Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. cheap_shot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
  Hieman yllätyksenä tuli ainakin itselleni, luulin heidän pelaavan vielä ainakin seuraavan kauden.

  Komeat urat ja taitaapi paidat nousta kattoon aika nopeasti.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Harmi ettei motivaatiota ollut lähteä jahtaamaan tosissaan kannua johonkin toiseen seuraan, noh jos ei paloa ole niin kannattaa lopettaa eikä turhaan venyttää uraa.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse taas arvostan enemmän sitä, että pelasivat uransa yhdessä joukkueessa eivätkä lähteneet jahtaamaan cuppia toiseen joukkueeseen. Toki näkemyseroja varmaan löytyy asian suhteen, mutta näin itse näen asian.

  Loppuun vielä lyhyt tiivistelmä Danielin ja Henrikin merkityksestä Vancouver Canucksille:

  Thank you Daniel & Henrik | NHL.com
   
 4. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Eiköhän tässä ole kyse ihan vain siitä, että Sedinit haluavat olla seurauskollisia loppuun asti. En itse ainakaan pystyisi kuvittelemaan heitä missään muualla kuin Canucksissa.
   
 5. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Urheilu on tarinoita. Yksi huikea tarina päättyy jääkiekon osalta tähän. Taino, eiköhän sieltä se yksi luku lisää saada loppuun, kun herrat nimetään samaan aikaan Hall of Fameen muutaman vuoden päästä...

  Huikea ura. Kaksoset. Koko ura samassa joukkueessa, samassa ketjussa. Aivan järjetöntä dominointia parhaimmillaan kaukalossa. Täydensivät mukavasti toisiaan. Art Rossit peräkkäisillä kausilla. Varsinkin Henrikin Art Ross kausi oli uskomattoman korkeatasoista pelillistä suorittamista. Herrasmiehiä niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella... Aivan ainutlaatuinen tarina jääkiekon parissa, ehkä urheilussa ylipäätään.

  Jotain kaunista on myös tuossa Henrikin tämän kauden pistesaldossa. 3+45 on kaunis jakauma pelintekijälle. Aivan ainutlaatuisesta yhteispelistä kaksoset kuitenkin muistettaneen. Uskomaton kemia, kahden uskomattoman kovatasoisen pelaajan välillä.

  Jotenkin tuntuu, että oikein roolitettuna Sedineistä olisi ollut vielä kaudeksi tai pariksi NHL:ään. Tavallaan kuitenkin ymmärrän ratkaisun lopettaa nyt. Arvostankin. Ei tuota seurauskollisuutta ole liikaa enää jäljellä. Sedineillä on myös tällä hetkellä edelleen pelillisesti annettavaa, vaikka ykkösketjun ajat ovat ohi. Nyt kenellekään ei jää Sedineistä muistikuvaa vain taakkoina.

  Hattua päästä uskomattoman uran pelanneilla, jopa liikaakin pehmeydestä haukutuille herrasmiehille. Pitänee lähteä taas kaivelemaan netistä hieman highlight -koosteita...
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @rinne tuossa yläpuolella kiteytti melko hyvin kaiken oleellisen. Aivan ainutlaatuinen tarina kyseessä. Sedinien yhteispeli on ollut silmiä hivelevää, kuin shakkia jäällä. Tässähän tulee ihan haikea fiilis, vaikka vihulaisten leiriä edustavatkin. Lämmöllä muistelen vuosien 2009, 2010 ja 2011 pudotuspelejä, joissa sai aina olla sydän syrjällään kun kaksoset olivat kentällä. Hattu päästä täältäkin suunnalta!
   
 7. alwahla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
  Hiljaiseksi vetää, vaikka tämä olikin odotettavissa. Kaksoset tarjosivat näin Flames-fanin silmin monia painajaismaisia hetkiä erityisesti heidän uriensa huippuaikoina, joista useimmat syöpyivät lähtemättömästi mieleen. Ja kaiken lisäksi he olivat usein aiheuttamassa ongelmia myös Ruotsin lipun alla pelatessaan.
  Hienoja pelimiehiä, vaikka olivatkin varsinkin Bruinsia vastaan käydyissä finaalipeleissä aivan liian pehmeitä.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Hattu päästä molemmille, mielettömän hienon uran painoivat. Eivät koskaan lukeutuneet omiin suosikkipelaajiin, mutta siitä huolimatta arvostus on kova tätä kaksikkoa kohtaan. YouTubesta löytyy monen monta hienoa highlight pätkää kaksosten taituruudesta joita on kyllä kiva aina joskus katsella.
   
 9. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Olisi voinut kuvitella että olisi vielä ollut Sedineilla annettavaa. Jotenkin olisi myös toivonut että jäävät vielä opastamaan Pettersonia josta tullee seuraava ruotsalainen canucksentteri.

  Voihan se toki olla että kaksoset jäävät Vancouveriin asumaan ja kenties organisaatioonkin. Tuntuisi vaan sopivalta kun sinne aletaan ajamaan sisään Pettersonia ja Dahlenia.
   
 10. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:

  Käsittääkseni jäävät Vancouveriin. Ovathan se siellä koko aikuisikänsä asuneet, perustaneet perheensä ja kotiutuneet. Helposti löytyy molemmille töitä Canucks-organisaatiosta jossain vaiheessa, mutta ainakin tuon jutun perusteella keskittyvät nyt perheisiinsä. Mistäs sen tietää vaikka Pettersson muuttaisi jommalle kummalle asumaan uransa alkuvuosiksi. Siinähän sitä olisi neuvonantaja samassa aamupalapöydässä.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  On kyllä mielenkiintoista, kun katsoo tuota -99 draft-luokkaa, kuinka surkea se kokonaisuudessaan oli. Sedinit ovat ainoat huippupelaajat Henrik Zetterbergin lisäksi. Sen jälkeen tuleekin sitten karmea pudotus. kun Radim Vrbata, Martin Havlat, Martin Erat ja Tim Connolly ovat seuraavaksi eniten urallaan pisteitä tehneet pelaajat. 600-400 pisteen miehiä.

  Etenkin pohjoisamerikkalaisten ikäluokka on käsittämätön. Barret Jackman, Taylor Pyatt ja Chris Kelly ovat tämän -99 luokan eniten pelanneet p-amerikkalaiset. Ryan Miller ehkä se paras kiekkoilija kuitenkin.

  Hienoa olisi, jos Floridan kapteeni Derek MacKenzie nousisi peleissä tämän listan kärkeen. 3-4 kautta pitäisi vielä tahkota.
   
 12. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Minustakin Sedinien tapa lopettaa on tyylikäs verrattuna esimerkiksi Modanoon, joka loikkasi vanhoilla päivillään Detroitiin. Nyt Sedinit lopettavat hyvän tason kiekkoilijoina sekä aivan kaikkensa Vancouverille antaneina. Class act, sanoisi Cänädälainen.

  Mahtavia peliveikkoja kumpainenkin. Ensi kaudella paitaa kattoon.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Viimeksi muokattu: 06.04.2018 klo 07.55
 14. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Harmi, olisin halunnut nähdä sen tilanteen, että Sedinin veljekset pelaavat eri joukkueissa. Ei mutta pelasihan Daniel Sotshin olympialaisissa 2014, mutta Henrik ei :D
   
 15. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Ja olivathan he yhdessä tähdistöpelissä vastakkain silloin, kun kapteenit valitsivat tarjolla olevista pelaajista joukkueen.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Patrick Sharp pelannee tulevana yönä uransa viimeisen ottelun omien sanojensa mukaan. Toki termi ”probably” jättää takaportin auki, mutta Sharp on vältellyt asiasta puhumista jatkuvasti.

  Hieno mies.
   
 17. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Lainaus:
  Ei kait se tuohon päättynyt vaan ensi yönä jälleen askissa. Toki viimeinen kotipeli oli ja varsin satumainen lopetus siihen.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ducksin Beauchemin lopettaa niin ikään uransa tähän kauteen. Komean uran Beauch tekikin, kruununa tietysti mestaruuteen päättynyt 2007 playoff-kevät, jonka mies pelasi aivan helvetin vakuuttavasti.

  Hieno mies!
   
 20. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Hieno pelaaja, ja hienoa että palasi Anaheimiin päättämään uransa. Mikä olisikaan komeampi päätös uralle kuin toinen kannu? Let's go Ducks!
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä minäkin tästä tykkäisin. Myös Keslerille kannu!
   
 22. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
  Myös Radim Vrbata lopettaa uransa.
   
 23. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mites esim. herrat Gaborik, Plekanec, Hemsky, Kronwall, Hanzal, Rozsival? Onko heidän NHL-uran jatkosta tietoa?
   
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Kronwall varmastikin pelaa vielä ensi kaudella viimeisen vuoden sopparistaan pois ja sitten on aika lopettaa.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @Naamavelli

  Rozsival on käytännössä uransa jo lopettanut, mutta "laajennusdraftivenkoilun" vuoksi oli vielä sopimuksen alaisena tämän kauden. On koko kauden ollut pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla aivotärskyistä.

  Plekanec jatkanee sekä Dallas on kertonut Hanzalin kuntouttavan itsensä ensi kaudelle. Hemskystä en tiedä.