Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. Zale Jäsen

  Tuli mieleen kun mm Doan ja Iginla on vielä ilman sopimusta, että kenellä on onistunut cupin metsästys viimeisellä tai viimeisillä kausillaan? Eli on siirtynyt lyhyellä sopimuksella hyvään joukkueeseen ennen lopettamista ja sitten voittanut cupin. Kimmo Timonen eismerkkinä. Onko muitakin lähihistoriassa?
   
 2. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Dallas Drake tulee mieleen.
   
 3. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ray Bourque lienee yksi tunnetuimmista tapauksista.
   
 4. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Näitähän riittää pilvin pimein. Mielenkiintoisempi kysymys olisikin, että kuka aloitti tämän "olen jo ihan ikäloppu, kaupatkaa minut mestariehdokkaaseen*" -trendin? Minimi-ikä 35 v.

  *lisätty
   
  Viimeksi muokattu: 19.07.2017 klo 13.13
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 7. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Lainaus:
  Todella ikävä, joskin odotettu uutinen. Doan on ehdottomasti yksi iallekirjoittaneen lempipelaajista, joka on kannatellut Arizonaa
  vaikeitten aikojen yli antaen kaikkensa joka pelissä.

  Onko Iginlasta mitään tietoa kevelläkään?
   
 8. Pigeon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura, Philadelphia Flyers
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Doan kuului myös meikäläisen suosikeihin aina, vaikken kojoottilaumasta ikinä sen kummemmin ole piitannut. Suuri johtaja kentällä, mutta varmasti vielä paljon enemmän pukukopissa. Seurauskollisuuden viimeinen ruumillistuma. Komean uran Doaner teki myös vaahteranlehtipaidassa, kirsikkana kakun päällä voittomaali Suomea vastaan World Cupin finaalissa 2004.
   
 10. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Taitaapi Mike Ribeiron NHL-ura olla paketissa. Lähteenä Rotoworld:

  Mike Ribeiro's agent, Bob Perno, believes his client's hockey career is over.
  Ribeiro has been dealing with substance abuse issues for a while, and he reportedly suffered an alcohol relapse back May. Since then, no one has really heard anything from the 37-year-old forward. "All I know, is that Mike hasn't laced up the skates once since the end of the season," Perno said (quotes have been translated). "He doesn't train anymore and he doesn't go out on the ice anymore. He's going to retire. There's not one NHL team or a team in Europe that has reached out to me to ask about him. The way his career is going to end is really disappointing." Ribeiro has always been an incredibly talented hockey player. It's unfortunate that his career ended up this way. We wish him all the best in this uphill battle.

  Jos näin tosiaan käy niin 1074 ottelua ja 793 tehopinnaa runkosarjassa ja 67 matsia ja 34 pistettä playoffeissa jää uran saldoksi.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Surullista, jos tilanne on tuo. Agentin juttujen perusteella alkoholi tuntuisi maistuvan siis jälleen ja no, johtaako se sitten Ribeiron historia tuntien muuhun, toivotaan tietysti, että ei.

  Statsien perusteella pelasi kuitenkin ihan kohtalaisen uran.
   
 12. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Hieno mies ja tyylikäs ratkaisu päättää uransa yhden organisaation miehenä. Paita nousee kattoon kenties jo tulevalla kaudella.

  Niin ne 90-luvulla änärissä aloittaneet muuttuvat koko ajan harvinaisemmiksi ilmestyksiksi, kun sopimuksenalaisia ovat ainoastaan Thornton, Marleau, Chara ja Cullen. Jagrin ja Iginlan ratkaisuja odotellessa.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Myös Roberto Luongo ja Michal Rozsival aloittivat 90-luvulla ja lisäksi joku voisi Marian Hossan luokitella mukaan sopimuksenalaisena. Mutta Luongo ja Rozsival ainakin.
   
 14. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Iginla on edelleen kai ilman sopimusta. Tuli mieleen siitä kun huhuissa pyörii, että Flames on kiinnostunut Jagrin palveluksista. Jagrin toivon jatkavan toki, mutta Iginlan paluu Calgaryyn olisi hienoa.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Cody Hodgsonista juttu:

  How retired NHLer Cody Hodgson is giving back to the game he loves - Sportsnet.ca

  Ikäviä tapauksia, varsinkin kun Codykin sai paljon kritiikkiä uransa loppupuolella. Tiedä sitten kuinka paljon kyseinen sairaus vaikutti kehitykseen.

  Ja ei, en osaa nopealla suomennoksella kääntää sairautta tai tarkentaakaan, toivon siksi, että joku ratsastaa paikalle ja avaa vähän paremmin. :)
   
 16. Largo Jäsen

  Hän kärsi sydämen rytmihäiriöistä, hengitysvaikeuksista ja muistikatkoksista. Häntä tutkittiin vaikka mistä mm. aivo- ja keuhkosyövästä, mutta viimeisellä kaudella saatiin lihasbiopsian tuloksena diagnoosi joka oli pahanlaatuinen ylilämpöisyys/kuume, geneettinen vaiva, jonka pitkittinyt urheileminen voi laukaista.

  Noin karkeasti käännettynä.
   
 17. Ralph Jäsen

  Mielenkiintoista, että Jay McClement paahtaa vakituisessa NHL-roolissa 12 kautta putkeen ja sitten siirtyy Sveitsin divariin. Harmi, ettei saanut Penguinsiin sopparia. Hienon yli 900 ottelun uran McClement pelasi NHL:ssä, vaikka toki jäi suurempin nimien varjoon ollessaan "vain" neloskentän työmyyrä.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 21. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Aivan aivan, tässä oli tämä kikkailu. Liikaa kinkkua niin ei aivot toimi.
   
 23. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Jonathan Cheechoo lopettaa pelaajauransa 37-vuotiaana. Cheechoo muistetaan ensisijaisesti pelaajana, josta Joe Thornton teki NHL:n maalikuninkaan 05-06, mutta onhan hänellä 501 runkosarjapeliä vyöllään, eli ei mikään turha jätkä. Viimeiset pelaajavuotensa Cheechoo vietti KHL:n puolella.

  http://calgarysun.com/sports/hockey...ment/wcm/f93b3189-b7d3-4433-85ce-6999305f4530
  Linkki Calgary Sunin uutiseen Cheechoosta.
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh