Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Nieminen joukkuepelaajana

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 21.09.2009 klo 16.02.

 1. HA kontio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ilmeisesti en sitten omaa sisälukutaitoa yhtään tahi muitakaan ominaisuuksia.
   
 2. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Ei minulla ole tässä vaiheessa mitään syytä olettaa miksei pystyisi hankkimaan. Ja tosiaan, vaikka tuohon ei tulisi yhtään uutta pelaajaa niin rosteri on jo nyt kova. Mikäli se pitää paikkansa, että pelaajabudjetti nousee 500k€ niin kyllä sitä pelimiestä sisäänkin tulee.

  Lainaus:
  Juu, hyvin Bailen pelasi, näin melkein kaikki Tapparan matsit kuitenkin. Silti, sinä puhut nyt yhden hyvän kauden pelanneesta Bailenista ja sanot ettei mm. maailmanmestaruuden voittanut Pasi Puistola ja toissa kauden paras Tappara-pakki Teemu Aalto OMAA VALMIUKSIA nousta tuolle tasolle. Enpä ole tyhmempää juttua taas hetkeen kuullut.

  Yksilönä ehkä eivät korvaa suoraan mutta kun heitä onkin kaksi ja Bailenia yksi. On tämä koomista, että joka helvetin asia pitää kirjoittaa tavuviivoilla tänne.

  Eikä se Bailen nyt noin hyvä kuitenkaan ollut, etenkään mikään Brian Rafalski tai hirmutehot paukuttanut Murphy.

  Lainaus:
  Tämä on täyttä paskaa. Niemisestä on puhuttu vain menneestä kaudesta ja olen useasti todennut ettei kova kausi Lukossa yllättäisi yhtään. Tämä kaikki löytyy tästä ketjusta enkä ala enää aiheesta kanssasi kirjoittamaan. Lue jos kiinnostaa.

  Vastaa sinä sitten tähän: millä perusteella SINUN mielestäsi on varmaa, että Nieminen olisi pelannut/pelaa huippukauden, jos nuo kaksi eivät siihen enää pysty? Vastaus tulee olemaan eeppinen.

  Lainaus:
  Huoh... Kysymys on siitä etteivät omat fanit laske mitään pelaajien kehittymisen varaan, vaan aina pitää hankkia ties mitä korvaajia ja kolmosketjun jätkät vetävät ikuisesti kolmosketjussa. Sinä tuskin olisit Olli Palolaa tai Jan-Mikael Järvistä sijoittanut kärkiketjuihin ennen kauden alkua.

  Koita nyt pysyä aiheessa.

  Lainaus:
  Joko nyt vaikka sinä kerrot, että mitä väliä on imagolla Helsingissä, Oulussa tai Porissa?? Olen suhteellisen varma, että kausikortit ja liput myydään pääsääntöisesti OMALLE markkina-alueelle ja siellä merkitsee kasvot jotka siellä tunnetaan.

  Jos taas sponsori hakee kansallista näkyvyyttä esimerkiksi televisiossa niin sitä ei saa Ville Niemisellä, vaan menestyvällä joukkueella joka on useammin esimerkiksi maalikoosteissa.

  Zaari veti saman tien puihin, kun piti perustella miksi aiemmin mainitut pelaajat ovat keskinkertaisia markkinoinnin kannalta Pirkanmaalla. Pelaajina tuskin ovat kovin keskinkertaisia, ei ainakaan pistepörssin ja MM-mitalien määrällä mitattuna.

  Lainaus:
  Ja taas täyttä puutaheinää. Jos haet Tapparasta pelaajaa joka pelaa nimenomaan joukkueelle ja laittaa itseään likoon niin Jukka Peltola on prototyyppi. Toinen on Henrik Haapala. Ja uusia tulee aina.

  Uskomatonta mustamaalaamista, aivan käsittämätöntä. Katsoisit edes matseja ennen kuin tulet tänne viisastelemaan.

  Lainaus:
  Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Risto Dufvan Lukkoon Nieminen sopi, Tapparaan tällä haavaa ei. Ja viisivuotiaskin ymmärtää mikä mahdollisuus Dufvalla tässä on. Se ei siltikään tarkoita, että Tappara tulos olisi sama.

  Lue vaikka tuon Z-nimimerkin tekstit ja funtsi asioita, jos ei sittenkään aukea niin ei mahda mitään.

  Ja Voimalaiturille, niin uskon, että tilanne on edelleen vain päiväkävelyä verrattuna siihen huomioon mitä täällä saa.
   
 3. susi Jäsen

  Lainaus:
  Ei helvettiä mitä paskaa suollat. Luetko sä noita viestejä ollenkaan vaan heitätkö vaan muuten vaan tuota shittiä. Esim. Bailenista kirjoitin että etenkin kevätkausi. Näköjään pitäisi tavata kun ei näköjään ymmärrystä ole, tai sitten ei haluta ymmärtää. Tässä sulle nyt vähän faktaa tästä Nick "juu, hyvin pelasi" Bailenista. Kevätkaudella runkosarjassa otteluita 23, pisteitä 8+12. Pudotuspelit, 17 ottelua, 4+8=12. Eli yhteensä kevätkaudella 40 ottelua, 32 pistettä. Sellaisella 60 ottelun tahdilla tuo olisi tuonut 48 pistettä (Cory Murpyhyn enkka esim. 50). Lisäksi mulla ei ole mikään tarve dissata Tapparasta lähteviä pelaajia, vaan itse sentään pystyn rehellisesti tunnustamaan kuinka helvetin hyvästä pelaajasta oli kyse. Varsinkin kun ottaa huomioon että kyseessä vasta kaverin ENSIMMÄINEN ammattilaiskausi.

  Aalto toissa kauden paras pakki ja paskat. Kyllä se oli ehdottomasti Tuukka Mäntylä (vaikka Aalto nyt vähän enemmän pisteitä tekikin). Älä naurata mua enempää.

  Lisäksi Puistolan yhteydessä maailmanmestaruuden esille ottaminen (pelillisiä puolia korostaakseen) on yhtä huvittavaa kuin itse nostaisin vastaavasti Villen Stanley Cup voiton. Kokemusosastoon tuosta toki lisäpinnoja saa.

  Lainaus:
  Vastaus olisi varmaan eeppinen mutta voit vaikka itse keksiä sen koska taas kerran kirjoitat täyttä huttua, mitä muka minä olisin väittänyt. Olenko minä väittänyt että Nieminen palaa varmasti ensi kaudella tuolle edelliskauden huipputasolleen? Olenko väittänyt että Nieminen korvaisi esim. Kuuselan, Palolan tai Jormakan Tappara kärkikentissä? En todellakaan, nuo kaikki ovat vain omassa pienessä vääristyneessä päässäsi.
  Olen sanonut, että Nieminen olisi ollut vahva persoona ja varmasti takuusuorittaja mestaruutta hakevassa joukkueessa esim. kolmoskentässä.

  Sinähän tässä olet väittämässä että Bailenin rooli pystytään paikkaamaan sisäisesti joka nyt on aivan hullu ajatus kaiken puolin (sillä olettamalla että haetaan mestaruutta, eikä säälipleijaripaikkaa).

  Lainaus:
  Taas täyttä huttua. Kuka tässä on väittänyt että pelaajat eivät voisi kehittyä. Sinä ilmeisesti. Mutta vastaus kysymykseen, en oliskaan antanut suoraan paikka kärkiketjuista noille kavereille. Kuten ei antanut Rautakorpikaan. Kilpailuasetelma oli kova ja kaverit antoivat sellaiset näytöt että nousivat noihin rooleihin. Tässä se pointti, mitä et näköjään sitten millään ymmärrä.

  Lainaus:
  Menestys tuo eniten ihmisiä halliin. Ja kyllä nyt tän kevään tähänaikaiset tiedot ja julkistukset viittaisi siihen että yhtä menestyvää joukkuetta tuskinpa saadaan kasatuksi. Se, että esim. sinulle on tuttu Jukka Peltola ja Henrik Haapala, ei tarkoita että ne ovat kaikille muille tuttuja pelaajia. Ja en mä nyt ihan heti olisi ainakaan Haapalaa millään tavalla nostamassa sellaiseksi pelaajaksi jonka otteita erityisesti edes minkäänlainen suurehko ryhmä lähtisi katsomaan.

  Lainaus:
  Siellähän on uusimpien tietojen mukaan Raumalla sponsorit jonossa kun haluavat päästä Niemistä sponsoroimaan. Rajala kiittää ja Lukon kassa kilisee.
   
 4. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä on täyttä puuta heinää. Tämä on tapaus jossa nimenomaan sinun pitäisi perustella miksi he olisivat, mutta kanssasi kinaaminen on järjetöntä, koska et kykene ajattelemaan asioita ja kuvitelmasi sokaisevat sinut täysin.
  Joskus vastapuolen vaikenemisessa ei ole kyse siitä, ettei pystyisi vastaamaan. Tälläkään kerralla en usko sinun ajattelevan yhtään nopeammin kuin aiemmin, mutta jostain syystä päätin vielä vähän avata asiaa, jota saat käännellä omaksi eduksesi:)

  Tällä kertaa sinulle näköjään pitäisi perustella miksi Aalto ei pelaisi huippukautta, vaikka juuri olet vaatimassa selityksiä miksi Nieminen pelaisi. Haluat kovin että sinulle perustellaan joka suuntaan kaikki, muuten on kyseessä tietämättömän kirjoituksia. Itse et tosin pysty antamaan vastausta mihinkään, mutta usko Aaltoon on fanaattinen;)

  Kumma että moni muu näkee asiat toisin, mutta edelleen ajattelet mielipiteinesi olevasi aina oikeassa, kuten Tapparan ensi kauden valmentaja ei ole keltanokka vaikka faktat osoittaa täysin muuta.
   
 5. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Markkinoinnista...

  Lainaus:
   
 6. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Niinpä... kun sinulta ei löydy mitään muita argumentteja kuin minun hitauteni niin eipä siihen tosiaan mitään tarvitse lisäillä :)

  No onneksi on julkinen palsta niin saa jokainen lueskella kuka perustelee ja kuka ei. Ja susi huutaa taas helvettiä ja vittua, kun on eväät syöty. On tosiaan hyvää keskustelua, hahhah.

  Ja nyt kun tässä on porukalla kerrottu Niemisen arvo markkinoinnissa niin kuka on yllättynyt, että Raumalla kiinnostus kasvaa. Olette kyllä hyviä, popcornit vaan puuttuu.
   
 7. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämä viesti oli täynnä sitä antia mitä sinulla on tarjota:) Minä en ole yllättynyt siitä, että Raumalla innostus kasvaa. Tätähän sinulle on jo jokunen kerta jouduttu jankuttamaan, mutta ei tahdo ottaa ymmärtääkseen.
   
 8. polvipetteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täytyy tässä lyhyesti kommentoida, että nimimerkki susi on onistunut tuomaan keskusteluun hyvää sisältöä; hyviä argumentteja ja perusteluja, joissa monissa kohdin myös totuus mukana.

  Muutoin on kyllä niin huvittavia markkinointikommentteja täällä seassa, että jos Tapparan tai minkä hyvänsä yrityksen markkinointia hoideltaisiin tuollaisella osaamisella, voitaisiin lappua laittaa luukulle jo ensimetreillä. Kumma, että tälläkin palstalla on joillakin kirjoittajilla tarve esiintyä monialaosaajana, vaikka useimmissa jutuissa ei ole tolkun siementäkään. Itsevarmuutta omaa totuutta kailottamaan riittää sitten sitäkin enemmän. Mutta hyvät naurut täältä on parin viikon aikana saanut.
   
 9. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Olen täysin samaa mieltä. Hyvää työtä nimimerkiltä susi. Häneltä löytyy näkemystä ja tietoa, mutta myös tunnetta on hyvin mukana.

  Ville Nieminen on arvokas pelaaja seuralleen kovin monella tasolla. Hän on niin mielenkiintoinen pelaaja, että pohjoisen poikakin käy lukemassa hänestä näin Tapparan puolella. Sydäntäni riipii, ettei Nieminen voi päättää peliuraansa rakastamassaan seurassa. Ei pysty ymmärtämään tällaista hulluutta. Missä kunniotus?
   
 10. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Juu, eikä sinulta saada sitä vastausta kirveelläkään. Toki se oli ihan hauska kommentti mitä Väsyneet Kädet-nimimerkille vastasit. Tällä Tappara-palstalla sen informaatioarvo vastasi samaa kuin tulisin kertomaan Ässä-osioon, että Jari Korpisalolla oli aktiiviaikoinaan jenkkisiili. Mutta saat mennä sillä.

  Polvipetteri ilmoittautui myös markkinointiosaajien joukkoon. Niitä totisesti riittää. Toivottavasti firmanne reagoivat vähän joustavammin.

  No jäädään odottelemaan imagotappiota ja sitä seuraavaa myynnin romahdusta.
   
 11. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Oikeinko tosissa sanot näin, nimimerkille Zaari ? Sinä et ole vastanut yhteenkään hänen kysymykseensä ja ne ovat olleet perusteltuja. Olen vesi kielellä odottanut vastauksiasi, mutta jatkat vaan paskanjauhantaa, ilman mitään vastausta.
   
 12. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  No johan tuo susi niihin kerkesi vastaamaankin ja toteamaan paskaksi, että en tiedä sitten mitä ketjua lueskelet. Mutta joo ihan vilpittömästi kyselin, kun piti tänne asti tulla kertomaan miten asiat ovat. Me nyt tuskin Tapparan asioita tai Ville Niemistä tunnetaankaan, mitä lie.

  Täytyykin laskea montako kertaa olen erikseen maininnut, että Ville on poikkeuksellinen kaveri. Se vaan ettei enää täällä pelaa. Toivottavasti tuhkat riittävät kriitikoilla.
   
 13. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Susi ? Sultahan vastauksia odoteltiin. Toi loppu on sellasta tekstiä, etten ole varma, mitä sieniä vedät. Mä en oikeasti saa tosta mitään tolkkua.

  Lainaus:
  Ei aukee, aukeeko jollekin muulle ?
   
 14. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  No onhan se nyt yleinen julkinen salaisuus, että Ville halusi vielä mahdollisimman kovan tilin uransa lopulla ja mistä muualtakaan sitä saa kuin Raumalta. Pelillinen taso ei varmasti vastaa ensi kaudella palkkaa. Pelillisesti Tappara ei menetä ihmeellisyyksiä, henkisellä puolella on kysymysmerkkejä varsinkin Tapolan astuessa ruoriin. Kukahan on ensi kauden kapteeni?

  Voin vain kuvitella tilanteen kauden päätteeksi, kun Tappara nostelee pyttyä Hakametsässä ja Ville katselee juhlia Lukon paidassa hopeat kaulassa. Urheilu voi joskus olla julmaa...
   
 15. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Nyt joku muu jo... ei pysty enää :D
   
 16. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Huh! Olenkin odotellut milloin lopetat keskustelut tällä palstalla! Kiitos tästä :)
   
 17. Lainaus:
  Kyllähän J.Grönvallilla oli ihan validit pointit, mutta poterot on aika syvät jo. Ja tätä toista näkemystä on niin monta huitelijaa, että keskustelu menee väistämättä vähän sekavaksi. Eiköhän vuoden päästä saada vastaus niin markkinoinnin, Niemisen kuin Tapparankin onnistumiseen.
   
 18. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ole omaan silmään osunut vielä Grönvallin validit pointit. Sen sijaan omahyväisyys ja muiden keskustelijoiden halventaminen on haissut napajäätikölle asti. Mutta minkäs sille voi, jos luulee olevansa kaikessa aina oikeassa...:)
   
 19. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Meistäkin kahdesta sinä olet aiemmin aloittanut tämän nimimerkkiin kohdistuvan kirjoittelun, en minä. Tämäkin löytyy viestihistoriasta niin kuin kaikki muukin. Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Se, että sanoo mielipiteensä ja se katsotaan "aina oikeassa olemiseksi" kertoo minusta enemmän toisesta osapuolesta ja sen halusta ja valmiudesta keskustella asioista. Ei tässä ole oikeaa eikä väärää mutta argumentit olisi silti aina mukava saada. Tuo tyhjänhuutelu ei auta ketään. Huvittaa aina, kun joku ärsyyntyy siitä, kun ollaan eri mieltä.

  Nimimerkki susi on sellainen, että sitä historiaa on jo vähän enemmän ja provot ihan samaa tasoa, joten peiliin saa siinäkin katsoa. Eniten hänen tyylissään ärsyttää se, ettei hän lue mitä kirjoitan vaan vääristelee juttuja oman mielensä mukaan. Ihan kuten tuossa edellisessä pitkässä lainauksessaan. Jos jaksaisi niin voisi nekin epäkohdat kaivaa mutta ehkä se lienee turhaa, luotan aina siihen, että älykkäät lukijat ymmärtävät missä mennään.

  No, leikkiähän tämä on eikä tällainen nimimerkkien solvaaminen tietenkään ketään satuta, tällaisella palstalla niitä ja heidän tekstejään saakin minun mielestäni ruoskia niin paljon kuin lystää. Siinä kontekstissa voisi kuitenkin pysyä. Joten jos se vittuilu elämää helpottaa niin anti mennä vaan, ei kuitenkaan pidä suuttua jos joskus sitten sanotaan takaisinkin.

  Silti minä kaipaisin edes YHDEN perustellun näkemyksen siihen miten ensinnäkin tämä väitetty imagotappio vaikuttaa myyntiin, ja ennen kaikkea siihen mihin myyntiin se vaikuttaa niin ratkaisevasti? Zaarilta koitin sitä jo kysyä ja vastaus oli, että minä olen hidas, susi ei vastannut oikein mitenkään ja loput eivät ole edes yrittäneet.

  Toisekseen, nyt kun tästä markkinoinnin "kasvoista" on puhuttu niin onko ratkaisunne tosiaan nyt se, että mennään sateeseen istumaan vai olisiko kenties löydettävissä uusia kasvoja markkinointiin? Minä kun mietin sitä Tapparan käyttämää slogania niin montakin ehdokasta on. Ja kävin ne jopa läpi tuossa aiemmin, oman näkemykseni siis. Tuon ollessa paskaa voinemme siis olettaa, että asiat on tehtävä vielä jotenkin toisin, joten jos millään saisi siihen vastauksen niin komeaa olisi.

  Ässä- ja Lukko-nimimerkit ovat tervetulleita osallistumaan, jos jotain uutta keskusteluun löytyy. Kaikista ilmeisimpiä asioita lienee turhaa tulla tänne toistelemaan.
   
 20. Lainaus:
  Viimeisin tieto toimistoltahan taisi olla, että myynti on ennätyksellisen hyvässä jamassa. Sellainen uusi mainosvalotaulukin on tulossa. Ilves ei muuten kuulemma halunnut siihen ensimmäiseenkään osallistua, kun oli kallis. Mutta ilmeisesti juuri sillä on saatu rahaa hyvin tahkottua ja siksi toinenkin on tulossa.
  Tähän sitten hyvä kausi taas perään, niin eiköhän se myynti jatku ihan hyvänä tulevaisuudessakin.
   
 21. kalkkifredi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
  Lainaus:
  Nämä tiedot voi hyvinkin pitää paikkansa. Lukkoon sopimuskohun saattelemana siirtyvä Ville Nieminen voi olla sponsoreille paljon kiinnostavampi sijoituskohde kuin Tapparan kanssa optionsa käyttävä seuraikoni Ville Nieminen.

  Eli en nyt näkisi, että Niemisen jatkamista Tapparssa voi suhteuttaa ihan yksi yhteen -kaavaan nykytilanteen kanssa, kun puhutaan pelaajan markkina-arvosta sponsorituloissa katsottuna.
   
 22. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Lainaus:
  Juu, olen samaa mieltä. Tottakai uutuudenviehätystä on Raumalla, kun Nemo sinne saapuu. Täällä hän olisi "vain" tuttu Niämine. Toisaalta kertoo Lukostakin aikalailla, jos Tappara ikoni vetää niiden sponsoreita maksupäätteille.
   
 23. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  kalkkifredi on oikeassa siinä että Lukko saa enemmän sponsorit liikkeelle kuin Tappara case Niemisen tapauksessa. Ville ei olisi tounut mitään uutta eikä ihmeellistä Tapparan organisaatioon. Sen lisäksi jos Villen palkkapyyntö on kakkosella alkava niin mä söisin ennemmin hatullisen tiettyä tuotetta kun maksaisin neloskentän ukolle tuollaista liksaa.

  Vähän luulen että Tappara on tarjonnut Villelle jämäroolia roimalla palkanalennuksella ja tähän Ville ei ole suostunut
   
 24. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Se ei kerro Lukosta mitään, mutta Ville Niemisestä kaiken.
   
 25. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Mistä näin päättelet? Vai haluatko vaan uskoa, ettei seura kohdellut ikoniaan kaltoin?