Vihreä liitto

  • 1 415 328
  • 10 696
Ei se ole rasismia, jos sanoo kiinalaisten lunttaavan. Kiinalaisten lunttaus on nääs kulttuuriin, ei rotuun liittyvä ilmiö. Ihan samalla tapaa kuin venäläiseen korkeakoulukulttuuriin kiinteästi kuuluva lunttaus. Olenko nyt rasisti kun kerroin tämän yleisesti tiedossa olevan seikan? Tuskin. Epäilen sen myöskään olevan kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta siihen ei tietenkään minun tai Mustan Nuolen mielipide riitä, vaan tarvittaisiin oikeuden tulkintaa. Se ei tietenkään poista sitä tosiseikkaa, kuinka typerää käytöstä poliitikolta on julkisesti väittää tietyn kiinalaisen, joka sattuu olemaan vielä poliittinen vastustaja, luntanneen.

Pertti Jarla summaa aiheen hyvin kommentissaan Liljan Facebook-päivitykseen: "Taas nähdään että jos oikein vaivan kanssa pyytää anteeksi niin 1) järjelliset kansalaiset ymmärtävät lukemansa ja siirtyvät elämässään eteenpäin 2) muutama oikein innostuu, kuvittelee ilmeisesti haistavansa heikkouden ja käy kimppuun oikein erityisellä kiimalla"
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen ero on perussuomalaisia edustavassa maahanmuuttajassa verrattuna ns. ammattiloukkaantujiin, että Belle Xia tyytyi Tammisen pahoitteluun ja asia ratkaistiin keskustelemalla eikä hakemalla Kalsketta, vähemmistövaltuutettua tai leegiota dosentteja tuomitsemaan asiaa.

Ja sitten on sellainenkin ero, että Tamminen pahoitteli melko viipymättä ja oma-aloitteisesti eikä alkanut selitellä ja kierrellä.

Ihan karmaiseva lausuntohan tuo oli eikä sitä missään tapauksessa voi hyväksyä sen enempää kuin muidenkaan tahojen möläytyksiä ja urpoiluja. Tuomitsen vahvasti.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei se ole rasismia, jos sanoo kiinalaisten lunttaavan. Kiinalaisten lunttaus on nääs kulttuuriin, ei rotuun liittyvä ilmiö. Ihan samalla tapaa kuin venäläiseen korkeakoulukulttuuriin kiinteästi kuuluva lunttaus. Olenko nyt rasisti kun kerroin tämän yleisesti tiedossa olevan seikan? Tuskin. Epäilen sen myöskään olevan kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta siihen ei tietenkään minun tai Mustan Nuolen mielipide riitä, vaan tarvittaisiin oikeuden tulkintaa.

No hyvä. Sittenhän myöskään ne tunnetut tosiasiat, että tietyissä valtioissa naisten raiskaaminen ja/tai muiden rikosten tekeminen on maan tapa ja liittyy kulttuuriin, eikä rotuun, ovat täysin hyväksyttyjä sekä ei-rasistisia totuuksia. Myöskin muslimimaissa tapahtuva naisten törkeä alistaminen kaikin tavoin miesten toimesta ei ole mitenkään rotuun liittyvä ilmiö, vaan islamilaiseen kulttuuriin liittyvä tosiasia. Eikö vain? Mutta miksei näistä tosiasioista sitten saa puhua julkisesti vailla pelkoa rasismisyytöksistä tai syytteestä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mä lähetin muuten Vihreillekin palautetta ja kysyin mitä mieltä he ovat autojen poltosta lähiömellakoissa. Ympäristöpuolueen luulisi tuomitsevan sellaisen meiningin hyvin nopeasti. Kerron sitten millainen se vastaus on, jos suostuvat vastaamaan.

Näin mahdollisimman puolueettomasti ajatellen, mikäli lähestyit asiaa saastuttamisen kannalta niin en pidä ihmeenä etteivät Vihreät katso järkevänä vastata palautteeseesi sillä kyseessä nyt ei siinä mielessä ole ympäristörikos jollaisena minä ympäristörikoksen miellän - kyseessä on mellakka ja sen yhteydessä tapahtunut riehuminen. Sen sijaan mikäli tiedustelit asiaa maahanmuuttajien yhteiskuntaan sopeutumisen tai sopeutumattomuuden kannalta on tavallaan perusteltua, että joku vastaus sinulle laitettaisi vaikka Ruotsin tapahtumien kommentointi ei välttämättä ole Vihreiden prioriteettilistalla ensimmäisenä. Näillä kahdella on vinha ero ja jälkimmäinen on se mihin minusta tällaisessa tapauksessa tulee kiinnittää huomiota eli yhteiskuntaan sopeutumiseen.

vlad.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Eikä ole. Hesarissa ihan julkisesti ilmoitti kiinnostuksensa kehitysministerin virkaan, sillä ehdolla että valtionyhtiöiden omistajaohjaus ei siihen kuulu. Tynkkyselle kävisi myöskin ympäristöministerin salkku, jos Niinistö kierrättäisi itsensä Hautalan ex-salkulle. Linkki Hesariin.

Kuten jo aiemmin tähän ketjuun kirjoitin, niin mielestäni on ihan selvää, että Oras Tynkkynen on uusi vihreiden ministeri. Niin paljon oli julkisuudessa puolustamassa Hautalaa (=valehtelemassa hänen puolestaan) tämän kohun aikana, että se oli jo selvästi strateginen veto ei pelkästään oman puolueensa vaan myös hänen itsensä kannalta. Lisäksi vihreiden kannalta ensiarvoisen tärkeää on se, että Oras on homo. Silloin ei haittaa, että molemmat ministerit ovat miehiä, ja silloin voidaan myös kätevästi kääntää yleinen keskustelu siihen, kuinka hienoa/tasa-arvoista/nykyaikaista yms. on se, että Suomella on julkihomo ministeri, ja hiljentää vihreiden kannalta perin ikävää keskustelua Hautalan lukuisista virheistä sekä koko puolueen kiistanalaisista tekemisistä.

En usko (sanon tämän puolueen jäsenenä), että Vihreät luopuvat omistajaohjaus-salkusta. Oras itsekin on sanonut, että ministerinä tulee todennäköisesti olemaan nainen. Tätä veikkaavat myös monet muut. Haavisto olisi hyvä vaihtoehto,jos hänelle saataisiin ympäristöministerin salkku. En tiedä, onko Ville siitä halukas luopumaan.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja sitten on sellainenkin ero, että Tamminen pahoitteli melko viipymättä ja oma-aloitteisesti eikä alkanut selitellä ja kierrellä.

Määrittele melko viipymättä tai oma-aloitteisesti.

Itse seurasin tuota fb-keskustelua suht realiajassa, kun satuin olemaan töissä (yövuoro) eikä ollut parempaakaan tekemistä. Luulen siis nähneeni varmaan kaikki tuon keskustelun viestit ennen kuin niitä kai sieltä poistettiin.

En mielestäni huomannut keskustelussa viipymätöntä tai oma-aloitteista pahoittelua, mutta kuten sanoin, en tiedä miten nuo termit politiikassa määritellään.

Muutenhan mulla ei ole juuri sanottavaa itse asiaan, kun molemmat henkilöt tulivat tutuiksi vasta tuota fb-keskustelua seuratessa. Suht tiukkoja mielipiteitä kuitenkin tältä Tammiselta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Niin, eikös noitten keskusteluinserttien perusteella tuo viipymätön pahoittelu tullut kehiin vasta sitten kun useamman keskustelijan toimesta esitetyt väitteet oli lytätty ja todettu puhtaasti rikolliseksi. Varmaan ihan oikeassa elämässäkin tuli palautetta ja lopulta sitten tästä päätiin siihen "viipymättömään pahoitteluun".

Olennaista on siis kuitenkin todistaa juuri sitä häikäilemättömän suvaitsematonta asennetta joka suvaitsevistolla on niitä kohtaan jotka eivät jaa heidän suvaitsevaisuuttaan l. ole sitä omaa viiteryhmää. Ja juuri se että tuollaisten väitteitten typeryys pitää erikseen perustella vain tiivistää sitä ajatusmaailmaa missä esitetyt väitteet nähdään kenties ihan loogisina kunnes väistämättömästi todellisuus iskee vasten naamaa.

Ei tosiaan olisi kahta sanaa miten asiaa olisi käsitelty jos halveksunnan kohde olisi ollutkin vihreä naispoliitikko ja loukkausten esittäjä olisi ollut juurikin perusjuntti perussuomalainen mies.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Eivätkö nämä sinun väitteesi Osmon blogista sitten vaadi tarkempia perusteluita? Minä en ainakaan ensilukemalla löytänyt yhtään kiinnostavaa kysymystä johon ei olisi tullut vastausta.

Onhan siellä useampia heittoja johon olisi kiva kuulla perustelut. Tässä pari:

Kuten lehtiä lukemalla on havaittu, niin tuntematon taho, joka vuosi julkisuuteen tämän 1½ vuotta vanhan asian rikosilmoituksesta, on vuotanut julkisuuteen myös tiedon, että Hautala ja Kyllönen ovat kaksistaan tehneet päätöksen, että seuraava jäänmurtaja makaa kesät toimettomana satamassa.

Mistä Osmo tietää että kyseessä on sama taho, varsinkin kun Osmo puhuu tuntemattomasta tahosta?

Arctia Shipping on peittänyt tappiot ottamalla ylihintaa kotimaisesta jäänmurrosta.

Mistä Osmo tietää tämän?

Jään murtaminen Perämerellä on selvästi kalliimpaa Suomen kuin Ruotsin puolella.

Lukuja kiitos.

Arctia Shippingillä pitäisi tietysti olla vastuuvakuutus, jotta ei tarvitse pelätä valtion joutuvan korvausvelvolliseksi, mutta kattava vastuuvakuutus tulisi niin kalliiksi, että toiminnalta menisi koko mielekkyys.

Lukuja kiitos. Mistä Osmo tietää kattavan vastuuvakutuksen hinnan ja miksi hän ei tätä lukea maininnut jotta väite siitä että toiminnasta menee mielekkyys voitaisiin arvioida muiden taholta?


Valtionyhtiön vastuut voivat osakeyhtiömuodosta huolimatta ulottua omistajaan saakka.


Missä tapauksissa näin voi käydä?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ja sitten on sellainenkin ero, että Tamminen pahoitteli melko viipymättä ja oma-aloitteisesti eikä alkanut selitellä ja kierrellä.

Ihan karmaiseva lausuntohan tuo oli eikä sitä missään tapauksessa voi hyväksyä sen enempää kuin muidenkaan tahojen möläytyksiä ja urpoiluja. Tuomitsen vahvasti.

Ei ole ensimmäinen kerta kun palstan vihreitä kannattava osasto puolustelee vihreiden politiikkojen sammakoita sillä verukkeella, että kun kyseinen tyyppi tajusi pyytää juttua anteeksi tai sitten vastaavasti pahoitteli. Aika sinisilmäistä luulla, että toi "anteeksipyyntö" olisi tehty minkään muun takia kuin sen, että tyyppi yritti pelastaa edes jotenkin kasvonsa kun huomasi, että nyt tuli sanottua jotain epäsuosittua. Aika uskomatonta että tommoinen "anteeksipyyntö" menee joillekin läpi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ei tosiaan olisi kahta sanaa miten asiaa olisi käsitelty jos halveksunnan kohde olisi ollutkin vihreä naispoliitikko ja loukkausten esittäjä olisi ollut juurikin perusjuntti perussuomalainen mies.

Nyt tämä keskustelu nostettiin median toimesta esille ja sitä paheksuttiin monella taholla. Miten tämä eroaa perusjuntin perussuomalaisen miehen kohtelusta?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Nähdäkseni tuo on melko perusjuttuja, jos on hiukankaan veneilyyn/laivoihin tutustunut.

No ei se nyt ihan perusjuttua ole, eikä nyt ole kyse siitä onko monitoimimurtaja huonompi ahtojäissä. Kyse on siitä kuinka paljon.

Sinänsä näkisin siis (ilman tarkempaa dataakin) ihan loogisena, että monitoimimurtajissa
A) jäänmurto-ominaisuudet ovat huonompia kuin puhtaissa jäänmurtajissa
B) polttoaineenkulutus jäänmurtotoiminnassa on suurempi kuin puhtaissa jäänmurtajissa.

Niin, otetaan nyt myös huomioon että monitoimimurtajat ovat paljon modernimpia kuin perusmurtajat, niissä on uudempaa tekniikkaa ja uusia ratkaisuja.

A) kuinka paljon huonompia a)onko Suomessa olosuhteita joissa MTM ei pysty ylipäätään toimimaan mutta PM pystyy b) kuinka paljon hitaampi MTM on esim. ahtojäissä c) kuinka paljon enemmän MTM kuluttaa löpöä eri jäätilanteissa vrt. PM.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei se ole rasismia, jos sanoo kiinalaisten lunttaavan. Kiinalaisten lunttaus on nääs kulttuuriin, ei rotuun liittyvä ilmiö.

Eli jos sanoo somalialaisten olevan tehottomia työntekijöitä ja syyllistyvät paljon seksuaalirikoksiin niin se ei ole rasistista koska kyseessä on kulttuuriin, ei rotuun liittyvä ilmiö?

Mielenkiintoista, ei ole tainnut punavihreältä puolelta tulleen tällaista linjanvetoa aikaisemmin.

Epäilen sen myöskään olevan kiihottamista kansanryhmää vastaan, mutta siihen ei tietenkään minun tai Mustan Nuolen mielipide riitä, vaan tarvittaisiin oikeuden tulkintaa.

Ehdottomasti. Illmanin ja Kalskeen pitäisi jo heidän oman asemansa takia tehdä tutkinta tästä välittömästi.
 
Eli jos sanoo somalialaisten olevan tehottomia työntekijöitä ja syyllistyvät paljon seksuaalirikoksiin niin se ei ole rasistista koska kyseessä on kulttuuriin, ei rotuun liittyvä ilmiö?
No minun mielestäni juuri näin, edellyttäen että nämä mainitsemasi väitteet ovat faktaa niin kuin ovat. Se, että Tatu Vanhanen totesi afrikkalaisten olevan vähemmän älykkäitä kuin valkoihoisten, ei mielestäni ollut rasismia, vaan kulttuurirelativismia. Onhan se mielestäni selvää, että pohjoismaisessa arjessa lasten aivot kehittyvät matemaattis-loogisissa taidoissa hieman eri tavalla kuin afrikkalaisten. Sama pätee vice versa vaikka kestävyysjuoksuominaisuuksiin. En pitäisi afrikkalaista rasistina jos hän toteaisi valkoihoisten eurooppalaisten olevan huonompia kestävyysjuoksijoita.

Kiinalaisten ja venäläisten lunttauskulttuuri on (kai) sen verran yleisesti tiedossa että sen voi todeta kulttuurin ominaispiirteeksi syyllistymättä rikokseen.

Mielenkiintoista, ei ole tainnut punavihreältä puolelta tulleen tällaista linjanvetoa aikaisemmin.
Minäkin yllätyin eilen lukiessani junttiänkyrä (persut tai muutos, en jaksa tarkistaa) Helena Erosen fiksuja mielipiteitä tehotuotannosta. Ehkä voimme molemmat näistä oppia, että asiat kannattaa kohdata asioina, ja yrittää tarkastella asioita ja varsinkin henkilöitä mahdollisimman vähän niiden omien poliittisten värilasien läpi. Emmeköhän me siten saa yhdessä luotua paremman yhteiskunnan kuin poteroista huutelemalla. Tätä mieltä taitavat olla myös Tamminen ja Xia.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Xia oli se, ketä otti yhteyttä Tammiseen eikä päinvastoin. Ja ViNo:n kommenttien ja hänen oman käytöksensä perusteella uskoisin, että Tamminen ei olisi pyydellyt anteeksi mitään ilman poliittista ohjausta puolueelta. Ja kun Vihreät on nyt muutenkin tapetilla, niin rasistista itkupotkuraivaria puolue nyt viimeiseksi kaipaa.

Täyden kympin toimintaa Seleneltä. Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hän saa lempinimiä suvaitsevaisilta. Hänen kotisivultaan kävin lukaisemassa haastattelun ja häntä sanottu myös esim. Soinin kainalohuoraksi.
 
Viimeksi muokattu:

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Xia oli se, ketä otti yhteyttä Tammiseen eikä päinvastoin. Mutta ViNo:n kommenttien ja hänen oman käytöksensä perusteella uskoisin, että Tamminen ei olisi pyydellyt anteeksi mitään ilman poliittista ohjausta puolueelta. Ja kun Vihreät on nyt muutenkin tapetilla, niin rasistista itkupotkuraivaria puolue nyt viimeiseksi kaipaa.

Täyden kympin toimintaa Seleneltä. Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hän saa lempinimiä suvaitsevaisilta. Hänen kotisivultaan kävin lukaisemassa haastattelun ja häntä sanottu myös esim. Soinin kainalohuoraksi.

Tuota, minä olen ajatellut niin, notta pers-suomalaiset ovat olleet kovasti sitä henkee etteivät paikallisten hörhöjen tyhmät sanomiset oikeasti voi leimata vakiintunutta eduskuntapuoluetta vaikka nämä hörhöt olisivatkin puolueen jäseniä. Onko sitten niin että tämä on ihan yleispätevä näkemys vai toimiiko tämä mielensäpahoittaminen mielensäpahoittamista vain yhteen suuntaan? Yksilön leimaaminen etnisen taustan perusteella on tietysti idioottimaista, on sitten leimaaja kuka tahansa ja mistä puolueesta tahansa. Tästä kai olemme kaikki samaa mieltä täällä JA:ssa - vai ollaankohan...
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Viipymättä" oli sitten ehkä väärin sanottu, eikä tuossa muutenkaan mitään puolustelemista ole. Sitä nyt yritin lähinnä tuoda esiin, että kun iltapäivälehdestä soitetaan, niin asia on ymmärretty eikä enää siinä vaiheessa aleta vängätä vastaan tai selittää mustaa valkoiseksi.

Kirjoitin tuossa aiemmin, että "tuomitsen vahvasti." Oliko vielä joku, jolle tuosta ei oma näkemykseni auennut ja joka kokee, että minulla on tarvetta selitellä Tammisen sanomisia?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tuota, minä olen ajatellut niin, notta pers-suomalaiset ovat olleet kovasti sitä henkee etteivät paikallisten hörhöjen tyhmät sanomiset oikeasti voi leimata vakiintunutta eduskuntapuoluetta vaikka nämä hörhöt olisivatkin puolueen jäseniä.

Jos pointtisi oli että kaikista puolueista löytyy hörhöjä ja että Vihreillä ei ole varaa mihinkään poliittiseen "ylemmyyteen" moraalinsa suhteen niin uskoisin että kaikki ovat about samaa mieltä.

Eli kun seuraava paikallispolitiikan Persu-hörhö iskee niin tätä ei käytettäisi kenenkään toimesta koko puolueen leimaamiseen.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Eli kun seuraava paikallispolitiikan Persu-hörhö iskee niin tätä ei käytettäisi kenenkään toimesta koko puolueen leimaamiseen.

Tämä sopii ihan hyvin ainakin minulle! Eiväthän nämä vimpeliläisten varavaltuutettujen hörhö-skandaalit ole missään vaiheessa olleet järkevällä julkisuustasolla. Mutta varaan poikkeuksen kansanedustajiin.
 

Anonymous

Jäsen
Haavisto MTV3:lle: Hautalan tilalle nousee nainen

- Viimekädessähän asian päättää Vihreän liiton valtuuskunta, mutta hyvin todennäköistä on, että tasa-arvonäkökulmaa pidetään hyvin tärkeänä, Haavisto sanoo.

En tiedä mitä on Vihreä tasa-arvo, mutta minun käsityksen mukaan tasa-arvo tarkoittaa sitä, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti sukupuolesta, kansallisuudesta, ihonväristä jne. välittämättä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Haavisto MTV3:lle: Hautalan tilalle nousee nainen

En tiedä mitä on Vihreä tasa-arvo, mutta minun käsityksen mukaan tasa-arvo tarkoittaa sitä, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti sukupuolesta, kansallisuudesta, ihonväristä jne. välittämättä.

Ja eikö nyt tärkeintä olisi puolueenkin (puhumattakaan maan edusta) kannalta, että tuohon postiin hoidettaisiin mahdollisimman sovitteleva, yhteistyökykyisin ja osaavin henkilö? On silkkaa hulluutta Vihreiltä jättää Pekka Haavisto sivuun populistisista syistä, joka nauttii kuitenkin suurta luottamusta ja arvostusta yli puoluerajojen.

Mutta jos nyt väkisin halutaan ampua itseään ja myös Kataista polveen, niin siittä vaan. Satu Hassi, voi morjes...
 
Nyt tämä keskustelu nostettiin median toimesta esille ja sitä paheksuttiin monella taholla. Miten tämä eroaa perusjuntin perussuomalaisen miehen kohtelusta?
Median toiminta ja paheksunta eivät eroa. Toisaalta en ole nähnyt esim. Eva Biaudetin heränneen asian tiimoilta antamaan lausuntoja ja tekemään tutkintapyyntöjä.
Taitaa Evan ottimet olla suunnattu niin paljon Teuvo Hakkaraisen seurantaan, ettei muuta ehdi tekemäänkään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Median toiminta ja paheksunta eivät eroa. Toisaalta en ole nähnyt esim. Eva Biaudetin heränneen asian tiimoilta antamaan lausuntoja ja tekemään tutkintapyyntöjä.
Taitaa Evan ottimet olla suunnattu niin paljon Teuvo Hakkaraisen seurantaan, ettei muuta ehdi tekemäänkään.

Kuinka monta tutkintapyyntöä Biaudet on tehnyt?

Mielestäni suurin ero on se, että hölmö myönsi olleensa hölmö ja pyysi anteeksi.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Tuskin Biaudet'lla on samanlaista motiivia ruveta tölvimään hallituskumppanipuolueen edustajia, kuin oppositiopuolueen. Oppositiotahan kritisoidaan ns. viran puolesta hallituspuolueiden taholta ja liikennettä menee toki toiseenkin suuntaan.
 
Kuinka monta tutkintapyyntöä Biaudet on tehnyt?
Vvaltuutettu puuttui Hakkaraisen puheisiin - HS.fi
Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet pyytää valtakunnansyyttäjää tutkimaan kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) lausuntoja.
Hakkarainen väitti muslimeja tuleviksi jihadisteiksi - Rasismi - Kotimaa - Helsingin Sanomat
Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet kertoo valtakunnansyyttäjän arvioivan, onko tekstissä jotain sellaista, mikä voidaan tulkita kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.
Vuonna 2011 Biaudet teki tutkintapyynnön valtakunnansyyttäjälle, tämän vuoden tapauksessa ei käy tekstistä suoraan ilmi, oliko Biaudet tutkintapyynnön takana.

Mielestäni suurin ero on se, että hölmö myönsi olleensa hölmö ja pyysi anteeksi.
Niin pyysi Hirvisaarikin anteeksi. Erotettiin puolueesta. Jani Viinikainen erotettiin puolueesta. Toki nämä erottamiset ovat puolueiden omia asioita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös