Vitutusketju

  • 10 542 452
  • 56 130

Cube

Jäsen
Nyt on tasan kaksi vaihtoehtoa. Menet tunnustamaan kaverille ennen kuin se ämmä ehtii laulamaan ja pistät sen muijan piikkiin, että otti sulta väkisin, käytti sun räkäkännitilaa hyväksi ja toivot että kaverisuhde säilyy. Tai sitten kiellät kaiken. Tietysti tässä yksi olennainen kysymys on, oliko silminnäkijöitä?

Paskamainen tilanne sinänsä, sillä uusia muijia löytää aina mutta hyvän kaverin löytäminen onkin hankalampaa.
Se, että mies ottaisi vastuuta teoistaan ei tietenkään ole edes mainitsemisen arvoinen vaihtoehto?
 
Äsken tuli Kirka-tribuuttia kateltua ja Ari Koivusen Hetki lyö oli kyllä silkkaa paskaa. Pisti oikein vituttaan. Ei näyttäny sanat oikein muistuvan mieleen, eikä se rääkyminen sovi kyllä moiselle äänelle yhtään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kiitti vitusti Real Madrid. Sinne meni pitkävedot ja samaten koko perkeleen hyvä fiilis. Käsittämätöntä paskaa!
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Argh.. Oon onnistunut hukkaamaan auton avaimen. Hienoa koittaa jäljittää missä mahtaa olla kun ei ole mitään aavistusta missä vaiheessa ne on taskusta pudonnut.. Ainoa toivo taitaa olla, että joku löytää ne ja olisi jopa niin viitseliäs että veisi ne löytötavaratoimistoon. Eipä vaan taida olla olemassakaan ihmistä joka jaksaisi noin tehdä.

Onko kenelläkään mitään aavistusta mitä lukkojen uudelleensarjoitus kustantaa? Veikkaan, että meikäläisen tapauksessa enemmän kuin itse auto..
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Saako parhaan kaverin tyttöystävää naida edes vahinkossa? Voi vittu mikä moka tuli tehtyä.

Vituttaa tuollaiset selittelyt. " vahingossa" joopa joo. Etpä paljon kaveriasi arvosta.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kello seitsemältä piti lähteä Ouluun työkeikalle. Olin tein lähtöselvityksen netissä ja olin turvatarkastuksessa 6:35. Kassiini oli sitten jäänyt deodoranttisuihkepullo, joten virkailija ehdotti kassin viemistä ruumaan. Noh, päätin heittää suihkepullon kuskilleni(=kaveri), ettei tarvitse venata laukkua Oulussa.

Menin turvatarkastuksesta uudestaan läpi ja lähdin portilleni. Matkalla näin tekstin SULJETTU. Juoksin portille, mutta siellä ei enää ollut ketään. Kello oli tässä kohtaa 6:51. Nyt istun jo duunissa omassa huoneessani, hitusen vituttaa tällä hetkellä.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Venäläiset autoilijat ovat melkeinpä kestovitutuksen aihe meikäläisellä. Oltiin tulossa pohjoisesta kohti Lpr:aa ja Imatran kohdilla Mansikkalan liittymän jälkeen kun 6-tie muuttuu leveydeltäänkin kärripoluksi huomasin kun jono alkoi hidastamaan. No sitten syykin selvisi, venäläisautoilija oli pysähtynyt tiensivuun, meidän takana oli pieni rakonen ja tämä sankari tekee perivenäläiseen tyyliin u-käännöksen, no eipä mahdu kirnu kääntymään kertalaakista ja takaa tulee autoja. Tämä sankari jää poikittain pohjoiseen menevälle kaistalle kun joutuu päästämään etelään menevät autot. Onneksi(?) pohjoisen suuntaan ei ole tulossa autoja eikä edes venäläisiä autonkuljetusrekkoja, olisi voinut olla pieni yllätys kun Sergei on poikittain keskellä kaistaa.

Ihan käsittämätöntä sakkia liikenteessä(kin) nuo ry... venäläiset.
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Timo Soini: Maiden myynti venäläisille on lopetettava

Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mielestä Suomessa on lainsäädännöllä lopetettava tonttien ja kiinteistöjen myynti EU:n ulkopuolisille maille - eli venäläisille.

- Sellainen vastavuoroisuusperiaate pitäisi olla, että jos suomalaiset eivät saa ostaa kyseisestä maasta kiinteistöjä ja maata, niin eivät hekään saisi ostaa täältä. Vuokrata kyllä voi, mutta ei ostaa, sanoo Soini.

Hänen mielestään venäläisten vyörystä Suomeen voi tulla myös kansallisen turvallisuuden ongelma.

- Sellaiset skenaariot ovat aika rankkoja, että tietyissä osissa Suomea suomalaiset ovat vähemmistönä. Sehän on vasta näkymä, mutta jos se toteutuisi, niin en osaa pitää sitä erityisen tavoiteltavana, huomauttaa Soini.

IS kertoi lauantaina, että esimerkiksi rajakaupunki Imatran kiinteistöjen enemmistö olisi nykyisellä ostovauhdilla venäläisten omistuksessa vuonna 2015.


Äänestäkäämme kaikki Timo Soinin puolueen ehdokkaita seuraavissa vaaleissa niin päästään eroon tuosta liikenneongelmastakin!
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma

Jindebyne

Jäsen
Elämä on.

Saako parhaan kaverin tyttöystävää naida edes vahinkossa? Voi vittu mikä moka tuli tehtyä.

Itselleni tuli täysin vastaavanlainen mahdollisuus eteen viikonloppuna kun parhaan kaverini tyttöystävä oli päättänyt laittaa hieman arkea jännemmäksi ja ehdotti suoraan seksiä minulle kun olimme porukalla jatkoilla kaverini luona.

Vituttaa ensinnäkin, että kaverilla on tommonen muija joka näemmä vähät välittää suhteestaan ja vituttaa myös, että joku muija luulee voivansa heittää miespuoliselle henkilölle vastaavanlaisia ehdotuksia. Voisin vain kuvitella mitä tapahtuisi jos minä menisin tyttöystävän parhaalle kaverille ehdottomaan vaakamamboa.

Tässä on tullut pohdittua, että miten tommosen jutun voi kertoa parhaalle kaverilleen? Mitä jos hän luuleekin, että olen keksinyt koko jutun jostain syystä, koska eihän kukaan tuollaista halua uskoa omasta kumppanistaan?
 

M10

Jäsen
Itselleni tuli täysin vastaavanlainen mahdollisuus eteen viikonloppuna kun parhaan kaverini tyttöystävä oli päättänyt laittaa hieman arkea jännemmäksi ja ehdotti suoraan seksiä minulle kun olimme porukalla jatkoilla kaverini luona.

Vituttaa ensinnäkin, että kaverilla on tommonen muija joka näemmä vähät välittää suhteestaan ja vituttaa myös, että joku muija luulee voivansa heittää miespuoliselle henkilölle vastaavanlaisia ehdotuksia.

Et kai kuitenkaan vetänyt paljaalla?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Voisin vain kuvitella mitä tapahtuisi jos minä menisin tyttöystävän parhaalle kaverille ehdottomaan vaakamamboa.

Jos tyttöystäväsi paras kaveri onkin mies...?

Vituttaa kun ei saanut yöllä unta, ja tästä syystä tuli herättyä vasta noin puolisen tuntia sitten. Hyvä juttu kuitenkin ettei tänään mitään menoa ollut.

PS. John Stewart Oscareiden hostina...huigeaa.
 

d2uce

Jäsen
Siis itse jätin tilaisuuden käyttämättä. Vaikka yleensä olenkin aika koomassa aina jos alkaa alkoholi uppoamaan, niin jossain se raja on hyvä olla.

Oletko miettinyt miten kertoa parhaalle kaverille, että sen muija on niin ruma ettet edes kännissä työntäisi sapelia tuppeen?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Itselleni tuli täysin vastaavanlainen mahdollisuus eteen viikonloppuna kun parhaan kaverini tyttöystävä oli päättänyt laittaa hieman arkea jännemmäksi ja ehdotti suoraan seksiä minulle kun olimme porukalla jatkoilla kaverini luona.
Ensinnäkin, tapauksestani on jo aikaa, vaikka kirjoituksestani voisi päätellä sen tapahtuneen nyt viikonloppuna. Toiseksi kyseessä on juuri vastaava tilanne, mitä tässä lainaan. Syy tähän ehdotteluun tuli siitä, kun kaverini jäänyt lähes suoraan rysän päältä kiinni, ja hänen muijansa halusi kostaa sen teon. Se vituttaa, että suostuin siihen pienessä sivumyötäisessä. Uskon kyllä, että kostanut hän olisi sen jokatapauksessa, mutta ei meikäläisen olisi silti tarvinut vastata haasteeseen. Ja kertoa en aio koskaan, kun siitä on jo kuitenkin aikaa kulunut, eikä kaveri sitä vieläkään tiedä, niin mitä sitä turhaan vanhoja penkomaan.
 

Erik Loka

Jäsen
Kyllä Internet Explorer vaan vituttaa, ja se, että jotkut vielä käyttävät sitä. Kiva tehdä nettisivuja kun joka kohdassa täytyy pohtia että miten sen saa näkymään jokaisella selaimella oikein. Firefoxilla toimii aina hienosti, mutta sitten kun katsoo tuolla IE:llä.. satana.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vitun digiuudistus. Boksi löytää 93 kanavaa ja molemmat maksuttomat kanavaniput jäävät löytymättä. Ehkä viisi kanavaa näkyy ja niissa on kaikissa hyvä kuva, mutta kaikki olennaisimmat jää pimentoon. Ostin vielä signaalinvahvistimenkin, mutta eipä se auttanut asiaa. Mikä vitun kiire Suomella on kaikissa asioissa toimia jonain koelaboratoriona.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Vitun digiuudistus. Mikä vitun kiire Suomella on kaikissa asioissa toimia jonain koelaboratoriona.
Eiköhän me olla ihan viimeisestä päästä tässäkin muutoksessa? Harvemmin Suomessa keksitään mitään omaa, vaan kaikki kopiodaan naapurimaista.
 

amorphous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mighty Hawks of Monte Carlo. HIFK.
Minua vituttavat ihmiset, jotka

a) eivät hoida omaa osuuttaan projekteista
b) lässyttävät jotain siitä, miten kiire on ollut eikä siksi ole ehtinyt tehdä mitään (kummasti sitä aikaa tuntuu tiimin muilla jäsenillä kuitenkin olevan)
c) teettävät omat hommansa muilla.

Kyse ei onneksi ole "kuin" opiskeluun liittyvästä projektista, mutta silti. Perkele.


Huh, helpotti. Ehkä nyt voisi keskustella ko. henkilön kanssa aiheesta ihan asiallisesti, kun on vähän purkanut sydäntään tänne.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sonera. Kirjeessä tuli tieto että jatkossa paperilasku on maksullinen ja että sähköisen laskun voi tilata. No, yritin, en ole ikinä asioinut millään Soneran "omilla sivuilla" netissä eikä ole ainakaan tallessa mitään tunnuksia sinne. Asiakasnumero auttaisi mutta kun ei ole tapana säilytellä laskuja (sieltä kai löytyisi) kun on tottunut maksamaan laskut ja heittämään ne pois. Yhteydenottolomakkeen kautta ei pääse eteenpäin kun kysytään asiakasnumero jota en tiedä kun ei ole tallessa mitään laskua. Puhelimessa "jonotusaika on yli 30 minuuttia". Voi vittujen kevät.
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa kun oikea polvi hajosi viime elokuussa, eikä paranemista ole tapahtunut juuri laisinkaan. Urheilua se ei estä, mutta lihasharjoitteet, kuten askel- ja takakyykyt sattuvat ihan vitusti. Nyt kipu on vielä noussut potenssiin kaksi ja vielä just nyt kun pääsi selkävaivoista eroon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös