Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ville Nieminen joukkuepelaajana

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 21.09.2009 klo 16.02.

 1. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Selvä. Pahoittelen, että olen päässyt ns. sinun ihon alle. Saanen itse kuitenkin olla kanssasi eri mieltä. Jotkut kun keskustelee valideilla pointeilla, niin sinä tulet sen joka viestissäsi toistuvan huutonaurusi kanssa. Koittaisit edes hieman uudistua :) Ja yrittäisit edes kerran lukea toisen kirjoittelijan tekstin kunnolla, jottet aina kirjoittaisi aiheen vierestä.

  En ole kyllä ikinä ymmärtänyt ihmisiä, joiden keskusteluun tuoma anti on tätä "Kaikille minun kanssani eri mieltä oleville huutonaurua!" Mutta tiäkkö Grönvalli mitä; Ei kuule haittaa yhtään, vaikka et pidä mua minään. Mulla on ihan oikea ja erittäin mukava elämä Jatkoajan ulkopuolella :) Ei ole siis tarvis kerätä mitään cool-pointseja keskustelupalstalla!
   
 2. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Se on hyvä, tunne alkaa olla molemminpuolinen. Varsinkin, kun juuri totesit kuinka olet odotellut miten lopetan palstalle kirjoittamisen. Joten todellakin huutonaurua tälle loukkaantumisellesi.

  Onneksi lukijat saavat itse päättää kuka keskustelee argumenteilla ja kuka ei.

  Kirjoitit taannoin mm. näin:

  Lainaus:
  Olen aiheeseen palannut vielä ihan äskettäin mutta sinulta en ole saanut vielä yhtäkään kommenttia. Perustele sinä vuorostasi se miten ja mihin myyntiin tämä imagotappio ja Ville Niemisen lähtö vaikuttaa.

  Kun esimerkiksi sinä kirjoitat jatkuvasti, että Ville on markkinoinnin kannalta aivan ylivoimainen "kasvo", tarkoittaen siis ilmeisesti sitä, että hänen lähtönsä on myynnin kannalta kova isku. No jos se ei ole, niin miten tämä ylivertaisuus markkinointikasvona esiintyy?

  Sanon tämän vielä kerran: olen täysin eri mieltä siitä, että sponsorit liikuttaisivat rahoja PELKÄSTÄÄN Ville Niemisen perässä, saati sitten hallissa käyvät satunnaiskatsojat. Tällöin hänen korvaamisensa myös tällä saralla on täysin mahdollista ja jopa ihan realistista.

  Tapparan brändi on Tapparan brändi, ei Ville Niemisen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2014 klo 12.00
 3. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hehheh. Mutta ei siinä. Jatka valitsemallasi tiellä.
   
 4. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Vastaatko kiitos tuohon yllä olevaan väitteeseesi.
   
 5. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vastaan omaan väitteeseeni? Miten omaan väitteeseen voi vastata?

  Ja alkuperäinen viestisihän oli vain:

  Lainaus:
  Siksi en kirjoitellut enempää.
   
 6. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  MOT.
   
 7. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niin? MOT.?
   
 8. Z-hän elää Jäsen

  Hohhoijaa

  Toki Tappara-yhteisö on ihan muuta ja paljon enemmän kuin yksi netin keskustelupalsta, mutta kyllä sen "kulttuurin halventaja" on jo useamman sivun ajan löytynyt aika helposti.
  Petterisihvoset ja muut blogi- ym. tyrkyt eivät tunnetusti nauti suurta uskottavuutta Tampereen kaltaisissa kiekkopaikoissa (joissa tehdään enemmän kuin puhutaan, mennään asia- eikä henkilökohtaisuuslinjalla, ei arvosteta katteetonta itsensä ylentämistä tai loppumattomia itkupotkuraivareita), joten ei kannattaisi tuoda niitä "keskustelu"- ja muita toimintaoppeja tänne. Siinä saa enimmäkseen turpiinsa, pilaa tolkulliset keskustelut ja sivussa vesittää omat hyvätkin pointtinsa.
   
 9. Lainaus:
  Jos viittaat tuolla J.Grönvalliin, niin voi voi. Mielestäni sellaista kulttuuria pitääkin halventaa, jossa maltillista ja järjellä perusteltua keskustelua tärkeämpää on täysin tunnepohjainen ja omiin päähänpistoihin perustuva huutelu ja meuhkaaminen.

  Mutta se jo viimein tästä. Aika kaukana ollaan Ville Niemisestä ja hänen joukkuepelaamisestaan.
   
 10. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Toki. Jatkuvaa kanssakirjoittajien nimittelyä ja alentamisyrityksiä "voivoi, huutonaurua, ei mitään arvoa, olet osoittanut tasosi" -tyyppisellä ns. argumentaatiolla vaan ei liioin kauaa jaksa - etenkin kun sitten ollaan niiiiin loukkaantuneita, kun ns. vastapuoli vastaa samalla mitalla. Sitä tuppaa saamaan, mitä tilaa.
  Väittäisin myös, että nimenomaan tapparalaisessa kulttuurissa tällaista henkilöpohjaista (palsta)länkytystä ei pidemmän päälle ole ollut hirveästi tapana harjoittaa. Syö pohjaa niiltä fiksuiltakin jutuilta (joita tosiaan myös on) - ja mikä monin verran harmillisempaa, pilaa keskustelun ja vie sen hevonkuuseen itse aiheesta.
  Mutta jotta en itse sortuisi viime mainittuun: tämä tosiaan tästä. Niemisestäkin lienee hetkeksi sanottu kaikki mahdollinen.
   
 11. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Tästä on hyvä esimerkki tässä http://www.katsomo.fi/?progId=357816 . Linkissä Nieminen esittelee Tamperetta. Varmaan tuohon olisi voitu valita joku muukin kiekkoilija, mutta Nieminen tosiaan kiinnostaa ihmisiä ympäri maan.
   
 12. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
 13. Voimalaituri Jäsen

  Ville Niemisen haastattelu Urheilusanomien kausiennakossa on aiheuttanut jonkin verran parran pärinää, varsinkin Tapparan omalla keskustelupalstalla. Nyt taasen toisella palstalla on kirjoitettu jonkinlainen vastine ko. haastatteluun, joka osuu jälleen hyvin tämän ketjun varsinaiseen otsikkoon ja siihen mistä ketjussa pitäisi keskustella.

  http://kiekko.ninja/t/ville-nieminen-rauman-poika/38/7 (Linkki kiekko.ninja nettisivuille)

  Palstan linkitystoiminto ei näytä edelleenkään pelaavan, joten pakko laittaa "rumasti". Uusin Chrome ja Ubuntu käytössä.

  Yhdyn kyllä yo. artikkelin ihmettelyyn siitä, MIKSI niitä vanhoja pitää aina kaivella. Miksei fokus 100% nykyhetkessä ja Rauman Lukossa?
   
 14. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nostetaan nyt tämä esille taas. Itse hyväksyn edelleen, että sopimusta ei tehty. Mutta... Onhan se meidän mies. Se nyt on töissä Raumalla. Tänään tai siis eilen teki ihan hienosti hommia raumalaisille, ei vaan riittänyt. Tietyllä tapaa oli hupaisa hetki, kun Nieminen Lukko paidassa kolataan pystyyn Masi Marjamäen toimesta (Tappara paidassa). On tää maailma sekaisin, mäkin hurrasivat Masin taklaukselle. Oli se hieno. Masista ei tule Villeä, mutta Masista voi olla Tapparalle iloa vielä paljon ja suosio voi sieltä myös Masille löytyä.

  Luulen, että Putin on tähän kaikkeen syyllinen.

  Sitten hieno video siitä mihin sydän kuuluu: http://yle.fi/urheilu/nieminen_kurvasi_oikeaan_koppiin_hakametsassa_-_katso_video/7550988

  Joku runkkari kaivaa vanhat viestini Niemisen kunnosta kohta esiin. Edelleen seison niiden viestieni takana. Siitä huolimatta voin tuota "Nemoa" arvostaa erittäin korkealle.
   
 15. piraatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Täytyy myöntää, että oli aika häiriintynyt olo siinä taklaushetkellä. Ja hurrasin minäkin.

  Mun silmääni näytti siltä, että Lukolla on enemmän käyttöä lyhyttä vaihtoa vetävälle Niemiselle kuin Tapparalla olisi ollut. Nemo vaan sopii niiden rosteriin paremmin. Joka tapauksessa eilen taidettiin nähdä joukkueet, jotka keväällä pelaavat pleijareita pitkään ja yleisö arvostelee, että on se tylsää tuo voittava jääkiekko :D
   
 16. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Saa nähdä millainen joukkuepelaaja Nemo on kun "vanha" tutkapari on vierellä nimeltä Aleksander Barkov jr.
  Pojat lyö rullat alle tänään ja pelaavat illalla matsin Haka2:ssa.

  Porukassa pitäis olla mukana myös tämä Ipan lupaava junnu Suomi ja rulliksen SM-liigan teholinko Jimi Palanto.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2015 klo 14.42
 17. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 18. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tähän ketjuun tulee viesti noin vuoden välein, joten jatketaan perinnettä.

  http://m.iltalehti.fi/nhl/201706022200182933_nh.shtml (Iltalehden juttu Niemisen twiitistä)

  Barkov ja Haapala ovat omilla lahjoillaan ja ansioillaan pelanneet itselleen NHL-sopimukset, mutta kyllähän Niäminen on toiminut erinomaisena mentorina mopopojilleen. Mahtavia tyyppejä koko kolmikko!