

Hyvänä puolena on, että voi hyvällä tekosyyllä istua sisällä ja lepuuttaa jalkaa, samalla seuraten kiekkoa aktiivisesti ;)

Oli sama vika intissä, jalat hajalla jatkuvalla syötöllä = 160+ päivää vemppaa, meni aika rennosti inttiaika... Ei kyllä kukaan tullut ehdottelemaan, että jos menisi himaan parantelemaan.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viikko aikaa lukea Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Jessus että tekee pahaa ajatellakin koko teosta. Alkua tahkottu 40sivua, 450 to go.. JES

Niin, ja pitäisi saksan YO-kokeeseenkin lukea..
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
EI helvetti tätä kuumetta. Normaalisti, kun olen ollut kuumeessa, niin olen ollut yleensä vain n. vuorokauden kipeä, mutta nyt kun alkoi hiihtoloma, niin olen nyt ollut lauantaista asti tähän päivään kipeä. Olen tietysti pikkuhuljaa parantunut, mutta on se nyt lomalla ikävää, kun ei voi suunnitella mitään tulevaisuuden varalle. Kyllä syö miestä.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Kuume nousi sitten täälläkin. Todella voimaton olo ja hikoiluttaa aivan saatanasti.
Sen lisäks jotain ihmeellistä ihottumaa käsissä ja isoja näppylöitä. Siihen päälle vielä jotain punaisia läiskiä naama täynnä, niin hyvä on! Vittu!
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Oli sama vika intissä, jalat hajalla jatkuvalla syötöllä = 160+ päivää vemppaa, meni aika rennosti inttiaika... Ei kyllä kukaan tullut ehdottelemaan, että jos menisi himaan parantelemaan.

Olin semmoisessa paikassa, jossa oli noin puolet palvelusajasta metsässä. Ehdotin itse sitä lykkäystä, koska suoraan sanottuna rupesi vituttamaan ankarasti se, että ei ollut mitään tekemistä. Ja toisena se, ettei jalkaa saanut lepoon vaikka olinkin vapautustaistelijana.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Viikko aikaa lukea Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Jessus että tekee pahaa ajatellakin koko teosta. Alkua tahkottu 40sivua, 450 to go.. JES
Muistan lukiossa samaisen eeppoksen, ja lukemattahan se jäi. Vituttavinta koko hommassa oli se, että omaa lyhytnäköisyyttäni menin kyseisen järkäleen valitsemaan. "Tää on varmaan aika mielenkiintoinen, kun tästä on ollu niin paljon juttuu hei..!"

Itse pääsin taistellen noin 70. sivulle, mutta silloin Wikipedian spoileriosasto vei lopulta voiton. Onneksi kirjaan liittyvä tehtävä oli melko pintapuolinen, joten suullisena pidettyyn esitelmään sävelsin yleismaailmallista diibadaabaa kirjan teemoista ja sanomista jnejne. Läpi meni kevyesti, ja mielestäni vielä varsin uskottavasti.

R&R on kuulemani perusteella todella upea kirja, joka pitäisi varmaan joskus lukea. Mutta silloisessa epäkypsyydessäni turvauduin vilppiin, ja kirja odottaa siis edelleen henkistä kasvuani. Rikos on tehty, vaan milloin seuraa rangaistus?
 

passenger

Jäsen
Eikö laajakaistaliittymissä ole mitään alarajaa millä nopeudella sen pitäisi toimia? Eli siis vituttaa maksaa 8megasesta liittymästä ihan vitusti täällä korvessa, kun liittymän todellinen nopeus ei vielä kertaakaan ole ollut yli neljää megaa. saatana.

Vai pitäisikö vaatia joku tänne paikanpäälle mittaamaan nopeus. Lahdessa asuessa kävi ainakin niin että mulle myytiin kanssa 8meganen netti ja kun se ei pelittänyt kunnolla niin joku äijä kävi toteamassa että ei jotkut "kuparit" riitä nopeuteen. Sain PHP:ltä syksyn ilmaiseksi ja jotain muuta etuja. Mutta Soneralla nyt vaan todetaan asiakaspalvelussa että se 8 megaa on vaan teoreettinen maksiminopeus tälle liittymälle.

Yhä edelleen vituttaa tämä sama asia. Soneran setä asiakaspalvelusta kertoi että koska käytän langatota modeemia niin nopeus saattaa olla hieman alempi. No nyt on 24meganen ja todellinen nopeus on vain 5-6.

Eipä tällä nyt käytänössä niin suurta merkitystä ole, mutta jotenkin tällainenkin pikkuasia vaan käy hermoille. Ehkä toisaalta muut kurjat asiat elämässä saavat myös nämä pikkuasiat vituttamaan.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Soneran setä asiakaspalvelusta kertoi että koska käytän langatota modeemia niin nopeus saattaa olla hieman alempi.
Väittäisin että sinulle on puhuttu ns. paskaa. Pullonkaulaksi ei voi millään muodostua 802.11g-standardin mukainen wlan, sillä kun on kapasiteettia nelinkertaisesti tuon Soneran lupaaman maksimin verran. Ellet sitten pidä modeemia käynnissä olevan mikroaaltouunin takana jatkuvasti ja käytä konetta metallikaapissa.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Polvi kolahti eilen sählyssä ja nyt on hiukan turvoksissa ja niin helvetin kipeä, että klenkkaamiseksi menee. Sählyssä ollessani sain myös soiton tv-lupatarkastajalta, että siellä teidän asunnossa näkyy kolmonen olevan päällä. Myönnän, olen roisto enkä ole lupaa hankkinut. Toisaalta en kyllä uskonut, että tällaisessa käpykylässä kukaan näitä niin innokkaasti tarkastelisi, että ihan ikkunoista tarvitsee tulla kurkkimaan!

Ehkä maksan nyt sitten jonkun 3 kk, että kaveri ehtii rauhoittumaan ja sitten otan ja "myyn" töllön pois. Ja jos ikkunoista tullaan sen jälkeen kurkkimaan niin perästä kuuluu, ihme pervo.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nordean asiakaspalveluun soitettaessa ilmoittaa "järjestelmähäiriö, yritä myöhemmin uudelleen". Nyt toista päivää putkeen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varmaan jonkun mielestä tämä on silkka pikkuasia, mutta vituttaa se, että hävitin pipon tänään kun tulin bussilla Helsingistä kotiin. Ei ehkä muuten vituttaisi niin, mutta kun se oli joululahja ja vieläpä omatekoinen, eli ei mikään peruspipo jostain kaupasta. Itsetehtyjen lahjojen kadottaminen harmittaa aina ihan erityisesti, koska arvostan sellaisia lahjoja ihan mahdottomasti.

Vituttaa sekin, että tuo tavaroiden kadottaminen ei ole mitenkään epätavallista nykyään. Nuorempana olin paljon huolellisempi, mutta viime vuosina on alkanut tavaraa unohtumaan ja häviämään ties missä. Ei tarvitse olla edes kännissä, että onnistuu.
 
Varmaan jonkun mielestä tämä on silkka pikkuasia, mutta vituttaa se, että hävitin pipon tänään kun tulin bussilla Helsingistä kotiin.

Jos se unohtui bussiin, niin kannattaa soittaa sinne mihin ne bussista löytyneet tavarat viedään. Meillä ne tuodaan varikolla olevaan löytötavarapisteeseen, paitsi tietysti arvokkaat tavarat on sitten paremmassa säilössä. Siellä on isot kasat hanskoja, hattuja, sateenvarjoja ym. Niitä harvoin kukaan sieltä kaipailee. Meillä niitä ei käsittääkseni hävitetä, vaikka ne olisi ollut siellä kuinka kauan. Jossain on sitten varmaan iso varasto missä kaikki ne rojut on.
Itseäni vituttaa lähinnä se että menivät töissä vaihtamaan minun työvuoron perjantaiksi. Vitut oliskaan halunnut päästä ajoissa pois. Tai että kerrankin olis ollut lyhyt 5 tunnin päivä, niin sitten ne vaihtaa sen 10 tuntiseen.
 

ComPadre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Man Utd
Hieman meinaa keittää naapuri. Kello 9 alko poraileen seinään ja vielähän tuo näyttää jatkavan. Mahtava herätys tuo poran ääni.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtava herätys tuo poran ääni.

Niinhän se on, mutta pitää ajatella positiivisesti. Luultavasti naapurisi ajatteli aloittavansa aikaisin, jotta ei sitten illalla enää tarvitsisi porailla. Silloin kun varmaankin häiritsisi suurempaa ryhmää naapureita kuin tähän aikaan. Sulle se on vaan kovat nugetit, kun taloyhtiöiden järjestyssäännöt eivät ainakaan yleensä kiellä tuohon aikaan remppaamasta.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Erkki Rajamäki

Lukemattomia polvitaklauksia ja päälle ajoja aina samalta mieheltä. Bäckström ja tänään Aarnio. Muidenkin joukkueiden pelaajat ovat joutuneet uhriksi. SIKA! penaltya ja kovasti!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Netistä hyvä ylikerroin Bluesin voitosta. Vastassa hieman siipirikko Kärpät ja imuri-Tarkki maalissa. No, miten vitussa voi perseillä kolmannessa erässä tuolla tavalla? Liigan yliarvostetuin kassari "kuuden metrin Koskinen" ei pysty voittamaan vastapuolen kaveria 60 minsan sisään. Yllättävää.


MACK
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Vituttaa ja reippaasti eräs juoppo, jonka työpaikan olen useampaan otteeseen pelastanut tekemällä omien hommieni lisäksi senkin työt. Sen yhden kerran, kun olisin tarvinnut tämän juopon jeesiä, niin eikö vain se painele tinttaamaan, ja nyt vielä lähettelee kännipäissään jotain haistavittu-viestejä, kun "kehtasin" ärähtää sille.

Kiitti mulle riitti.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mikkosten Maailma, joka alkaa joskus Nelosella.

Nina ja Timo T.A Mikkosen oma ohjelmasarja.

Ei vittu!

Siis yhden jakson pituinen sarja, koska...

Onneksi kansa äänestää siitä tuleeko ohjelmalle jatkoa, nyt voin vaikka ottaa aiheesta vetoja vastaan.

Kertoimet tässä: Tulee jatkoa 500, Ei tule 1,001.

Jos jokin vedonlyöntitoimisto antaa paremmat kertoimet, niin todellakin kannattaa veikata, sillä jos kolikossa on kaksi kruunaa, niin on vaikea hävitä.
 

Ender00

Jäsen
Kertoimet tässä: Tulee jatkoa 500, Ei tule 1,001.

Jos jokin vedonlyöntitoimisto antaa paremmat kertoimet, niin todellakin kannattaa veikata, sillä jos kolikossa on kaksi kruunaa, niin on vaikea hävitä.

Noilla kertoimilla ottaisin kyllä vedon. Sillä niin vain kaikenmaailman Seiskatkin ilmestyvät joka viikko. Kansa saa mitä kansa ansaitsee.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikkosten Maailma, joka alkaa joskus Nelosella.

Jaaha. No selvisi sitten sekin, että minkä takia Suomen Paras Mies häröilee kutsumattomana kertausharjoituksissa majurin sotisovassa ja minkä takia vaimonsa provosoi älyttömillä mielipiteillään tietäen niiden varmasti aiheuttavan keskustelua ja paheksuntaa. Kyllä Mikkosten Maailma katsojansa löytää, ainakin sen ensimmäisen jakson ajaksi, kun ihmiset yrittävät päätellä, että onko tuo nyt vittu muka tosissaan vai vetääkö vain show'ta saadakseen naamansa julkisuuteen.

Vai oliko nimi Nina Mikkonen kovinkin monelle tuttu ennen rouvan yllättävää astumista julkisuuteen absurdeja mielipiteitä joka suuntaan viskoen? Ei ollut ja isännänkin esilläolo on muistaakseni viime aikoina ollut vähän heikompaa. Taitavaa mainostamista kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös