Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Nyt nuo kai rupesivat korjaamaan noita. Hieman vitutti kun pari minuuttia aamuseiskan jälkeen rupesi talo tärisemään kun katupora alkoi jyskyttämään. Tuon lisäksi vielä tuo naapurirapun hissiremontti niin todella "rauhallinen" työpiste tämä oma koti tällä hetkellä.
Haastelin tuossa mummojen kanssa niin väittivät että hissiremontti nimenomaan aiheutti valojen pimentymisen. Olivat jotenkin onnistuneet sähköt vetämään poikki myös tieltä. Tiedä sitten näistä, toisaalta järkeenhän tuo menee.

Menkööt nyt samaan vitutukseen, niin samat baabuskat sanoivat että liikenneympyrä tulee siihen just miten kaupunki olikin suunnitellut ehdotuksen, siis Kuninkaantammesta!. Hyvästi rauhallinen Vaskivuori!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Nyt alkaa vituttamaan tämä kesken unien heräily josta on kyllä syksystä alkaen muodostunut paha tapa. Toistunut liian usein. Joskus saan helposti uudelleen unen päästä kiinni, joskus kuten nyt se on näemmä hankalampaa.

Hassua tietenkin perjantai-iltana valittaa näistä asioista kun iso osa ei ole vielä edes harkinnut nukkumaan menemistä mutta minulla se on huomennakin duunipäivä. Ja nyt en kovin herkästi voi jäädä heikkojen yöunien takia kotiinkaan sillä kukaan ei tosiaan varmaan mielellään viikonloppuna tuuraile ketään.

Ja enkä nyt tiedä onko ne heikosti nukutut yöt nyt muutenkaan pätevä syy jäädä heti kotiin etenkään kun olen taas jo palkkasuhteessa. Työkokeilussa se nyt vielä oli ihan ok. Sitä on vaan niin karseassa kunnossa heikon yön jälkeen että oikein hirvittää se seuraava työvuoro.

Voikohan tähän unen katkonaisuuteen hakea jotain apua myös kun on kuitenkin toistunut viime kuukausina aivan liian usein? Sitä melatoniinia säännöllisesti käytän ja se auttaa kyllä nukahtamiseen mutta ei näemmä siihen että pysyy unessa koko yön.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Sekin auttaa kun jättää sen puhelimen avaamatta kun herää ja keskittyy jatkamaan unia.
Tämä on aivan totta. Liian usein siihen puhelimen näpertelyyn tulee silti sorruttua. Ja sitten siellä ruudulla tapahtuu jotain sellaista että alkaa sitä miettimään.

No, mutta sainhan sitä unta sitten taas lopulta. Yhteensä kuitenkin varmaan sellaiset 8 tuntia vaikka näytti yhdessä vaiheessa huonolta. Nyt taas jaksaa!
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy