Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Vahalahti Lukkoon

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana noutaja, 13.05.2013 klo 12.25.

 1. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Täsmälleen samaa mieltä. Juuri nyt Lähteenmäki on ketjun paras - enkä olisi uskonut tätä kirjoittavani.
   
 2. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mielestäni Pekka Virran olisi viisainta siirtää ensi kaudella Ville penkin taakse. Saarikosken voisi vapauttaa tehtävistään.
   
 3. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllä näillä näytöillä Vahan pitäisi aloittaa ensi kausi kakkosketjussa.. tai kolmosessa.
   
 4. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Eka asia herra @1963 kanssa mistä voi olla osittain samaa mieltä. Saarikoski vois mennä keskittyy sen toiseen duuniinsa, koska hänestä koskaan "valitettavasti" valmentajaa tule. Eikös se joku Lukon junnutoiminnan päällikkö ole.

  Edit. Enemmin Vahalahden utj:na näkisin.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuota samaa eilen pohdiskelin. Vahalahdella on kuitenkin kokemusta ja näkemystä pelistä ja vaikuttaa ihan fiksulta kaverilta. Mutta tuskin kuitenkaan...
  Vahalahdesta voisi olla vielä paljonkin iloa, jos peliaikaa vähennettäisiin radikaalisti. Tällä kaudella niin kuitenkaan tuskin tulee tapahtumaan.
   
 6. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vaikka Vahalta olikin eilen aika paska peli niin toputellaan nyt silti vähän. Ville on ratkassu monta peliä Lukolle ylivoimalla, rankkareilla jne. Myös viime hetken tasoituksissa Ville on ollut lähes poikkeuksetta aina mukana.

  Tottakai hän pelaa sopimuksensa loppuun, mutta vastuuta voi vähän laskea. Mun ja varmaan monen muunkin mielestä Villen ei pitäisi olla Gagnonin kanssa vastuussa kaikesta kentällä(ylivoima, alivoima ja pelien ratkaisuhetket). Materiaali on liian kapea, kuten koko kauden todettu. Olisikin taas toimittajille yksi kysymys: miksi juhlakautena ei olla reagoitu mm Tukosen loukkaantumiseen vai ollaanko Suurosen todettu täyttäneen saappaat hyvin?
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näinhän se on, vaikka Vahalahti on ollut huono jo monta peliä putkeen. Vahalahdelle ja Gagnonille on lyöty aivan liian suuret odotukset seurajohdon ja valmennuksen puolelta. Nämä kaksi kyllä ratkovat pelejä Lukolle yhdessä Saarelan kanssa silloin tällöin, mutta se ei riitä kun taustatukea ei tule yhtään. Vai onko Lukon kolmos-nelosketjut ratkaisseet pelejä oman joukkueensa eduksi? Aivan. Claireaux ja Tiivola ovat tehneet Liigan sivujen mukaan yhden voittomaalin mieheen, mutta muuten sieltä löytyy Saarelan (3), Gagnonin (2), Vahalahden (1), Lähteenmäen (1), Tukosen (1) ja Virtasen (1) nimet.

  Suuronen ei kyllä ole millään tapaa tulosyksikön pelaaja, edes Mestiksessä. 3-4 ketjun pörrääjä tuo on ja siihen pitäisi istuttaa joku muu, vaikka sitten se Väyrynen, Niemelä tai Antonen, jotka ovat todistetusti pystyneet edes Mestiksessä pelaamaan tuloksekasta peliä.
   
 8. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vahalahti ja ainakin Gagnon pelasivat sen alun kahden minuutin kahden miehen alivoiman melkein kokonaan, ja kun Lukko pääsi alle minuutin kuluttua ylivoimalle, niin samat miehet hyppäsivät kentälle. En muista oliko siinä mainoskatko ja toki ammattiurheilijoita jne, mutta hiukan ihmettelin peluutusta siinä kohtaa ja muutenkin se tietysti on oire Vahan ja Gagsin liian suuresta roolista. Eilinen peli oli Vahalahdelta heikko esitys ja minusta peli on tökkinyt ykkösellä molemmissa päissä kenttää, mutta kyllähän hän muuten on edelleen laatupelaaja ja hyödyllinen joukkueelle. Mutta ensi kaudella rooli on syytä olla hiukan pienempi kuin nyt, eli kakkosketjua ja kakkosyyveetä olisin tarjoamassa.
   
 9. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Nyt kun Raumalla on kioski avattu, niin Tepsillä olisi hyvä tilanne kotiuttaa Paraisten Paroni siihen seuraan, minne Paroni itse kuuluu. Tehopisteiden osalta Vaha on pelannut yllättävänkin mukavan kauden ottaen huomioon Lukon tason. Plusmiinustilastoissa Lukon otteet näkyvät Vahankin kohdalla selvemmin. Vaikka sentteriä Tepsi hakeekin, niin pudotuspeleihin Vahalahti olisi oivallinen haku. Paroni tietää kyllä miten menestytään, kun Palloseuran kanssa lähdetään pudotuspeleihin. Lopuksi vaikkapa paita kattoon, creme de la creme!
   
 10. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tepsissä Vahalahti ei joutuisi pelaamaan niin suuria minuutteja (1-ketju, yv, av) ja olisi varmasti tehokkaampi. Turussa on menestymisen kulttuuria ja en pitäisi ihmeenä, jos siellä nostettaisiin kannua tänä keväänä.
   
 11. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  TPS on kussut jo Vahalahden osalta aikoja sitten. Vahalahdella on vielä kaksi kautta sopimusta Lukkoon jäljellä tämän kauden jälkeen. Viimeksi, kun Villeä huhuttiin Tepsiin (yhtä perättömistä lähteistä kuin Gagnonia nyt) niin Vahalahden vaimo ihmetteli huhuja, että miksi ihmeessä olisivat palaamassa Turun seudulle. Vahalahden perhe viihtyy Raumalla ja Ville haluaa pelata uransa loppuun seurassa, jossa häntä arvostetaan. Eiköhän Ville jatka uransakin jälkeen hommia Lukossa. Siis täällä missä herraa arvostetaan.
   
 12. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Lainaus:
  Väität siis tosissasi, että Turussa ja TPS-yhteisössä ei Vahalahtea arvostettaisi yhä ja edelleen? Älä puhu paskaa. Jonkun ex-utj:n suhmuroinnit eivät tarkoita, että koko lääni olisi kääntänyt hänelle selän. Jos Vaha todella haluaa jatkaa pelejään 60 pelatun kierroksen jälkeen, niin kasitietä alaspäin käväisemällä se vielä onnistuukin.
   
 13. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Lainaus:
  Tämä on totta. En Vahalahtea todellakaan istuttaisi tehoyksikköön, mutta erinomainen täsmähankinta hän olisi edelleen nelikymppisenä yv:lle erinomaisen pelinluvun ja one timeria takia. Vauhti on Paronilla hidastunut jo sinäkin aikana, kun on pelannut Raumalla, mutta kliseisesti sijoittamisella hänkin on välttänyt pahimmat kirikiekot.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vahalahti syötti Lukon voittomaalin ja se oli hänelle 400. syöttöpiste Liigassa.
   
 15. Pnukkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuli pitkästä aikaa avattua Lukon kotisivut ja huomiota kiinnitti taustakuvassa oleva pelaaja MUSTA kypärä päässä. Aika harvinainen näky Vahalahdella tuon värinen potta päässä. Mitenkähän mahtaa Vahalahden Lukon uralla olla kultainen kypärä vs. muu väri. Onko joku pitänyt kirjaa?
   
 16. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kun Kookoo ei näemmä Haatajaa kaupannut, niin taitaa jäädä Vahalle haaveeksi voittaa tuo kultainen kypärä -kilpailu. Toki myös Pyörälä on vielä edellä, kun ilmeisesti kultapotan kantamisen pelimäärien ollessa tasan, ratkaistaan keskinäinen sijoitus tehopisteillä (?)
  Lainaus:
  Eikös viime kaudella Koivisto kantanut kultapottaa selvästi Vahalahtea kauemmin? Vasta joskus helmikuun tienoilla taisi Vaha painaa pisteissä ohi.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  @Pnukkari ja @Darumax, Kun tuo on CHL-pelistä tuo kuva, ja siellä ei tietysti kultapotta ole käytössä, vaan se Top Scorer -paita, niin tuli mieleeni, että oliko Vahalla koskaan Top Scorer -paitaa? Gagnonin päällä sen ainakin muistan nähneeni, varmaan kolmen kauden aikana monen muunkin, Koivisto?
   
 18. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ainakin aiemmin Veikkauksen kultakypärä-kilpailun voittaakseen piti myös sijoittua lopullisessa pistepörssissä 20 parhaan joukkoon. Haataja ei siinä sakissa ole tällä hetkellä kuin yhden pisteen turvin. Tasakierroksissa tosiaan ratkaisee sijoitus pistepörssissä, joten Haatajan pudotessa TOP-20-joukosta palkinto menee Pyörälälle.
   
 19. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Vahalahti nousi tämän illan syötöillään yhden pinnan päähän Jari Lindroosista SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssissä. Siinä jotain panosta Lukolle kahteen viimeiseen peliin.

  Ja koska tässä ketjussa ei ole näemmä nostettu esiin, mainittakoon sekin, että Esa Keskisen Vahalahti ohitti vastikään.

  Liigan/SM-sarjan parhaat pistemiehet
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jep. Ville Vahalahti on edelleen 39-vuotiaana ja pahasti hidastuneenakin liigan tähtipelaajia. Kertooko se sitten liigasta vai pelaajan taidoista jotain, mutta tähtipelaaja kumminkin.

  On se vaan niin että jos Villeä ei olisi tällä kaudella ollut niin kuka nuokin pisteet olisi tehnyt?
   
 21. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tää on kyllä niin totta. Itsekin alkukaudesta varmasti sorruin Villeä haukkumaan, mutta niin vaan pisteitä on taas ropissut. Mies on hidastunut, mutta edelleen pelaaja, joka voi tehdä eron joukkueiden välillä. Onneksi saamme nauttia Vahan pelaamisesta vielä ensikin kaudella.
   
 22. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Vahalahti ohitti Esa Keskisen myös Lukon kaikkien aikojen pörssissä ja on nyt sijalla 14.

  Vahalahdella on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä, enkä usko, että tämä jää Vahan viimeiseksi sopimukseksi. Tulee vielä nousemaan kolmanneksi kaikkien aikojen pörssissä.
   
 23. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllähän Villeltä mahtuu tähän kauteen paljon hyvää mutta kuten koko joukkueelta, mahtuu myös huonoja hetkiä enemmän kuin aiemmilla Lukkokausillaan.

  Silti pidän hyvänä asiana että Ville jatkaa pelejään ja toiveissa on että ensi kaudella vanhan miehen ei tarttis enää pelata alivoimaa, ainakaan niin pirusti kuin tällä kaudella. Se tietysti vaatisi että joukkueessa olisi parempia alivoiman pelaajia ja se onkin kinkkisempi asia toteutettavaksi ensi kaudella.
   
 24. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Niin, se vaatisi että joukkue ihan oikeasti rakennettaisiin roolitetusti. Se voi tosiaan olla Lukon organisaatiossa kinkkinen toteutettava :)
   
 25. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Huhuttujen pelaajien perusteella sanoisin, että Vahalahden rooli alivoimassa senkun kasvaa ensi kaudella.