Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Vahalahti Lukkoon

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana noutaja, 13.05.2013 klo 12.25.

 1. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Ville kaatui muuten samassa paikassa runkkarin loppupuolella viimeisissä matseissa kahdesti ja jo silloin ihmetytti kun kummallakaan kerralla ei ollut mitään kontaktia. Olisivatko molemmat olleet vielä vv:llä? Ratkaisupaikoissa kuitenkin.
   
 2. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ainakin Kuopiossa sattui täysin identtinen tilanne lopussa. Tuolloinkin kaatui omiin jalkoihinsa ilman mitään kontaktia alimpana miehenä. Näitä ei kovin montaa saisi enää tulla.
   
 3. Humppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Royal Blue
  Lainaus:
  Ja Lappeenrannassa kun haettiin tasotusta ilman maalivahtia.
   
 4. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja vuosi sitten puolivälierissä ja loukkaantui sitten samalla ja kausi ohi.
   
 5. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Milloin Vahalahti alkaa pelaamaan? Lukko ei tule voittamaan Tapparaa, jos ykkösketju on täysin lapanen.

  Vahalahti on lisäksi ykkösylivoiman pyörittäjä ja epäonnistunut roolissaan ensimmäisessä kolmessa pelissä erittäin pahasti. Ylivoimalla tuon tason kavereiden pitää painaa kiekkoa pussiin kuten Tapparakin tekee.
   
 6. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Ei pelkästään Vahalahti. Gagnon keskittyy muuhun kuin pelaamiseen ja aloitusten voittamiseen. Kyseiset herrat saa kyllä joka tilanteessa mailasta. Tämä varmasti vaikuttaa, mutta pitäisi silti pystyä parempaan.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Joo ykkösen pitää alkaa pelaamaan. Sekä Gags että Vaha ovat olleet suurimmat pettymykset yhdessä Niskalan ja Mikkolan kanssa.
   
 8. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin. Tappara on selvästi päässyt Gagnonin ihon alle. Aaron kävi jo edellisessä pelissä todella kuumana ja sama tahti jatkui tänään. Fonselius varoitteli Gagnonia jälkipelistä useamman kerran, onneksi tänään oli ns. vankilasäännöt. Kankaanperä ja kumppanit antavat jatkossakin sitä mailaa joka tilanteessa, kun ovat huomanneet sen tehoavan.

  Vahalahdella suu käy tuomareille koko ajan, nyt pitäisi avainpelaajien alkaa leipoa kiekkoa pussiin ylivoimilla. Tänään Lukolla 3 ylivoimaa, ei maalia. Tapparalla 1 ylivoima, josta Kuusela ratkaisi pelin. Harvoin vieraskentällä jäähyt ovat noin, se olisi pitänyt hyödyntää.
   
 9. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Ymmärrän hyvin Gagnonin turhautumisen, kunnei saa käytännössä olla hetkeäkään rauhassa kentällä. Milloin on Kankaanperä antamassa poikkaria pelin aikana ja katkoilla. Milloin on joku Järvinen roikkumassa selässä ja heti katkon tultua antamassa poikkaria. Milloin maiman varressa on kiinni ainakin kolme hanskaa.

  Näissä tilanteissa pitäisi Vahalahden ja Nurmen saada aikaan tehoja ja Brookbank voisi käydä muistuttamassa edes yhtä apinaa noista koiruuksista.
   
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä se Gagnon&Vaha itsensä maalipaikoille pelasi taas, tänään ei mennyt, mutta eiköhän torstaina taas pauku.
   
 11. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri meinasin kommentoida, että he juonivat Lukon parhaan maalipaikan eilen, kun Vahalahti syötti kiekon Gagnonille oikeaan laitaan, luisteli maalille ja melkein ohjasi Gagnonin syötön maaliin.
   
 12. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Melkein ohjasi maaliin? Tuohan meni suoraan Karhusen räpylään, joten se ei ole silloin melkein maalissa. Samoilla kriteereillä Lukko melkein voitti eilen.
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On Vaha yhdessä Gagsin kanssa maalipaikoille päässyt, mutta tehot 0+1 ja 0+0 ovat alakanttiin. Paikoista pitää tehdä maaleja, kuten Kuusela eilen teki.
   
 14. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin. Vahalahti ja Gagnon ovat pelanneet lähes kaikki ylivoimat ja YV prosentti on tällä hetkellä 6.25%. Tapparan vastaava on 22,22%. Ei tarvitse ihmetellä miksi Tappara johtaa sarjaa. Lukko on kaatunut juuri näiden herrojen luokattomaan YV-pelaamiseen.
   
 15. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Joskus osuu ja joskus taas ei. Eipä tuo Kuuselan osumakaan mikään maaginen suoritus eilen ollut, vaan itse asiassa laukaus oli jopa aika huono, sillä oli senteistä kiinni ettei olisi tullut Zapsin varusteisiin, vaikka yli puoli maalia tyhjänä olikin.
   
 16. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin juuri. Nyt vaan olisi upottava. Kuusela teki elien maalin ja Tappara klaarasi tuolla osumalla pelin kotiin. Vahalahden ja Gagnonin pitää onnistua paikoissaan nähtyä paremmin. Se on kai ainoa asia mikä isossa kuvassa tällä erää merkitsee.
   
 17. naatiskelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Älkäähän tuomitko vahaa, vaikuttaa kovasti siltä, että vaha ja ehkä niksukin pelaa jalka puudutettuna. Oireet ovat sen kaltaisia, ettei tunne jalkaansa kaikin ajoin. Nyt siis kannustusta kun miehet yrittää parhaansa kremppanakin. Kauden jälkeen sitten kuulemme näistä tarkemmin, ei nyt enempää.
   
 18. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  2 ottelun saldo 1+3.
   
 19. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nyt kun Niskala on poissa tammikuun puoliväliin saakka, Ville Vahalahdesta tehtiin Lukon kapteeni.

  Ei siinä mitään, mies parhaasta päästä hän on siihenkin hommaan mutta toivottavasti Lukkoa viime kausina vaivannut kapteenin kirous ei iske saman tien Villeenkin.
   
 20. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jaaha. Tarviikin seurata miten Villen pelit jatkossa etenee. Toivoa sopii että seuraavat 10 peliä ei ole tehollisesti 0+1
   
 21. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 22. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lähde:Ville Vahalahdelle 900 liigaottelua täyteen tiistain Kärpät-ottelussa | Rauman Lukko | Edustus

  Eikö noita tekstejä oikolueta lainkaan? Mutta kaikesta huolimatta, onnea Vahalahdelle! Tuhannen liiga-ottelun rajapyykki taitaa tulla vastaan sopimuksen viimeisellä kaudella, ellei mitään ihmeitä tapahdu.
   
 23. Radiopää Jäsen

  Vahalahti on pistepörssissä sijalla seitsemän. On erinomanen asia, että joukkueen kokenein pelaaja on myös joukkueen paras ja ainoita harvoja onnistujia. Tämäkin kausi näyttää Vahalahdelta henkilökohtaisesti onnistuvan, mikä on erittäin positiivinen asia ottaen huomioon hänen pitkän sopimuksensa.
   
 24. aimohemmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Säppi ja California Seals
  Mut kyl mar Ville on ollu aika pahasti pihalla - ainakin ylivoimissa. No, eilen onnistui. Mutta muuten tuo ylivoima ei oikein toimi: Vahalahti - Virtanen - Vahalahti: miehet ei liiku lainkaan, eikä maalilla ole maskia. Kuten esimerkiksi eilen HPK:lla.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuossa "peliesitykset kaudella 2016-17"-ketjussakin aihetta sivutaan, mutta tulkoon nyt tähän Villen omaan nimikkoketjuun, vaikka en tätä olisi uskonut kirjoittavanikaan. Pettymys se panee tekemään kummia asioita sano.

  Mun mielestä Ville on tällä hetkellä ketjunsa Vahalahti-Gagnon-Lähteenmäki heikoin lenkki, ollut jo pidemmän aikaa. Ja pisteetön putkikin on ihan mielettömän pitkä, lauantain rankkarimaaliahan ei pistepörssiin lasketa. Liekö jo 8 ottelun pisteetön putki Villellä alla?