Mihin asti Golden Knights yltää kaudella 2020–2021?

 • Mestaruuteen

  Ääniä: 10 16,9%
 • Finaaliin

  Ääniä: 5 8,5%
 • Konferenssifinaaliin

  Ääniä: 16 27,1%
 • Konferenssivälierään

  Ääniä: 16 27,1%
 • Pudotuspelien avauskierrokselle

  Ääniä: 8 13,6%
 • Pudotuspelien ulkopuolelle

  Ääniä: 4 6,8%

 • Äänestäjiä
  59
 • Poll closed .

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
30/40 Gulls vs. Silver Knights

Viiden pelin vierasreissu alkoi San Diegosta. Thompson ei ollut kunnossa, joten Patera joutui maaliin ja 48-vuotias veskarivalmentaja Fred Brathwaite oli täysissä pukeissa penkillä. McLaughlin palasi puolustukseen syrjäyttäen Diliberatoren. Loewen palasi puolestaan hyökkäykseen, kun venäläiset olivat ulkona rosterista. Corcoran ja Primeau puolestaan pelaavat ECHL:ssä loppukauden lainalla, koska Hendersonissa he eivät mahdu kokoonpanoon.

Jurco-Glass-Rondbjerg
Elvenes-O’Regan-Dugan
Jones-Leschyshyn-Duke
Goulbourne-Cotter-Loewen

Schuldt-Murphy
Hayes-Pachal
McLaughlin-Ahac

Patera
Brathwaite

Plussat ja miinukset
++
+ O'Regan, Dugan
+/- Patera, Schuldt, Murphy, Hayes, Pachal, McLaughlin, Ahac, Goulbourne, Cotter, Loewen, Jones, Leschyshyn, Duke, Elvenes, Jurco, Glass, Rondbjerg
-
--

Avausmaali syntyi ylivoimalla. Zegras pelasi oikealta maalin kulmalle, De Leo jatkoi slottiin ja Agozzino laukoi keskeltä kiekon sisään Glassin, McLaughlinin ja Pachalin välistä. 13. minuutilla Dostal koppasi Duganin rannarin 2v1-tilanteessa. Kaksi minuuttia ennen taukoa Gulls teki toisen YV-maalin. Lettierin painava lämäri viivasta painui alakulmaan Zegrasin poikittaissyötöstä. Täyteen ladattu pikkuritarien ykkösylivoima kavensi toisessa erässä, kun Murphy levitti Duganille ja tämä syötti syvyyteen. O'Regan nosti maalin kulmalta kiekon takakulmaan. Toisessa viisikosta kaiketi YV-debyyttinsä sai Ahac viivassa. Gullsillakin oli paikkoja iskeä kolmas YV-osuma, mutta Zegras ampui ohi puolityhjän maalin kertaalleen oikealta. Patera otti muutaman hyvän lähitorjunnan myös. Päätöserässä Rondbjerg otti vastaan painavan niitin Groulxilta, mutta hän jäi penkin päähän puhaltelemaan. HSK hukkasi pari ylivoimaa. Jurco tinttasi tuloksetta oikeasta siivestä kakkosviisikosta. Ratkaisu syntyi viisi minuuttia ennen loppua, kun Groulx ehti päätydumppaukseen ensin ja käänsi kiekon keskelle. Syöttö ohjautui Ahacin luistimista ohi Pateran epäonnisesti. Viimeinen maali tuli tyhjiin, joten kolmatta kertaa putkeen HSK hävisi 4-1. Erikoistilannepelaaminen käänsi pelin isännille ja tsekkivahtien taistossakin Dostal oli vähän parempi.

Dugan-O'Regan akseli oli paras hyökkäyssuuntaan. Glass oli avauserässä ihan hyvä, mutta katosi sitten kuvasta. Pachalilla oli pari vetopaikkaa toisesta aallosta maukkaista paikoista, mutta molemmat blokattiin. Ahac pelasi ehkäpä parhaan pelinsä, vaikka tekikin oman maalin, mutta hän liikutti kiekkoa terävästi ja liike näytti raikkaalta.

31/40 Gulls vs. HSK

Dansk lähetettiin alas ja Thompson kutsuttiin taksiin hieman vaivaisenakin. Diliberatore korvasi Ahacin ja venäläiset Cotterin sekä Jonesin.

Jurco-Glass-Dugan
Dorofeyev-O’Regan-Elvenes
Goulbourne-Leschyshyn-Duke
Loewen-Rondbjerg-Marushev

Hayes-Murphy
Schuldt-Pachal
McLaughlin-DiLiberatore

Dansk
Patera

Plussat ja miinukset
++
+ O'Regan, Elvenes, Dorofeyev, Pachal, Schuldt, Patera
+/- Dansk, Murphy, Hayes, McLaughlin, Diliberatore, Loewen, Rondbjerg, Marushev, Goulbourne, Leschyshyn, Duke, Jurco, Glass, Dugan
-
--

O'Regan venytti pisteputkensa neljään peliin, kun hän osui heti pelin alussa. Elvenes siirsi ruuhkasta keskeltä kiekon viereen ja Danny laukoi vasemmasta laidasta kiekon ohi Eriksson Ekin. Dorofeyev sai kakkospassin. San Diego tasoitti ylivoimalla, kun Mahura huijasi vieraiden nelikkoa keskialueella luoden 2v1-tilanteen Hayesia vastaan, joka ei saanut katki poikkisyöttöä Agozzinolle ja tämä naulasi one-timerin sisään. Kieltämättä 1-3 alivoimatrap murtui helposti, kun Mahura näytti pudottavan syötön alas, mutta tulikin läpi Leschyshynin ja Elvenesin välistä. O'Regan oli lähellä toista osumaa erän lopussa, kun hän ampui neliön keskeltä ylärimaan ylivoimalla. Vedot olivat 6-14 vieraille kaikkinensa.

Toisessa erässä oli hulinaa, kun joukkueet iskivät yhteensä kuusi maalia yhdeksän minuutin sisään. Viiden minuutin kohdalla Elvenes kiersi koko hyökkäysalueen, kunnes hän löysi Glassin, joka ampui suoraan jätöstä kiekon sisään vasemmalta kaarelta. Gulls tasoitti pian, kun Pachal blokkasi Benoitin viivavedon ja irtokiekko kimposi sopivasti Zegrasille maalin oikealle kulmalle eikä tämä erehtynyt. Isäntien 3-2 maali oli onnekas. Leschyshyn kaapi aloitusvoiton omissa, mutta McLaughlinin purku kimposi karvanneen Lettierin luistimesta ohi Danskin. Tasoitus syntyi pian, kun Dorofeyev pudotti kulmasta viivaan, Pachal viritti lämärin ja Elvenes ohjasi kiekon sisään maalin edestä jo kolmannella tehopisteellään. O'Regan oli kolmossyöttäjä. O'Reganin ketju teki pikkuritarien neljännenkin osuman, kun suoraan keskialoituksesta Hayes vapautti Dannyn läpiajoon ja tämä ampui alakulmaan. Murphy sai kakkossyötön. Välissä Gulls oli tehnyt 4-3 maalin, kun Murphy oli antanut harhasyötön maalin takaa sen eteen ja Limoges oli kiittänyt siitä ohittaen Danskin toisella yrittämällä. Mitä tulee Danskiin, hän loukkasi itseään toisen erän lopussa ja Patera vaihdettiin sisään. Saapa nähdä, että joudutaanko Ferguson kutsumaan Fort Wayne Kometsista takaisin AHL:ään, jos Dansk on pelikyvytön. Erän lopussa myös Elvenes oli ohjata toistamiseen Pachalin viivavedon sisään, mutta ohjuri osui vain ylärimaan.

Päätöserässä ei maaleja nähty, mutta sen alussa Elvenes tuhlasi avopaikan slotista O'Reganin esityöstä. Heti perään Patera pysäytti läpiajon. Lisäksi alivoimalla pari minuuttia ennen loppua Glass ja Elvenes pääsivät 2v1-vastaiskuun. Elvenes syötti keskelle ja Glass pääsi nokikkain Eriksson Ekin kanssa, mutta laukaus kohti längejä ei uponnut. Jatkoajan HSK sai aloittaa puolentoista minuutin ylivoimalla. Se toi tulosta juuri, kun jäähy loppui. Dugan syötti viivasta vasemmalle Schuldtille, joka syötti kolmion keskelle ja Dorofeyev käänsi irtokiekon sisään päättäen neljän pelin tappioputken.

Tehoketjusta kaikki viettivät kolmen pisteen iltaa. Alakerrasta Schuldt ja Pachal saavat plussat annistaan ylöspäin ja virheettömyydestään omissa. Patera puolestaan oli voittava veskari torjuen päätöserässä pari pahaa tilannetta ja antaen siten mahdollisuuden voittoon jouduttuaan kylmiltään sisään. Glassin ketju pelasi myös ihan hyvin, mutta he eivät ansaitse plussaa yhtä paljon kuin O'Reganin ketju.

Mainitaan lopuksi, että Morozov on SKA:n kauden päätyttyä liittynyt Venäjän MM-leiritykseen ja iski näyttävän YV-pöntön Podkolzinin esityöstä viikonloppuna:
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Vakuuttavaa suorittamista ritarikullilta. Voittoennätykset murskaantuvat ja pudotuspelipaikka on jälleen kerran selviö jo hyvissäajoin, kuten joka kausi tähän saakka. Kalleimmat hyökkääjät, Stone ja Pacioretty, pelaavat uransa parasta kiekkoa, puolustus on rautaa, eikä oikeastaan kukaan alisuorita.

Vähän pelottaa, josko joukkueen kuntopiikki on osunut liian aikaiseen ajankohtaan ja suoritusvarmuus laskee, kun pelataan pudotuspelejä. Toisaalta jo runkosarjan voittokin olisi hyvä meriitti, vaikka kyse on tynkäkaudesta. Siihen on nyt ihan hyvä sauma.
 
Viimeksi muokattu:

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
48/56 Vegas vs. Colorado

Nosek on hieman pidempään sivussa ja Royta tarkkaillaan päivittäin, mutta Smith ja Kolesar palasivat kokoonpanoon. Kolesar oli nelossentteri, kun puolestaan Smith otti oman paikkansa pudottaen Tuchin Sikuran ja Janmarkin kolmosketjuun.

Avauskymppi oli isänniltä hyvä. Colorado joutui ottamaan pari jäähyä ja niitä ennen jo Golden Knights teki seurahistoriansa nopeimman maalin, kun aloituksen jälkeen Pietrangelo avasi pystyyn ja Karlsson spurttasi selustaan. Kiekko tuli perille Girardin avustuksella ja William viimeisteli rystyltä hieman helposti ohi Dubnykin. Coloradolla oli alivoimalla tasoitustilaisuus, kun O'Brien pääsi puolittain läpi. Pietrangelo häiritsi kuitenkin riittävästi ja Fleury tökkäsi vielä lopuksi kiekon pois Liamin lavasta. Toinen puolikas oli vuorostaan Avsin hallintaa. Landeskog kilautti tolppaan maalin kulmalta ja hetken päästä samasta paikasta maalin kulmalta Toews nosti kiekon reppuun. Nelosketju ei päässyt millään pois omista ja Toews purkukiekon katkottuaan nousi vasemmasta laidasta maalille käyttäen kiekon välissä syvyydessä Söderbergillä. Maalipaikat olivat muutoin 11-2 vieraille, kun MacKinnon oli jäällä ja 13-6 Vegasille, kun Nathan lepäsi.

Avauserässä vihellettiin neljä rangaistusta ja toisenkin erän avauskympillä kaksi. Vegas hyödynsi oman ylivoimansa puolivälissä, kun Paciorettyn laukaus vasemmasta laidasta ohi Bellemaren karvauksen livahti helposti etukulmasta sisään. Pacioretty venytti tuon ansiosta pisteputkensa kahdeksaan otteluun. Ennen osumaa Avalanche oli ollut parempi joukkue erässä, koska Paciorettyn laukaus oli vasta Vegasin ensimmäinen kohti maalia. 35. minuutilla syntyi 3-1 osuma kakkosketjun ansiosta taas. Stone ja Pacioretty pysäyttivät Avsin hyökkäyksen keskialueella laidassa ja käänsivät pelin toiseen suuntaan kamppailuvoitoillaan. Pacioretty siirsi oikeasta laidasta kiekon keskelle Stonelle, joka jatkoi vasemmalle Stephensonille. Tämä ampui päin Dubnykia, mutta irtokiekon ampui sisään miinuskulmasta maalin takaa Stone Dubnykin selän kautta. Tuo oli jo kolmas torjuttavissa ollut osuma, joten maalivahtipeli oli isäntien heiniä. Colorado kavensi vielä parin minuutin päästä, kun Paciorettyn purku ei mennyt ulos omista, vaan pysähtyi ensin Burakovskyyn ja sitten MacKinnoniin, joka pudotti viivaan ja Graves laukoi ruuhkan läpi kavennuksen. Coloradon molemmat osumat syntyivät siis oman alueen menetyksistä ja nuo ovat yksi uhkakuva pudotuspeleissäkin.

Päätöserän alussa Stone blokkasi Kadrin laukauksen ja seurauksena oli 2v1-vastaisku. Mark antoi painavan syötön läpi eksyneen Toewsin ja Pacioretty sai naulata tyhjiin vasemmalta puolelta. Niinpä VGK iski jokaisessa erässä ensimmäisellä laukauksellaan kohti maalia osuman. Lopussa puolestaan Marchessault iski loppuluvut 5-2 tyhjiin Burakovskyn hukattua kiekon keskialueella. Välissä Fleury otti tarvittavat kopit varmaotteisesti. Avs vei vedot päätöserässä 9-12, mutta eipä isännillä mitään suurta hätää ollut. 5-2 voitolla joukkue teki seurahistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa kasassa on kymmenen ottelun voittoputki.

Arvosanataulukko
++
+ Fleury, Stone, Pacioretty, Karlsson, McNabb, Theodore
+/- Carrier, Kolesar, Coghlan, Janmark, Sikura, Tuch, Stephenson, Smith, Marchessault, Pietrangelo, Martinez, Hague, Whitecloud
-
--

Fleury oli maalissa hyvä torjuen 35 kiekkoa. Stone-Pacioretty kaksikko keräsi kolme pistettä mieheen. Karlsson iski yhden osuman ja pelasi alivoimaa yli kolme minuuttia onnistuneesti. McNabb ja Theodore kirjasivat teholukeman +3 ja McNabb pelasi vielä lähes viisi minuuttia alivoimaa ilman takaiskua. Theodore alusti Paciorettyn YV-osuman. Alaketjut olivat melko mitäänsanomattomia, mutta isot pojat olivat isompia kuin vastustajan isot pojat. Coghlan toki pelasi vain 2:13 eli käytännössä VGK pelasi 11 hyökkääjällä ja kuudella puolustajalla. Hague ja Whitecloud jäivät alakerrasta tehotilastossa miinuksille, koska he eivät saaneet maalinedustaa siivottua vieraiden avausmaalissa, mutta minun papereissani tuo ei ollut miinuksen arvoinen asia.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
49/56 Arizona vs. Vegas

Marchessaultia tarkkaillaan päivittäin, joten hän ei pelannut. Siksi Tuch nousi Karlssonin ketjuun ja käytössä oli 11 hyökkääjää. Sikura ja Janmark olivat kaksistaan merkattuna kolmosketjuun ja Carrier-Kolesar-Jurco oli nelonen. Lehner pelasi maalissa.

Arvosanataulukko
++
+ Smith
+/- Lehner, Karlsson, Tuch, Stone, Pacioretty, Stephenson, Carrier, Kolesar, Jurco, Sikura, Janmark, Martinez, Theodore, Hague, Whitecloud, McNabb
- Pietrangelo
--

Avauskymppi oli tasaisen aaltoileva. Vieraiden ainoa merkittävä paikka tuli Karlssonille slottiin, kun Smith tarjoili päädystä, mutta William ampui kahdesti Hillin patjaan. Yotes puolestaan meni johtoon yhdeksännellä minuutilla, kun Pietrangelon syöttö katkottiin maalin takana. Demers laukoi sen jälkeen viivasta kohti maalia, Lehner torjui eteensä, Brassard suti kakkoskiekkoa tuloksetta, mutta Hayden upotti keskeltä kolmoskiekon maaliin. Toisella puolikkaalla Theodore vapautti Paciorettyn läpiajoon, mutta tämä ampui häirittynä patjaan ja otti perään turhautuneena jäähyn. Alivoiman jälkeen Kolesarin ketjulta nähtiin hyvä vaihto hyökkäyspäässä, mutta laatupaikat uupuvati, joten ansaitusti Vegas oli tappiolla tauolla, kun hyökkäyspelaaminen ei rullannut missään vaiheessa.

Toisen erän alussa Smith jatkoi pirteää peliään sentään ja ampui vapaasti oikeasta laidasta logoon. Avausvitosella myös Hague nousi kertaalleen maalille ja pääsi käsiksi vielä omaan reboundiin, mutta tuuttasi sen syliin. Toisessa päässä Brassardilla oli malttia 3v1-hyökkäyksessä. Hän odotti Pietrangelon heittäytyvän ja kiersi sitten tämän kävellen maalille, mutta Lehner nollasi hänet kahdesti läheltä. Avauskympin loppuun Fischerin tuhlasi läpiajon rystyltä. Toinen puolikas erästä oli Vegasin näennäistä painostusta, mutta Hill otti peruskoppeja.

Päätöserän alussa Schmaltz nappasi irtokiekon keskialueella, spurttasi oikeaa laitaa pitkin ja ampui Lehnerin hanskaan, josta kiekko kimposi keskelle ja Bunting puttasi sen sisään esteettä, kun Lehner hukkasi pelivälineen sijainnin. 47. minuutilla Smith tarjosi taas maalipaikan laidasta keskelle Karlssonille, mutta tämä ampui ohi maalin. Heti perään Carrier jätti kiekon laidassa Pietrangelolle, joka jysäytti lämärin ohi takakulman. Vegasin kiri oli yhä näennäistä ja päättyi lopulta, kun Fischer nakkasi kiekon tyhjiin. Tuota ennen vielä Lehner pysäytti yhden 2v1-hyökkäyksen ja tarjosi kyllä mahdollisuuden vieraille voittoon, mutta tällä kertaa esitys oli kauttaaltaan kovin harmaa. Klassinen ohipeli ja siihen päättyi myös kymmenen ottelun voittoputki.

Smith saa plussan oltuaan näkyvin kenttäpelaaja kiekollisena. Hän pelasi pitkään aikaan yhden parhaista otteluistaan mielestäni. Pietrangelo puolestaan oli voittomaaliin pääsyyllinen eikä muutoinkaan ollut omissa kovin hyvä, vaan hän seilasi missä sattuu milloinkin ja ratkaisut kiekollisena olivat alkukauden tapaan kovin hätäisiä purkukiekkoja. Muita nostoja olkoot farmipoikien Sikuran ja Jurcon yhdeksän minuutin jääajat, vaikka käytössä oli vain 11 hyökkääjää. Stonen ketju pelasi vastineena yli 20 minuuttia tuloksetta. He saivat yhteensä aikaan kaksi vetoa kohti maalia.

32/40 Condors vs. Silver Knights

Danskhan loukkasi itseään edeltävässä pelissä, joten luultavasti siksi Patera aloitti maalissa ja Dansk penkillä. Loewen ja Marushev oli korvattu puolestaan Cotterilla ja Jonesilla. Ahac otti alakerrassa Diliberatoren pelipaikan.

Jurco-Glass-Dugan
Dorofeyev-O’Regan-Elvenes
Goulbourne-Leschyshyn-Duke
Jones-Cotter-Rondbjerg

Hayes-Murphy
Schuldt-Pachal
McLaughlin-Ahac

Patera
Dansk

Plussat ja miinukset
++
+ Duke, Leschyshyn
+/- Jones, Cotter, Rondbjerg, Goulbourne, Elvenes, O'Regan, Dorofeyev, Jurco, Glass, Dugan, Murphy, Hayes, Schuldt, Pachal, McLaughlin, Ahac, Dansk
- Patera
--

Avausmaali syntyi ylivoimalla. Glass hävisi aloituksen omissa ja neljän sekunnin päässä kiekko oli maalissa, kun Malone ohjasi vapaasti maalin edestä Hayesin kompuroitua Griffithin syötön ohi Jirin. 2-0 osuma syntyi 3v2-hyökkäyksestä, kun Marodyn kuti oikeasta laidasta kimposi epäonnisen Hayesin mailasta yli Pateran. HSK oli alakynnessä läpi erän ja paras maalipaikka tuli heti erän alkupuolella 2v1-hyökkäyksestä Dukelle Leschyshynin alustuksesta, mutta hän ampui ohi maalin keskeltä.

Toisen erän alussa Cotterilla oli oiva paikka maalin kulmalla Rondbjergin alustuksesta, mutta Skinner venytti patjan eteen. Hetken päästä isäntien YV toimi taas, kun 1-3 alivoimatrap keskialueella murtui. Malone pujotteli alueelle Leschyshynin ja Schuldtin välistä ja viimeisteli tarkasti keskeltä takakulmaan. Heti perään Gildon syötti viivasta slottiin ja Folkes ohjasi kiekon ohi Pateran, jolloin Dansk vaihdettiin sisään ottelun toisen puolikkaan ajaksi. Se toi pienen herätyksen, kun HSK kavensi ylivoimalla. Dorofeyevin pudotuksesta Schuldt tinttasi viivasta kiekon sisään lämärillä, mutta Condors teki vielä kolmannen YV-osumansa erän puolivälin jälkeen, kun Cracknell syötti neliön halki oikeaan siipeen Griffithille, joka leikkasi keskelle kärkimiinalla ohi Glassin ja ampui takakulmaan ranteella.

Päätöserässä Malone viimeisteli hattutempun alivoimalla, kun hän HSK:n alueelletulo tyssäsi siniviivan kulmaan ja irtokiekon kaapi Gildon, joka vapautti Malonen tosiaan läpiajoon, kun kukaan kakkosylivoimaviisikosta Schuldt-Dorofeyev-Jurco-Duke-Leschyshyn ei varmistanut. Loppuluvut 6-2 iski vasemmalta b-pisteeltä Leschyshyn, kun Duke alusti paikan vasemmasta kulmasta. Tuo kaksikko oli parasta antia hyökkäyssuuntaan, joten he saavat plussat. Kumpikin ampui peräti neljästi kohti maalia. Pateralle annan miinuksen, koska hyvänä iltana pari maalia olisi ollut otettavissa, vaikka osa maaleista oli ohjureita ja epäonnisia pomppuja.

33/40 San Jose vs. Henderson

Dansk oli tarpeeksi ehjä aloittaakseen ottelun San Josessa. Jurco kutsuttiin ylös, joten Rondbjerg nousi ykköseen. Duke puolestaan otti Dorofeyevin paikan O'Reganin ketjusta ja Pavel putosi venäläisvitjaan. Diliberatore korvasi Ahacin puolustuksessa. Ottelu pelattiin SAP Centerissä, joka oli mukava asia, koska kuvakulma ja kuvan laatu olivat hieman eri tasolla kuin aiemmin kaudella hämyisessä harjoitushallissa.

Rondbjerg-Glass-Dugan
Elvenes-O’Regan-Duke
Dorofeyev-Leschyshyn-Marushev
Cotter-Jones-Goulbourne

Hayes-Murphy
Schuldt-Pachal
McLaughlin-DiLiberatore

Dansk
Patera

Plussat ja miinukset
++
+ Murphy, Marushev, Dorofeyev, Glass, Elvenes, O'Regan, Rondbjerg, Dugan
+/- McLaughlin, Diliberatore, Schuldt, Pachal, Hayes, Cotter, Jones, Goulbourne, Leschyshyn, Duke
- Dansk
--

Tässä ottelussa mätettiin vielä enemmän osumia kuin edeltävässä eli yhteensä kaksitoista. Tarina oli vieraiden osalta kuitenkin sama eli jäähykurittomuus ja surkea AV eivät ole voittava yhdistelmä. Hendersonilla on kuudenneksi eniten jäähyminuutteja AHL:ssä 376 ja vastaavasti AV on kolmanneksi heikoin 74,8%. San Josen YV-prosentti oli täydet sata, kun se hyödynsi kaikki viisi ylivoimaansa!

Avausmaali syntyi ylivoimalla tietysti. Kellman antoi vasemmasta siivestä syötön neliön halki Chmelevskille, joka naulasi oikeasta siivestä kiekon sisään ennen kuin Dansk ehti liikkua poikittain ja Hayes blokata vedon. Glassin ja O'Reganin ei toki olisi pitänyt sallia ikinä tuota poikkisyöttöä neliön halki, mutta joka pelissä noita syöttöjä silti vain tulee pikkuritarien AV-neliötä vastaan. Toinen maali oli saman viisikon käsialaa. O'Regan peitti myöhässä Kellmanin vedon vasemmasta siivestä, Dansk pomputti laukauksen eteensä ja Chmelevski nousi painottomalta puolelta maalille runnomaan kiekon sisään, kun Hayes sitoi toista pelaajaa ja Glass ei ehtinyt pudota ajoissa alemmas. Hopearitarit kavensivat kahden miehen ylivoimalla, kun Elvenes siirsi kiekon oikealta puolelta viivaan Murphylle, joka levitti ja O'Regan tinttasi one-timerin sisään vasemmalta. Maali oli kuudes viimeiseen kuuteen peliin Dannylle. Avauserästä voisi mainita myös Glassin hyvän kiekollisen vaihdon 12 minuutin kohdilta. Hän alusti yhden paikan takatolpalle, mutta ketjutoveri ei osunut kiekkoon.

HSK tasoitti ylivoimalla toisessa erässä, kun täyteen ladattu ykkösylivoima onnistui taas. Dugan syötti neliön poikki Glassille ja tämä ampui ranteella suoraan joustosta oikeasta siivestä. Melnichyk pomputti kiekon selkänsä taa ja O'Regan siirsi sen tyhjiin maaliviivalta. Barracuda meni takaisin edelle, kun Letunov pujotteli O'Reganin ja Schuldtin välistä hyökkäysalueelle ylivoimalla ja iski keskeltä kiekon ohi Danskin. Toisessa pelissä putkeen alivoimatrap mallia 1-3 siis vuoti keskeltä oman siniviivan päällä, anteeksiantamatonta löysyyttä. Maalien lisäksi erässä nähtiin pari muutakin hyvää maalipaikkaa. Dugan ohjasi Diliberatoren viivatoimituksen maaliviivalle ja puolestaan Dansk otti kiinni Chmelevskin läpiajon, kun tämä yritti hattutemppua längiuitolla.

Päätöserän avausminuutilla Coe ampui ylivoimalla vasemmasta laidasta melko pienestä kulmasta kiekon etuyläkulmaan ohi Danskin ja McLaughlinin peiton. Tuo oli torjuttavissa ilman muuta. HSK kavensi 48. minuutilla, kun Marushev katkaisi isäntien purun oikeassa laidassa ja ampui maalille, jossa oli Dorofeyev kääntämässä kämmeneltä patjareboundin takakulmaan jäitä pitkin. Piste oli Marushevin ensimmäinen AHL:ssä ja maali oli Pavelille kuudes. Parin minuutin päästä kuitenkin suorahyökkäyksestä Kellman ampui vasemmasta laidasta kiekon takakulmaan Danskin patjan ali. Chmelevski kirjasi muun muassa syötön, joten nyt tuo akseli teki tuhoa toisin päin. HSK osoitti kuitenkin sitkeyttä kipuamalla tasoihin päätöskympillä kahden maalin takaa. Ensin Glassin ketju pelasi todella hyvän ja pitkän vaihdon hyökkäysalueella pysyen kiekossa. Lopulta sitten irtokiekko tuli kulmasta maalin eteen ja Rondbjerg ampui sen nopeasti yläkulmaan ohi Melnichykin. Syöttäjiä ei merkitty, mutta kyllä Dugan, Glass ja pari kertaa pinchannut Pachal olisivat ansainneet tehopisteet. Hetken päästä O'Regan tuhlasi läpiajon eikä saanut aikaan toista hattutemppua viikon sisään, mutta pari minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia pelatessaan hopearitarit tasoitti, kun Dugan ampui vasemmalta kaarelta ranteella kiekon taka-alakulmaan ruuhkan läpi. Murphy sai ykkössyötön poikkisyötöstään ja toinen syöttäjä oli Elvenes. Dugan muuttui kuitenkin nopeasti sankarista konnaksi, kun hän koukkasi keskelle leikannutta vastustajaa omissa jäähyn arvoisesti. Isäntien ykkösylivoima osui taas ja Barracudan YV oli tosiaan kirjaimellisesti 5/5, kun Kellman ampui kiekon vasemmasta siivestä ranteella takakulmaan kuten edeltävässä osumassa. Russo ja Chmelevski saivat takakolmiokierrätyksestään syöttöpisteet. Voittomaali syntyi 32 sekuntia ennen loppua ja seuraavan aloituksen jälkeen vielä Murphy lahjoitti kiekon siniviivassa Kellmanille ja tämä ampui omalta alueelta kiekon tyhjiin viimeistellen hattutemppunsa. Kellman kirjasi tehot 3+2 ja Chmelevski 2+2, joten tuo duo oli liikaa pikkuritareille.

Kärkiketjuista kaikki saavat plussaa peli-esityksistään paitsi Duke, joka oli vähemmän näkyvä. Glass pelasi kiekollisena yhden parhaista AHL-peleistään ollen alati näkyvä. Miinusta tulee AV-pelaamisesta O'Reganin tapaan, mutta esityksessä oli enemmän hyvää kuin huonoa. Dorofeyev ja Marushev löysivät hieman kemiaa kolmosvitjassa ja värkkäsivät yhden osuman. Pavelilla on kasassa ihan mukavat 3+6 tehot 19 pelissä toistaiseksi. Elvenes ja Dugan pelasivat O'Reganin ja Murphyn ohella hyvää ylivoimaa. Danskille annan miinusta, koska varsinkin päätöserän maaleista jokainen oli otettavissa, mutta taka-alakulma ja etuyläkulma vuotivat eritoten Logan Couturea muistuttavaa Joel Kellmania vastaan.

Lopuksi voisi mainita, että Krebs liittynee piakkoin joukkueen matkaan, kun WHL-kausi tuli päätökseensä. AHL:ssä pelataan myös pudotuspelejä, mutta vain Tyynenmeren divisioonassa eli Hendersonille on tiedossa vielä pelejä runkosarjan jälkeen, kun joukkueet ovat sopineet ratkaisevansa divisioonan sisäisen mestaruuden formaatilla, joka julkaistaan pian: AHL ANNOUNCES PLANS FOR 2021 PLAYOFFS - Henderson Silver Knights
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
50/56 Arizona vs. Vegas

Marchessault palasi kokoonpanoon, joten Tuch putosi takaisin kolmosvitjaan ja ensi kertaa urallaan sentteröi sitä, kun laidoilla olivat Janmark ja Carrier. Nelonen oli Sikura-Kolesar-Jurco. Tuo vitja otti paljon hyökkäyspään aloituksia, koska ilmeisesti valmennus ei luottanut siihen omassa päässä. Fleury palasi maaliin.

Avauskympillä ylivoimalla Marchessault kilautti rimaan oikeasta siivestä. Heti perään hän tarjoili tekopaikan neliön halki Pietrangelolle, joka pyyhki lumet kiekosta, mutta jatkopeli kulmassa tuotti maalin, kun Smith vieritti kiekon maalin taakse Marchessaultille, joka syötti nopeasti maalin eteen oikeasta kulmasta ja William teki maalin polvisuojillaan Hjalmarssonin edestä. 14. minuutilla Theodore tarjoili vasemmasta laidasta avopaikan takatolpalle Paciorettylle, mutta tämä tinttasi ohi maalin. Hetken päästä puolestaan Tuch katkoi vieraiden hyökkäykseenlähdön ja syötti oikeasta laidasta keskelle Carrierille, joka ampui syliin. Erä oli vierailta hyvin dominoiva vetojen oltua 3-16. Arizonan ainoa paikka oli Buntingin kuti maalin oikealta kulmalta päätypassista hieman ohi takakulman.

Toisessa erässä alivoimalla Janmark vapautti rystylätyllä Stephensonin nokikkain Kuemperin kanssa, mutta Chandler hukkasi kiekon, kun piti ampua eikä Mattiaskaan saanut reboundia pussiin. Hetken päästä Jurco hassutti kulmassa Lyubushkinin nousten röyhkeästi maalille, mutta rystynosto läheltä ei mennyt sisään. 0-2 maali syntyi lopulta 25 minuutin tienoilla, kun Stephenson katkaisi keskialueella isäntien hyökkäyksen ja käänsi nopeasti pystyyn. Laiturit saivat 2v1-hyökkäyksen ja Pacioretty tarjoili Stonelle paikan oikealle puolelle eikä tämä erehtynyt. Toinen puolikas erästä oli aikamoista puurtamista. Vedot kirjattiin lopulta Yotesille 11-8, mutta aika helpolla Fleury pääsi uunissa.

Päätöserän alussa Kessel tuhlasi läpiajon, kun Fleury luki rystyuiton. Pacioretty ei pelannut ollenkaan päätöserässä, joten Vegas kierrätti hyökkääjiään. 47. minuutilla Stephenson alusti vuorostaan Haguelle tekopaikan keskelle, mutta tälle ei maistunut. Niinpä Arizona kavensi puolivälissä, kun McNabb-Theodore parin siirtokiekko maalin takaa ränniin ei mennyt ulos alueelta, koska Jurco laiturina ei sitä saanut ulos, vaan Crouse pinchasi vastaan pitäen pelin vieraiden alueella ja kimmotti kiekon samalla keskelle Fischerille, joka naulasi nopean vedon alakulmaan. Toisella puolikkaalla Vegas hukkasi ylivoimansa, mutta Arizona ei, vaan Keller löysi vasemman siiven lätyllään neliön keskeltä Dvorakin, joka naulasi suoraan syötöstä tasoituksen. En osaa tuosta syyttää ketään yksittäistä, syöttö oli tarkka Karlssonin, Smithin, Whitecloudin ja McNabbin keskelle. Marchessault löi Crousea hyökkäyspäässä railakkaasti käsille 2:40 ennen loppua saaden huitomisjäähyn, mutta tuon alivoiman Vegas kesti tyylikkäästi Stonen johdolla kelloa kuluttaen, joten edessä oli jatkoaika. Sitä mentiin pari minuuttia päästä päähän ja molemmat saivat pari puolittaista 2v1-tilannetta, kunnes sitten kotijoukkueella oli liikaa pelaajia jäällä ja Vegas paketoi pelin 4v3-ylivoimalla, kun Pietrangelo ja Marchessault vaihtoivat paikkoja, Pietrangelo syötti poikittain viivasta vasemmalle ja Joonatan naulasi one-timerin kainalosta sisään.

Arvosanataulukko
+
+ Sikura, Hague, Pietrangelo, Karlsson, Smith, Marchessault, Pacioretty, Stone, Stephenson,
+/- Fleury, Whitecloud, McNabb, Martinez, Theodore, Jurco, Kolesar, Carrier, Tuch, Janmark
-
--

Isot pyssyt olivat isoja eli molemmat kärkiketjut saavat plussaa. Heitä ei tarvinne perustella sen enempää, kun tehoja tuli. Alakerrasta Pietrangelo erottui positiivisesti mielestäni ja hän alusti voittomaalinkin. Teholukema +2 oli myös paras reilun 24 minuutin jääajalla. Hague pelasi myös jotenkin tasapainoisesti, liikutti kiekkoa ja kamppaili vahvasti sekä väläytteli pari kertaa hyökkäysaueella. Alaketjuista Sikura hankki pari jäähyä kahdessa ensimmäisessä erässä. Ensin hänet vedettiin kulmassa poikkarilla laitaan ja sitten puolestaan hänen haastonsa Ekman-Larssonia vastaan tuotti kiekottoman pelaajan estämisjäähyn isännille. Fleury nousi voitoissa ilmeisesti Luongon rinnalle. 19 torjuntaa riitti jatkoaikavoittoon.

34/40 San Jose vs. Henderson

Dansk jatkoi maalissa. Glass oli sivussa pienen kolhun takia. Häntä tutkitaan päivittäin, joten kokoonpano oli ensi kertaa farmissa mallia 11+7, kun puskista Miromanov teki loppukauden mittaisen AHL-pahvin. NHL-sopimus alkaa sitten ensi syksyllä, mutta hän tuli jo nyt ottamaan tuntumaa farmiin. Pelinumero oli 42. Cotter nousi ykkössentteriksi Glassin tilalle ja nelosketju oli vajaa.

Rondbjerg-Cotter-Dugan
Elvenes-O’Regan-Duke
Dorofeyev-Leschyshyn-Marushev
Loewen-Jones-

Hayes-Murphy
Schuldt-Pachal
Miromanov-DiLiberatore
Ahac-

Dansk
Patera

Plussat ja miinukset
++ Dugan
+ O'Regan, Murphy, Dansk, Pachal, Duke, Elvenes, Cotter
+/- Ahac, Diliberatore, Miromanov, Schuldt, Hayes, Loewen, Jones, Marushev, Leschyshyn, Dorofeyev, Rondbjerg
-
--

HSK ryhdistäytyi komeasti ja päätti runkosarjan vieraspelit 0-4 voittoon, joten runkosarjan vieraspelien saldoksi tuli näin muodoin 11 voittoa ja kahdeksan tappiota. Laukaukset olivat peräti 16-39, joten Dansk pääsi suhteellisen helpolla ottamaan nollapelin. Peli ratkesi pitkälti avauserässä. Ensin ylivoimalla O'Regan syötti neliön halki ja Dugan niittasi takatolpalta one-timerin pussiin. Puolivälissä erää HSK:n viisikko tuli hyvin ohi isäntien karvauksen ja suorahyökkäys päättyi Cotterin leikkaamiseen vasemmasta laidasta keskelle sekä tarkkaan kutiin puolustajan jaloista maalin kattoon. Dugan otti syötön tähän osumaan Murphyn ohella. Kolmas maali syntyi ajassa 14:39, kun Pachalin avaus lävisti keskialueen ja Dugan pääsi läpiajoon sinisen päältä. Hän veivasi rystyltä kiekon sisään ohi Harveyn. O'Regan sai kakkospassin, mutta Dugan siis kaapi 2+1 tehot avauserään kasaan.

Toisessa erässä dominanssi jatkui ja San Josella kesti kahdeksan minuuttia saada edes aikaan veto kohti maalia. Toki kun se sai, kiekko kilahti heti ylärimaan. Puolivälin jälkeen Duke karkasi jäähyaitiosta läpi, mutta längiuitto ei tepsinyt. Hän pääsi seuraavassa vaihdossaan uudestaan läpi ja ampui alakulmaan loppuluvut 0-4 ajassa 34:55. Maalia edelsi Elvenesin erinomainen riisto keskialueella ja nopea kääntö pystyyn. O'Regan otti huutosyötön jostain ja nousi Duganin tavoin kolmen pisteen kerhoon 0+3 tehoin.

Päätöserä oli puolestaan yhtä myllyttämistä. Ensin Diliberatore puolusti Ahacia, joka runnottiin laitaan. Chmelevski ja Diliberatore lähtivät vitosen istunnolle. Seuraavaksi myllyttivät Duke ja Pasichnuk keskialueella. 11. minuutilla puolestaan isäntien puolustusalueen kulmassa alkoi torikokous, jonka keskiössä olivat Loewen ja isänniltä Pasichnukeista Brinson, kun Duken kanssa myllytti Steen Pasichnuk.

Jäljellä on vielä runkosarjaa viiden kotipelin verran. San Jose saapuu vierailemaan kahden pelin ajaksi ja viimeiset kolme peliä ovat Condorsia vastaan. Niinpä pelejä kertyy 39 eikä 40, mutta joku vieraspelihän jäi koronan varotoimenpiteenä pelaamatta (olisikohan ollut Eaglesia vastaan), joten siitä johtuu epätarkkuus omissakin laskelmissa, mutta en silti muuta raporttien otsikoita muotoon "X/39". Mitä tulee noihin pudotuspeleihin, ilmeisesti AHL:n pelaajayhdistys tai joku vastaava taho oli ollut pettynyt Tyynenmeren divisioonan ratkaisuun, koska suurin osa pelaajista olisi halunnut päättää kauden runkosarjaan, mutta Tyynenmeren divisioonan joukkueet päättivät keskenään toimia toisin vastoin yleistä konsensusta.

Dugan oli loistelias tietysti ja O'Regan pelasi myös kärkimiehistä mainiosti. Hattutemppukin oli Jackille lähellä eräässä ruuhkatilanteessa maalin edustalla, mutta hän ei ihan päässyt rystyltä käsiksi kiekkoon. Murphy keräsi taas kuin varkain pari syöttöpistettä. Hänellä on koottuna 5+21=26 tehot toistaiseksi 33 pelissä. Pachal saa plussan mainiosta syötöstään kolmanteen osumaan ja hyvästä AV-pelaamisesta. Duke, Elvenes ja Cotter esiintyivät myös ihan pirteästi hyökkääjistöstä sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä. Cotter tuurasi siis Glassia ihan onnistuneesti maalinkin muodossa. Vetoja kertyi eniten eli kuusi, kun Dugan ampui viidesti.

Debytantti Miromanov sai paljonkin vastuuta. Kakkosylivoimassa hän oli vasemmassa siivessä ja lisäksi hän sai joitakin alivoimavaihtoja. Hänestä jäi mieleen jämäkkyys. Syötöt pakkiparille sivuttain olivat painavia ja menivät lavasta lapaan. Olemus oli ammattimainen ja raamit kunnossa, joten odotan kyllä, että hän täyttää enemmän kuin hyvin Murphyn saappaat ensi kaudella ykköspuolustajana. Ensivaikutelma oli hyvin positiivinen siis, vaikka oman pään osaamisesta ei ihan tarkkaa kuvaa vielä syntynyt, mutta kiekkoa hän ainakin osaa liikuttaa teipistä teippiin kuten paikalliset sanoisivat.

Lopuksi voisi mainita, että Krebs on kutsuttu tilataksiin, joten AHL:ssä hän ei välttämättä enää pelaa, vaan saanee NHL-debyyttinsä runkosarjan lopun aikana, mikä on ihan oikein, kun alla on 23 pelin pisteputki WHL:ssä.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Fleury nousi voitoissa ilmeisesti Luongon rinnalle. 19 torjuntaa riitti jatkoaikavoittoon.
Hehkutetaan tätä nyt vähän lisää kun tällainen Fleury fanipoika minusta on tullut. Tosiaan Markku Antero nousi kaikkien aikojen maalivahtivoittotilastossa NHL:ssä kolmossijalle jakaen sen nyt Roberto Luongon (strombone1) kanssa. Hyvät mahikset ohittaa Luongo tällä kaudella on olemassa, jos rotaatio jatkuu, loukkia ei tule, ja Vegas pelaa nyt edes kohtuullisen hyvin loput runkosarjan ottelunsa. Fleury päätti muuten lehdistöhaastattelunsa onnittelemalla Ryan Milleriä, joka pelasi viimeisen NHL:n kotiottelunsa Anaheimissa. Fleury totesi hänellä olevan paljon kunnioitusta Milleriä kohtaan sekä maalivahtina että ihmisenä. Class act, best person in NHL, Marc-Andre Fleury!
 
Viimeksi muokattu:
Viva Las Vegas!

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
51/56 Wild vs. Golden Knights

Lehneri palasi uuniin. Pacioretty jätti viime pelin kesken eikä ollut pelikykyinen, joten Janmark tuurasi häntä kakkosketjussa. Nosek ja Reaveskin ovat yhä poissa, joten käytössä oli 11 hyökkääjää. Peyton Krebs teki NHL-debyyttinsä kuten sopi vähän odottaakin. Hänestä tuli viides Golden Knightsin varaama pelaaja, joka debytoi NHL:ssä. Viidestä pelaajasta kaksi on debytoinut muualla kuin Vegasissa eli Suzuki ja Brännström. Glass ja Hague ovat edelläkävijöitä Krebsille tässä organisaatiossa eli hänestä tuli kolmas oma varaus, joka debytoi ritareissa:
Krebsin debyytti ansaitsee pidemmän sepustuksen, kun otin talteen huomioita melkeinpä joka vaihdosta. Jääaikaahan Peyton keräsi 9:05. Debyyttivaihto oli ajassa 1:13, kun hän hyppäsi askiin kesken hyökkäyspään vaihdon. Hän tarkkaili vain slotissa, kun Tuch paini päädyssä. Tämä pelasi kiekon viivaan Pietrangelolle, joka ampui syliin oikeasta laidasta. Tuon jälkeen Karlssonit tulivat sisään ja Krebsin vitja poistui vaihtoon, joten Peyton ei saanut lyhyessä vaihdossa vielä kiekkokosketuksia.

Kolmen minuutin kohdalla Parisella oli 2-3 vetopaikkaa maalin edestä ja laidasta, mutta hän tuhlasi ne. Toki kun Vegas lopulta pääsi pois omista, isännät käänsivät keskialueelta pelin takaisin nopeasti pystyyn. Lehner oli hukannut mailansa edeltävässä pyörityksessä ja Spurgeonin siirrosta Eriksson Ek porhalsi vasenta laitaa pitkin maalille ampuen kainalosta kiekon sisään. Vegas tasoitti minuutin päästä, kun Stonen poikittaissyöttö kamppailun jälkeen vasemmasta laidasta tavoitti Theodoren, joka nousi oikeaa laitaa kohti maalia ja ampui kiekon ohi Janmarkin maskissa olleen Talbotin. Minnesota haastoi osuman turhaan maalivahdin häirintänä, joten VGK sai kaupan päälle ylivoiman, jonka se myös hyödynsi, kun Karlsson imi kaksi pelaajaa itseensä vasemmassa laidassa ja siirsi sitten kiekon keskelle Smithille, joka syötti Boninon läpi oikeaan siipeen ja Martinez haltuunoton jälkeen ampui rannelaukauksen etuyläkulmaan viimeistellen kauden kolmannen YV-maalinsa. Paciorettyn poissaollessa Marchessault oli tuuraamassa ykkösviisikossa, jossa Theodore oli viivassa ja Stone toisessa siivessä. Stephenson oli keskellä ja Janmark maalilla. Toinen viisikko oli Pietrangelo-Martinez-Smith-Karlsson-Tuch, joten noissa ei ollut mitään yllättävää. Krebs ei saanut erikoistilannevastuuta, joten siksikin jääaika jäi pieneksi.

Wild tasoitti kahdeksan minuutin kohdalla. Stone yritti avata pitkän avauksen Janmarkille, mutta ajatukset menivät ristiin ja tuloksena oli pitkä kiekko. Stephenson hävisi oman pään aloituksen Boninolle. Brodin levitti viivassa Dumballe, joka ampui lämärin ohi Janmarkin blokin. Lehner pomputti eteensä kovin helposti ja Bonino siivosi lahjan maaliin. Krebsin toinen vaihto tuli 2-2 maalin jälkeen ja se kului pitkälti omissa. Hän menetti kiekon kertaalleen vasemmassa laidassa lähellä kulmaa, kun hän aikaili vähän purun kanssa ja juuttui sen jälkeen vielä kulmaan uudelleen suojaamaan kiekkoa staattiseen tilanteeseen. Hänellä oli kyllä vielä vähän köykäinen tasapaino ja siten hän oli helposti horjutettavissa. Puolivälissä erää Zuccarello pääsi maalin edessä käsiksi reboundiin, mutta Lehner paikkasi edeltävän erheensä upealla patjavenytyksellä Z:n yritettyä kääntää kämmeneltä kiekon sisään.

12. minuutilla Vegas meni 2-3 johtoon ajassa 12:20 Krebsin kolmannessa vaihdossa. Vaihto alkoi hyökkäyspäästä ja Peytonkin sai kiekkokosketuksia osana kulmarallia. Hän pudotti vasemmasta laidasta viivaan ja Martinezin levityksestä Pietrangelo ampui oikeasta laidasta taas kohti maalia. Dumba oli ensin irtokiekossa ja hetken päästä Wild pääsikin pois omista. Pietrangelo kuitenkin pysäytti vastaiskun Vegasin puolustussiniviivan kulmassa ja Roy jatkoi irtokiekon oikeaa laitaa pitkin eteenpäin Krebsille, joka vuorostaan syötti neljän Wild-pelaajan läpi ristiin Tuchille. Tämä spurttasi vasenta laitaa pitkin maalille ja ampui toisella kosketuksella kiekon takakulmaan yli Talbotin patjan. Tilanne haiskahti paitsiolta, mutta Wild ei uskaltanut uudestaan käyttää haastoa, koska jos se olisi mennyt pieleen, Vegas olisi saanut neljän minuutin ylivoiman. Yhtä kaikki, Krebs sai heti tehopisteen NHL-debyytissään kuten kaikkien aikojen ykkösvaraus Glass aikoinaan:


Krebsin neljäs vaihto alkoi keskialueen aloituksella, mutta tuon aloituksen otti Roy. Krebs kruisaili lyhyen vaihdon ajan keskialueella ja lähti vaihtoon, kun oman alueen avaus päätyi aitioon. Päätösminuutilla Vegas hukkasi kaksi 2v1-tilannetta. Ensin Joonatan syötti Karlssonille, joka nosti rystyltä torsoon metrin päästä vaikean haltuunoton jälkeen. Lopussa Roy ja Theodore pääsivät 2v1-tilanteeseen. Roy ampui itse vasemmalta puolelta ohi ja yli takakulman.

Toisen erän alun VGK oli purjeessa. Kaprizov kuitenkin hukkasi ensin one-timerin oikeasta siivestä ja sitten hänen rystykuti keskeltä päätyi Lehnerin hanskaan. Tuon jälkeen Krebs otti ensimmäisen aloituksensa kirkkaissa valoissa kaapien sen omille omassa päässä. Hague purki kiekon pois. Vaihto oli lyhyt ja Tuch jäi vielä kehiin stunttaamaan nelosessa Kolesarin ja Carrierin vierellä. Yleensä hän tai Roy pelasi myös nelosvitjassa.

Viiden minuutin kohdalla nähtiin ehkä Krebsin paras vaihto, kun hän ensin karvasi kiekon Dumbalta ja yritti kääntää oikeasta kulmasta kiekon keskelle Roylle, mutta syöttö ei mennyt perille. Paine jäi kuitenkin isäntien alueelle ja Krebs suoritti uuden stopin siniviivalla yhdessä Royn kanssa ja siirsi irtopalan keskelle Roylle, mutta tämä menetti kiekon. Seuraavaksi kuitenkin oikealla puolella Roy katkaisi yhä uudelleen Wildin hyökkäykseenlähdön, Krebs otti irtokiekon ja siirsi sen keskelle Pietrangelolle, joka ampui blokkiin. Tuo vaihto oli kuitenkin vahva esitys Krebsin kiekottomasta pelaamisesta, jota nähtiin paljon junioreissa. Hänen liikkeensä todella aiheuttaa ongelmia vastustajalle:
Vegas meni 2-4 johtoon ajassa 26:48. Spurgeon avasi suoraan Stephensonille, joka pudotti keskelle Stonelle ja tämä laukoi limpun ohi Talbotin. Karmea virhe isäntien kapteenilta. Spurgeon paikkasi erheensä kuitenkin pian 5v3-ylivoimalla, kun ensin McNabb antoi poikkarin Kaprizoville maalin edessä ja hetken päästä Pietrangelon maila nousi Kirillin kasvoihin. Karlsson-Whitecloud-Martinez oli AV-kolmikko, mutta se ei auttanut, kun Kaprizov syötti maalin kulmalta alas ja Spurgeon tinttasi vastakiekkoon ohi Martinezin blokkiyrityksen. Kiekko painui maaliin lopulta Boninon housujen kautta.

32. minuutilla Krebs hävisi keskialueen aloituksen, mutta teki sitten itsensä kertaalleen tarjottavaksi keskikaistalle omalla alueella saamatta kuitenkaan avausta lapaan, jolloin Tuch joutui hakemaan kiekon ja tulemaan itse alhaalta keskialueen läpi ja dumppasi kiekon päätyyn ennen kuin ketju lähti vaihtoon. Vegas meni 3-5 johtoon 36. minuutilla, kun ensin Kaprizov tuhlasi vasemmalta takatolpalta avopaikan poikittaissyötöstä. 3v2-vastaiskusta syntyi sitten maali, kun Karlsson syötti oikealta poikittain Martinezille, joka ei ampunut itse, vaan siirsi vielä viereen Marchessaultille ja tämä namutteli tyhjiin kauniin kuvion päätteeksi. Viimeisellä minuutilla Foligno karkasi boksista läpi, mutta Lehner pysäytti patjalla kämmenuiton maaliviivalle. Janmark ehti irtokiekkoon juuri ennen Kaprizovia ja siirsi kiekon kauemmas.

Päätöserän alussa Krebs kellui ensimmäisessä vaihdossaan vain hyökkäysalueella slotissa, kun muut kierrättivät kiekkoa laidoissa ja jokunen viivavetokin taisi tulla, mutta Krebs ei päässyt keskeltä käsiksi irtokiekkoihin. Viiden minuutin kohdalla hän otti hyökkäyspäässä aloitusvoiton ja sai Roylta nopeasti kiekon takaisin. Krebs lähti kiertämään vasemmasta ympyrästä kohti oikeaa laitaa suojaten kiekkoa rystyllä, mutta lopulta hän menetti pelivälineen laidassa ja Minnesota purki kiekon. Tuossa näkyi hyvin, että liike riittää, mutta suojaamisessa ja tasapainossa on petrattavaa. Voimaa vain lisää, niin hyvä tulee.

Ajassa 8:30 Stone pysäytti hyökkäyksen keskialueella ja loi itse omasta riistostaan 2v1-tilanteen. Syöttö meni kuitenkin Stephensonille hieman eteen ja tämä joutui kurottamaan siihen saamatta kunnon kutia aikaan. Puolivälissä erää Wild kavensi 4-5:een, kun ensin Royn poikkisyötöstä Tuch tuhlasi avopaikan takatolpalta. Wild purki kiekon ja Martinez vuoti pinchatessaan, mutta hän ehti vielä polkea Raskin kiinni ja pakotti tämän syöttämään takaviistoon keskelle Boninolle, joka puolestaan vei kiekon sivuun ja odotti Royn putoamista polvilleen, kunnes hän syötti maalin eteen Fialalle läpi sentterin paikalle ehtineen Krebsin. Fiala neppasi reboundin verkkoon toisella yrittämällä, kun Martinez ei saanut häntä kuriin Krebsin kanssa.

Viitisen minuuttia ennen loppua Vegas tuhlasi ylivoiman saamatta oikeastaan mitään vaarallista aikaan. Kaksi minuuttia ennen loppua Rask ampui puolustajan jaloista patjaan vasemmasta laidasta. Lehner hukkasi kiekon, kun se jäi hänen mustan patjansa etupuolelle. Rask pääsi käsiksi omaan reboundiin ja siirsi sen sivuun, mutta Suter ampui ohi maalin. Wild tuli kuitenkin tasoihin parikymmentä sekuntia myöhemmin. Isännät voittivat keskialueella aloituksen ja dumppasivat kiekon päätyyn. Whitecloud ehti hyvin sinne ensin ja McNabb jatkoi kiekon ränniin ilman ongelmia. Smith oli vastassa vasemmassa laidassa, mutta ikävä kyllä kiekko kimposi hänen luistimestaan suoraan keskelle omaa aluetta eikä Karlsson yltänyt kiekkoon, vaan Fiala otti sen ja siirsi Kaprizoville, joka liikkui sivuttain maalin editse ja nosti sitten vasemmalta kulmalta kiekon maalin kattoon ohi voimattoman Lehnerin. Harmittava oman alueen kiekonmenetys tilanteessa, jossa ei ollut edes suurta hätää. Sulaminen kruunautui minuutti ennen loppua, kun Stephensonin ketju joutui juoksemaan omissa kiekon perässä. Greenway ja Foligno toimittivat kiekon syvyydestä viivaan ja Brodinin rannari painui tuplamaskin läpi ohi Lehnerin. Lopussa Vegas haki tuloksetta tasoitusta ilman maalivahtia, joten Wild otti viidennen peräkkäisen voittonsa Vegasia vastaan. Vegas voitti kauden kaksi ensimmäistä keskinäistä, mutta sittemmin on palattu normaaliin marssijärjestykseen.

Arvosanataulukko
++
+ Pietrangelo, Marchessault, Karlsson, Smith, Tuch, Krebs, Roy, Stone
+/- Hague, Whitecloud, McNabb, Theodore, Martinez, Carrier, Kolesar, Janmark, Stephenson
- Lehner
--

Krebs ei kirjannut yhtään kutia, mutta hänen ollessaan jäällä laukausyritykset olivat 9-4 Vegasille. Maalit olivat 2-1, koska Krebs ehti sekunneiksi jäälle ennen 1-1 tasoitusta Stephensonin tilalle, joten teholukema oli +1. Aloitusprosentti oli erinomainen 80%, kun Krebs voitti 4/5 aloitusta. Krebsille merkittiin myös yksi kiekonriisto. Kuten todettua, liike ja pörrääminen oli jo NHL-tasoa, mutta suojaamisessa ja tasapainossa on kehitettävää. Kiekollisena hän pystyi tekemään jo hyviä pieniä siirtoja ahtaissa tiloissa ja palkintona oli yksi syöttöpistekin. DeBoer totesi Krebsin olleen erinomainen ja olisi toivonut voivansa antaa tälle enemmänkin peliaikaa.

Tuch saa myös plussan osumastaan. Karlssonin ketju oli kärkiketjuista parempi, koska se ei jäänyt miinuksille ja olisi ollut plussalla ilman sitä vähän epäonnistakin 5-5 osumaa, jossa Smithin luistimesta kiekko kimposi vastustajalle laidasta. Stone saa silti kakkosketjusta plussan 1+1 tehoistaan. Alakerrasta Pietrangelo oli näkyvin hyökkäyssuuntaan ja hän teki hyviä katkoja kiekottomana ollen muun muassa käynnistämässä 2-3 maalia. Pakkipari Martinez sen sijaan oli minusta ajoittain vähän hukassa. Hän vuoti pinchatessaan neljännessä isäntien maalissa ja Spurgeonin lämärikin meni blokista läpi toisessa erässä. Toki 1+1 tehot toiseen suuntaan nostivat hänet neutraaliksi. Lehner puolestaan oli epävarma maalillaan ja vaikka seassa oli pari hyvääkin torjuntaa, peliesitys kääntyi hippasen negatiivisen puolelle, kun erityisesti patjareboundeissa hän hukkasi pelivälineen pari kertaa. Torjuntaprosentti oli vain 81,3%.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Lehner puolestaan oli epävarma maalillaan ja vaikka seassa oli pari hyvääkin torjuntaa, peliesitys kääntyi hippasen negatiivisen puolelle, kun erityisesti patjareboundeissa hän hukkasi pelivälineen pari kertaa.
Noissa neljännessä ja viidennessä Minnestotan maaleissa näkyy hyvin tuo, että Lehner pystyy ehkä ensimmäisen torjunnan tekemään, mutta sen jälkeen alkaa uiminen jään pinnalla, eikä mies enää sieltä mihinkään nouse torjumaan, joten vastustajalla on helppo työ lakaista munkki pussiin. Joku Fleury olisi tehnyt jonkinlaiset ihmeheittäytymiset ja mahdollisesti torjunut nuo reboundtilanteet, tai pysynyt jaloillaan, ollen valmis reboundien torjumiseen.

Theodore esitti tuossa ennen noita maaleja taas taitojaan vetää siniviivalta veto suoraan päin ensimmäistä vastustajaa, jolloin vastustaja pääsi läpiajoon. Maalia ei tuolla kertaa syntynyt, mutta jotenkin Theodoren pitäisi opetella saamaan tuo laukauksensa ohi ainakin ensimmäisen vastustajan.
 
Viva Las Vegas!

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
52/56 Minnesota vs. Vegas

Fleury palasi uuniin. Pacioretty oli yhä sivussa. Hieman tuo huolestuttaa, koska ennen kuplapudotuspelejäkin hän oli loukkaantuneena treenileirillä tulleen vamman takia ja sitten itse esitykset pudotuspeleissä olivat kaukana runkosarjan tasosta. Ja koska Vegas yhä kamppailee kotiedusta, Pacioretty varmasti pelaisi jos pystyisi, joten siksi tuo huolestuttaa, koska tuskin ihan pienen vamman takia hän on sivussa, vaikka häntä tarkkaillaan päivittäin, vaan vamma selvästi estää pelaamisen ja voi heijastua pian alkaviin pudotuspeleihinkin. Yhtä kaikki, kenttäpelaajisto oli sama kuin viime pelissä. Krebs jatkoi kolmossentterinä Tuchin ja Royn välissä.

Arvosanataulukko
++
+ Stephenson, Pietrangelo, Janmark, Smith, Tuch, Roy, Krebs
+/- Martinez, Theodore, McNabb, Fleury, Karlsson, Marchessault, Carrier, Kolesar
- Hague, Whitecloud, Stone
--

Avauserässä ei juuri pelattu jääkiekkoa, vaan nujakoitiin. Hague kolasi Kaprizovin selästä laitaan aitioiden edessä vaarallisesti ja siitä käynnistyi ensimmäinen torikokous, jonka lopuksi Kaprizov kellisti Whitecloudin jäihin ja tältä aukesi nenäkin samassa tohinassa. Kun pojat pääsivät pois istunnolta, Foligno haastoi Haguen puolustamaan tekoaan. Hague kirjasi uransa ensimmäisen NHL-tappelun, koska hän ei perääntynyt, vaan nujakoi tasapäisesti Folignon kanssa, kunnes tuomarit tulivat väliin. Hetkeä myöhemmin puolestaan McNabb ja Hartman antoivat iskuja toisilleen Vegasin maalin edessä. Tunnetta oli paljon pelissä, kun panoksena oli kotietu playoffeihin. Wild sai kaikkinensa kolme ylivoimaa, joista ensimmäinen oli paras. Rask pääsi pari kertaa ampumaan suoraan syötöstä neliön läpi ja yksi vedoista kilahti ylärimaan. Fleury oli vieraiden paras pelaaja avauserässä pitäen torjunnoillaan vieraat pelissä mukana. Tasaviisikoin toki Vegas piti Wildin melko hyvin kurissa:


Toinen erä oli sitten alun jälkeen vieraiden hallintaa. Kahden erän jälkeen maalipaikat 5v5-pelissä olivat 15-2 Vegasille. VGK onnistui hyvin pitämään Wildin keskustan ulkopuolella:


Yksi maalikin nähtiin, kun Dumba menetti kiekon Janmarkin karvauksen alla keskialueella. Tuloksena oli 2v1-vastaisku. Janmark tarjoili ja Stephenson naulasi one-timerin pussiin ohi Talbotin. Stephensonin vitja loi pari muutakin paikkaa, mutta Stone haki turhaan vielä oikeasta laidasta syöttöä hyvästä vetopaikasta takatolpalle Martinezille. Toinenkin keskiketju eli Krebsin vitja pelasi hyvin ja loi pari pidempää päätypeliä, mutta ei oikein päässyt sieltä laatupaikoille.

Päätöserässä Wild aloitti pelaamaan ja oli pelin päällä. Spurgeon kilautti rimaan erän alkupuolella nousunsa päätteeksi, kun Fleury oli maskissa eikä nähnyt mitään. Ansaittu tasoitus tuli ajassa 51:13. Kaprizov paini ensin kulmassa Whitecloudia vastaan. Hän siirsi kiekon päätyyn, jossa Hartman voitti kamppailussa Karlssonin. Hague tuli turhaan tuplaamaan jättäen Zuccarellon vapaaksi maalin eteen. Hartman löysi Zuccarellon, joka hetkeksi hukkasi kiekon, mutta sai sen takaisin liikkuen vasemmalle. Samalla kulmasta Whitecloud laskeutui maalin eteen ja vaihtoi lennosta miehiä Haguen kanssa puolustaen Zuccarelloa, koska Kaprizov liikkui takatolpalle lähemmäs Hagueta. Zuccarello käänsi kiekon takatolpalle kohti Kaprizovia ja tämä ohjasi ilmasta kiekon sisään, kun Hague ei saanut häntä kuriin, vaan pyöri hieman hukassa maalin edessä. Tuolle kolmospuolustajaparille on viime aikoina sattunut vähän liikaa vastaavia nukahduksia omalla alueella ja sillä on ollut ongelmia myös maalinedustan siivoamisessa, joten en ole yllättynyt, että jääaika on tippunut noin varttiin iltaa kohden. Viimeisessä kymmenessä pelissä esimerkiksi Whitecloud on pelannut kuudesti korkeintaan vartin ja korkeimmillaankin 18:49. Hague on pelannut viiteen viime peliin kerran 17 minuuttia ja neljästi korkeintaan 14:47.

Kaprizov teki toisenkin maalin hetken päästä, kun Hartman voitti aloituksen Karlssonia vastaan ja irtokiekkoväännössä Kaprizov tönäisi Marchessaultin sivuun sekä ampui nopeasti kiekon ohi Fleuryn kauden 26. osumallaan. Vegas sai kuitenkin vielä yhden ylivoiman ja nousi tasoihin sekunti ennen jäähyn loppua, kun Martinez laukoi viivasta päin Dumbaa, Karlsson otti irtokiekon, siirsi sen sivuun ja Smith nosti takakulmalta kiekon reppuun.

Jatkoajalla Pietrangelolla oli kaksi paikkaa. Ensin Marchessault tarjoili 2v1-hyökkäyksestä paikan maalin eteen, mutta Alex ohjasi päin Talbotia. Kiekko pysyi kuitenkin vierailla ja uuden haun jälkeen Tuch tarjoili oikeasta siivestä poikkisyötön Pietrangelolle, joka ei erehtynyt toista kertaa. Voitto varmisti pitkälti kotiedun, kun Wild putosi viiden pisteen päähän ja jäljellä on neljä ottelua. Voitto taisi olla myös ensimmäinen vajaalla kokoonpanolla pelatessa saldon ollessa nyt 1-4-1.

Miinuksen annan kolmosparin lisäksi kapteenille, joka sortui pariin epätavalliseen harhasyöttöön ja teki pari väärää ratkaisua hyökkäyspäässä. Stephenson ja Janmark sen sijaan saavat plussat värkättyään yhden osuman. Stephenson pelasi muutoinkin vahvasti. Smith oli Karlssonin vitjan paras yksilö. Krebsin vitjalle annan myös kokonaisuudessaan plussan, koska eritoten toisessa erässä se loi pitkiä hyökkäyksiä ja Roy varsinkin oli kiekollisena yllättävänkin näkyvä sekä pysyi pelivälineessä hyvin kiinni.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
DeBoer totesi ottelun jälkeen, että hän on iloinen, että Minnesota-kammo on voitettu. Minnesotan pelaajat puolestaan totesivat ottelun jälkeen, että he haluavat Vegasin kaverit vastaan playoffseissa. Vähän pahaa pelkään, että Minnesota on edelleen kryptoniittiä Vegasille ja pahin mahdollinen vastustaja playoffseissa.
 
Viva Las Vegas!

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
53/56 Vegas vs. St. Louis - Krebsin kotidebyytti

Lehner palasi maaliin. Kokoonpano oli muutoin sama. Pacioretty missasi kolmannen pelin putkeen. Reaves vapautui LTIR-listalta osallistuen harjoituksiin, muttei vielä pelannut. Patera nostettiin taksiin ja Thompson-Sikura kaksikko lähti farmiin tärkeisiin kotipeleihin. Yleisöä oli paikalla jo 50% kapasiteetista. Noin 7500 katsojaa oli kauden ennätysyleisö NHL:ssä ja ilmeisesti NBA:ssakaan ei ole suurempia yleisöjä näkynyt.

Arvosanataulukko
++
+ Hague, Martinez, Whitecloud, Smith, Karlsson, Marchessault, Krebs, Stone, Stephenson, Tuch
+/- Pietrangelo, McNabb, Roy, Carrier, Kolesar, Janmark
- Lehner, Theodore
--

Krebs oli heti alussa näkyvä kotidebyytissään. Viiden minuutin kohdalla Faulk pujotteli ohi Tuchin ja ampui McNabbin jaloista takapatjaan. Krebs kuitenkin puolusti erinomaisesti Schennin irti irtokiekosta maalin kulmalla. Kolmen minuutin päästä Krebs oli taas esillä, kun hän jätti kiekon vasemmassa laidassa Tuchille ja tämä ampui Binningtonin ylävartaloon ruuhkan läpi. Tuota edelsi ketjun voimin tehty katko keskialueella ja nopea kääntö. Unohdin viimeksi muuten mainita, että Krebs sai jääaikaa ykkösylivoimassa Janmarkin tilalla slotissa. Tähän peliin oli kuitenkin palattu vanhaan, kun Janmark oli taas ykkösylivoimassa Stephensonin, Stonen, Marchessaultin ja Theodoren kanssa. Kakkosylivoima oli ennallaan sen oltua vaarallinen viime peleissä. Päätöserässä toki sitten Krebs otti Janmarkin paikan taas ykkösylivoimasta, koska kesken pelin hänet siirrettiin ykkösketjuun.

Vegas meni johtoon ajassa 13:23. Karlsson katkaisi rännissä Binningtonin avauksen ja siirsi laidasta kiekon keskelle nousseelle Haguelle. Maalin eteen syntyi 2v2-tilanne. Hague syötti ohi Paraykon ja takatolpalta Smith ohjasi kiekon maaliin, kun Walman nukahti. Blues tasoitti erän lopussa alivoimalla, kun Vegas pelasi löysästi. Bozak dumppasi kiekon päätyyn ja luisteli ohi Theodoren ensimmäisenä kiekkoon takaisin kiinni. Stephenson tuli apuun tuplaamaan hieman turhaan ja O'Reilly jäi vapaaksi maalin eteen. Tämä ohitti Lehnerin suoralla laukauksella Bozakin päätytarjoilusta.

Toiseen erään Krebs nostettiin ykkösketjun vasempaan laitaan, koska DeBoer halusi nähdä hänet laiturina ennen pudotuspelejä. Janmark putosi kolmosketjuun ja Roy siirtyi sentteriksi. Avauskympiltä jäi mieleen Lehnerin triplatorjunta alivoimalla, joka piti lukemat tasoissa. Krebs osoitti taas laadukasta kiekotonta pelaamistaan yhdeksännellä minuutilla luisteltuaan takamatkalta kiinni Schwartzin ja takakarvattuaan tältä kiekon irti. Hänen ensimmäiset potkunsa ovat erinomaisen voimakkaat. 34. minuutilla Blues meni 1-2 johtoon. Theodore avasi keskialueelle vaikean syötön, jota omat eivät saaneet haltuun. Blues käänsi pelin toiseen suuntaan ja iski puolittaisesta 3v2-hyökkäyksestä. Sanford syötti poikittain ja Perron iski kiekon oikeasta laidasta sisään, kun syöttö meni Theodoren ja Tuchin läpi sekä kruunuksi Lehner vielä vuoti, kun paketti ei pysynyt kasassa. Parin minuutin päästä peli oli 1-3, kun Lehner imuroi uudelleen. Schwartz ampui kesken pyörityksen kulmasta vain kiekon kohti maalia ja se livahti sisään längeistä. Vegas kuitenkin kavensi kymmenen sekuntia ennen taukoa. Ykkösketju pelasi vahvan vaihdon päädyssä pysyen kiekossa Stonen, Pietrangelon ja Krebsin voimin, kunnes viimeksi mainittu siirsi kiekon kulmaan Stephensonille, joka siirsi Stonelle ja tämä pudotti viivaan Martinezille, jonka lämäri painui maaliin Krebsin oltua maskissa.

Päätöserässä Whitecloudin viivavedosta aiheutui ruuhkatilanne maalille. Irtokiekon löysi Roy, joka käänsi sen sisään ohi Binningtonin. Hague sai myös syöttöpisteen. Toiselta puolikkaalta jäi mieleen Lehnerin torjunta Bluesin 3v2-hyökkäyksessä, kun Walmanille pedattiin paikka takaviistoon slottiin, mutta Lehner otti potkut eteenpäin ja sai patjan eteen alakulmaan. Jatkoajalla Hoffman ja Pietrangelo hukkasivat läpiajot, kunnes Marchessault sai Tuchilta vapauttavan syötön oikeaan laitaan ja nosti kiekon etuyläkulmaan ajettuaan maalille. Golden Knightsin saldo jatkoaikapeleissä on nyt puhdas 9-0 ja noiden extrapisteiden ansiosta se johtaa divisioonaa.

Alakerrasta plussaa saavat 0+2 tehot kerännyt Hague ja 0+1 tehot saanut Whitecloud. Tuo pari nosti tasoaan joidenkin heikompien pelien jälkeen. Martinez oli myös hyvä tehden maalin ja pelastaen ainakin yhden olemalla oikeassa paikassa estämässä vanhanaikaisen. Karlssonin vitjasta kaikki pääsivät tehoille ja pidin heidän kahden suunnan pelaamisestaan. Stonen vitja värkkäsi yhden osuman ja Krebsin kiekottomasta pelaamisesta pidin sen verran paljon, että hän saa taas plussan. Laiturin rooliin sopeutuminen sujui ihan hyvin ja hän teki maskin tärkeään 2-3 kavennukseenkin. Pelipaikka pudotuspeleissä on lähellä, jos joku on loukkaantuneena. Tuchin kanssa on jo löytynyt jonkinlainen kemia ja Tuchkin saa plussan voittomaalin alustuksestaan. Hän on nyt alustanut kaksi perättäistä voittomaalia jatkoajoilla. Lehner päästi pari helppoa maalia ja Theodore puolestaan oli kiekollisena haparoiva, joten he saavat miinusta, koska vaatimustason pitää olla kovempi molempien kohdalla.

AHL:n pudotuspelien ohjelmakin on julki: AMERICAN HOCKEY LEAGUE ANNOUNCES DETAILS FOR 2021 PACIFIC DIVISION PLAYOFFS - Henderson Silver Knights

HSK tulee sijoittumaan kolmen kärkeen, joten se pääsee suoraan semifinaaleihin, joiden neljäs joukkue setvitään sijoille 4-7 sijoittuneiden kesken. Välierät ja finaali ovat paras kolmesta -menetelmällä, joten runkosarjan jälkeen HSK pelaa vähintään kaksi ja enintään kuusi peliä riippuen menestyksestä.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy