Vitutusketju

  • 10 539 244
  • 56 130

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
KELA, on se vain aina yhtä mukava laitos.. Aina, AINA, puuttuu joku lappu vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa.

Tässä ollaan yhtä vitun kuukauden asumistukea viimevuoden puolelta haettu jo neljättä kuukautta.. Hakemuksestanne puuttuu X-dokumentti ja Y-liite..

En enää edes tuon vaivaisen parin huntin takia jaksa tätä paperirallia, vaan ihan mielenkiinnolla katson josko nyt olisi kaikki tarvittavat tiedot mukana..
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt alkoi vituttamaan!! Tänään piti tulla ilmoitus kesätyöpaikasta, jonka piti olla jo käytännössä varma. Pelkkä muodollisuus tuo "hakeminen". Olin kuitenkin vaihtanut puhelimeeni numeron ja näin ollen ne eivät saaneet minua kiinni ja paikka meni jollekin vitun 15-kesäisellä mopoamis runkkarille. Ei vittu että vituttaa...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Olli Saarelakin tipahti avantoon ja sai sillä julkisuutta. Vittu!!

Mietin taas päivän lehteä lukiessani, että mistäköhän toikin juttu löysi tiensä taas lehtien sivuille ja lööppeihin? Soittiko koiran omistaja lehteen, sankari-Olli itse vai kenties Tanja Vienonenkarpelasaarelakarpelasaarelakarpelasaarela?

Ja vittu Classic herätys, finaalit alkoi jo! Älkää taas päästäkö Kurrea juhlimaan sateen taa, peliä vittu siellä!
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Olin kuitenkin vaihtanut puhelimeeni numeron ja näin ollen ne eivät saaneet minua kiinni ja paikka meni jollekin vitun 15-kesäisellä mopoamis runkkarille. Ei vittu että vituttaa...

Lainaappa Kibe Kuhdalta peiliä pahimpaan vitutukseen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa, koska joku mulkku oli purkanut hetki sitten ahdistustaan potkaisemalla autosta sivupeilin hevon helvettiin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vituttaa, koska joku mulkku oli purkanut hetki sitten ahdistustaan potkaisemalla autosta sivupeilin hevon helvettiin.
Ai niinkuin läski-Samuli Häjyt -leffassa? "Ne maksaa ainakin tonnin. Nimittäin kappale!"

Kyllä tuollainen ilkivalta pistää oikeasti vituttamaan. En vähättele sitä yhtään, mutta tuli vaan niin elävästi mieleen se kohtaus edellä mainitusta elokuvasta, jossa Edelmann, Jussi Murikan hahmossa kenkii siitä farmarivolvosta molemmat sivupeilit paskaksi.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Vituttaa, koska joku mulkku oli purkanut hetki sitten ahdistustaan potkaisemalla autosta sivupeilin hevon helvettiin.

Tuo on kyllä vittumainen tilanne, eikä noihin yleensä sitä syyllistäkään kiinni saada ellei ole sattunut hyvällä säkällä joku kaverin bongaamaan.

Itselläni lähti tuossa muutama kuukausi sitten irti yön aikana autosta vasemmanpuoleinen lampunpesijä. Eihän tuolla niin käyttöä ole ollut (ei niin suurta vitutusta nosta kuin esim. sivupeilin hajottaminen), mutta kyllä se silti vituttaa kun joku saatanan nutipää hajottaa toisten omaisuutta!! Onneksi autokaan ei enää ihan "pakasta vedetty" ole, tai jälleenmyyntiarvo ei tuosta niin kärsi, joten ei tarvitse välttämättä uutta pesuria ruveta hankkimaan
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Unirytmi päin sanonko mitä. Mukavaa herätä aamulla väsyneenä ja vittuuntuneena.
[vittu]
Just samaa olin tulossa valittamaan. Vittu ikuinen riesa. Viikonloppunaki pitää alkaa varmaan heräämään klo7 viimeistään ja riehua koko päivä että väsyttää riittävästi yöllä. [/Vittu]
 

tutzba

Jäsen
Vituttaa viime iltana alkanut mahatauti. Yöllä heräsin oksentamaan kolme kertaa, ja sama tahti jatkui aamulla. Positiivista on se, että Urheilukanava muistaa sairaita.

10.50 Classic-SSV
13.00 Rostock-Wolfsburg
14.50 Blues-Jokerit
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Poets of the Fall. Vittu mitä oksettavaa vinkumista. Ja soittolistat tietysti edelleen.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Vitun hieno ajoitus ruveta säätämään mun kanavia siellä Turussa! Haistakaa vittu! Ette voineet millään odottaa huomiseen, kun mullakaan ei ole silloin enää vapaapäivää, HÄH? Syökää paskaa! Huomisesta lähtien taas kaksi kappaletta niitä vitun aamuvuorojakin, ei jumalauta. Noutaja tulee vittu lujaa ja huomenna pitäisi muuttaakin.

Vitun tunarien takia Subin saksalaishömpätkin jäi näkemättä ja jalkaakin särkee. Olis voinu olla heräämättä kokonaan tänään.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ne vanhat kyylät, joilla ei ole tärkeämpää tekemistä, kuin kytätä ikkunastaan viattomia ohikulkijoita ja naapureitaan. Asun taloyhtiössä, jossa enemmistö on seniorikansalaisia. On se vaan hiton ärsyttävää, kun lähes aina parkkipaikalta kävellessä kohti talon alaovea joku vitun seniili on nenä kiinni lasissa ja tuijottaa, kuin olisi nähnyt ufon juuri laskeutuvan. Eikä auta vaikka mulkoisisi takaisin. Pari kertaa olen luonut tuijottajaan sellaisen joskatsevoisitappaa -katseen. Mutta ei auta, kyylä on ikkunassa kuin naulittu. Vittu sentään kun vituttaa tuollaiset ihmiset!

No onneksi ei ole pahempaa vitutuksen aihetta. On mulla asiat toisaalta aika hyvin..
 

Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Slavia Praha
Jo nyt on PIIP.

Syksyllä sain pomolta pyynnön, että puhtaaksiväsäisin yhden PowerPointin. No, olen sitä kysellyt useamman kerran ja eilen kuulin, että sen pitäisi olla valmis tänään. Kyseessä ei todellakaan ole aprillipilasta, huomiseen koulutukseen se olisi pakko olla valmiina. No, ilmoitin lähteväni kolmelta, koska on synttärini ja illalla on pöytä varattuna ravintelista.

Ja helvetti, sitä pirun hahmotelmaa ei ole vieläkään pöydälläni!

Todennäköisesti pöytävarauskin Postresista on jokin aprillipila ja istun ykköset niskassa Hesburgesrissa - läppäri edessä töitä tekemässä...

-Maila

PS. Olettekos huomanneet, että aprillipäivä on hieman reilu yhdeksän kuukautta ja jälkeen juhannuksen? Hah.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pienempi kissa vituttaa. Se on nyt muutaman viikon aikana pissannut soffalle, työtuoliin ja nyt viimisempänä niittinä sänkyyni. Voi vittu ja perkele sitä vitutuksen määrää kun tajuaa hajun lähteen. Eipä sitten mennä ajoissa kouluun, pakko pyytää opettajalta 'tuuletuslomaa'. Onneksi onnistuu vielä, huomenna olenkin taas työharjoittelusta ja sieltä ei mokomien syiden takia viitsi olla pois.

Mä vihaan, vihaan. Tietäskö joku jotain hyvää kissanvalmistusohjetta, sais näin opiskelijana tostakin ainakin muutamalle päivälle eväät. Ärrrsyttävää.


Vie piikille. Anoppilan neljän kissan ja 30 vuoden kokemuksen myötä tuomio on aika tyly: Kissa joka tuota tekee, tekee sitä sitten loppuelämänsä. Maailma on täynnä pentuja jotka eivät merkkaile, joten uutta vaan tilalle. Sad but true.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Kissa joka tuota tekee, tekee sitä sitten loppuelämänsä.

Menköön nyt läppänä näin aprillipäivänä, mutta eihän tuolla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Kissa vaan kantoon, siihen pissan viereen tutkimaan mitä tuli tehtyä ja suihkupullosta vettä päälle rangaistukseksi. Tehoaa jokaiseen kissaan, joihinkin nopeammin ja joihinkin hieman vaikeamman kautta.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pienempi kissa vituttaa. Se on nyt muutaman viikon aikana pissannut soffalle, työtuoliin ja nyt viimisempänä niittinä sänkyyni.

Onko kissasi leikattu? Jos ei niin sen aika taitaisi olla nyt. Toisaalta kisssasi saattaa myös osoittaa mieltään jostain? Oletko tarpeeksi kotona? Olisiko aika siivota hiekkalaatikko? On helpompi keksiä keinot, kun tietää syyt.

EDIT: Jos käytät kissaasi näyttelyissä, niin älä missään nimessä pelottele kissaasi suihkepullolla! Näyttelyalustat suihkutetaan puhtaaksi aina jokaisen kissan jälkeen.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Menköön nyt läppänä näin aprillipäivänä, mutta eihän tuolla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Kissa vaan kantoon, siihen pissan viereen tutkimaan mitä tuli tehtyä ja suihkupullosta vettä päälle rangaistukseksi. Tehoaa jokaiseen kissaan, joihinkin nopeammin ja joihinkin hieman vaikeamman kautta.


Ja montako kissaa olet henkilökohtaisesti uudelleenkouluttanut mainitulla menetelmällä?

Ilmaisin itseni ehkä huonosti, mutta en puhunut varsinaisesti nuoren kissan sisäsiisteydestä, vaan taipumuksesta osoittaa mieltään. Tällainen kissa osoittaa mieltään vastaisuudessakin kokiessaan itsensä "oikeutetuksi" siihen (liian pitkään yksin tjsp). Luonteesta kiinni.
 

Aurora

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eka päivä uudessa työssä ja ulkona kuin lumiukko. Jumalauta, kun turhauttaa, kun ei yksinkertaisintakaan hommaa osaa hoitaa. Ikinä ei ole mennyt näin päin persettä. No, tiesivät mitä palkkasivat, eikä sieltä kommentteja kuulunut, mutta kun itse ottaa niin helvetinmoisen stressin kaikesta.
 

Simba

Jäsen
Vittu, kun unohdin, että siihen jokerit - Pittsburgh otteluun tuli liput tänään myyntiin. Huuto.netistäkään en viitsi alkaa lippuja kiskurihintaan ostamaan. Vittu.
 
Meilläkin tuo toinen kissa pissaili pentuna kun tuli tänne. Siihen auttoi kun laitoin niille toisen hiekkalaatikon. Vaikka ne kuitenkin niitä käyttää sekaisin molemmat. Nyt ei ole pissaillut enää moneen vuoteen, paitsi kerran kun olivat keskenään koko päivän ja vessan ovi oli mennyt kiinni. Ja silloin oli tietenkin pissattu ja kakattu sänkyyn... Itseäni ei vituta nyt mikään isompi asia, vaan kaikki on suht hyvin verrattuna viikon takaiseen.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Pieni on vasta neljä kuukautinen, voiko niin pienen muka leikata?
Eipä taida oikein voida, en tiedä onko totuuspohjaa mutta joku kansanviisaus taisi olla että ensimmäisen juoksun jälkeen leikkaisi ja kutakuinkin meillä on tämän standardin mukaan menty. Kaikki ovat eläneet aina kuolemaansa asti.

Pissaa on täälläkin sattunut tulemaan joskus sinne, joskus tänne. Ongelmia ovat hiekkalaatikko ja sen jakaminen sekä joskus vaihtunut pisumateriaali, kevät, syksy, muut kissat, sekä huom. sairaudet eli jos kisulainen pyrkii tekemään jätöksiään pehmeälle alustalle, voi kyse olla esim. virtsakivistä tai muusta joka saa kissan aristamaan pissialustaa. Lisäksi syitä voisi hyvin olla kapinointi, ulospääsy jne. ja nämähän kyllä nyt kuitenkin ovat niitä asioita että jos kissasi on päättänyt kuseksia sinnetänne, niin eipä se sitä ihan sormia napsauttamalla lopeta ellei löydy syytä miksi näin tapahtuu.

Suihkepullostrategiakin on tuttu, mutta omista kokeiluista kisulaisten kanssa voin sanoa että en ole saanut sillä aikaan mitään näkyviä muutoksia pissi-aiheen ympärillä. Sätkyn kissan kyllä. :P
 

polle

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Lauantaina kävin heittämässä rivin vakiota kun käväsin tapaamassa mummeliani.Sitten arsenalin upean nousun jälkeen on 11/13 oikein vakiossa ja arvelin sellaista 5-15e voittoa koska ei ollut suuria yllätyksiä peleissä.Sitten tarkistan voitto-osuuden teksiteeveestä.190e!!!! Olin aivan haltioissani.Ajattelin että vähän meni pieleen toi oma arvaus.Puolentunnin kuluttua sitten katsoin että olin tarkistanut oikean päivän voitto-osuudet.Tuntui aivan kuin oli ammuttu naamaan.7e 10snt voitto.Veikkauksella oli ollut laskenta kesken vielä kun ensimmäisen kerran tarkistanut.Vaikka kyse ei ollut mistään miljoonista niin kyllähän tuo 183 "menettäminen" oli ikävää.
Ja kyllä vitutti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös