Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Viimeinen kausi NHL:ssä vai?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Golden AWe, 02.02.2009 klo 14.59.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 2. Raincouver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jim Hughson & Luongolian spin-o-rama
  Iso menetys Kazakstanin maajoukkueelle.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Vieläköhän löytyisi paloa jatkaa Chris Kunitzilla ja Matt Cullenilla uraansa? Molemmat ovat uransa aikana päässeet nauttimaan menestyksestä niin siinä mielessä voisi kuvitella, että miehet ovat done, mutta ei nyt vielä täysin varmaksi sanota. Kunitz voittanut tosiaan neljä kertaa Stanley Cupin ja Cullen kolmesti.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 5. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Sopivasti allergia alkanut pahenemaan, kun seuraavat neljä kautta pitäisi pellailla yhden miljoonan palkalla ja aikoinaan tehdyn 12-vuotisen sopimuksen palkoista on tullut jo 93 prosenttia Hossan tilille. Vähän haiskahtaa kyllä paskalle tuo, mutta voihan se toki niinkin olla, että nyt vain kävi näin ikävästi kaikkein epäilyttävimpään mahdolliseen ajankohtaan.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mitä tuo tarkoittaisi Chicagon kantilta? Jos Hossa lopettaa, niin päävätkö eroon reilun viiden millin caphitistä? Ymmärrän, että Hossaa ei välttämättä kiinnosta enää pennosilla pelata, mutta Chicagollehan tuo olisi taivaanlahja, jos pääsevät eroon Hossan rasituksesta sekä tietenkin säästävät vähän rahaa, joka tietenkin menee jollekin toiselle pelaajalle.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos eläköityy nyt eli ei mene LTIR-listalle, $4.275 miljoonaa kaudessa vaikuttaa palkkakattoon kevääseen 2021 asti. Jos LTIR-listalle, mikä lienee se todennäköisin vaihtoehto, niin koko $5.275 miljoonaa vapautuu käytettäväksi.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 9. Largo Jäsen

  Haiskahtaa vähän siltä, että osapuolet ovat jollain lailla sopineet tämän homman. Hossa ei lopeta virallisesti, vaan siirretään LTIR osastolle siihen asti kun sopimus loppuu. Hossaa ei pennosilla pelaaminen napostele ja lopettaminen vaikuttaa ikävästi Hawksin cappiin. Win-win, kunhan Hossalla ei oikeasti mitään vakavampaa ole.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jos nyt oikein ymmärsin, niin nämä lääkehoidot ovat se syy tälle päätökselle, ei niinkään iho-ongelmat.

  Ihotautiongelmaisena (atooppinen iho) voin kertoa, ettei urheilu todellakaan oireillessa ole mukavaa ja voisin kuvitella, että lääkärit ovat todenneet nuo sitten astetta pahemmiksi allergioiksi. Allergiset reaktiot (= ihottuma, mihin tuossa ilmeisesti viitataan) voivat viedä ihmiseltä hengen, aiheuttaa reumaa ja ties mitä.

  Ajankohta sattuu vain saamaan mielen mietteliääksi. Palkka tippuu lähes NHL:n minimiin, palkkakatto-ongelmat Blackhawksilla.. Toivon todella, että asiat ovat Hossalla hyvin ja pystyy elämään normaalisti. Ylivoimainen suosikki itselleni, pidetty ja suosittu persoona Chicagossa ja koko lajissa enkä hetkeäkään usko, että tämä on Marianin oma päätös vaikuttaa palkkakatto-ongelmiin. Viime kädessä ilmiömäinen urheilija ja siitä nyt on materiaalia jakaa.
   
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Nimenomaan nuo lääkkeiden vakavat sivuvaikutukset olivat syy tälle päätökselle. Ja sanoihan tuossa myös lääkäri, että Hossan ihosairautta on koko ajan vaikeampi hoitaa jääkiekon takia.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 13. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Lainaus:
  Mutta miksi ihmeessä? Erinomaisia/hyviä tilastoja tuollaiselta puolustavalta pakilta (?) muutaman viime kauden ajan (eteenkin 14-15 ja 15-16). Eikö muka olisi löytynyt ottajia NHL:stä ja jos ei niin KHL:ssä/Euroopassa olisi ainakin ollut kiinnostusta ja löytynyt ottajia.
   
 14. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Kleinillähän oli sopparikin ensi kaudelle, joten ei siitä ole kyse. Ilmeisesti jotakin ongelmia terveyden kanssa ollut ainakin viime kaudella.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Homman nimi oli se, että nyt kun Klein lopetti NHL-uransa, niin hänestä ei jää rasitetta Rangersin cappiin. Ja kun lopetti, niin ei voi pelata myöskään muualla NHL:ssä. Tuo oli siis sovittu Kleinin ja Rangersin kanssa. Tiedä vaikka saisi vielä hyvät kipurahat Rangersilta ikäänkuin pöydän alta. Euroopassa voisi ja voi pelata, sillä tuo lopettamispäätös koskee vain NHL:ää. Kuitenkin kun tuon Kleinin kiitoskirjeen luki, niin tuli sellainen fiilis, että ura oli nyt tässä. Ehkäpä Ontarion poikaa ei kiinnosta lähteä tuossa iässä ensimmäistä kertaa Eurooppaan (pl. lyhyt pätkä Tanskassa työsulkukaudella).
   
 16. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 17. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Lainaus:
  Pakko olla, koska vaikka jotain "kipurahoja" olisi saanutkin niin olisi varmasti silti tienannut paremmin jatkamalla NHL:ssä (eli Rangersissa/muualla jos olisi sieltä saanut "kenkää"/kaupattu muualle.)
   
 18. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Alaselkäongelmia Kleinillä oli viimeisellä kaudellaan ja tasokin laski hiukan (ehkäpä juuri tästä syystä). Lopulta sitten oli healthy scratch. Olisiko siinä ollut sitten monen asian summa, joka lopulta sai lyömään hokkarit naulaan. Vähän toki nopeasti kaikki eteni ja jos Euroopassa jatkaa, niin sitten voidaan katsoa uudelta kantilta tätä ratkaisua.
   
 19. Burgerman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Boston Bruins
  Jossain spekuloitiin Rangersin "pakottaneen" Kleinin lopettamaan uransa, mistä siinä mahtaa olla kyse?
   
 20. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Lähinnä spekuloinnin pohja taisi olla, että Rangers saa cap-tilaa ja Kleinin pois jo suht täydestä puolustuksesta. Mutta kuten ylhäällä mainittiin, treidillä nuo olisi toisaalta tarvittaessa myös hoidettu varmaan suht helposti, joten mitään pakottamisen tarvetta en löydä organisaation puolelta.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Miten helppo Kleinia olisi ollut treidata kun oli tiedossa, että miehellä on huolia selän kanssa. Tuskin kauppakumppaneita oli jonoksi asti eli toisin sanoen treidiarvo oli olematon ellei jopa negatiivinen. Tuo lopettaminen osui Rangers kannalta hyvään saumaan. Tuskin Kleinia aseella uhaten pakotettiin lopettamaan, mutta varmaan siellä jotain keskusteluja on hyvässä hengessä käyty.
   
 22. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Mies pelasi kuitenkin 60 peliä viime kaudellakin, että ei kai se ihan hajalla ole. Tai jos on, niin onkin aika lopettaa. Itse kyllä uskon että nyky-Kleinkin olisi jollekin kelvannut, kun vuosi olisi vain ollut jäljellä suht edullista sopparia. Takaisinpäin ei olisi varmaan tarvinnut tulla tosiaan mitään. Ehkä Rangers oli ilmoittanut miehelle, että hänelle ei ole enää suunnitelmia joukkueen osalta ja hän on saanut päättää itse miten asian ottaa. Niin tai näin, Rangersin cap-tilaan hän olisi nytkin mahtunut.

  Harmi homma että lopettaa, Klein oli kuitenkin hyvä pakki.
   
 23. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Silläkin uhalla, että viestin tuoja ammutaan niin tässä pariin lähteeseen perustuva uutinen, jossa oli spekulaatiota, että Klein suunnitteli jo kesäkuussa siirtoa Euroopan kentille ja ettei uudesta osoitteesta kuitenkaan ole vielä tietoa.
   
 24. Kuppi Jäsen

  Aika omituinen tuo Kleinin lopettaminen tosiaan. Varsinkin kun Kleinin uratienestit eivät ole päätä huimaavia, viimeisen vuoden palkka olisi ihan merkittävä lisä niihin. Vähän vaikea nähdä miten Rangers olisi voinut painostaa Kleinin tähän ratkaisuun, jos mies on muutenkin klesana ollut niin joku LTIR-ratkaisu olisi todennäköisempi. Olisikohan tässä sitten mies jolle raha oikeasti merkitsee aika vähän muihin asioihin verrattuna?
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU