Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Venäjän nykytilanne

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Teacup, 27.10.2003 klo 21.24.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Putin tsaariksi -sydeemissä vaikuttaa olevan ns tekijöitä asialla. Tuo olisi kätevä ratkaisu Putlerin vallansäilyttämisen ongelmaan.

  Yhtenäisellä venäjällä on perustuslakia säätä enemmistö duumassa, joten mitään varsinaista muuta estettä kuin kansalaismielipide ei ole.

  Mitenköhän nuo on ajatelleen perimisjärjestyksen? Vladimir Valloittajalla taitaa ollaa vaan tyttöjä jälkikasvuna....
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 09.54
 2. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Haitanneeko tuo? Onhan tuolla Katariina Suurikin ollut puikoissa...
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 4. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
 5. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Kerrankin olen Putlerin kanssa jostain samaa mieltä: rap -"musiikki" tulisi kieltää. Jos ei nyt ihan täysin, niin sanoitusten tulisi käsitellä esim. Pohjoismaiden maantietoa, alkuaineiden jaksollista taulukkoa tai jotain muuta sivistävää. Huumeet, oma jalkojenväli ja huliganismi yleisesti kitkettävä laulunaiheista tykkänään.
  Tässä voisimme tehdä yhteistyötä, meiltä voisi Matti Vanhananen lähteä Moskovaan kysymään tarkempaa ohjeistusta (Masa nuorekkaana kaverina olisi oikea henkilö tähän).

  Lisäys: Yllättävän suoraa puhetta Venäjän lehdissä, onko jotain tapahtumassa? BBC:n raportti taloudesta tavallisten ihmisten vinkkelistä (taitaa vaatia Twitter-tilin tuo linkki): Steve Rosenberg on Twitter
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 11.38
  arvee, Schwein & Aces High tykkäävät tästä.
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
 7. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Ei tosin ollut perimysjärjestyksessä lainkaan ja nousi valtaan puhtaalla vallankaappauksella.
   
 8. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näin teki, mutta tuohan on vain vahvan johtajan merkki, ja sellaisia Venäjällä aina arvostetaan.
   
 9. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Loivennusta mysteerin ihmettelyyn välillä: Katariina on käsittääkseni historian kirjoituksissa panonaiseksi todistettu.? Ei mustamaalaten, tuskin myöskään glorifiointitarkoituksella vaan hän nyt vain oli, panonainenkin.
  Putinin voimistelijakimulista ei mitään havaintoja pilkahtele, onko heille tullut bänät? Onko pikkuvladi lerpahtanut? Ei ole Putin panomies.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018 klo 20.54
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Suomessa akkojen hakkaaminen kriminalisoitu, Venäjällä se on hallituksen ja lain suojaamaa toimintaa. Putinistien arvomaailmaan ei nainen maan johtajana sovi vaikka mitä itkisit.
   
 11. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Lainaus:
  S. Arkasmi.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ja mä oon M. Iina?
   
 13. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Lainaus:
  Voi olla niinkin.

  Onko joku paremmin perillä tosta Valko-Venäjän tilanteesta? Iltapaskassa spekuloidaan, että Venäjä voisi liittää Valko-Venäjän itseensä, jolloin Putin voisi jatkaa johdossa Venäjän ja Valko-Venäjän valtioliiton pääsihteerinä kun hänen viimeinen presidenttikautensa päättyy 2024. Aika hurjaa. Ilmeisesti jopa Lukashenkokin tätä vastustaa. Ehkä Ukrainan jälkeen sitten NL... eiku Venäjän tankit marssivat hieman pohjoisempana.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lukashenko ei vapaaehtoisesti vallasta luovu ja tuskin on kovin halukas marjonetiksi. Mutta Venäjällä on aika tiukka ote Valko-Venäjästä...Laajentuminen on Putinin asialistalla ja V-V oli osa imperiumia. (Kuten myös Suomi.)
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 16. Suonikohju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Reds, Oulun Kärpät
  Katoin kattavan dokkarin ESPN ltä en muista sen nimeä mutta Tarasovista lähdettiin joko mullisti neuvostokiekkoa ja jääkiekkoa yleensä. Sen jälkeen tuli tikkamasala eli Tikhonov keinoineeen. Kukaan ei lähteny armeijasta minnekkään kunnes Slava päästettiin vuolemaan muuta ku puuta. Oot vittu armeijan mies.

  Vuonna 2018 pari jannua kävi jo lomalla Englannissa, höllentyny käytäntö idässä?
   
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Pikkuvikoja tuommoset ylimääräset äänet: Moskovan parlamentissa annettiin 36 ääntä, paikalla oli 26 edustajaa (Verkkouutiset)
  Lainaus:
  YLE:n kirjeenvaihtajan podcast:
  Venäläisten mielestä suomalainen jogurtti on turvallisempaa kuin kotimainen – kirjeenvaihtaja Marjo Näkki vastasi kahdeksaan kysymykseen venäläisten Suomi-kuvasta (YLE)

  Lainaus:
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Sitä hämmästelen, että kun poliitikkojen pallit on hyvin pitkälle yhtenäisen venäjän hallussa, niin mihin moista tarvitaan? Putinilaisitain poliittisesti korrektit päätökset on kuiteski taattuja.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kai tuollakin alleviivataan sitä että turha tulla opposition yrittämään edes kun valtaapitävät tekevät juuri mitä tahtovat.