Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 9 798 878
  • 60 582

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Viimeksi muokattu:

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ne puhkiruostuneet rynkyt oli ilmeisesti harjoitusvekottimia, jolla opeteltiin purkamista/kasaamista. Näin käsitin kun päivällä tänään lueskelin. Oli vaan pakko huomauttaa, kai niillä ressukoilla on edes toimivia rynkkyjä,

Onkohan siihen esitetty jokin järjellinen syy miksi niitä tappamiseen tarkoitettuja vehkeitä ei käytetä harjoitteluun?
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Ei kyllä taas tiedä mitä sanoa tuosta venäläisten osittaisesta liikekannallepanosta, porukkaa revitään palvelukseen vaikka mistä Uralin viidakoista ja perähikiältä ja kalustokin näyttää olevan ihan sitä priimaa näille motivoituneille ja täynnä taistelutahtoa oleville sotureille, njet problem, normal katastrof. Porukka näyttää kaiken lisäksi olevan niin tukevassa taistelukunnossa jo lähtötohinoissa ettei housutkaan pysy jaloissa, tuskimpa tää uusin materiaali osaa edes aavistaa, että tää ei oo mikään paikallisen maatalousjaoston järjestämä kiva pikku syysretki Ukrainaan vaan jotain ihan muuta. Oot sinä Putini vaan melkonen nero.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
18 joukkohautaa ja useita kidutussellejä löydetty uutisten mukaan Harkovan alueelta, sen jälkeen kun koirankuonolaiset sieltä häädettiin. Eihän tämä sinällään yllätys ole, kai se jo helmikuussa arvattiin mitä Venäjän valtaan joutuvilla Ukrainan alueilla tapahtuu, mutta... hiljaiseksi vetää silti.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Pietarista ja Moskovasta kerätään ne, joista pitää päästä eroon. Muuten lkp toteutetaan niin, että bussit tehtaan pihaan ja ukot kyytiin. Siellä on näitä jukutseja ja muita persetstanioita joista Pietarissa ei tiedetä mitään. Niissä asuu miljoonia ihmisiä, joilla ei ole maan johdolle mitään väliä. Sieltä löytyy ukkoa rintamalle vietäväksi, ei ole koulutusta eikä vehkeitäkään, mutta ainahan miinanpolkijoita tarvitaan.
Ei tuo touhu mitään hyvää lupaa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Voiko tämä olla totta? Toisaalta mikään ei enää yllätä puna-armeijan suhteen.
Linkki twitteriin asian tiimoilta:


Tänään kaikki puna-armeijassa alehinnoin: T-7b3m - tonnilla lähtee. Tigr: 100 taalalla vaihtaa omistajaa :D


Jos kyseessä on köyhistä ja surkeista oloista lähtöisin olevat venäläiset, niin en yhtään ihmettele, että myyvät kalustoa ukranalaisille. Tuskin edes ymmärtävät, miksi ovat tuolla edes taistelemassa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Tämä sota tulee menemään täysin syvään päätyyn asti. Tässä kuvaa pro Putin-, sota- ja mobilisaatiomiekkarista eilen.

Olisi mielenkiintoista nähdä, miten korkealle ilo nousisi, kun tuo porukka roudattaisiin eturintamaan ja heidän käsiinsä työnnettäisiin joko umpiruosteinen konekivääri tai vaihtoehtoisesti kymmenkunta ensimmäisestä ja toisesta maailmansodasta jäljelle jääneitä käyttämättömiä käsikranaatteja, jonka jälkeen joukko patistettaisiin liikkeelle.

Vaikea ymmärtää, että millä ihmeen lihaksilla Putin kuvittelee tämän uuden lkp:n myötä rintamalle kerääntyvän sekalaisen seurakunnan pystyvän pitämään asemansa ja ylipäänsä olemaan hyödyksi. Tämä on kuin maailman huonoin komedia sodasta, jossa toinen osapuoli on äärimmäisen motivoitunut ja varustettu koko ajan paremmilla ja nykyaikaisemmilla aseilla ja toinen osapuoli puolestaan on joko täysiä idiootteja, hermoherkkiä poikia, kyläjuoppoja tai vankilasta napattuja sekopäitä.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Miten hemmetissä noilla mielenosoittajilla ei ole mitään kättä pidempää ikinä näissä? Jos kerrankin pitäisi ottaa oppia lähi-idän hulisemisesta, niin nyt. Siellä ei muutamalla lamauttimella tee mitään.
Ottaisivat edes Ukrainasta mallia.
 

Liitteet

  • a88000d1f8b265c16e4e89e5d8d80874---years-the-area.jpeg
    a88000d1f8b265c16e4e89e5d8d80874---years-the-area.jpeg
    99,1 KB · kertaa luettu: 247

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Heh, pataljoonan komentajana voi siis olla aivoverenkierron häiriöstä kärsivä eläkeläinen

Sotilaiden äidit kiellettiin ulkomaisena agenttina, mutta saattaa hyvin olla, että tämän sodan jälkeen Venäjälle perustetaan samalla periaatteella toimiva järjestö: Sotilaiden lapsenlapset.

Viittasin siis Russian Standard Vodkaan.

Ja minä drinkkiin. :)

Asiasta ihan toiseen: toisessa keskustelussa tuli vastaan väite, että Venäjän maaseudulla olisi paikoin tyhjennetty kyliä miehistä sen verran tehokkaasti, että viljasadot saattavat jäädä korjaamatta. Ja tästä voi seurata vielä melkoinen katastrofi.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Osittainen liikekannallepano etenee suunnitellusti, kun 63-vuotiaita entisiä everstiluutnantteja jolla on sekä diabetes että aivoverenkierron häiriö pakotetaan palvelukseen. Ja tämä ihan legit lähteestä, RT:n pääprogandisti M.Simonyanin Twitteristä. Ei tämä Venäjän touhu enää kovin paljon hullummaksi voi mennä, kun ihan kirjaimellisesti laarin pohjia joudutaan jo kaapimaan.



Mutta mistä päättelimme, että Simonyan on shocked? Tyyppihän on niin HC sotahullu, että en ihmettelisi vaikka olisi vaan helvetin ylpeä puna-armeijan ihmeitä tekevistä lääkäreistä.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Lappeenranta tänään:



Edit:

Mielenkiintoista.




Vähän muuttuu tarina kun on palannu takaisinVenäjälle vankeudesta

Jaa kuulemma meidän, virolaisten veljiemme ja muiden balttien vika, jos venäläiset kuolee Ukrainassa.



 
Viimeksi muokattu:

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille

Miehet lähti pakoon. Mutta kuten aiemmin jo sanoin, naisilla voi olla hyvinkin avain siihen, että Putinin hallinto kaatuu.

Ja Kupyanskistakin paljastuu juuri sitä mitä on odotettavissa:
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä


Oikeastaan ihan mallikasta naamioimista, jos on tarkoitus sulautua kasvustoon ja ei ole muita välineitä käytössä. Kasvomaalit puuttuu. Olen tässä lähiaikoina mönkinyt samannäköisen joukkion kanssa ihan PV:n järjestämässä hauskanpidossa. Toki tässä yhteydessä joukkio oli varustettu vähän järeämmällä aseistuksella ja tekniikalla. Noilla rehuilla on hyvä hävittää tunnistettavat muodot ja naamioida esim kiikarit ja pyöret muodot. Yhdessä pienien verkkojen ja muiden röllipuvun aineksien kanssa ihan tehokkaita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös