Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 2. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Meniskö Bieksa samaan "veneeseen"? Ei mikään tieto, vaan pelkkää pohdintaa. Ikää alkaa olla, loukkaantumiset kiusaa ja sopimuskin päättyy.
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Toisin kuin Beauchin kohdalla, Bieksan kohdalla ei tulisi haikeutta. Mutta kyllä, aika todellinen vaihtoehto se Kevinillekin on.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tänään Mike Fisher lopetti jälleen uransa.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Eikös jotain juttua ollut ettei Bieksa ollut tyytyväinen omaan rooliinsa playoffeissa, eli paloa vielä löytyy pelaamista kohtaan.
   
 7. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Juu, oli tuosta juttua, mutta mitään yltiöpäistä lappua on vaikea hänen saavan eteensä. Ihan kelvollinen rotaatiopuolustaja paremmassa pakistossa ja varmaan huonommissa pakistoissa menisi vielä vakituisessa roolissa, maltillisella peliajalla. Toivottavasti Murray ei nyt sentään enää miehelle jatkoa tyrkkää.
   
 8. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Kainulainen sanoi Jets-VGN ottelun aikana, että myös Scott Hartnell harkitsee vakavasti lopettamista. Hartnell täytti juuri 36-vuotta ja sopimus päättyi tähän kauteen. Toki jos Preds tarjoaa hyvää sopimusta, niin ura saattaakin jatkua Nashvillessa, mutta tuskin missään muualla.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ja sitten tulikin jo tieto, että Nashville ei aio tarjota Hartnellille jatkoa. Mies on vapaa-agentti heinäkuun alusta alkaen.
   
 10. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Marian Hossa lyö hokkarit naulaan.

  Harmin paikka.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Yksi lempipelaajistani, harmitti silloin 2008 kesällä aivan perkeleen kovasti kun mies vaihtoi Detroitin väreihin eikä kauan viihtynyt siis Pittsburghissa, mutta hieno pelaaja kaikin puolin ja kaikkea hyvää miehelle toivon jatkoon.
   
 12. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Paska maku jää kyllä suuhun lopettamisesta. Niin yhtäkkiä ilmestyi ihottumaa(ko se oli?) kun halvat vuodet oli alkanut / alkamassa, että haiskahtaa väkisinkin. Monihan sen on jo myöntänyt, että keplottelee itsensä ulos noista, mutta kuitenkin. Harmin paikka, sillä urheilija itsessään oli hyvinkin arvostettava. Säännöt vain tekivät lopettamisen käytännössä väkisin tälläiseksi.
   
 13. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Lainaus:
  Hossa oli käytetty ihan NHL:n toimesta kolmannen osapuolen arvioitavana Minneapolisissa voiko pelata. Lääkäri totesi ettei voi. Eli ihan legiitti tämä on, vaikka tuli Chicagolle toki loistavaan saumaan. Lähteenä tälle Hossan haastattelu slovakialaisessa lehdessä: Je to oficiálne: Marián Hossa ukončil kariéru. Sťahuje sa domov na Slovensko!
   
 14. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Hieno pelaaja, yksi tämän vuosituhannen suosikkejani.

  Ketäs 1990-luvulla NHL:ssä pelanneita on vielä aktiivisena, Chara, Jagr onko muita?

  Edit: Jumbo Joe tietysti.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Edelleen se vahva lääkitys ihoallergiaan, mitä lääkäri ei voinut enää suositella hänelle tekee pelaamisesta mahdotonta. Ihottuman kanssa pelaamista tietysti voi jokainen itse siitä kärsivä kokeilla, kokemuksesta tiedän ettei se kovin mukavaa ole ja jos Hossan kohdalla jotain suhteellisen vaarallista lääkitystäkin joutuu vetämään, niin niin.

  Ja tarkasti Blackhawksia seuranneena, Hossa viimeiset kaksi-kolme kautta missasi lähes järjestään aamujäitä ja tämä ihoallergia vaikutti olevan se syy eikä ikä, mitä ainakin itse pitkään epäilin. Vaikka Marian monsteri luistimilla fyysisesti olikin jatkuvasti.
   
 16. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Jotain tämänkaltaista odotin ennen kauden alkua tapahtuvan. Todella harmittava tapaus, joutua lopettamaan tuollaiseen sairauteen. Tästä sopimuskikkailusta tullaan kuulemaan hamaan loppuun saakka, mutta jos on lääkärit varmistaneet sen, ettei enää voi jatkaa, uskon minä ainakin sen. Hossan panosta Chicagon dynastiassa ei voi vähätellä. Toi nuoreen joukkueeseen valtavan määrän kokemusta, mutta myös pelillisesti oli yksi ihan koko sarjan valioista. Viimeisellä kaudellaan näytti vielä tasonsa, edellisen sesongin mennessä vähän nihkeämmin. Kitkerien perättäisten finaalitappioiden jälkeen, Hossa poistuu kaukaloista suurena voittajana. Legendana, taistelijana, rakastettuna, sympaattisena kaukaloiden herrasmiehenä.

  Slovakian kultaisesta sukupolvesta ainoastaan Nagy ja Chara lienee ainoat ketkä enää ammatikseen pelaavat. Handzus pelasi vielä viime kaudella Slovakian liigassa.
   
 17. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Kuluneella kaudella yllämainittujen lisäksi pelikentillä nähtiin Patrick Marleau, Matt Cullen sekä Mike Fisher, jotka kaikki pelasivat NHL:ssä 90-luvulla. Heistä Marleau jatkaa, Cullenin tilanne avoin (?) ja Fisher lopetti uransa - pysyvästi tällä kertaa kenties?
   
 18. katekismus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, NYR
  Maalivahdeista Roberto Luongo on tehnyt debyyttinsä NHL:ssä aivan ysärin lopulla. Jatkanee Panthersin maalilla ensi kaudellakin.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 20. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  1300 tehopistettä tehnyt Jarome Iginla lyö nyt viimeistään hokkarit naulaan. Upea pelaaja ja todellinen Calgary Flamesin legenda.
   
 21. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kiitokset Iginlalle siitä, että vei homman harmonisesti loppuun asti. Kyllähän tuhannen tuolla puolen pitää saada tasaluvut täyteen pisteissä.

  Ei mitään ronfranciseja tai jarikurreja.
   
 22. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Iginla oli mulle ehdottomasti oman aikakautensa merkittävimpiä pelaajia koko Flames - organisaatiolle ja muodostuihan maaleja paukuttavasta Jaromesta omankin Flames - faniuden kulmakivistä suurena otteluiden ratkaisijana, mutta myös suurena sekä väsymättömänä persoonana.

  Iginla loi uran klassisena power forwardina, jotka alkavat olla klassisessa muodossaan hyvin uhanalainen laji NHL:ssä. Iginla ei ollut vaatimatonta miestä myöskään, kun piti hanskat tiputtaa ja kun kutsu kävi maajoukkueeseen, sinne myös mentiin.

  Harmi, että Flames ei ollut joitakin kausia lukuunottamatta niin kilpailukykyinen joukkue, että rehellistä kisaa Stanley Cupista olisi voitu Iginlan aikana käydä. Tuo 2004 oli jotain tarunhohtoista. Siksi en laittanut pahakseni, että Iginla lähti muualta hakemaan seurajoukkue-kruunua uralleen. Hienot saavutukset Jarome saavutti maajoukkueessa, siitä hattu pois.

  Kiitos hienosta urasta ja loistavat kiekkoeläkepäivät #12!
   
 23. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Helene St. James on Twitter

  Siinä sitten viimeinenkin varmistus koko kesän velloneelle spekulaatiolle Zetan uran jatkosta. Yhden hienon pelaajan peliura on siten ohitse ja viimeiset sopimusvuodet menevät LTIR:ssä. Sääli että ura loppuu ennenaikaisesti ja jää tuhannen pisteen rajakin saavuttamatta.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin se sitten kävi. Vuotta aiemmin mitä oli spekuloitu. Kuitenkin viime kesänä puhui pelaavansa vielä pari vuotta.