Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Vahalahti Lukkoon

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana noutaja, 13.05.2013 klo 12.25.

 1. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eiköhän se Niskala edelleen jatka kapteenina ja kyllähän Vahalahti ihan normaalitasolla pelasi viime kaudella, kun paikkaili Niskalaa kapteenin tontilla. Joku saattaa myös miettiä, miten Vahalahti suhtautuu mahdolliseen peliajan vähennykseen ensi kaudella. En usko sen olevan millään tapaa ongelma. Vahalahti on niin selvä ammattimies kuin vain voi olla ja pelasi muuten TPS:n viime mestaruusjoukkueessakin pienemmässä roolissa kuin nyt.
   
 2. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En näe Vahalahden liikettä ongelmana. Vahalahden peli perustuu oivaltaviin syöttöihin ja jos Virran pelitavassa joukkue liikkuu nopeasti ja organisoidusti, niin sehän vain antaa Vahalahdelle entistä paremmat asetelmat jakaa sitä kiekkoa vauhtiin. Eikä se nyt niin hidas ole, vaikka sipsuttava luistelutyyli vähän omituiselta näyttääkin.
   
 3. senilix Jäsen

  "Hitaudestaan" huolimatta oli varmaankin porukan paras katkomaan syöttöjä ja karvaamaan kiekkoja vastustajalta. Pelisilmä näkyy siinäkin.
   
 4. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Hidas Vahalahti on silloin kun joutuu kuskaamaan kiekkoa keskialueen yli. Jos taas vierellä on nopeita ja työtelijäitä pelaajia, kuten "Gagnon" ja "Keränen" Vahalahti pystyy laittamaan kyllä näille kiekkoa vauhtiin ja toimimaan "syöttöseinänä". Terveenä Vahalahti tehnee edelleen vähintään 30 pinnaa.
   
 5. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Terve Vahalahti on nimenomaan takuuvarma pisteiden tekijä. Tämän takia onkin hämmentävää nähdä, miten joku voi väittää etteikö Vahalahti olisi Liigatason pelaaja pienestä hitaudestaan huolimatta. Jos pystyy joka kausi tekemään 40-50 pistettä tuolla nopeudella niin pelisilmän on oltava erittäin hyvä ja tässä tapauksessa se on.
   
 6. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Mutta oletko nähnyt mistä hän ne pisteet on tehnyt? Lähinnä YV:stä johon ei vauhtia ole juuri tarvittu.

  Tämä menee nyt offtopiciksi joten jätän tämän asian käsittelyn tähän tässä ketjussa.
   
 7. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Vahalahti teki ylivoimalla 15 pistettä. Se on kuusi vähemmän kuin viime kaudella, joten sinun logiikkasi mukaan Vahalahden vauhdin pitäisi vain kasvaa.
   
 8. Robinhood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vahalahti teki tällä kaudella tehopisteistään vain 15 ylivoimalla.
  Muuten kuin ylivoimalla tuli 32 tehopistettä. Otetaas vertailuksi Tapparassa pistepörssin voittanut Haapala.
  30 pistettä ylivoimalla ja 30 muuten.
   
 9. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Mutta hän ei tee vieläkään niitä pisteitä jaloillaan. Myöskin laukaus on täysin onneton kuten myös kiekon saaminen maaliin asti. Hänen aikansa siis meni jo. Ainoastaan hyvä pelisilmä ja kyky syöttää on erinomaista mutta saako se olla kriteeri pelata Liigassa? Muutenkin on tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, että miten Vahalahti pystyy nappaamaan paikan joukkueessa jossa pelataan luistuluvoimaisemapaa kiekkoa. Hänellä kun ei enään luistelu riitä.
   
 10. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Tässä Liigassa pelaa kaiken maailman Lähteitä ja Jaatisia ja sinä väität, että Vahalahden ei pitäisi pelata saada pelata Liigassa. Mielestäni se on hyvä kriteeri, että kaveri on joka vuosi pistepörssin top-10 ja Liigan kovimpia pelaajia. Tämä koko Vahalahtikeskustelu on ollut aivan absurdi ja olen vain hämilläni, kuinka joku voi olla noin helvetin typerä.
   
 11. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Niin, siis ei sen Jaatisenkaan pitäisi Liigassa pelata. Lähde onkin sitten eri asia eikä liity tähän. Ja pitää huomioda, että tottakai tuolla peliajalla, roolilla ja muiden pelaajien saamattomuudella voi ollakkin umpi-surkean joukkueen paras pistemies.

  Ei hän silti jaloillaan ole niitä pisteitä tehnyt.
   
 12. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  Vahalahden taakse jäivät pistepörssissä tällä(kin) kaudella hyväjalkaiset Juhamatti Aaltonen, Jani Tuppurainen, Erik Thorell, Sakari Manninen jne. Kyllä toi sun ajojahtisi kohdistuu nyt väärään tyyppin.
  Ja mitä vikaa Jaatisen pelaamisessa muka on? Pelasi kelpo kauden Jukureissa. Toisaalta huvinsa kullakin.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Mikä sitten on kriteeri sille, että itse kukin saa pelata Liigassa ja kuka sen määrittää? Ei ainakaan kannattajat. Jos ilman jalkoja ja paskalla laukauksella tekee 50 pinnaa, joista päälle 30 tasakentällisin, niin aika mahdotonta on löytää perusteita sille miksei tuollainen kaveri saisi pelata Liigassa. Aivan käsittämätöntä soopaa.
   
 14. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Niin jäivät mutta juuri taisin perustella edellisessä, että miten niitä pisteitä on tullut. Ja en ajojahtaa ketään.

  Jaatinen ja Vahalahti ovat omilla tavoillaan kuulumattomia Liigaan. Vahalahdesta on aika ajanut ohi ja Jaatisisella se ei ole koskaan alkanutkaan. Helpompaa olisi kysyä, että mitä hyvää hänessä muka on.

  Lainaus:
  Se, että pitää pysyä vauhdissa mukana, on aika iso kriteeri siellä pelaamiselle. Vahalahti ei tällä kaudella enään pysynyt ja pisteitä hän on tehnyt ihan muilla avuilla kuin jaloilla. Kuten jo aiemmin sanoin, kyllä hänet voi ylimääräisenä pelaajana pitää ja käyttää ylivoimissa. Hänen avut kun ovat vain siinä syöttelyssä.
   
 15. Random Hero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tätä vänkäämistähän on lähes viihdyttävää seurata. Ottaisin miehen koska tahansa Ilvekseen vaikka liikkuisi kontaten. Ei kai se Raipea hitaampi voi olla?

  Edit. Nopeasti katsottuna tehnyt urallaan kolmeen otteeseen paremmat tehot kuin tällä kaudella (toki muutaman kerran samoissa pisteissä pienemmällä pelimäärällä) vaikka kausia on aika komea määrä jo takana. Ura järkyttävässä laskusuunnassa? Vaikka jalka ei liikkuisi vanhaan malliin niin nyt niitä kuuluisia valoja päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2017 klo 18.07
 16. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No tuo Z on palstan pahimpia trolleja, jolla ei ole sähköjä vedetty yläkertaan, joten valoja ei saa syttymään.

  Nyt on vaan pakko vängätä asiasta, koska periksi ei voi enää antaa. Mutta myötähäpeää herättää kyllä.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tottakai se on iso kriteeri, mutta ei suinkaan ainoa. Vähän sama juttu kuin täysin päinvastainen pelaaja, jolla vauhtia riittää, mutta ei osaa tehdä kiekon kanssa yhtään mitään ja on joukkueen kannalta jopa parempi mitä vähemmän kyseinen pelaaja on kiekossa. Silti tuollaisillekin pelaajille tuntuu löytyvän oikein hyvin tilaa Liigassa. Joku voisi sanoa, että jälkimmäinen on peräti prototyyppi suomalaisesta jääkiekkoilijasta. Siispä olkaamme iloisia siitä, että myös niitä Vahalahden kaltaisia hitaampia, mutta pelitaitavia pelaajiakin riittää. Sellaisille on aina tilaa. Muutenkin kuin ylimääräisenä ja ylivoimissa.
   
 18. Ribals Jäsen

  Käyttäjä @Zalmonella ei näköjään osaa arvostaa Vahalahtea pätkääkään. Olkaa nyt jumalauta tyytyväisiä, että teillä tuon tason pelimies on. Komeat pinnat iski pöytään, vaikka ei tämän hessun mielestä osaa mitään muuta tehdä kuin ylivoimalla heitellä lättyjä.
   
 19. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eiköhän täällä ole kaikki muut Vahalahden Lukossa pelaamiseen ihan tyytyväisiä paitsi yksi nimimerkki, joka omalla tahollaan on jo sotkenut melkein jokaisen pinnalla olevan ketjun Lukko-osiossa.
   
 20. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Enpä minäkään aina kovin järkeviä tänne kirjoittele, anteeksi siitä, mutta tämä on jo jotain huikeaa.
  En minä myöskään peluuttaisi Vahaa yli 20 minuuttia pelissä ja jättäisin alivoimat vallan pois. Mutta, että ei kuulu Liiga-tasolle?

  Ja @Zalmonella lle tiedoksi, että jaloilla tehtyjä maaleja ei juuri hyväksytä jääkiekossa.

  Jään taustalle viihtymään.
   
 21. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Vahalahdelle sellainen ~15min/ottelu runsaalla yv-ajalla, niin varmasti on Lukolle suureksi hyödyksi.
   
 22. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Vahalahti terveevä ollessaan on ensikaudellakin Lukon top 3 pistemiehen joukossa. Olen ollut jo parikautta, sitä mieltä että av vastuuta olisi voinut vähentää kuten moni muukin.

  Ei se luistelunopeus kaikkea merkitse, täällä haukuttiin Nurmikin hitaaksi ja kankeaksi, miten sillä nyt hitaana ja kankeana on Tapparassa pisteiden valossa mennyt?
   
 23. Ministeri Jäsen

  Lainaus:
  Vai että vahalahti ei kuulu liigaan. Jos ei, niin pakko sanoa, että en ymmärrä jääkiekosta sitten yhtään mitään.
  47 pisteen verran aika ajoi Vahalahdesta ohi tällä kaudella.
   
 24. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  En ole sotkenut yhtään ketjua. Ei se, että puhuu jotain mielipidettä vastaan ole mitään sotkemista.

  Lainaus:
  Trollin määreet ei kylläkään täyty missään kohtaa. Kirjoitat samalla logiikalla kuin porilaiset omassa loossisaan eli jos on eri mieltä niin se on muka trollausta. Näin ollen voit esittää peilille tuon teoriasi valoista ja sähköistä.

  Ja en tiedä, että mitä periksi antamista minulla tässä edes on. Asia kun on ollut ihan selvästi nähtävillä.
   
 25. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jos et kerran trolli ole niin kysytään sitten ihan vilpittömästi, mitä merkitystä on minkä ruuminosien avulla Vaha pinnoja tekee? Pinnojen lisäksi kyseessä on ainakin Lukon parhaita karvaajia ja av-pelaajia hitaantuneesta liikkeestä huolimatta.

  Periksi antamista on sen suhteen, ettei Vaha ole edes liigatason pelaaja. Toki jos unelmoit Liigan olevan jokin KHL:ää parempi sarja, mutta sitten on kolmisensataa muutakin liigapeluria, joilla ei vaan riitä.