Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ville Nieminen joukkuepelaajana

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Pascal Lemoix, 21.09.2009 klo 16.02.

 1. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Nyt pitää toki erottaa kaksi asiaa toisistaan. Myynti ja markkinointi, toisin sanottuna tuote ja brändi. Tässä tapauksessa siis ennen kautta tehtävä yritysmyynti ja kausikorttimyynti kun ei juurikaan riipu brändistä. Yritysmyynti vetää kun joukkue pärjää ja bisnesklubilaiset saavat viedä yritysvieraitaan matseihin katsomaan voittavaa lätkää. Kausikorttimyynti vetää kun joukkue menestyy, ihan päivänselvää. Videotauluille myydään varmasti mainoksia paljon ja hienoa jos niitä ostetaan jopa lisää jotta saadaan lisää myyntiä. Mutta kukaan ei kuitenkaan osta sitä lippua tullakseen katsomaan videotaululta mainoksia.

  Jäähallille tullaan katsomaan brändiä. Tämän brändin paras ilmentymä koko Suomessa on ollut viime kausina Ville Nieminen. Jos tehtäisiin sokkokysely, jossa pyydettäisiin nimeämään viime kauden Tapparan pelaajista kuka tahansa, voittaisi Nieminen tuon kisan mennen tullen, kukaan muu ei tulisi lähellekään. Tapparalla on ollut vuosien saatossa aina pelaaja, johon joukkue on henkilöitynyt. On Jutilaa, Ojasta ja Nieminen. Nyt ei ole ketään, ja vaikka pistepörssiä katsomalla joku Kristian Kuusela nyt onkin parempi pelaaja, niin aika kaukana ollaan siitä, että Pihtiputaan Mummo yhdistää Kuuselan Tapparan kasvoiksi. Brändi kun ei ole mitään konkreettista, vaan mielikuva. Nieminen on enemmän kuin mitä tilastokortista voi lukea, juuri siksi, koska hän on mielikuvana suurempi.

  No mikä sitten tässä on se ongelma? Myyntihän myy ja ketään kiinnosta mikä se mielikuva lopulta on? No, ei välttämättä mikään. Aina on mahdollista, että ensi kausi menee Tapparalta pirteästi ja se tuo aina katsojia lehtereille. Mutta jos joukkueella ei ole kasvoja, jää joukkue etäiseksi, ja marraskuisena iltana alemmassa keskikastissa pelaavaa Tapparaa ei enää lähdetäkään katsomaan kun hommassa ei ole mitään tunnetta. Markkinoinnin (eli brändin) tärkein kohderyhmä kun ei omista kausikorttia, ei ole yrityslipulla katsomassa ja tuskin kirjoittaa Jatkoaikaan. Se kohderyhmä käy pari kertaa kaudessa matsissa, ehkä perheen kanssa ja käyttää rahaa suhteessa enemmän kuin kukaan muu kävijä. Sitä pitäisi tavoitella, sitä pitäisi ruokkia brändillä. Ennen oli sentään edes Nieminen.
   
 2. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  Lainaus:
  Jos pelillisesti Ville oli 13 hyökkääjä mutta nimen ansoista mahtui pelaavaan kokoonpanoon menneellä kaudella niin palkka on kova rotaatiohyökkääjälle. Jos selässä olisi esim lukenut Välimaa niin silloin tuskin olisi pelannut peliäkään loppukaudesta.

  Villen liike ei vaan riittänyt ja voittavaan kiekkoon se on rasite. Ville itse haluaa rahastaa ja jos joku täkyyn tarttuu niin mikäs siinä. Vaikka kuinka on seuraikonin maine niin voisi ymmärtää lopettaa tai sit jäähdytellä Ranskassa.

  Ilves kaiketi maksaa esim Järventielle 250k liksaa vaikka todellisuudessa arvo on joku 30k. Vähän karrikoidusti mut jos on huomattu ettei ole pelillisesti annettavaa niin miksi tarjota hyvää sopimusta
   
 3. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Lainaus:
  Hyvin sanottu.

  Niemisen markkinoinnillinen hyöty ei liity niinkään joukkueen maksettuun mainontaan kuin siihen, että media rakastaa sanavalmista ja persoonallista miestä. Niemistä siteerataan lehdissä, Nieminen puhuu telkkarissa ja Niemisen silmät vilkkuvat bännereissä. Joukkue saa kasvot ja ilmaista näkyvyyttä. Näkyvyys ei tarkoita vain minuutteja eetterissä, vaan myös henkilöitymistä. Ihmisten tunneside joukkueeseen vahvistuu ja heitä kiinnostaa, mitä Niemisen poppoolle tapahtuu.

  Jotain Saravoa on turha tuoda TÄSSÄ ASIASSA keskustelussa edes samalle sivulle. Hieno jääkiekkoilija ja tapparasydän ja vaatimaton joukkuepelaaja, mutta kuten viimeksi vilahtanut adjektiivi vinkkaa, suuren yleisön silmissä vailla persoonaa.

  (Jos median perusteella oikeita ihmisiä tuntematta arvioidaan, niin) Nieminen on individualisti ja pitää omasta äänestään, mikä näkyy siinä, että jokaisessa haastattelussa tulee värikkäästi esiin itse asian lisäksi se, kuka asian sanoo. Esim. Janne Ojanen oli kiekkoillijana Niemisen yläpuolella, mutta hän ei ole individualisti, mikä näkyy siinä, että Ojasella ei ollut koskaan mitään tarvetta korostaa itseään, vaan harmiton jargon riitti, ja sitten nopsaan pukukopin suojiin.

  Samasta syystä Nieminen ei varmasti ole joukkuepelaajana ja varsinkaan kapteenina yhtä helppo ja suoraviivainen tapaus kuin Ojanen (sai Saravo tai moni muu). Kapteenin on oltava kokoava voima, mutta individualistista kuoriutuu vaikeina hetkinä helposti hajottava voima. Mahdollisesti tämä asia liittyy siihen, ettei Niemisen ura Tapparassa jatkunut.

  Nieminen on ehkä saanut Lukolta merkittävästi paremman tarjouksen kuin mitä Tappara olisi ollut valmis miehen nykytason mukaisesta roolista maksamaan, mutta Tappara-jatkon kaatumisessa on tuskin ollut kyse rahasta. Nieminen leimautuu vahvasti Tapparaan ja hänen arvonsa markkinointivälineenä on Tapparalle suurempi kuin millekään muulle seuralle. Ennen 100-vuotiaat pipoäijät kävivät isoisänsä 150-vuotias pipo päässään peleissä. Nykyisin jääkiekko kilpaisee loputtoman viihdetarjonnan kanssa ja Niemisen tapaisia persoonia putoaa markkinointiosaston lahjaksi liigajoukkueessa kerran 5:ssä, Tapparassa kerran 50 vuodessa.

  Edes pelillisen tason riittämisestä ei välttämättä ole ollut kyse, vaan siitä, millaisia riskejä liittyy siihen, jos Nieminen on päänsä sisällä ykköskorin tähti mutta kentällä kolmosketjussa rouhiva ikääntyvä jyrä, ja ristiveto näiden maailmojen välillä käy repimään liikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2014 klo 23.50
 4. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Mutta et vastannut kysymykseen. Viime kauden palkka varmasti pelillisiin näyttöihin verratuna kova. Mistä päättelit, että Ville, jolle mestaruus Tapparassa olisi ollut ehkä Stanley Cupiakin suurempi saavutus, ei olisi suostunut neuvottelemaan optiovuotensa palkkaa uudelleen?
   
 5. peksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Crystal Palace
  Lainaus:
  Ihan sillä että kun teki sopimuksen Lukkoon niin tietäähän se minkä takia sinne meni, rahan perässä. Lukko maksoi sen mitä Ville pyysi Tappara ei. En mä nyt ihan usko toimiston puusilmäisyyteenkään että yksipuolisesti oltaisiin Villelle ilmoitettu ilman neuvotteluja ettei optiota jatketa. Ja myöskin ensi kauden rooli Tapparassa tuskin miellytti Villeä. Silläkin lienee osansa että kävi kapteeni myös poppariosastolla ja se tietysti lisänä tähän vielä.

  Lukko tuskin taloudellista tappioo tekee Niemisen hankinnasta mutta kentälle tuskin tuo mitään apuja koska siksi vaisu Ville oli koko viime kauden
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2014 klo 07.16
 6. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  No mutta eihän tästä voi mitään päätellä. Ville varmasti meni Lukkoon mahdollisimman ison tilipussin perässä, mutta voi olla, ettei Tappara vaan tehnyt enää tarjousta. Eikä kyse ole välttämättä rahasta. Se ei ehkä tarvinnut kuin Rautakorven sanan.
   
 7. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  En tiennytkään että tampereella runkosarja on tärkeämmässä roolissa kuin poffit kun lukee Niemisen tason olleen 13. hyökkääjän tasolla. En seurannut Tapparaa runkosarjassa mutta välierissä tuli jostain syystä seurattua ja niissä Tappara=Balen&Nieminen.
   
 8. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Lukko sanoi ensin Niemiselle ei, koska palkkapyyntö oli liian suuri. Sen jälkeen Nieminen kuulemma pienensi pyyntöään roimasti ja Lukko sanoi kyllä.

  Ja samaa sanottiin Ville Vahalahdesta viime kesänä ja kappas, kukakohan mahtoi voitaa pistepörssin? Jotenkin vaan tuntuu, että kokeneet pelimiehet pääsevät vielä kerran irti Dufvan valmennuksessa. En odota Niemiseltä samaa kuin Vahalahdelta, koska pelaa pienemmässä roolissa, 30 pistettä menee heittämällä rikki. Ja "nuori" sentteri Henrik Koivisto pääsee Nemon sentterikouluun. Nieminen tuo myös paljon johtajuutta koppiin, jota Lukolta ei puutu ja myös kovan panoksen ylivoimapeliin maskimieheksi.
   
 9. Lainaus:
  Voi myös olla, ettei Nieminen halunnutkaan jatkaa enää Tapparassa, ellei olisi taattu paikkaa ykkös- tai kakkosketjussa. Voi myös olla sitä, saattaapi olla myös tätä. Saattaapi olla, että ei.
   
 10. Woofer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Barca, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Näin juuri. Asia voi olla miten vaan, joten ihmettelin mistä nimimerkki peksa näin päätteli. Asiasta ainoa mitä itse olen lukenut oli Vesa Rantasen twiitti finaalien aikaan, että Ville ja Rautakorpi ei ensi kaudella samaan koppiin mahdu. Eihän siitä tietenkään suurempia voi päätellä.
   
 11. Z-hän elää Jäsen

  Vielä kerran

  Lainaus:
  Tässähän se on aika hyvin pähkinänkuoressa. Päälle vielä raha-asiat ts. kina liksan suuruudesta, ne takavuosien kähyt ja se, että sen kummemmin Niäminen kuin Rautakorpi tai Leinonen eivät varsinaisesti ole mitään joustavuuden, ihmissuhdeosaamisen ja kommunikaation huippunimiä:) vaikka tahoillaan paljon muuta osaavatkin.
  Summa summarum: tympeä, tyylitön ja ei-tapparalainen prosessi, mutta säätöön nähden todennäköisesti ok lopputulos kaikille osapuolille.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2014 klo 16.37
 12. Lainaus:
  Hetkinen. Tästähän on ollut viime aikoina enemmänkin puhetta, että julkisuuskuva pettää. Sen mitä olen nähnyt ja kuullut esimerkiksi Rautakorven vapaa-ajan käyttäytymisestä, kertoo se miehestä aika paljon muuta kuin tuo yleinen käsitys. Samoin kommentoi Minna Marsh, joka on joku henkisen valmennuksen asiantuntija tms.
   
 13. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Joo, ei Tukka ole läheskään niin yrmy, tylsä ja muutenkin mahdoton kuin miltä kameroiden käydessä vaikuttaa:) Mutta jästi on, ts. helvetin jääräpäinen, joustamaton ja pitkävihainen, jos saa sen pään. Tämä on tietty osin mutua ja vain osin tietoa ja omia kokemuksia, mutta silti. Pohjanmaa;)
   
 14. Vähäjärkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Lauri Tukonen
  Lainaus:
  Onko jossain todisteita, että Jukka olisi joskus nauranut tai edes hymyillyt? Olen yrittänyt Googlenkin avulla löytää edes yhtä kuvaa tällaisesta tilanteesta, mutta ei ole löytynyt. Siviilistä sitten vain kuvaa ja Seiskalta kääk-juorupalkkio.
   
 15. Z-hän elää Jäsen

  Lainaus:
  Paljonko irtoaa lisäpisteitä, jos kuvassa on nauramisen lisäksi pukevasti punastunut Rautakorpi? Sori, duunit ei etene ja aikainen aamuherätys väsyttää yhä:) Jatkakaa.
   
 16. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Lainaus:
  Pari omaa lähdettäni on maininnut ettei Niemisen lähtö ollut Rautakorvesta kiinni. Ja kyllä, luotan siihen enemmän kuin Vesa Rantasen klikkihuoraamiseen.
   
 17. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tämän täytyy pitää paikkansa, koska tällä erää eivät mahdu sinne edes erikseen:)
   
 18. Voimalaituri Jäsen

  Toisaalle on ilmestynyt tästä aiheesta melkoisen pitkä pläjäys, joka kannattaa käydä lukemassa. On vähän liian pitkä järkevästi referoitavaksi, mutta aika hyviä ajatuksia aiheesta: Ville Nieminen, Rauman poika. (linkki vie kiekko.ninja -nimiselle keskustelupalstalle)
   
 19. J.Grönvall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
  Lainaus:
  Lihavoin mielestäni olennaisen kohdan tekstistäsi. Olen tuosta asiasta samaa mieltä ja juuri siksi minä asian nostinkin pinnalle. Onko teidän mielestänne niin, että nimenomaan Pirkanmaalla brändi heikkenee jotenkin olennaisesti ja sitä kautta vaikuttaa juuri kyseiseen kohderyhmään heikentävästi?

  Itse olen eri mieltä. Vaikka puhutaan markkinoinnin kannalta arvokkaasta pelaajasta niin näen asian siten, että tälle "satunnaiskävijöiden" ryhmälle on aivan mahdollista myydä lippuja esimerkiksi Olli Palolan kaltaisella nimellä. Kysymys on siitä osaamisesta. Ja kun mainitsit perheet niin en malta olla nostamatta esiin juuri Palolaa, Jormakkaa, Metsolaa tai Saravoa. Iloisia kavereita jotka eivät ole otsikoissa koskaan negatiivisella tavalla. Unelmavävyjä. Ja heilläkö ei voi myydä perheille? Hah!

  Jos joku on nähnyt esimerkiksi sen Juha Metsolan jutun sieltä lähikaupasta pikkujunnun kanssa, niin tietää, että juuri vastaavankaltaisilla tarinoilla sitä brändiä on mahdollista rakentaa lisää. Facebook esimerkiksi on arvokas ja hyvä väline tällaiseen mielikuvamarkkinointiin, oikein käytettynä siis. Jos joku ei tarinaa tunne niin isoäiti jakoi Facebookissa kuvan missä Metsola on veskarin varusteet päällä olevan junnun kanssa, ja tämä muksu oli pukenut varusteet päälle ihan varta vasten siksi, että pääsee sanomaan Metsolalle olevansa veskari itsekin. Jos te ette tuosta saa brändin rakentamiseen tai markkinointiin aineksia niin huutonaurua ja pitkälle. Siinä on minusta kaikki hienot ainekset.

  Boston Bruins julkaisi videon jolla Tuukka Rask tapaa muistaakseni Maddie-nimisen tytön urheiluliikkeessä, auttaa ostamaan varusteita ja vielä myöhemmin treenaa tytön kanssa. Tätä lisää Suomeenkin, sitä kutsutaan yhteisöllisyydeksi ja SE takaa tasaisen kassavirran. Tuosta Metsolan jutusta kun olisi tehnyt vastaavan videon ja julkaissut verkkoon, niin olen valmis lyömään vetoa, että se olisi kohta ollut iltapäivälehtien verkkosivuilla myös.

  Ja huomautan nyt, että en halua käyttää hyväkseni henkilöitä, ainoastaan tuoda esiin sen, että jääkiekko ja Tappara on helvetin paljon muutakin kuin Ville Niemisen jutut ja verta kentällä. Kertakaikkiaan hieno juttu. Nämä sudet ja xkouhiat halventavat koko Tappara-yhteisöä jutuillaan. En pidä kertakaikkiaan minään.

  Palatakseni kuitenkin siihen Pirkanmaahan niin käsittääkseni se on Tapparan päämarkkina-alue ja tärkeintä on mikä brändi on siellä. Koska haluttiin tai ei niin brändi vaikuttaa myyntiin välillisesti. Nyt se Niäminen ei ole siellä sitä rakentamassa joten tulokulmaa pitää hivenen muuttaa.

  Lätkässä on tämä "uskovaisten" joukko joka käy peleissä aina, ja sama merkkiuskollisuus pätee monella muullakin alalla. Sitten on "järkevien" kuluttajien joukko, joka laskee ja puntaroi eri vaihtoehdot tarkkaan ja tekee päätöksen sen jälkeen. Eli jääkiekon tapellessa euroista yhdessä elokuvien, teatterien tms. viihteen kanssa tärkeimmäksi asiaksi nousee viihdearvo ja tietenkin vastine rahoille. No mistä tulee jääkiekossa viihdearvo? Se tulee voittavasta joukkueesta, AINA. Jos siinä jengissä on Niemisen kaltainen persoona niin se on plussaa mutta edelleen se vaatii VOITTAVAA jääkiekkoa. Ilman voittavaa joukkuetta ei ole suuren yleisön mielenkiintoakaan. Sama ilmiö pätee Suomessa käytännössä jokaiseen palloilulajiin.

  No mitä sponsorimyyntiin tulee niin siinä mielestäni haetaan myös sitä sponsorifirman omaa brändiä tukevaa yhteistyökumppania. Sponsorointi on muutenkin ollut laskemaan päin ja mielestäni yrityksille pitää osata tarjota muutakin kuin kausikortteja nykyään. Mutta puhtaasti brändimielessä urheilullinen, työteliäs, raikas ja ïloinen Tappara on hyvä lähtökohta, ja niitä pelaajia meillä on pilvin pimein ilman Ville Niemistäkin.

  On putkinäköistä ajatella, että brändi tai brändin rakentaminen perustuisi yhteen pelaajaan, eihän se niin voi olla. Sitä pelaajaa voi siinä hyödyntää mutta ei se saa sen mukana kaatua.

  Joten, nyt kun puhutaan "imagotappiosta" niin voitaisiin edes kertoa se, kuka kärsii imagotappion ja kenen silmissä, sekä se vaikuttaako se siihen olennaiseen eli myyntiin? Faneilla on taipumus paisutella asioita täysin vääriin mittasuhteisiin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2014 klo 10.12
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Osin aihetta sivuten. Mitäs luulette repivätkö Lukko-fanit pelihousujaan ja kausikorttejaan, kun kapteenin sopimus purettiin? Haukutaanko siellä nyt RD kumppaneineen ihan täysiksi mulkuiksi ja ensi kauden joukkue korkeintaan säälipleijareihin? Kyllä ainakin minun mielestäni Lukon olisi pitänyt katsoa vielä ensi kausi. Nyt sinne raahataan jotain yli-ikäisiä palkkasotureita ja seuraikonit ajetaan pois.

  Ja nyt puusilmät(M.) hereillä. Ei ole off topic-viesti tämä.
   
 21. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Honkaheimon sopimus purettiin pelaajan aloitteesta. Tappara taas jätti Niemisen option käyttämättä, eli aloite tuli seuralta.
   
 22. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei.

  Honkaheimoa ei voi verrata oikein mitenkään Niemiseen. Jotta Honkaheimo voisi kehittyä pelaajana, on hänen tehtävä se jossain muualla joten tämä oli ihan oikea päätös.

  Nieminen taas on kovemman kalibeerin kaveri jonka tekeminen auttaa enemmän joukkuetta kuin heikentää sitä vaikken ihan onnesta hihkukkaan tästä hankinnasta.
   
 23. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Aijaa, selvä. Oliko keväällä muuten koirankopissa vai loukkaantunut?

  Tosin eihän me edelleenkään voida tietää, mikä Villen vaikutus tuossa option käyttämättä jättämisessä oli. Eiköhän hänellä ole ollut sanansa sanottavana ts. jos ei ole halunnutkaan jatkaa Tapparassa, niin typerää olisi väkisin pitää. Mutta joo, katseet eteenpäin.
   
 24. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Oliko niin, että Rautakorven ja Villen sukset menivät jossakin vaiheessa ristiin, enkä tarkoita yksin sitä, että Ville hyllytettiin parin playoffin ajaksi? Ja jos oli näin, niin kumman lähtö seurasta tuli ensin? Luuliko Ville, että Rautakorpi jatkaa valmentajana? Vai oliko se loppujen lopuksi yks hailee, eli Rautakorven seuraajakaan ei nähnyt Villelle enää käyttöä Tapparan paidassa?
   
 25. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Palstatotuus. Tai no vissiin sanaharkkaa oli vuosi sitten, mutta tämä nykyinen suksien ristiinmeno tuntuu kyllä olevan vailla totuuspohjaa. Eiköhän Villekin kuitenkin kokeneena pelaajana ymmärrä, ettei noilla näytöillä voi paljoa pelillistä vastuuta antaa. Ympäristönvaihdos, mahdollisesti uusia näytönpaikkoja, uusi mahdollisuus. Urheilu on aina mahdollisuus. Eiköhän Ville nähnyt, niinkuin moni muukin, että Raumalla on paremmat mahdollisuudet menestyä ensi kaudella, ja isommassa pelillisessä roolissa. Jotenkin en jaksa mihinkään riitelyyn uskoa.