Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Virtaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana kesätyttö69, 29.01.2013 klo 20.09.

 1. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänäänkö se sitten selviää. Toivottavasti, niin ainakin epätietoituus poistuu. Pettynyt olen, jos Virtasen optio käytetään. Silloin käytän myös oman "optioni" ensi kauden suhteen.
   
 2. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  JYP ei käytä optiota, mutta Virtanen on kuulemma edelleen yksi vaihtoehto ensi vuoden valmentajaksi. Näin juttelee Holtari Keskisuomalaisessa..
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Päivän hyvä uutinen. Optiota ei käytetä.
   
 4. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Haluan uskoa että tuo "Virtanenkin on vaihtoehto" sanotaan vain sen takia että joukkueen (ja Veltsun) pakka ei leviä täysin käsiin loppukaudella.

  Mutta jos Veltsu luotsaa joukkueen upeasti sääläreihin niin asiathan saattaa toki muuttua...
   
 5. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miten tuntuu, että tässä on nyt haluttu vain rauhoittaa katsojia toteamalla, että optiota ei käytetä. Kun kuitenkin sitten todetaan olevan vaihtoehto myös ensi kaudella. Toisin sanoen optiota ei ole vielä käytetty. Mut jos sinne sääläreihin tosiaan...
   
 6. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hyvä ratkaisu! Eiköhän tällä haluttu viestittää, että valmennuskuvio katsotaan nyt kunnolla läpi ja tällä hetkellä tilanne on vielä auki.

  Käytännössä aikaa ratkaisuun ei ole varmaan noin 2 kk enempää, koska markkina-arvoa omaavat pelaajat ja valmentajat haluavat varmasti jatkokuviot selväksi ennen kevään pelejä.
   
 7. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Totta, katsomostakin toki näkee mutta kentällä kovissa väännöissä ollut panee palikat toiseen järjestykseen. Ja ainahan niitä kuvioita katsellessa miettii, mikä järki missäkin on ollut tai mikä ajatus peliä on ohjannut.
  Fanipoikia - se on sopivan nöyrä nimitys, ei moittimista!
   
 8. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Haluan uskoa, että "Virtanen on aito mahdollisuus myös ensi kaudella" juttu on vain kaunista tarinaa, eikä tällä vain rauhoiteta tilannetta. Pettymys on iso, jos näin ei olisi. Hyvä juttu, että optiota ei käytetty.
   
 9. Alvajärven Urho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal
  Kyllähän tässä taisi käydä niin, että JYPin suunnitelma ensi kaudesta hörppäsi ja pahasti. Kaikesta (mm. Virtasen kommentit loppusyksystä lehdistössä) paistaa läpi, että optio oli tarkoitus käyttää ja molemmat halusivat sitä. JYP ei ollut miettinyt vielä sitä, kuka valmentaa jos tämä menee munille. Potentiaaliset valmentajat ehtivät mennä (mm. Selin), mutta ulkopuolisesta paineesta johtuen JYPin oli reagoitava jotenkin. Reagoitava niin, että se helpottaisi paineita niin joukkueessa, valmennusjohdossa kuin myös seurajohdossakin. Ensi kautta pitää pystyä rakentamaan ja sen tekeminen olisi ollut täysi mahdottomuus, jos Virtaselle olisi leivottu optiojatko ja JYP jäisi säälien ulkopuolelle tai sääleihin. Mitalimateriaalilla.

  Ei ole helppo tilanne ei. Jotenkin näen Virtasen niin iki-JYPpinä, että ihan hirveästi ei ole hinkuja muualle. JYP on Virtasen ykkösvaihtoehto ja JYP toivoo, että Virtasesta olisi ykkösvaihtoehdoksi. Mitään huippupotentiaalia valmentajaksi ei ole vapaana ja voi hyvin olla, että JYP joutuu sorvaamaan ensi kaudeksi jonkun vuoden 1+2 vuoden sopimuksen jollekin TET-harjoittelijalle. Pahaa pelkään, että Virtanen on niin varma JYPin valmentaja myös ensi kaudeksi, että optiota revittäessä siitä asiasta tehtiin esisopimus, joka astuu voimaan jos JYP selviää pleijareihin (tms. helposti toteutettava klausuuli). Joukkuetta ja seurajohtoa tilanne helpottaa, mutta Virtasella on ensimmäistä kertaa valmentajaurallaan tilanne, jossa valmennetaan tulevasta työpaikasta ja aikaa on vähän. Tulosta on tultava nyt eikä ylihuomenna. Joukkue periaatteessa pelaa vapautuneemmin, mutta jos vaikeuksia tulee, minkä verran ennestään huonosti hanskassa oleva joukkue kuuntelee päävalmentajaa, jonka sopimus ei ole jatkumassa, eikä mitään henkilöön sidonnaista velvollisuutta pelata päävalmentajalle tunnu olevan? Toisaalta seurajohto osti aikaa itselleen kaivaa kani hatusta, löytää joku koutsi, jota ei kukaan ole tajunnut vielä kiinnittää. Toivotaan, että kani hatusta myös nousee.
   
 10. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos JYP haluaa muitakin pelaajia kuin pelkästään entisiä tuttuja nii silloin olisi hyvä tiedostaa, että pelaajat yleensä haluavat tietää seuraavan kauden päävalmentajan nimen. Jos kartoitus alkaa nyt ja parhaat sopparit sorvataan viimeistään tammikuussa ni äkkiä pitäisi joku kiinnittää ensi kaudeksi. Ja kuten yllä todetaan JYPillä ei tainnut olla plan B:tä valmiina.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta ensikauden joukkue on melkein jo valmis kun melkein kaikilla on vähintään vuoden jatkot joten ei luulisi olevan mahdotonta pari ulkopuolista pelaajaa hankkia vaikka minä tai virtanen olisi ensikauden tet sopimuksella. Toki tilanne muuttuu jos irtisanotaan soppareita mutta nyt lähinnä vain Tuokkolan, löfmanin ja tavin korvaajat jostain pitäisi ensikaudeksi löytää ja ei jonkun jatkokaan mahdoton
   
 12. Hyman Roth Jäsen

  Voi Pyhä Sylvi kuinka kylmää ajatus siitä, että Virtanen saisi masteroida penkin takana vielä ensi kaudellakin. Ainakaan kotimaisilla markkinoilla ei, kuten mainittua, ole hirveästi uskottavia koutseja tarjolla, mutta entä ulkomailla? Voisi olla jopa virkistävää vaihtelua, jos uudet tuulet vähän puhaltaisivat synergialiiteriinkin. Sitten toisekseen tämä oldiesgoldies taktiikka pelaajien haalimisessa ei välttämättä ole paras mahdollinen, vaikka keväiden 9 & 12 sankareihin itselläkin liittyy positiivisia muistoja ja heidän paluistaan olen vuorollaan ollut iloinen. Koko touhussa on jotenkin niin hemmetin paikallaan polkeva fiilis, vaikka otteluissa pelin sisällä välillä hyviä jaksoja näkyykin.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  On tietysti ihan eri asia mitä julkisuudessa kerrotaan ja mitä tapahtuu kulissien takana. Voi olla että Virtanen antoi kommenttinsa toivoen että ensi kauden valmennuspesti on hänen jatkossakin. Mihin muuten Selin on menossa? Ainakaan julkisuudessa ei ole ollut mitään tietoa hänestä? Vai tarkoititko Tuokkolaa?
   
 14. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Seliniä alettiin huhuilla Lukkoon pian sen jälkeen, kun TPS ilmoitti, että Selin ei jatka.
   
 15. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Minulle tuo Holtarin kommentti haiskahtaa tältä: "Get your shit together, niin katotaan sitä sitten." Käytännössä tarkoittanee, että välieriin on mentävä, tai vähintään verisellä taistelulla puolista ulos.. Jos käy taas kerran niin, että keväällä kulkee eikä hyviä vaihtoehtoja ole, voi tulla Veltsulle jatkovuosi. Hyvää tässä on se, ettei tarvitse tässä vaiheessa hirttäytyä yhteen korteen, vaikka tuo tietysti tiettyä epävakautta ja -varmuutta seuralle luokin. Eipä käy kateeksi johtoporrastakaan tässä tilanteessa.
   
 16. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voi olla näinkin. Käytännössä siinä vaiheessa kun playoffien näytöt on annettu ei ole enää muita vaihtoehtoja jäljellä kuin Veltsu tai sitten joku eläkeläinen. Tätä taustaa vasten näkisin, että homma pitää naulata mielellään tammikuun aikana ja tulla päätöksellä myös ulos. Sitten jokainen tietää asemansa tällä sekä ensi kaudella ja voidaan keskittyä pelaamaan.
   
 17. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Arvasin ettei siellä ole minkään sortin munaa edes sanoa, että "Veltsu, sä et jatka enää ensi kaudella".

  Potkuthan sille pitäisi antaa heti, mutta että oikein option käyttämistä vielä mietitään. Perkele sanon ma.
   
 18. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Kyllä minulle tulos/ulos ratkaisu kelpaa. Jos Virtanen valmentaa JYPin tällä kaudella mitaleille, niin meidän kriitikkojen onkin hiljennyttävä. Kolmen kärjen jälkeen liiga on niin tasainen, että JYP voi olla vielä sarjataulukon sijoilla 4-6 ihan normipelillä (ei alkukauden normilla toki). Hyvin epäileväinen olen ja Virtaselta on ollut palikat alkukauden hukassa - joukkueesta saa varmasti enemmän irti. Mutta koska paljon voidaan parantaa, niin katsotaan.
   
 19. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei kai tässä ole hiljennyttävä vaikka kausi päättyisi mitalliin. Tälläkin kaudella on jo yli kolme vitun tylsää kuukautta takana, enkä jaksaisi samaa taas ensi kaudella.

  Jo Virtasen viimeinen jatkosopimus oli virhe JYPiltä. Toivon todella että JYPillä olisi uusi valmentaja tiedossa, eikä se olisi Virtanen.

  Jos nyt JYP vain odottelee ja katselee miten Virtanen pärjää, silloin olemme isossa kusessa.

  Toisaalta posi porukka voi kysellä huhtikuussa, että onko muka Veltsua parempaa saatavilla. Odotellaan niin pitkään että Veltsu tuntuu parhaalta ratkaisulta, kun muitakaan ei ole ENÄÄN saatavilla.
   
 20. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Eihän mitään optiota käytetä, sehän umpeentuu vuoden lopussa, mutta jos Virtanen palkataan uudestaan se on toinen juttu, tosin taitaa olla aika pieni mahdollisuus. ja eiköhän se valmentajan nimikin ole seuran tiedossa, sitä ei vaan nyt julkaistu syystä tai toisesta, ja niin kuuluukin olla jos kyseinen henkilö valmentaa tällä hetkellä jossain päin maailmaa. ja tietty työrauhakin varmaan on Virtasella kauden loppuun ettei joka välissä olla kysymässä tilannetta. ja jos tilanne on niin paha ettei tällä hetkellä ole vapaana ketään sopivaa, voihan Seppänen ja Holtari ottaa yhteyttä jatkoaikaan jos täältä joku joitais hoitaa homman kun tietoahan täältä löytyy niin valmmennukseen kun seuran hoitoon ja miten asiat pitäisi ja milloin informoida.
  Edelleen uskon että joku JYPä valmentaa ensikin kaudella jos vain on seura on olemassa ja nykyisillä omistajilla intoa jatkaa
   
 21. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Onko sinulla tiedossa henkilöä/valmentajaa joka olisi vapaana ja saatavilla JYPn valmentajaksi, sekä tuo vaatii myös henkilön omaa kiinnostusta pestiin.. Nimiähän tällä hetkellä varmaan löytyy 15 kotimaasta, mutta onko kukaan oikeasti saatavilla. Itse tein oman listan niistä joilla ei ole ilmoitettua virallista sopimusta ensikaudelle ja sain siihen heti 13 nimeä ja laitoin ne omaan järjestykseen nyt vain odottelen että onko joku mustahevonen tai osuuko näihin nimiin.
   
 22. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itse arvailen, että tässä tulee käymään niin, että Virtanen luotsaa JYPin vaikeuksien kautta mestaruuteen. Kaikki, fanit mukaan lukien, haluavat Virtasen jatkavan, mutta KHLstä tarjotaan parempaa pahvia. Vanhan perinteen mukaan valmentajaksi nostetaan kakkosvalmentaja, eli Antti Turunen.
   
 23. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sopii!
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jos mestaruus saadaan annan synnin päästän, muuten en. Tylyä, mutta yksinkertaista.
   
 25. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itse annan synninpäästön mitalista.