Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 670 050
  • 3 232

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helppohan se täältä on huudella mitä itselle mieleen tulisi ensimmäisenä. Tuollainen sälli, jota kiusattu vuosia ja jolla ei ole kavereita ei varmaa paljoa käsilukkoja harjoittele. Eikä varmaan paljoa mooveja mieti siinä kohtaa kun oikeesti se mitta tulee täyteen.

Ylipäätänsä en usko, että jokainen pikkuskloddi osaa tilanteissa ottaa käsilukkoja, eikä välttämättä ihan sataprosenttinen osuus vielä aikuisistakaan.

Tuossa kun kiusaaja hakkaa nyrkillä päin näköä, ymmärrän valinnan nostaa sintin ilmaan ja paiskata maahan sen sijaan että lähtee hakemaan käsilukkoa tai kenties jotain muuta vielä tarkoituksenmukaisempaa ratkaisua. Parempia vaihtoehtojahan voidaan eri taistelulajien oppikirjoista katsella vaikka huomiseen asti, mutta ehkä nähty reaktio oli ainoa joka tuolle nuorelle ja kiusatulle kaverille tuli mieleen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Helppohan se täältä on huudella mitä itselle mieleen tulisi ensimmäisenä. Tuollainen sälli, jota kiusattu vuosia ja jolla ei ole kavereita ei varmaa paljoa käsilukkoja harjoittele. Eikä varmaan paljoa mooveja mieti siinä kohtaa kun oikeesti se mitta tulee täyteen. Siinä kohtaa kun "napsahtaa" niin todennäköisesti toimii niinkuin nyt sattuu toimimaan tilanteessa.

Vaikuttaa myös siltä että kuusyks on juuri käynyt naisten kahden viikon itsepuolustuskurssin ja kuvittelee, että käsilukot hoituu reaalielämässä kaikilta ihan tuosta vaan.

Tuossa tilanteessa kaverilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin joko hoitaa homma loppuun varmasti tai epäonnistua ja saada joka päivä kuokkaan epäonnistumisen takia. Hieno homma, että pystyi keräämään rohkeutensa itsensä puolustamiseen ja myös onnistui siinä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Minusta tuli setä viime yönä, kun velipojalle syntyi esikoinen :) ihan hauska fiilis

Minusta tuli eno toissa yönä, kun siskolle syntyi esikoinen. Tosiaan hauska ja yllättävänkin koskettava fiilis. Muun kuin urheilun takia ei ole tullut näin liikututtua moniin moniin vuosiin.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Työt olisi loppunut viikonpäästä. Eilen kerrottiin että sopimusta jatketaan ainakin vuoden loppuun. Kyllä se vaan iso kivi putosi sydämeltä
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Valittaminen kannattaa aina.

"Danske Bankin verkkopankki uudistuu. Kesällä käyttöönotettava verkkopankki ei tarvitse enää Java-ohjelmaa. Verkkopankin uudistus on osa pankin verkkopalvelujen laajempaa kehittämisohjelmaa."
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Kaverista tuli isä tässä hiljattain. Vaikka en itse olekaan mikään lapsien ystävä, niin kyllä muiden onnesta tulee välillä itsekin tosi iloiseksi. :)
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nyt tuli kyllä semmoinen uutinen, että potti räjähti. Noin kymmenen vuotta olen kantanut huolta parhaasta ystävästä ja hänen perheestään. Jossain vaiheessa ystäväni käytännössä söi meillä, kun kotona oli tiukkaa. Vanhempansa asuvat omistamassaan omakotitalossa ja perintävelkoja oli kertynyt paljon. Uusi vouti ilmoitti että aikaa maksaa on 1-2 kk tai talo lähtee pakkohuutokauppaan. Sen kokoluokan rahoja ei mistään ollut mahdollista saada ja syvästi uskovaisina ohjasivat ylemmälle viimeisen toivonsa. Olivat sanoneet voudin toimistossa, että kyllä taivaan isä hoitaa. Viikkoa myöhemmin voittivat 100 000 kenossa.

Veti aivan uskomattoman onnelliseksi ja iloiseksi. Nyt ovat velattomia ja pystyneet tekemään pakolliset hankinnat talouden pyörimiseksi ja pesämunaa on reippaasti. Ystävälläni on hänelläkin hieman velkaa, mutta kunnian miehenä ilmoitti hoitavansa itse sen. Työssään tarvitsee kuitenkin autoa, joten sen ostivat hänelle lainakärryn tilalle.

Itselläni meni kaikki päin persettä vielä pari vuotta sitten. Pikkuhiljaa kun on omakin elämä kääntynyt uskomattoman hyväksi, niin jotenkin tuntee suurta mielihyvää myös ystävän ja hänen perheensä puolesta.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alkuillasta olin työn puolesta puolisen tuntia kanssakäymisessä kiinalaispariskunnan kanssa, ja voi veljet että oli elämäniloisia ihmisiä!
Eikä ollut ensimmäinen kerta kun kinkit ilostuttaa pelkällä hyväntuulisella olemuksellaan meikäläisen työpäivää. Huikeita ihmisiä nuo kiinalaiset!
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Torilta ostettuina litra mansikoita ja kaksi litraa herneitä. Tekee hyvää. Kesän ensimansikat, ja herneiden kohdalla kyse on tämän kesän litroista 2-3.

Vastaleikatun ruohon kesäinen tuoksu kotikorttelin katuja pitkin kävellessä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Naapurin n.80v pariskunta kävelemässä pihalla käsi kädessä. Pari päivää sitten kun oli kovat ukkoset tuo pariskunnan pappa oli parvekkeella seuraamassa ukkosta samaan aikaan kun minä, molemmat yhtä innoissaan kovista äänistä ja salamoinnista kuin pikkupojat, kunnes pamahti tarpeeksi kovaa ja molemmat lähti sisälle karkuun. Muutaman kerran olen papan kanssa käytävällä jutellut ja vaikuttaa kyllä hauskalta tyypiltä. Aurinkokin paistaa ja enää viikon verran loman alkuun.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Se olis sitten muutto Lahteen edessä! Veti hymyn huulille uutinen opiskelupaikasta Lahden amk:ssa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Se olis sitten muutto Lahteen edessä! Veti hymyn huulille uutinen opiskelupaikasta Lahden amk:ssa.

Mahtava homma. Myös siksi, että pääset katsomaan BLEGI:n otteluita kotikaupungissa, jossa on keskusta.
 

rpeez

Jäsen
Bongasin että Melart on mukana CBJ:n development campilla ensi viikolla, ja eiköhän RR:kin ole Sabresin leirillä. Mukavaa seurattavaa lomalla tällaiset tapahtumat.

Muutenkin on mielenkiintoista syssymmällä nähdä miten näille sankareille (ja Barkoville) käy.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Naisasiat-ketjussa on kerrankin puhuttu asiaa ja kunnolla. Keskustelu alkoi eilen illalla kello 23:11 ja päättyi tänä aamuna kello 07:06.
 

Järvenpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Wild, Suomalaiset NHL:ssä
Voi jumpe. Eilen Naantaliin lähtenyt vuoden -94 upper deck-sarjaan kuuluva erikoiskortti Teemu Selänteestä, jota olen yli 10 vuotta säilyttänyt suojamuoveissa ja tallessa, palasi takaisin Teukan nimmarilla varustettuna...

Huh, pitkästä aikaa tuli sitä jo vähän aikaa kadoksissa ollutta pikkupojan puhdasta riemua pintaan. Hieno tunne.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Beach volleyn Pro tourin finaaliturnaus järjestetään viikonloppuna tuossa kotitaloni edustalla, ja huomenna pelataan näemmä parahiksi koko alkuilta naisten puolivälieriä. Maistuu! :)
 
Viimeksi muokattu:

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Beach volleyn Pro tourin finaaliturnaus järjestetään viikonloppuna tuossa kotitaloni edustalla, ja huomenna pelataan näemmä parahiksi koko alkuilta naisten puolivälieriä. Maistuu! :)

Asut siis Tullinaukion opiskelijakämpässä? Ainakin Tullintorille lanattiin äsken hiekkaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös