Ehkäpä sarjaan tyhmät kysymykset, mutta onko joukossamme neroja, jotka ovat jo joko porukalla tai yksinään ostaneet tehtaalta suoraan oman tynnyrin?
Viimeksihän tällä viikolla oli Hesarissa juttua tästä, lähinnä faktaa, eikä ihmisten hek koht juttuja tästä.
Itseäni on tämä jo pidemmän aikaa kiinnostanut. Siis nämä ns nuoremmat viskitislaamot lähinnä myyvät kypsymättömän tynnyrin ( suunnilleen 240l ) ja hintaan sisältyy sen säilytys, mikä on yleensä sen 11-14-vuotta. Sen jälkeen alkaa vasta sitten hilloa palamaan, kun pitää maksaa pullotus ja verot, mikäli siis haluaa tuoda sen Finskeihin. Puhutaan noin 6000e hintaluokasta, mutta silti...
Onko siis täällä ketään asiaan vihkiytyneitä ja osallistuneita...