Veti surulliseksi / hiljaiseksi

  • 1 446 793
  • 4 852

Baldrick

Jäsen
Koko episodi koska kummankin osapuolen puolelta vaarannettiin sivulliset liikenteessä. Poliiseilta erittäin ajattelematonta takaa-ajoa.

Mites sitten jos tuo fillari on nyysitty? Kelles sitten sakot kirjoitellaan? Mitenkäs sitten tuo kaahari aiotaan pitää poissa vaarantamasta liikennettä tulevaisuudessa?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ei kyllä jaksa olla yhtään surullinen tuollaisten tyyppien puolesta, idiootti sai juuri sen mitä tilasikin. Ainoa mikä tuossa surullista oli se että aika monen sivullisen henki vaarantui yhden ihmisen typeryyden vuoksi.

Näinpä. Ei todellakaan avaudu tuo surkuttelu. Tuohan oli darwinawards-kamaa puhtaimmillaan. Varasijoille toki nousee tuo poliisin syyllistäminen tämänkin ketjun viesteissä. Noh, ei mene aina välittäjäaineet tasan.

Poliiseilta erittäin ajattelematonta takaa-ajoa..

Tätä nyt voisi varmaan soveltaa melkein jokaiseen poliisin takaa-ajoon tarvittaessa, koska tottakai myös ne vaarantavat liikenneturvallisuutta. Tätä videota voisi näyttää liikennerikkomuksista yhdyskuntapalveluun joutuneille, jos sellaisia nyky-Suomessa edes on. Sitä saa mitä tilaa.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mites sitten jos tuo fillari on nyysitty? Kelles sitten sakot kirjoitellaan? Mitenkäs sitten tuo kaahari aiotaan pitää poissa vaarantamasta liikennettä tulevaisuudessa?

Pitää myöntää etten ajatellut aivan ensimmäisenä, että kaverin pitäisi saada sakot. Mä seurasin tuota taltiointia enemmänkin sillä silmällä ettei sivulliset loukkaannu. Pahimmalta näytti siinä alussa siellä taajamassa.

Mielestäni sakot eivät hiljennä asennevammaisen motoristin käyttäytymistä liikenteessä...eikä välttämättä se, että otetaan kortti pois. Rangaistus pitää antaa tietenkin mutta poliisin pitäisi priorisoida myöskin oma toiminta tällaisessa tapauksessa.
 

mestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruutu bros. Ilves. George Parros. Vaasan Sport
Seuraava poliisin taltioima video vetää hiljaiseksi (linkki alla). Moottoripyörä pakenee siviilikyttiä surullisin seurauksin.

http://www.youtube.com/watch?v=ftqhXb9cE6I&feature=share

Bomber Forums-viewtopic-ihana takaa-ajo! (Tuomio tuli)

Tuossa linkissä tämä kyseistä pyörää ajanut sankari "selittelee" tekoaan ja kertoo lisätietoa tapahtuneesta. Ovathan nämä aina hieman kyseenalaisia tapauksia, että kuinka pitkään poliisin kannattaa takaa-ajoa jatkaa ja siinä samalla vaarantaa liikennettä vielä lisää vai päästääkö pakenija karkuun silläkin uhalla, että häntä ei päästä ikinä tuomitsemaan. Luulisin, että kun pyörän omistaja saadaan tietoon kilven perusteella on hän jonkinnäköisessä vastuussa kertomaan kuka pyörällä on ajanut eikä selitykseksi riitä, että"lainasin pyörää jollekkin random janarille, en tiedä nimeä"
 

J.Petke

Jäsen
Bomber Forums-viewtopic-ihana takaa-ajo! (Tuomio tuli)

Tuossa linkissä tämä kyseistä pyörää ajanut sankari "selittelee" tekoaan ja kertoo lisätietoa tapahtuneesta.

Eniten vituttaa tuo selitys, että "Ei kai se kovin fiksua ollu, mut eipä siinä onneks kellekkään muulle sattunu mitää". Niin, ainahan on hyvä vedota siihen ettei juuri sillä kertaa sattunut muita. Tuollaisilta jannuilta pitäisi pyöräkortti ottaa pois kokonaan ja pistää jannu ajelemaan pelkästään mopoautolla muutamaksi vuodeksi.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Jep. Tämän ketjun kamaa ehdottomasti. Vetää ihan vitun hiljaiseksi, koska suurin häly tällaisissa tapauksissa nousee AINA siitä, että poliisi teki väärin. Rikolliset on aina uhreja.

Vetää vitun surulliseksi ja hiljaiseksi.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jep. Tämän ketjun kamaa ehdottomasti. Vetää ihan vitun hiljaiseksi, koska suurin häly tällaisissa tapauksissa nousee AINA siitä, että poliisi teki väärin. Rikolliset on aina uhreja.

Vetää vitun surulliseksi ja hiljaiseksi.

Täsmälleen samaa mieltä ja kaveri vielä suurin piirtein ylpeänä kertoo tarinaansa tuolla foorumilla. Ei mene tajuntaan. Kortti kokonaan pois tollasilta, ei käyttöä.
 
Viimeksi muokattu:

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Mä olen nähnyt pari kymmentä vuotta sitten miten tälläinen "motoristi" ajoi reipasta ylinopeutta Vaasan keskustassa ja sen tuloksena ajoi suojatiellä kävelleen alle 10-vuotiaan tytön päälle, ikävin seuraksin. Ei kuollut mutta pahoja vammoja tuli. Tässä tapauksessa poliisit eivät olleet mitenkään osallisina. Ajan itse työkseni lähes joka arkipäivä ja tuolla liikenteessä tulee näitä kusipäitä vastaan lähes päivittäin, joko autolla, prätkällä tai traktorilla. Ei riitä yhtään ymmärrystä näille. Jos tappavat itsensä, en sure, mutta valitettaa on se että useimmin kärsivät sivulliset.


Muutamia kertoja soittanut poliisille tien päältä ja käräyttänyt näitä. Se fiilis kun näkee parin kymmenen kilometrin päässä kaaharin pysäytettynä...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Pröm, pröm, mulla on Pampers-paita, anna pillua!

Vittu, meillä on yksi työntekijä, joka tuunailee mopoansa joka talvi ja keväällä sitten aletaan keulimaan ja brassailemaan. Tämä meidän pikku mongoloidi luulee, että on kovakin jätkä. Vituttaa aika rajusti tuollaiset Pampers-vauvat ja heidän kuppaset moponsa!
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Moottoripyöräily sinänsä on jalo ja hauska harrastus, mutta paljon, aivan liian paljon, siihen liittyy ao. videon kuvaamia ei-toivottuja piirteitä liikenteen seassa.
Näin reilusti yli viisikymppisenä motoristina on tullut jo nähdyksi, kuinka nk. luonnonvalinta toimii kohtuu tehokkaasti kovin kirjavassa motoristiyhteisössä eli hulluimmat lähtevät ensin - ja yleensä sieltä nuoremmasta päästä, mutta aina riittää uusia yrittäjiä.
Minulle itselleni moottoriradat ovat paikka kokeilla kykyjäni kaksipyöräisellä ja siinä samalla saa hyvää preppausta äkkitilanteiden varalle liikenteessäkin.

Minut vetää surulliseksi ko. tapauksessa lähinnä se, kuinka nämä muutamat mulkvistit vajavaisuudellaan pilaavat paljon suuremman joukon mainetta täysin piittaamattomalla suhtautumisellaan ja käytöksellään eikä heihin mikään "kortti pois"-keino tepsi - "Eihän sitä kortilla ajeta, eh heh heh heee..."

Poliisin toimille ko. videossa pikkuisen varauksellinen peukku kuitenkin - pääasia, ettei muut kuin kaahari loukkaantunut.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos minulta kysytään niin kohtuullisen säälittävää porukkaa tuolla Pampers-forumilla osa porukasta. Oikein ihailevaan sävyyn hehkutellaan takaa-ajoa ja dumataan poliisien toiminta, ja harmitellaan kun kaveri ajaa ulos juuri kun oli "päässyt näkösuojaan". Mutta tuollainen kuva minulle on kyllä jäänyt suurimmasta osasta noita Pamperseja, ihan täysidiootteja jotka eivät juuri ajattele että tuolla touhulla voi olla jotain seurauksiakin. Toki myös fiksumpaa porukkaa mahtuu mukaan mutta tästä voi sanoa melkein kuin näistä "nuorista eläkeläisistä" että 99% pilaa loppujen maineen.

Hyvä on kyllä tuonkin itse motoristin kommentti "vaaratilanteista jotka poliisi aiheutti", kun oikeastaan niitä vaaratilanteita ei olisi alun perinkään tarvinnut "aiheuttaa" mikäli tämä Pampers ei olisi niin jumalattoman tyhmä. Tosin kaveri sanoo ettei syyllistä poliisia mitenkään mutta silti on minusta turha puhua mistään poliisin aiheuttamista vaaratilanteista kun loppujen lopuksi hän itse on siitä täysin vastuussa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Minut vetää hiljaiseksi ajattelun logiikka liittyen noihin "mopolla karkuun" tapauksiin. Jos poliisi on nähnyt sen rekisterikilven, vähimmällä pääsee, kun pysähtyy ja lunastaa palkinnon.

Rekisterin perusteella saadaan omistajasta tiedot, jolloin voi odottaa kutsua kuulusteluun tai jopa kotikäyntiä. Pienellä puhuttamisella varmasti saadaan tieto, onko itse ollut liikenteessä, kenelle on lainattu. Varastamiseksi tuskin kannattaa tilannetta valehdella, eiköhän tutkinta ole ennenkin valheista kiinni saanut.

On todella typerää ajattelua myös huudella, kuinka väärin poliisi tekee noissa tilanteissa. Totta on, että takaa-ajo tuottaa pinon vaaratilanteita, mutta pakkohan nuo on pois liikenteestä saada. Pakeneminen ei ole kansalaisen oikeus.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
... Toki myös fiksumpaa porukkaa mahtuu mukaan mutta tästä voi sanoa melkein kuin näistä "nuorista eläkeläisistä" että 99% pilaa loppujen maineen.

...

En nyt lähtisi ihan noin rajusti kategorisoimaan koko motoristiyhteisöä eli kuitenkin pääosa motoristeista nauttii pyörillään muusta kuin poliisien jäniksenä toimimisesta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En nyt lähtisi ihan noin rajusti kategorisoimaan koko motoristiyhteisöä eli kuitenkin pääosa motoristeista nauttii pyörillään muusta kuin poliisien jäniksenä toimimisesta.

En minä koko motoristiyhteisöä kategorisoikaan, suurin osa tien päällä liikkuvista motoristeista ajaa kuitenkin ihan ihmisiksi, mutta tuo Pampers-porukka on sellaista jossa valitettavasti vaikuttaa olevan kyllä aika isolla prosentilla näitä tuollaisen idiotismin ihailijoita. Omasta tuttavapiiristäkin löytyy noita Pamperseja ja voisin sanoa että lähes järjestään ovat ihan helvetin tyhmiä jätkiä joilla ei tunnu käyvän edes mielessä että tuollaisella toiminnalla voitaisiin aiheuttaa vaaraa muillekin kuin itsellensä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Se ihmetyttää, että vaikka suurin sallittu Suomessa käytössä oleva ajonopeus on 120 km/h, niin käytännössä jokaisella autolla ja moottoripyörällä pääsee huomattavasti kovempaa. Tässä olisi sisäministeri Räsäselle hommia. Jokaiseen ajoneuvoon pakollinen rajoitin, ettei vehkeellä pääse yli sataakahtakymppiä missään olosuhteissa. Rajoittimia valvoo katsastusmies ja poliisi. Ilman sellaista ajamisesta vaikka kolmen vuoden ajokielto ja kulkuneuvo valtiolle. Jopa loppuu kaahaaminen.
 
Täsmälleen samaa mieltä ja kaveri vielä suurin piirtein ylpeänä kertoo tarinaansa tuolla foorumilla. Ei mene tajuntaan. Kortti kokonaan pois tollasilta, ei käyttöä.

Ei noille jampoille mikään kortti pois riitä. Ainoa oikea päätös tolle touhulle olisi ollut kunnon jykevä kivimuuri, eikä mikään pehmeä pihanurmikko. Nyt tuurilla pääsi vielä retostelemaan ja kasvattamaan epäilemättä isoa jortikkaansa.
Itse ajan myös prätkällä ja pidän siitä touhusta. En siis ole mikään prätkät on saatanasta jeesustelija, mutta on nää pampers-pojut vaan omaa luokkaansa. Yhtä paljon tarpeellisia kuin vaikka tuon "romanit"-ketjun pääosaesittäjät.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei noille jampoille mikään kortti pois riitä. Ainoa oikea päätös tolle touhulle olisi ollut kunnon jykevä kivimuuri, eikä mikään pehmeä pihanurmikko. Nyt tuurilla pääsi vielä retostelemaan ja kasvattamaan epäilemättä isoa jortikkaansa.

Näinhän se on, mutta valitettavasti Suomen oikeuslaitos ei ihan ihan heti tule näitä kiven sisään laittamaan. Tuokin jantteri siis sai 1,5 vuotta ehdonalaista ja kortin takaisin käteen samantien.. Ihan käsittämätön ratkaisu.
 

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Katsoin aluksi vain alun tuosta mopovideosta ja kun luin viestejä eteenpäin, niin alkoi vituttamaan, kun idiootti ei kuollutkaan. Jos noin kerjäämällä kerjää kuolemaa, niin on ehdottomasti ansainnut sen. Tosin, tuolla asenteella tulee vielä pääsemään hengestään, mutta toivottavasti ei mene muita samalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Katsoin aluksi vain alun tuosta mopovideosta ja kun luin viestejä eteenpäin, niin alkoi vituttamaan, kun idiootti ei kuollutkaan.

Juuri nämä kommentit vetävät surulliseksi. Mut ei siinä mitään...voihan tuntemattoman ihmisen kuolemaa toivoa kun siihen on pienikin syy. Kai me sitten olemme tällaisia.

Vielä kysymys...montako sivullisen kuolemaa moottoripyöräilijät aiheuttavat vuodessa versus autoilijat?
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minusta se on yksinkertaista. Ajaa itseltään hengen pois = ei ole enää vaarantamassa muiden henkeä. Jos noin vähän piittaa muista ihmisistä, niin turha odottaa mitään myötätuntoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös