Vitsiä pukkaa – part II

  • 3 858 869
  • 11 352

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaimo oli jo muutaman päivän valitellut miehelleen viallisesta sähköpistorasiasta ja uhkaili jo itse tekevänsä korjauksen, jollei mies sitä tekisi. Mies tiesi 30 vuoden kokemuksella vaimostaan, että valitus vaan jatkuisi, jos ei korjaisi rasiaa. Mies haki työkalupakkinsa ja alkoi etsiä ruuvimeissiliä pakin pohjalta. Etsinnästä syntyi kova kolina, joten vaimokin rauhoittui, kun tiesi miehen ryhtyvän töihin. Mies avasi sähkörasian ja huomasi heti yhden löystyneen liitoksen. Mies muisteli vaimon nalkutusta ja päätti korjata liitoksen jotta saataisiin rauha taloon. Meisselin kärki kun osui liitokseen, sai mies kuollettavan sähköiskun.

Kolmen viikon kuluttua oli kuolleen aviomiehen hautajaiset, joten mieskin pääsi jatkamaan matkaa maan päältä kohti taivasta. Taivaan portilla Pietari oli vastassa miestä ja toivotti tervetulleeksi. Pietari kyseli elämästä maan päällä ja rakkaista ihmisistä, jotka jäivät jälkeen. Mies kertoi, että vaimo jäi, mutta ei tiedä, että rakastiko vaimoaan enää, pitkä avioliitto takana, seksielämä ei ollut sujunut enää kymmeneen vuoteen ja vaimo vaan nalkutti ja haukkui miestään. Lopuksi mies totesi, että ehkä tämä kuolema ei ollutkaan huono juttu ja että oli kuullut paljon hyvää taivaasta nuorempana. Miehen katsei alkoi loistaa ilosta kertoessaan kuulemaansa, kunnes Pietari keskeytti miehen:” En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta sun pakista kuuluu taas ihan vitunmoinen kolina”.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Miten on mahdollista, että mies törmäsi suojatiellä täydessä vauhdissa olevaan bussiin, eikä sille käynyt mitään?

Bussit on aika kestäviä
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
"Ei ole olemassa isoja vittuja, on vain pieniä kulleja!"
Niinhän se kuului oululaisesta porttigongistakin, että: "... hinkkaapa välillä Tuiran puoltakin..."
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Olin telttailemassa ja mennyt jo maate kun kuulin outoo örinää teltan ulkopuolelta. Kattelin siinä vähän ympärilleni ja eikö mitä; pirun iso karhu siinä nälkäsen näkösenä, kuala valuen tuijottaa mua suaraan silmiin! Säikähdin niin pirusti. Sitten muistin mitä olin kuullut koulussa; jos kohtaat karhun, teeskentele kuollutta. Toimin siis juuri näin. Vituttaa vaan kun tämä jättikullinen mesikämmen sattui olemaan myös nekrofiili.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
- Suurimpana uudistuksena perustamme vapaaseen keskusteluun erillisen osion nimeltään "Makuuhuone". Tähän osioon tulemme siirtämään ns. kuumia ja seisokkeja aiheuttavia aiheita, kuten esimerkiksi naisasia ja kaikkien aikojen kymmenen homo miestä- ketjut. Tässä osiossa moderointi on tavanomaista löysempää ja kynnys osiokohtaiseen kirjoituskieltoon tavanomaista korkeampi. Saitko pillua?- keskustelua emme tule sallimaan jatkossa enää muissa osioissa. Poikkeuksena tähän on selvästi enemmän jääkiekkoon kuin nussintaan keskittyvät aiheet, kuten vaikkapa halliprojektit.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tiedätkö mitä on pääsiäisseksi?

sitä kun aamulla herää noita-akan vierestä ja miettii mikä yllätys omassa munassa piileskelee


Mitä on tapahtunut, kun nainen on väärässä?

mies on aiheuttanut sen sanomalla jotain, tekemällä jotain, olemalla sanomatta jotain tai tekemättä jotain
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaksi miestä kohtasi Turussa aurajoen rannalla.
- Kato hei! Ootko nakkikioskille menossa?
- No pientä iltapalaa hekemassa, miten niin?
- Mulla ois tuossa aivan uusi yökerhö avattuna, joten mennäänkö sinne?
- Noh, jos tarjotaan, niin yksi kukko kyllä maistuisi
Miehet kävelevät sisälle yökerhoon.
- Kaksi kukkoa tänne ja heti huutaa yökerhon omistaja!
Isot kylmät kukot saapuvat heti miesten eteen.
- Kerrohan rehellisesti se, miten se Neuvostoliitto oikein kaatui 1971?
- Herra jestas sentään! Tästä nyt ei ole mitään muita todisteita esittää kuin oma sanani ja se on 2+1 tehot kyseisenä iltana. Tämä on fakta.
- Älä hermostu veliseni. Totuutta ne koittivat minultakin vaatia silloin kun veneeni upotin, tai siis kun se upposi vahingossa aurajokeen.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Bussissa kuultua

- äiti, äiti, arvaa mitä pitää tehdä, jos on demoni sängyn alla?
- ai kauhee, no mitä?
- pierrä henkensä edestä!
- hyi että, mistä sää nyt oot kuullut näitä
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kari meidän, joka ilmestyt satunnaisesti,
Pyhitetty olkoon sinun ketjunavauksesi.
Tulkoon sinun kirjalliset tuotokset,
Tapahtukoon sinun aktivoitumisesi,
myös paikallislehdessä niin kuin Jatkoajassa.
Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen vetovoittomme.
Ja anna meille meidän tykkäykset anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä kohtaan tykänneet.
Äläkä saata meitä pelikieltoon,
vaan kerro meille eSportsista.
Sillä sinun on HPK-lippis ja pipo ja pienosakkuus,
iankaikkisesti. Aamen.
 
Viimeksi muokattu:

Baldrick

Jäsen
Mies voittaa lotossa Jackpotin - 14 miljoonaa euroa. Hän tuumii hetken ja aikoo odottaa kunnes rahat on tilillä. Viikkoa myöhemmin ollaan jo siinä vaiheessa ja hän päättääkin aamulla ensitöikseen mennä sanomaan pomolle suorat sanat.

Seuraavana aamuna hän meneekin suoraan pomon juttusille ja juuri kun on tarttumassa oven kahvaan niin ovi aukaistaankin hänelle ja pomo kutsuu hänet sisään.
Hyvä juttu että tulittekin juuri. Meidän täytyy hieman jutella. Tiedättehän että meidän on säästettävä henkilöstökuluissa ja minun on kerrottava se suoraan teille. Meidän on irtisanottava teidät! Koska olette olleet niin kauan firman palveluksessa olemme myöntäneet teille erorahan. Tässä on shekkinne. Hän vilkaisee shekkiä: 500 000 Euroa!!! Jopas jotakin ja laittaa tyynen rauhallisesti shekin taskuunsa.

Kotona hän miettii, että nythän hänellä on aikaa ja rahaa. Menenpäs hankkimaan itselleni unelma-auton : Mersun tietenkin!!! Hän menee lähimpään autoliikkeeseen ja kun hän astuu sisään niin raketit räjähtelevät ja koko liikkeen henkilökunta on onnittelemassa häntä.
Olette 100 000 :s asiakkaamme ja saatte valita ilmaiseksi mieleisenne auton. Rahansa säästäneenä hän ajeleekin tyytyväisenä upouudella Mersullaan kotiin.

Kotona hän kaataa itselleen lasin konjakkia ja sytyttää Havannalaisen ja nauttii avoimen ikkunan ääressä raikkaasta ilmasta. Samaan aikaa kuuluu kadulta voimakas rysähdys, jarrujen kirskuntaa ja lasin helinää. Hän näkee, kuinka kadulla hänen vaimonsa lentää kaaressa auton töytäisemänä ja jää makaamaan kadulle elottomana!!! Mies vielä kallistelee rauhallisesti konjakkilasiaan ja tuumii

Kun kulkee, niin sitten kulkee...
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Pandemian vuoksi urheiluseurat ovat joutuneet tiivistämään taloutta ja karsimaan henkilökuntaa. Tästä johtuen monet huollon ammattilaiset ovatkin päätyneet yksinhuoltajiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös