Sitten saa kaiken paskan anteeksi, jos pidätyttää putte possun samalla ja lähettää oikeuteen. Muuten ihan kokovaratalosellainen.Pattu mitä viskaa. Turkki jo ylipäänsä osana Natoa on hyvin kyseenalainen asia, mutta tässä meitä viedään kuin kuoriämpäriä.
Kreml uskoi erikoisoperaation päättyvän parissa viikossa, joten rahojen kotiuttamiseen ei nähty olevan tarvetta.Mikähän tuossa on ollut Putinin logiikka kun noin 260 miljardia euroa on talletettu länsimaisiin pankkeihin, onko luotto omiin pankkeihin noin huono että pelkää että joku vetää välistä ?
Kansainväliseen lainsäädäntöön muutos, että maan hyökätessä suvereeniin valtioon, niin kaikki ulkomailla olevat varat otetaan haltuun, ja käytetään hyökkäyksen kohteena olevan maan tukemiseen.Kreml uskoi erikoisoperaation päättyvän parissa viikossa, joten rahojen kotiuttamiseen ei nähty olevan tarvetta.
Enemmän mua ihmetyttää Kiinan kanta noihin varoihin, sillä Venäjällä ei ole ollut mitään ongelmaa ottaa länsiomaisuutta haltuunsa. Vastavuoroisuutta ei jonkin kummallisen logiikan mukaan ole, vai? Ihme touhua. Tämähän on kuin Venäjän demokraattinen suvereniteetti = Venäjä saa suvereenina valtiona itse määrittää, onko se demokratia vai ei, minkäänlaista universaalia määritelmää ei Venäjän tarvitse noudattaa. Onko myös omaisuuden suoja Venäjän määriteltävissä, (suvereeni omaisuudensuoja, jossa Venäjä itse määrittelee, että omaisuudensuoja on olemassa), eikä omaisuudensuojaa määritellä minkään universaalin periaatteen mukaan. Kummallista, jos joku kuvittelee, että länsimaiden tulisi alistua tällaiseen peliin.
Äkkiseltään tulee mieleen se klassinen, eli Kiina ei haluaisi joutua tyhjentämään omia länsimaisia tilejään ennen omaa erikoisoperaatiotaan joskus tulevaisuudessa.Enemmän mua ihmetyttää Kiinan kanta noihin varoihin, sillä Venäjällä ei ole ollut mitään ongelmaa ottaa länsiomaisuutta haltuunsa. Vastavuoroisuutta ei jonkin kummallisen logiikan mukaan ole, vai?
EI varmaankaan saisi kovin laajaa kannatusta tällainen muutos. Esimerkkinä vaikka Afganistanin ja Irakin sodat.Kansainväliseen lainsäädäntöön muutos, että maan hyökätessä suvereeniin valtioon, niin kaikki ulkomailla olevat varat otetaan haltuun, ja käytetään hyökkäyksen kohteena olevan maan tukemiseen.
EI varmaankaan saisi kovin laajaa kannatusta tällainen muutos. Esimerkkinä vaikka Afganistanin ja Irakin sodat.
Muokkasin vähän @tommy36 ehdotusta.Kansainväliseen lainsäädäntöön muutos, että maan hyökätessä suvereeniin valtioon, niin kaikki hyökkäyksen kohteena olevan maan liittolaismaiden pankkien tileillä olevat hyökkääjän varat voidaan ottaa haltuun ja käyttää hyökkäyksen kohteena olevan maan tukemiseen.
Tätä suvereeni valtio -käsitettä Venäjä on myös pyrkinyt muuttamaan siten, että kiistää joidenkin valtioiden suvereenisuuden, tai joidenkin valtioiden osien kuulumisen osaksi jotain toista suvereenia valtiota. Ideana tässä on se, että tällöin Venäjän hyökkäys olisi oikeutettua "laittoman kapinan" kukistamista, jota jokainen maa saa toteuttaa omalla alueellaan, (ja siis Venäjä toimisi "omalla" alueellaan). Venäjä on roistovaltio, joka pyrkii käyttämään kaikki mahdolliset keinot tekojensa "oikeutukselle". Roistovaltio ei kunnioita kuin voimaa. Neuvottelut ovat hankalia, sillä sopimukset Venäjän kanssa ovat paskapaperin arvoisia, jos niitä ei voida panna täytäntöön ilman Venäjän suostumusta. Venäläisten varojen takavarikoiminen Ukrainan hyväksi olisi juuri sellaista voimankäyttöä, johon länsimaiden tulisi ryhtyä.Kansainväliseen lainsäädäntöön muutos, että maan hyökätessä suvereeniin valtioon, niin kaikki ulkomailla olevat varat otetaan haltuun, ja käytetään hyökkäyksen kohteena olevan maan tukemiseen.
Luultavasti haluaa ainakin varautua tällaiseen mahdollisuuteen. Tämä olisi ikäänkuin ennakkotapaus.Tulee tuosta Kiinan nihkeilystä varojen käyttämisestä mieleen, että suunnitteleeko Kiina jotakin ja pelkää, mitä sen varoille tehdään mahdollisesti ja yrittää nyt hillitä Länsimaiden toimia, ettei itse joudu kärsimään tuosta. Tämä täysin omaa spekulaatiota.
Kiinalla voisi olettaa olevan - Venäjään verrattuna - moninkertaisesti enemmän rahaa länsimaisissa pankeissa. Huolissaan ovat.Tulee tuosta Kiinan nihkeilystä varojen käyttämisestä mieleen, että suunnitteleeko Kiina jotakin ja pelkää, mitä sen varoille tehdään mahdollisesti ja yrittää nyt hillitä Länsimaiden toimia, ettei itse joudu kärsimään tuosta. Tämä täysin omaa spekulaatiota.
Samaa paskaahan myös Kiina harrastaa kun julistaa miten mitkäkin alueet oikeasti kuuluvat sille. Tunnetuin Kiinan mielestä ei-suvereeni alue on Taiwan, mutta kyllähän ne ovat vallanneet saaria ja merialueita sekä esimerkiksi Tiibetin, joista mikään ei millään kestävällä tarkastelulla ole Kiinalle kuuluvaa.Tätä suvereeni valtio -käsitettä Venäjä on myös pyrkinyt muuttamaan siten, että kiistää joidenkin valtioiden suvereenisuuden, tai joidenkin valtioiden osien kuulumisen osaksi jotain toista suvereenia valtiota. Ideana tässä on se, että tällöin Venäjän hyökkäys olisi oikeutettua "laittoman kapinan" kukistamista, jota jokainen maa saa toteuttaa omalla alueellaan, (ja siis Venäjä toimisi "omalla" alueellaan). Venäjä on roistovaltio, joka pyrkii käyttämään kaikki mahdolliset keinot tekojensa "oikeutukselle". Roistovaltio ei kunnioita kuin voimaa. Neuvottelut ovat hankalia, sillä sopimukset Venäjän kanssa ovat paskapaperin arvoisia, jos niitä ei voida panna täytäntöön ilman Venäjän suostumusta. Venäläisten varojen takavarikoiminen Ukrainan hyväksi olisi juuri sellaista voimankäyttöä, johon länsimaiden tulisi ryhtyä.
Edit: typo ja korjaus luettavuuden parantamiseksi
The U.S. seeks to meet Ukraine's ammunition needs amid Russia's invasion, but congressional approval for a Ukraine aid bill, including $3.1 billion for munition production, is crucial for achieving the target.
So far, Congress has made no move to approve that bill. On Sunday, House Republican Leader Mike Johnson refused to support a version of the Ukraine aid bill that would pair funding with investments in border security.
Republicans, including Johnson, have criticized the bill as lacking enough support for border security.
En muuten ymmärrä että mitä länsi pelkää, kun se ei oikein uskalla antaa tuota pitkänkantaman aseistusta Ukrainalle. Ukraina on näyttänyt, että se iskee omillakin aseilla käytännössä ainoastaan strategisiin kohteisiin. Onko K-silta joku kynnyskysymys?Lisää vaan pauketta ryysylän jalostamoille.
Tutkija arvioi Ukrainan uutta strategiaa: 18 öljynjalostamoa kantaman sisällä – Venäjälle voi tulla merkittäviä ongelmia
Pakotteiden purevuus voi vaikeuttaa venäläisten kykyä korjata vaativaa teknologiaa.www.uusisuomi.fi
Tähän liittyen nyt hieman ketjun aiheen ohi, mutta kiinnostava huomio.Aivan naurettava kansa, jota länsimaissa vielä jotkut puolustaa.
Onhan tuolla tuo 25% eli yli 36 miljoonaa ihmistä, jotka ovat puun ja kuoren välissä. Heillä on kuitenkin melkoinen urakka tehdä töitä yleisen mielipiteen kääntämiseksi ja se kiittämätön tehtävä toivottavasti toteutuu. Luultavasti kylläkin hallinnon pitää itse töpeksiä riittävästi (venäläisestä näkökulmasta) ja kansan olla vähän kypsyneensä, jotta mitään tapahtuu. Niin kauan kuin Venäjän enemmistö kannattaa sotaa, ei homma ratkea.Iltalehti: Venäläisten enemmistö: Sodan hinta on liian korkea
Olisi tuohonkin voitu valita otsikkoon tästä pätkä "Vaikka enemmistö venäläisistä pitää sodan hintaa liian korkeana, he eivät pidä sodan alkamista virheenä. Ylivoimainen kolmen neljänneksen enemmistö kannattaa Venäjän armeijan toimia Ukrainassa ja uskoo sodan päättyvän Venäjän voittoon."
"Suurin osa, 62 prosenttia, ei pidä Venäjää moraalisesti vastuussa siviilien kuolemista ja kaupunkien tuhoista Ukrainassa."
Aivan naurettava kansa, jota länsimaissa vielä jotkut puolustaa.
Veikkaan, että noista 25% suurin osa suhtautuu hällä väliä asenteella sotaan eli eivät ole puolesta tai vastaan ja ehkä 5-10 prosenttia koko kansasta oikeasti vastustaa.Onhan tuolla tuo 25% eli yli 36 miljoonaa ihmistä, jotka ovat puun ja kuoren välissä. Heillä on kuitenkin melkoinen urakka tehdä töitä yleisen mielipiteen kääntämiseksi ja se kiittämätön tehtävä toivottavasti toteutuu. Luultavasti kylläkin hallinnon pitää itse töpeksiä riittävästi (venäläisestä näkökulmasta) ja kansan olla vähän kypsyneensä, jotta mitään tapahtuu. Niin kauan kuin Venäjän enemmistö kannattaa sotaa, ei homma ratkea.
Tuota 25% pitää tukea (ja samalla ottavat valitettavasti itsekin lukua) sillä, että mahdollisimman pian Moskovassa ja Pietarissa keskiluokan pöydästä pihvi vaihtuu kaalin kantapalaan ja auto on liian kallista korjata. Toisin sanoen, kun pakotteilla saadaan kaupunkien elintaso laajemmassa mitassa lähemmäksi maaseudun oloja ja 25% joukosta rohkeimmat saa viestinsä kylvettyä otolliseen maaperään, voi joku kaunis päivä sota loppua ja toivottavasti myös silloin kansa tekee tiliä vihdoin menneisyytensä kanssa oma-aloitteisesti, jotta paskatunkiosta ehkä joku päivä tulisi kunnioitettava valtio.