Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Barcelona, 16.12.2007 klo 11.12.

 1. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Täällä on vitutukseen ja onnellisuuteen omat loistokkaat ketjunsa kuten myös veti surulliseksi / hiljaiseksi –ketju. Mutta siihen välimaastoon mahtuu vielä mielestäni varsin hyvin myös ketju, jossa voi ruotia jokapäiväisiä tapahtumia tai uutisia, jotka veti jostain syystä mielen iloiseksi ja hymyn naamalle. Itse olen tälläista ketjua aina joskus kaipaillut, mutta eipä tällaista ketjua ole vielä silmiini osunut. Siis tähän ketjuun olisi tarkoitus kirjoitella sellaisia asioita jotka on liian laimeita onnellisuusketjuun mutta onpahan vaan muuten mukava tarve kailottaa hyviä fiiliksiään maailmalle. Vaikka murheellisten laulujen maassa asutaan niin kai täällä suomen maalla vielä tullaan asioista iloiseksi ja osataan katsoa asioita positiiviselta kannalta!

  Päätin nyt avata tämän ketjun koska tälle viikolle on sattunut muutama tapaus jotka olisi antanut aihetta tulla avautumaan tähän ketjuun. Ensinnäkin Bluesin mahtava 6-0 voitto vieraskentällä hikistä piristi mieltä kummasti ja kyllä oli myös kiva kuulla että Kovalainen sai soppparin Mäkistä.

  Mutta kyllä viikon suurimman hymyn aiheutti maikkarin ”Suurin pudottaja” kisan voittajan Virpin hurja muodonmuutos. Kilokeijusta söpöksi ja ihan nätiksi tytöksi. Vaikka inhoan tositv:tä niin oli kyllä kiva että ton finaalin sattumalta näin, ja näin kuinka yksi ihminen oli pystynyt kääntämään elämänsä suunnan.

  Jatkakaa olkaa hyvät… :)
   
 2. TML Jäsen

  Tevezin maali veti just 10min sitten iloiseksi.
   
 3. dal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne parit
  Hieman hymyilyttää ku on 3vk tyttönen sylissä, selaan nettiä, tyttö nukkuu ja kannettava soittelee Mokoman uusinta lättyä. Tyttö nauttii musiikista silmät kiinni, kovinkin rentoutuneen näkösenä. Tästä tytöstä ei mitään Mozart-mukulaa tule ;)

  Kyllä tässä nyt kelpaa olla, ilmeisesti sekä isän että tyttären :)

  Tulipas sekava viesti, "ei myö tahalteen".
   
 4. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Ei mitään sekavaa. Muistan/voin kuvitella tilanteesi. Nauti nyt niistä hetkistä, kun lapsi on "syli"-iässä. Ja onnea onnen tunteeseen.
   
 5. Hazardipakki Jäsen

  Modet varmaankin yhdistää kiltisti tämän ketjun tuonne onnellisuusketjuun.
   
 6. Mats Bedö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
  Hymy naamalla tanaan: broidi vaimoineen teki musta sedan tanaan. Kya kya kya!

  Joutuu antamaan viskille kyytia illemmalla.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Et sitten viitsinyt lukea ensimmäistä viestiä, jossa koitin epätoivoisesti kertoa mikä ero tällä ketjulla on onnellisuus ketjuun? Siis tähän ketjuun olisi tarkoitus kirjoitella sellaisia mukavia asioita jotka on liian laimeita onnellisuusketjuun mutta onpahan vaan muuten mukava tarve kailottaa hyviä fiiliksiään maailmalle. Esim. juuri tuo Kovalaisen soppari oli itselleni tällainen asia. En tullut siitä mitenkään erityisen onnelliseksi, mutta kiva oli nähdä että kaveri sai nyt elämänsä tilaisuuden. Mielestäni tonne ”Onnellisuus” ketjuun kuulu sellaiset ”tapasin elämäni naisen” tai ”sain gradun valmiiksi” tai muut vastaavat tapahtumat jolloin kirjoittaja on onnensa kukkuloilla. Don't worry, jos tälle ketjulle ei ole tilausta, niin kyllä tämä sitten vaipuu jossain vaiheessa unholaan…
   
 8. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Onni se on pienikin onni :)
   
 9. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Lainaus:
  Hymy tuli tätä lukiessa: Nimittäin nopeasti ketjua silmäillessäni luin broidin tehneen vaimosi kanssa sinusta sedän... Onneksi ei näin kuitenkaan.
   
 10. tutzba Jäsen

  Kyllähän se kohta alkava loma vetää hymyn melko leveäksi. Ja Joulu. On se aina sitten yhtä leppoisa.
   
 11. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En voi sanoa, että suoranaista iloa tuntisin, mutta hieman vahingoniloinen hymy nousi vaistomaisesti, kun huomasin Ässien tippuneen tänään jumbopaikalle. Hyvää joulun odotusta Poriin kaikesta huolimatta.
   
 12. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Kyllähän tässä tuo kautta-viivan jälkeinen tapahtuma pääsi valloilleen, kun lopputulos Lahdesta tuli eetteriin, tiäk sää.
   
 13. Mats Bedö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
  Viime aikoina tassa on tehty kovasti duunia oman busineksen eteen ja ennen kaikkea sen suunnitelussa. Tanaan kaydyssa palaverissa (yksityiset) rahoittajat nayttivat alustavaa vihreaa valoa koko paskalle.

  Hymy naamalle! NYT!!
   
 14. dal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne parit
  Pitäskö sitä taas avautua tähän onnellisuusketjua lievempään ketjuun.

  Eilen tuli haistettua Pelicans-KalPa tasapeli plus muut varmemmat oikeen ja kahen euron panoksella 135,40 euroa kotiin. Tiesi siis sitä, että eilinen joululahjareissu oli ilmanen. Kelpaa.
   
 15. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Joululoma. Duuniin seuraavaks vasta 3.1.08
   
 16. Worrell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes
  Lainaus:
  Sama täällä. Pienellä erolla tosin, itse palaan töihin 7.1.08 ;)
   
 17. Sabres #81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
  Lainaus:
  Niin täälläkin töihin 7.1.08, mutta loma alkaa vasta perjantaina. Noh sitä odotellessa pari päivää menee nopeasti.
   
 18. Orman Mollis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins Suosikkipelaajat:Neely & Lucic
  Lainaus:
  Tämä näyttää vetävän naamaa hymyyn jokapuolella!! Enää yksi päivä ja sitten pääsisi joulun viettoon!! 27.päivä mökille kaveriporukan kanssa ja 2.1 takaisin.. Vielä kun pikkuisen sataisi lunta maahan, niin hymykin ylettyisi jo korviin. Mutta hyvä näin.
   
 19. Borat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olipahan mukavaa olla noin kuukauden tauon jälkeen katsomassa Lukon kotimatsia. Murskavoitto Jokereista (7-1) vetää kyllä iloiseksi!!
   
 20. Kummeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Washington Capitals
  Toi 21. päivä alkava joululoma (tosin 22. on todistusten jako) vetää aika iloseksi ja vielä se neljän päivän päästä oleva joulu.. Aina kun ajattelee sitä, niin alkaa hymyilyttää :)
   
 21. Mats Bedö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
  9-0 and the kings of the league.
   
 22. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Jes jes jes. Meillä on jo 10 kolmen pisteen voittoa koossa. Tähän ei tarvittu tällä kaudella, kuin 33 peliä. Mahtavaa, tällä tyylillä voitetaan n. 18 peliä varsinaisella peliajalla.
  Ei vaan, kiva kun voitettiin, on se aina yhtä mukavaa.
   
 23. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  The Magic Numbersin keskiviikkoinen Tavastian keikka oli kyllä juuri sellainen piristysruiske, mitä tarvitsi tähän liian lämpimään ja lumettomaan "talveen". Eipä ole juuri koskaan ollut yhtä hyvät fiilikset keikalta lähtiessä ja meinaa vieläkin pukata hymyä naamalle, kun muistelee keikan huippuhetkiä. Bändi taisi kertaheitolla nousta "ihan ok"-luokasta suurimpien suosikkien joukkoon. Livenä paljon parempi, mitä ikinä osasin odottaa. Biisit kuulostivat järjestelmällisesti levytettyjä versioita paremmilta.

  Eikä fiiliksiä ainakaan heikentänyt se, että keikalta lähti mukaan mainion lämppärin Lykke Lin EP omistuskirjoituksella.
   
 24. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Miedän koiramme joutui noin viikko sitten erään toisen, huomattavasti tätä isomman koiran, brutaalin hyökkäyksen kohteeksi. Nyt vetää iloiseksi se että kaverille ei jäänyt minkäänlaisia vammoja ja hän onnellisesti tuhisee tässä vieressä, ihan yhtenä kappaleena :)

  Joulumielen ja hymyn naamalle minulle toi eilen bussissa ollut pieni napero. Nallehaalariin somistautunut pikkunaskali (about 1 vuotias), hymyili korvasta korvaan leveää hymyä ja vielä vilkutti minulle. Stressi ja kiire hävisi sillä samalla hetkellä ja joulun perusidea palasi mieleeni.

  Hyvää joulua!
   
 25. JoukaHainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers ja Jaromir Jagr