Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 671 558
  • 3 233

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Nimimerkkien Uleåborgirin ja Käyttäjänimettömän kirjoitukset saavat usein hymyn naamalle. Noilla äijillä vaan se sanan käyttö on hallussa. Niistä löytää aina jotain "kotoista".
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tänään oli jälleen kerran ratkiriemukas päivä töissä ja sain uuden nimen eräältä asiakkaalta.

Olin vaihtamassa tälle asiakkaalle - ikää reilut sata vuotta - yövaippaa päälle. Hänen kanssa vaippojen vaihto on nykyään yhtä taistelua ja mekastamista, eikä hän enää ymmärrä sitä, että vaipat ovat hänen parhaaksi. Tänään urakan loppusuoralla hän jatkoi minun solvaamista ja kiroamista, lopulta hän suusi minulle: "Mene pois sinä saatanan mulkku-Jooseppi!"

Ei mahda mitään mutta siinä kyllä meinasi pokka pettää ja nauru ynnä ilopissa tulla. Samainen asiakas kirosi parisen viikkoa sitten minut edellisen kerran haukkumalla minut "saatanan lutkaksi" ja viimein hän käski minun "painua vittuun".

Se on vain ymmärrettävä, että tällainen käytös kuuluu syvästi dementoituneen ihmisen repertuaariin - ei näitä solvauksia voi ottaa henkilökohtaisesti.

vlad.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tässä hymy nousee huulille, kun parin tunnin päästä Transitin keula kääntyy kohti Mänttää ja suuntana on Neste Oil Rally Finland. Muutaman vuoden tauon jälkeen on taas mukava päästä reissuun vanhojen ja hyvien frendien kanssa. Luvassa siis neljä letkeää mökkipäivää hyvässä porukassa sekä tuulennopeita ralliautoja Keski-Suomen soraränneissä. Ouninpohja, täältä tullaan taas!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Usain Bolt ja Nooralotta Neziri. Toinen nauroi, kun juoksi välieriin, toinen itki.

Shelly-Ann ja Allyson vetävät illalla hymyn kasvoille.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suomalaisella fanikulttuurilla sittenkin tulevaisuutta mieshuorauksen luvatussa maassa? (Youtube)

Aivan käsittämätön sympaattinen pikkukaveri! Vaikka kyseessä onkin lyhyt video, niin ainakaan meikäläisen hymylle ei tule loppua. Hieno fiilis tuli. :)

ps. Älkää suuttuko provosoivasta linkkitekstistä. En vaan nyt keksinyt muuta. Ja tiedän, kannatan itsekin Bayern Münchenia - suomalainen jalkapallo toki ykkössijalla.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Antaumuksella kannusti pikkupoika. Ensimmäisenä aloitti ja viimeisenä lopetti. Oli varmaankin jakanut sämpylänsä ennen matsia kavereiden kanssa ja täydellä mahalla jaksaa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Usain Bolt ja Nooralotta Neziri. Toinen nauroi, kun juoksi välieriin, toinen itki.

Shelly-Ann ja Allyson vetävät illalla hymyn kasvoille.

Tuohon kiinnitin minäkin huomiota, MTV3:n teksti-tv:ssä oli otsikko: Bolt naureskellen jatkoon ja sen alapuolella otsikko: Neziri: Itkin, itkin ja itkin. Todella harmi että Allyson loukkaantui, toivottavasti nainen kuntoutuu ensi vuoden alun hallikauden alkuun mennessä, maaliskuussa on sitten vuorossa halli MM-kisat Puolassa, USA:n mestaruuskisat kesäkuun lopussa, syyskuussa olisi Continental Cup Marokossa, myös timanttiliigassa olisi villi kortti tarjolla vuoden 2015 Pekingin MM-kisoihin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kyllähän Bodarin poisto palstalta veti hymyn huulille. Tosin viestit olivat sitä luokkaa, ettei voi olla järin yllättynyt.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Modet tulivat järkiinsä ja poistivat Bodarin kirjoitusoikeudet, se jos mikä on positiivinen asia, ignore listalle tuo kerkes mennäkkin mutta eipä se auttanut siihen kun muut quotesivat viestejä, joka tapauksessa, nyt on syytä hymyyn. :)
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ketju "Onko Kai Rautio olemassa?" tuo aina hymyn huulille. Hupsua, kun ihmiset jaksavat aina vaan spekuloida näillä myyttisillä hahmoilla ja yrittävät jopa esittää jotain "todisteita". VGA-kameralla otettuja kuvia varjoista, avaruudesta vastaanotettuja signaaleja ja mitä näitä nyt onkaan.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Sain vaihdettua itse S3:n rikkoutuneen lasin, ja puhelin toimii! Ehdin jo asennoitua uuden puhelimen ostoon mutta tällä kertaa 11 euron korjaus. :)
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Oliko hankala toimenpide? Sama olisi täällä edessä. Ja mistä hait uuden lasin?
YouTubesta löytyi aika hyvät videot, tarpeeksi vain lämpöä hiustenkuivaajalla ja paljon malttia niin kyllä sen sai ensikertalainenkin ehjänä vaihdettua.

Uutta liimaa en laittanut lasin väliin vaan lämmitin vain vanhan reunoilta kiinni. Tuntuu pysyvän, ja jos tämä vielä rikkoutuu niin ainakin tämän vaihto on jo helpompaa kun tarvitsee vain reunoista lämmittää. Tehtaan näyttöhän on liimattu koko alalta joten sitä täytyy lämmitellä tasaisesti ympäriinsä.

Lasin tilasin eBaysta Briteistä. Postikuluineen kurssista riippuen noin 11-12 euroa. "New outer screen glass replacement for Galaxy S3" tms.

Edit: Sen verran tein itse ohjeiden vastaisesti että en lähtenyt liikkeelle tuolta kaiuttimen nurkasta kun en halunnut puukolla tökkiä näyttöä, vaan irroitin ensin muutaman pienen palan siitä halkeaman kohdalta ja lähdin siitä mukana tulevien pienen ruuvimeisselin ja muovisen työkalun avulla kiertämään laitoja pitkin loppupuhelinta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä Räkän paluu Ferrarille pisti hymyä naamalle! Suosikki kuski suosikki tallissa! YES!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilinen uhkapeli vetää edelleen hymyn naamalle. Kaverin kanssa pelattiin Club RAYlla 20 euron kimpat rulettiin. Jossain välissä laitoin neljä euroa nollalle ja sanoin vielä croupierille, että nyt haisee nollalta ja nollaanhan se pallo pysähtyi. Tästä kaksi kierrosta eteenpäin ja frendille osui keskelle 24 ja vielä sivuosumakin. En tiedä edes, että paljonko voitettiin, mutta kyllä niillä merkeillä kaksi miestä ja kolme naista saatiin ruokittua ja juotettua.

Hassu juttu muuten, että noiden lähekkäisten isojen voittojen jälkeen croupier vaihtui ja tämän jälkeen ei osunut enää oikeastaan mitään. Vaan eipä haittaa, kun reilusti voitolla lopetettiin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusi Saab on taas rullannut Trollhättanin linjalta. Onhan tässä vielä pari pikku muuttujaa, kuten esimerkiksi että moottoritoimittaja on mysteeri, mutta ehkäpä, ehkäpä sitä vielä uuden Saabin voi Suomessakin ostaa.

SAABSUNITED
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä facebookista bongattu tilapäivitys (Godfather):Suomen Lentopallomaajoukkueen pelaajilla on oma sakkokassansa, kuten monella muullakin jengillä. Yleensä se käytetään kauden loputtua ns. virkistystoimintaan, vaan ei tässä tapauksessa. Suomen Lentopallomaajoukkue päätti käyttää oman sakkokassansa kahteen junioriin. Joukkue sponssaa kahden junnun lennot ja kisamatkan Finnairin EM-kisakoneeseen keskiviikkona.

Hieno ele lentismaajoukkueelta. Junnuille on varmasti ikimuistoinen reissu tiedossa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Olen aina tiennyt, että suvussa on porukkaa jolta lievästi sanottuna englannin kieli ei ihan luonnistu. Isoäiti ei osaa sanaakaan, ihan luonnollista sinänsä. Isäukko on saanut englannin kielen osalta geeninsä äidiltään. Lausuminen tuottaa ilmeisesti erityistä tuskaa. Mummoni selosti minulle jostain televisio-ohjelmasta, jossa hahmoina olivat ainakin "Pyllis" (Phyllis) ja "MäkSenssi" (MacKenzie).

Isäni selaillessa Urheilusanomien NHL-ennakkoliitettä tuli spontaanisti hirnahdettua, eihän sille toki mitään mahda jos lausuminen on hankalaa. Sopivasti Sharksin osiosta löytyi kuitenkin muuan "Lääkän Kataar" (Logan Couture).

Älkää käsittäkö väärin. Hyväntahtoisesti vain, ei vahingonilosta.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Sain toissapäivänä aivan loistavaa palvelua Stockan urheiluvälineosastolla nuorelta mieheltä, jolla muistaakseni oli harjoittelija-kyltti. Kotiin päästyäni oli edelleen niin hyvä mieli, että laitoin vielä palautetta Stockalle. Sain vastauksen, jossa kerrottiin, että antamieni kuitin tunnistetietojen perusteella myyjä saatiin selville, palaute on välitetty sekä hänelle että hänen esimiehelleen, ja hänet tullaan palkitsemaan.

Nyt on hyvä mieli erinomaisesta asiakaspalvelusta, siitä, että palaute löysi perille ja siitä, että olen (toivottavasti) saanut hyvän mielen toiselle. Uskoisin, että Stockan tapa palkita työntekijänsä on jotain muuta kuin "pinssi ja lupaus harkita harjoittelijan pitämistä talossa".
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Stocka on siitä hyvä talo, että siellä myyjistä annettu palaute menee perille ja hyvä asiakaspalaute palkitaan aidosti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös