Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Ondrej Pavelec on ripustanut hokkarit viimeisen kerran naulaan. Itselle päätös tuli yllätyksenä. Olisi uran luullut jatkuvan vielä Euroopassa.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin on NHL:n huonoin maalivahti Ondrej Pavelecin uran ajalta lopettanut uransa.

  398 ottelua kausilla 2007-2018. Tältä ajalta yli 350 ottelua pelanneista maalivahdeista Pavelecilla on vähiten voittoja ja huonoin torjuntaprosentti.

  Ainakin auttoi Atlantan/Winnipegin organisaatiota tankkaamaan korkeampia varausvuoroja, jos ei muuta.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vai NHL:n huonoin vähintään 350 ottelua pelannut maalivahti? Siis vähintään 350 ottelua vuosina 2007-18 pelannut maalivahti.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näin. Huonompia varmasti oli, joilla ura loppui lyhyeen.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Huonoin ykkösvahti, kenties?
   
 6. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No onpas outo, luulisi että NHL:stäkin miehelle kakkosveskan paikka olisi vielä irronnut, viimeisin kausi meni kuitenkin ihan hyvin siinä roolissa.
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Onko tietoa Vermetten ja Cammallerin uran jatkosta? Ilmeisesti kummallakaan ei ole sopimusta alkavalle kaudelle.
   
 8. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
 9. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Paras henk koht muisto Giontan peliurasta oli ensimmäinen kausi Montrealissa missä yhdessä muiden smurffien kanssa rymistelivät konf. finaaliin asti. Taisihan tuo olla mukana vielä neljä vuotta myöhemminkin kun Hsbs oli jopa voiton lähempänä SC-finaalia (surullista kun joutuu joukkueen saavutuksia muistellessa luettelemaan tämmöisiä) ja mahtuuhan sinne uralle myös Cup voitto Mutta tuo kausi 2009-10, se oli hieno se.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Gionta pelasi tuolloin työsulun jälkeen erinomaisen kauden Sabresissa tehden 48 maalia ja 89 pistettä. Tuo jäikin selvästi hänen uran parhaaksi kaudeksi, sillä tuo oli ainoa kerta kun teki yli 30 maalia tai enemmän kuin 60 pistettä yhdellä kaudella. Oli siten melkoinen suonenvetokausi Giontalle. Sen jälkeen oli kyllä sellainen aika tasainen reilun 20 maalin ja 45 pisteen pelaaja usean kauden mutta eihän nuo oikein vedä vertoja tuolla 2005-06 kaudelle. Että jos puhuttaisiin pelaajista jotka pelanneet urallaan yhden ja vain yhden selkeän eliittitason kauden, mutta muutoin olleet melko keskinkertaisia tai vain hyvän tason pelaajia, niin Giontan nimi löytyisi siltä listalta.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Rich Evans on Twitter

  Radim Vrbata lopettaa myöskin uransa. Vain Sedinit ja Zetterberg pelasivat enemmän otteluita ja tekivät enemmän pisteitä kyseisestä draftista.
   
 13. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
 14. Alex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara + Pelaajista Nimo
  Lainaus:
  Aika hieno temppu Montrealilta, että antoivat pelata 1000 ottelua täyteen ja vasta sen jälkeen sopimus purettiin. Se on kiekkokulttuuria.
   
 15. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Sama kuin Sakun tilanteessa, kun antoivat seuran eniten matseja kapteenina.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Jean Beliveau on edelleen eniten otteluja Canadiensin kapteenina pelannut pelaaja.

  Koivusta kyllä puhutaan että on Beliveaun kanssa tasoissa Canadiensin pitkäaikaisimpana kapteenina, mutta silloin puhutaan pelkästä ajallisesta kapteeniudesta. Kumpikin toimi Canadiensin kapteenina 10 vuoden ajan. Koivulla siihen tuli sitten yksi työsulun vuoksi pelaamatta jäänyt kausi, joten varsinaisesti Koivu oli kapteenina vain yhdeksän kauden ajan ja siten Beliveau on niin kapteenina pelatuissa kausissa kuin tosiaan myös otteluissa mitattuna se Canadiensin pitkäaikaisin kapteeni.
   
 17. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Onko noin? Miksi muistan keskustelua aikanaan, että Saku oli jotain eniten Habsien kapteenina? Oliko ne sitten päiviä kapteenina vai mitä? Oli tuosta mielestäni Montrealissa ihan juttuakin silloin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2018 klo 01.39
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Se juttu oli käsittääkseni ihan vaan tuota mainitsemaani siitä että Koivu nousi Beliveaun rinnalle tasoihin Canadiensin pitkäaikaisimpana kapteenina kun molemmat toimivat siinä tehtävässä 10 vuotta.

  Tokihan laskutavasta riippuen tarkoilla päivämäärillä mitattaessa Koivun saa halutessaan edelle, mutta en ole kapteeniuden suhteen kuullut kenenkään missään yhteydessä laskeneen tarkkoja päivämääriä. Mutta Beliveau nimettiin Canadiensin kapteeniksi 11.10.1961 ja Koivu puolestaan 30.9.1999 eli Koivulle tulee tuosta reilu viikko etumatkaa. Beliveau sitten pelasi viimeisen ottelunsa kapteenina 18.5.1971 (nostellen Stanley Cupia sinä päivänä). Koivulle viimeinen ottelu Habsin kapteenina tuli 22.4.2009. Viimeisen ottelun mukaisesti laskettuna siten Beliveaulle tuli enemmän päiviä kapteenina. Jos katsoo taas Beliveaun kapteeniuden päättyneen lopettamisilmoitukseen 9.6.1971 ja Koivun puolestaan UFA:ksi tulemiseen 1.7.2009 tai Ducksin kanssa signaamiseen 8.7.2009, niin Koivulle tuli silloin niitä päivämääriä enemmän mutta tosiaan en ole moisesta laskentatavasta koskaan kuullut missään yhteydessä.

  Niitä kapteenina pelattuja ottelu Beliveaulle kertyi 619 runkosarjassa sekä 93 playoffeissa eli yhteensä 712, kun taas Koivulle 526 runkosarjassa sekä 37 playoffeissa eli yhteensä 563 ottelua. Pelimäärissä mitattuna Koivun edellä Habsin pitkäaikaisimpana kapteenina on lisäksi Bob Gainey 569 runkosarja- sekä 94 playoff-ottelulla eli yhteensä 663 ottelulla.
   
 19. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Harvinainen geenimutaatio pakotti NHL:n kärkivarauksen lopettamaan – pelasi vuosia tietämättä vakavista vaaroista

  Notta sellasta siellä oli.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 23. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mikäs on Marian Gaborikin tilanne? Keräileekö itseään ja nähdään vielä Senatorsin paidassa tällä kaudella vai onko selkä sellaisessa kunnossa, että ura on kenties kokonaan ohi?