Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Virtaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 29.01.2013 klo 20.09.

 1. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei todellakaan ole tiedossa nimiä. Sen tiedän että vaihtoehdot vähenee kokoajan.
   
 2. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Mitähän Toivolan Mika puuhaa kun ei ole valmentanut eikä mitään muutamaan kauteen. Siinä vasta äijä-valkku penkin taakse, kele!

  E: Satakunnan kansa on sentään käynyt kyselemässä mieheltä kuulumisia syksyllä. Vapailla on! Toipuu vain hetken porilaisista..
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016 klo 03.45
 3. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Kärpilläkin on varsinainen "äijä" penkin takana, eipä voi suositella kenellekään. Pitäisi katsella ihan uudentyyppistä valmentajaa.
   
 4. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Pistähän listasi meille muillekin esiin! En tosin pidätä hengitystä sinun tapauksessa, että laittasit listan tai nimiä olisi edes tuon verran, jos et ole laittanut sukulaistesi nimiä mukaan...
   
 5. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Virta, Selin, Nieminen, Lehterä, Virtanen, Ahvenjärvi, Westerlund, Siekkinen, Arvonen, Tapola, Rautakallio, Mattila, Lehkonen, Räsänen, Heikkilä, Vuori, Arvirta, Jortikka, Summanen...
  Esim Niemisellä on purkupykälä jos päävalmentaja pesti tiedossa, Tapolalla on Tapparassa joku pakastevirka mutta jos valmentaminen kiinnostaa,käsittääksen JYPn tämänhetken kakkonen siirtyy Akatemian peräsimeen,
  Villinä korttina pidän seuraavia nimiä Matikainen, Tirkkonen, Marjamäki jos maajoukkueen esityksetä jatkuvat näin niin tuskin saa jatkaa.
  ja jos viitsisi koluta niin lisää nimiä varmasti löytyy
   
 6. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Lainaus:
  Sama. Mitali riittää minulle myös.

  MUTTA onhan selvää, ettei JYP voi odotella tuohon asti valmentajakuvioitaan. Toivon ja uskon että Selinin sopimuksen katko muutti JYPin arviointia siihen että kontakti on otettu samantien ja sopimus olisi jo olemassa. Tässä voi muuten käydä niin että lapsenusko Virtaseen johtaa tilanteeseen ettei kesäkuun t-paitakeleillä ole enää muuta vaihtoehtoa kuin Marko Virtanen tai Nelforin serkun mies.
   
 7. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka meriittejä ei vielä olekaan, tuo Ville Nieminen jollakin tapaa kiinnostaisi kovasti. JYPIn päävalmentajuudesta olisi tietty Villelle aika kova hyppy "miesten sarjaan" ja perseen meriveden kestävyyttä koeteltaisiin huolellisesti. Silti voisin lähteä kokeilemaan, mitä Villen oma näkemys ja RD:n koulussa hioutunut timantti toisivat tullessaan. Loistoa vai tuhkaa?
   
 8. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Itse mutuilisin sitä Niemisen Villeä Tapparaan Rautakorven kaveriksi.
  Tietääkseni muuta Tapparan valmennusryhmää ei ole julkaistu.

  Onhan se viimesen päälle kirvessydän kuitenkin.
   
 9. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmasti on kirvessydän, mutta on selvää, että päävalmentajapesti voittaa kakkosviulun soittamiset.
   
 10. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Siinähän se lista tuli. Asiantuntemus paistaa oikein läpi. Luettelit kaikki mahdolliset lätkäskenen valkut. Osa on vieläki 1800-luvulla/tai valmentanut viimeksi, osa ovat olleet täysiä floppeja, osalla on jo sopimus muualle/muu työpaikka ja osa on varmasti todella kallis sekä osa ei sopisi JYP/haluaisi. Voit toki itseäsi onnitella, että tuleva valkku on noista joku tai sit joku muu, kuten sanoit. Osut 100% varmasti oikeaan. Huikeaa!
   
 11. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Minähän en ole valtsemassa valmentajaa, totesin vain että pajon on vapailla markkinoilla eikä tuossa edes kaikki ole, Mitä tulee tapahtumaan on todennäköistä että valmentaja tule omasta organisaatiosta kuten usein tullut tai ei niin kovalla meriiteillä ulkopuolelta, ja Virtanen taitaa olla ainut kuka ei ole potkuja saanut jostain.
  Jollain muulla varmasti on tarkka tieto mitä JYP hakee ja mitä on valmis maksamaan, listassa ei ole ketään jolla olisi valmentajasopimus muualle tai siitä olis virallisesti tiedotettu. Varmasti jollain on jo sopimus taskussa ehkä myös tulevalla JYPn valmentajalla, mutta sitä ei ole vaan ilmoitettu. Todennäköistä kumminkin että JYPn valmentaja on tuon listan ulkopuolelta, oma veikkaukseini on Nieminen, Lehterä, Virta kolmikosta ja toisena tulee sitten Selin, Pikkarainen, Veltsu, Ahvenjärvi, Siekkinen viisikosta,
   
 12. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka valmentajan vaihtaminen ei sinänsä saa olla itseisarvo, niin tässä tilanteessa se melkein on sitä.

  Lähdetään siitä, että meillä on ensi kaudellakin ihan kova nippu paperilla ja farmihommat lisäksi kunnossa.

  Olisi hienoa, jos joku tulisi puhtaalta pöydältä "ajamaan" objektiivisesti ilman entisiä luottamus- tai epäluottamusrasitteita, joita Virtasella selvästi on jo vuosien varrella päässyt syntymään.
   
 13. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Kyllähän tuosta JYPin johdon "nollauutisoinnista" Virtasen suhteen paistaa läpi juuri se mitä @Alvajärven Urho sekä @peterra spekuloivatkin ansiokkaasti.
  On ollut selkeä suunnitelma, että Virtasen optio käytetään ensi kaudeksi ja sen jälkeen vastuuseen nostetaan uusi mies, todennäköisesti Turunen ja/tai Merikivi.
  Ja sisäsiittoisuuuden sekä pienen ylimielisyyden kyllästämässä toimistossa ei ole tajuttu tehdä sitä varasuunnitelmaa, jos kausi meneekin nyt niinkuin nyt on mennyt.

  Toivon todellakin että JYP tekee tai on tehnyt valmentajaratkaisunsa pian.

  Varaa ei ole odotella mihinkään helmikuulle tai etenkään siihen mikä tulee olemaan kauden lopputulos. Tietysti jos kaikki potentiaaliset valmentajavaihtoehdot ovat jo saamattomissa kun on keskitytty Veltsun jumalaseman ylläpitämiseen, niin samapa tuo.

  Voihan sitä siinä vaiheessa sitten odotella kevääseenkin, toivoa että tet-harjoittelija penkin takana saavuttaa jotain ja sitten voidaan taas hyvillä mielin palata myhäilemään että häh-häh-hää, taas saadaan nauraa maksaville asiakkaille.
   
 14. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Oletteko ihan tosissanne että JYP Seppänen/Holtari tekee tämän ihan kiusallaan. Jos näin tekevät eiköhän se ole ihan omistajan oma päätös mitä tekee seurallaan. Ei kait mikään velvoita että muutaman Jatkoaika huutajan mieliksi ollaan, Uskokaa tai elkää niin varmasti on suunnitelmia ollut ja tulee olemaan myös valmentaja kuvioiden suhteen, Mikään pakkohan ja edes tarve ole pitää tiedotus tilaisuutta vähän väliä missä mennään, asioista kerrotaan sitten kun on jotain konkreettista kerrottavaa. eiköhän ykkös prioriteetti ole hoitaa tämä kausi alta ja siitten näkyvämmin toimia ensi vuoden suhteen. Vaikka itse kuulun niihin kriittisiin jonka puolesta tämä kausi voitaisi jo unohtaa ja rakentaa tulevaa, ja raikastaa joukkutta, ja olen niiden kannalla että nämä luokkakokous tyypit voitaisi ulkoistaa kaikki, tää termi taitaa olla enemmän niiden oikeiden jyp kannattajien (ainakin heidän omasta mielestään ainoat oikeat kannattajat) märissä päiväunissaan toivomasta kokouksesta, jos mistä niin siitä varmasti tulee ohikausi. Tämän vuden joukkueesta jos joku pitäisi kivittää aren aukiolla on Hytönen, Louhivaara, ketkä ei ainakaan ole täyttänyt ruutuaa eikä vastannut huutoon, Eilinen saattoi olla puolustuspelillisesti Hytösen paras mutta ei sillä kuitata aikasempaa 30 ottelun surffailua ja hohhailua
   
 15. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei ole meidän asia arvostella, kun emme palkkaakaan heille maksa. Heillä on täysi oikeus surffailla jos haluavat. Taitaa sitäpaitsi ilkeyttään vain surffailla.

  Kyllä minä aion jatkossakin arvostella, sanot mitä sanot. Tällä hetkellä oma kritiikki menee pääosin Virtaselle ja Holtarille. Seppästä ja Akua kritisoisin enemmän jos ymmärtäisin heidän roolit paremmin. Toivottavasti he itse tietävät.
   
 16. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jos kerran on täysi oikeus surffata niin sitten voinemme kutsua heitä pelkästään jääkiekkoilijoiksi tai urheilijoiksi, poistaen ammatti -etuliitteen.
   
 17. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eiköhän se ole kaikille selvää, että Seppäsellä ja kumppaneilla on melko paljon suurempi motiivi saada aikaan menestyvä JYP kuin meillä Jatkoajan keskustelijoilla.

  Joka tapauksessa tuossa ikävässä sisäsiittoisuus-kommentissa voi olla pieni peräkin. Viisaus ei vaan lisäänny saman pöydän ääressä loputtomiin, jos välillä ei tule tuoretta ukkoa mukaan. Sen takia toivon, että päävalmentaja vaihtuu ulkopuolelta tulevaan kaveriin, joka voi tuoda sinänsä loistavaan organisaatioon uutta ja näkemyksellistä tuulahdusta tullessaan.
   
 18. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Kaupallinen menestys saattaa olla tärkeämpi, kun vähän ajattelee tarkemmin. Uusi Areena osana Hippos -projektia tuo monessa muodossa uutta rahaa paikalliseen hokibusinekseen ja ottajia löytyy paikkakunnan ulkopuoleltakin. Paikkakunnan rahavirtoja yritetään luonnollisesti kääntää muista lajeista lätkän pariin, ainakin futis tulee olemaan hätää kärsimässä. Joku voisi sanoa, etteiväthän ne kilpaile, mutta jos kysyntäpotentiaalia voidaan tavalla tai toisella ohjata Harjulta Hippokselle kesäaikana, sillä on merkitystä. Ohjaaminen tarkoittaa investointeja ja sitä rataa... Saahan näitä vapaasti spekuloida, eikö?
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ymmärsin tekstisi, mutta pointtiasi en siitä löytänyt. Ja miten tämä liittyi Veltsun kenkimiseen?

  Siitä en ole kylläkään samaa meiltä, että tuo Hippos-projekti veisi muilta lajeilta rahaa pois, vaan uskon sen tuovan lisätuloja lähestulkoon kaikille lajeille Jyväskylässä.
   
 20. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Siellä on välierät, kotipeli ja peli on täysin munatonta. Taas.

  Kuulapää, lähe menee
   
 21. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jos "paikallisvastustajalla" tiputaan, ilman että annetaan edes kunnolla vastusta ja kun tiedetään joukkueiden materiaalit, niin kyllä reagoinnin pitäisi olla vain ja ainoastaan potkut Virtaselle.

  No vaikka tiputtaisi nolosti, niin Veltsu ei saa kenkää, mutta aina voidaan lohduttautua sillä ajatukselle, että ensi kausi on todennäköisesti viimeinen Virtasen JYP kausi.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Joko olisi tämän kauden osalta nostella tätäkin, materiaali on kuten tiedetään huikaiseva, mutta peli ei näytä kehittyvän, enemmänkin taantuvan.

  Pelissä myös samat ongelmakohdat kuon Virtasen edellisilläkin kausilla. Ennenaikainen nosto tiedän, mutta jotain tuossa pelissä pitäisi nyt tapahtua.

  Muutakin kuin näennäistä hallintaa.
   
 23. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näennäistä hallintaa, Laurikaisella kolme torjuntaa kahteen erään. Joo valmentajan vaihto ratkaisee, mikäpä muukaan.
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä se on näennäistä hallintaa jos todelliset maalipaikat lähes nollissa. Ei ne "turhat" vedot vaikka niitä olisi montakin, sitä miksikään muuta.
   
 25. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Tuota peliä katsoessa tuli mieleen, että kaksi umpipaskaa joukkuetta kohtasi ja ketään ei kiinnostanut.