Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Itse pohdiskelin että miltä Vegas tulee näyttämään.
  - Nyt kun Gusev hankittiin, olen melko varma että ykkösketjuksi kootaan tuo SKA:n ykkönen. Ja miksipä ei, expansionista ei tuollaista ketjua saa kasaan. Nyt lähtevät viisaasti hakemaan sitä KHL:stä. Voivat jopa yrittää saada Kovalchukinkin. Jos Gusev saadaan sopimuksen alle, niin Dadonov tulee myös aivan varmasti.
  - Uskoisin että joku keskushyökkääjä haetaan treidillä tuonne? Marcus Johansson? Methot voi olla hyvää kauppatavaraa mutta uskon hänen jäävän. Jos ei, niin sitten joku Alzner/ Daley tilalle UFAna. En kyllä täysin ymmärrä että minne Krüger tuossa kuviossa sopii. Alaketjujen senttereitä on jo Haulan, Eakinin, Karlssonin, Bellemaren ja jopa Lindbergin muodossa.
  - Pakeista matkaa jatkavat ainakin Colin Miller (BOS) ---> TOR? David Schlemko (SJS) ---> WSH? Trevor van Riemsdyk (CHI) ---> CAR?

  Eli näin:
  Hyökkäys:
  Nikita Gusev (TBL) --- Vadim Chipachyov (free agent) --- Evgeny Dadonov (free agent)
  David Perron (STL) --- Marcus Johansson (WSH) --- Reilly Smith (FLO)
  James Neal (NSH) --- Cody Eakin (DAL) --- Jonathan Marchessault (FLO)
  William Karlsson (CBJ) --- Erik Haula (MIN) --- Pierre-Edouard Bellemare (PHI)
  Oscar Lindberg (NYR)


  Pakisto:
  Shea Theodore (ANA) --- Marc Methot (OTT)
  Nate Schmidt (WSH) --- Alexei Emelin (MTL)
  Brayden McNabb (LAK) --- Jason Garrison (TBL)
  Deryk Engelland (CGY) --- Luca Sbisa (VAN)


  Moket:
  Marc-Andre Fleury (PIT)
  Calvin Pickard (COL)
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Setä-Frank tästä tosiaan ilmoitti.

  Frank Seravalli‏Varmennettu tili@frank_seravalli 4 t4 tuntia sitten
  Sounds like Marcus Kruger may indeed still be heading to VGK, possibly as soon as Thursday when the trade freeze is lifted.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Täytyy kyllä ihmetellä, että mitä ihmettä LV tekisi oikein Krugerilla?
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Siis jotainhan siinä kyljessä menee, tyyliin varausvuoro. Ei varmaan ykköskierroksen varaus, ainakaan viikonlopun varaustilaisuteen, mutta ei se Krügerin sweetener van Riemsdyk ollut. Tai sitten moni Blackhawksin kannattaja näkee van Riemsdykin kauppa-arvon todella matalana.
   
 5. 3za Jäsen

  Neal - Shipachyov - Marchessault
  X - Eakin - Smith
  Nosek - Haula - Perron
  Bellemare - Karlsson - Lindberg

  ----------------

  Emelin - Schmidt
  Garrison - Miller
  Sbisa - Engelland

  Theodore, Reinhart

  1. Fleury 2. Pickard
   
 6. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tuota luokkaa toivon / haluaisin itsekkin Vegasin nähdä. Olisi mukava nähdä tuo SKA:n porukka NHL:ssä, ja siitä ei kyllä tiedä silti yhtään mitä siitä tulisi. Gusev voisi parhaimmillaan olla uusi "Panarin", mutta tietenkin huonoimmillaan tehot ei siirtyisi sitten ollenkaan NHL.n puolelle. Ei tuo hyökkäys silti omaan silmään näytä yhtään hassumalta ja mielestäni tuolla olisi ihan kelvollista lähteä kauteen.

  Theodorelle todennäköisesti annetaan se mahdollisuus olla ykköspakki, ja uskon että sen tontin tullee ottamaankin tulevaisuudessa. Mikäli pystyisi siihen jo ensikaudella niin tuo puolustuskin on ihan kelvollinen. Ei Vegas tuu ainakaan mikään täysin selvä pisteautomaatti olemaan. Hyvällä tsäkällä taistelevat play-off paikasta.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Onhan tuossa @Nickelback :n hahmotelmassa paljon jossittelua, mutta järjettömästi potentiaalia. Kahdeksan potentiaalista top-6 hyökkääjää, Gusevilla potentiaali ihan Panarinin tasolla ainakin joskus enkä usko Shipachevin olevan huono sentteri ollenkaan. Dadonov noiden kahden kanssa semmonen potentiaalinen 20+30 jätkä. Johansson, Smith, Perron, Neal sekä Marchessault onnistuessaan hyviä hyökkääjiä ja Eakin on myös toissa kauden tasolleen päästessään erinomainen kolmossentteri.

  Theodoren sekä Schmidtin harteille asetetaan paljon offensiivisella puolella, Methot, Emelin, McNabb ja Garrison semmoisia B-luokan kakkosparin puolustajia parhaimmillaan. Methot on tosin hyvä, jos vastuu ei kasva liian suureksi, kun ei ole Karlsson vierellä pelastamassa.

  Tulee kiire puolustuksen suhteen, mutta maaleja Vegas varmasti tulee tuolla hyökkäyksellä tekemään. Maalivahtipelaaminen kunnossa.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Hyvää pohdiskelua kaikin puolin.

  Tartun tuohon Guseviin sen verran, että tuskin miestä vielä tulevalla kaudella Vegasissa nähdään. Sopimusta SKA:n kanssa vuosi jäljellä ja kaikki tähänastiset kommentit ovat viitanneet siihen, että pelaa sopimuksensa loppuun siellä. Dadonov taasen on ilman sopimusta ja vieläpä vapaa agentti 1.7. alkaen, joten hänen tilanne on ihan erilainen. Todella mielenkiintoista tuo koko kolmikko olisi nähdä Vegasissa, vaikka sitten vuoden kuluttua.
   
 9. imperial Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Predators, Pelicans
  Kiitos @Bosco ! Näillä listauksilla ja arvioilla pääsi hyvin kiinni viime yön valintoihin!
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  McPhee taisi jossain sanoa ettei ole kiinnostunut Kovalchukista, ja varmaan Kovalchukilla on the cannu mielessä jos NHL:lään palaa.

  Lainaus:
  Paljonhan on ollu huhuja että Vegas olisi kovasti Nolan Patrickin perässä. Vegasin apu GM-kun omistaa sen jengin jossa toi Patrick pelasi. Uskon että Philadelphian vuorolla toi Patrick olisi saatavissa, joten sinne hahmottelin sellaista varausvuorojen vaihtoa + Neal diiliä. Vasemalle laidalle jäis Vegasille kahteen ekaan ketjuun kuitenkin Nikita Gusev ja David Perron.
   
 11. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Kuinka kauan Vegasilla on Gusevin neuvotteluoikeudet? Jos esimerkiksi kaksi vuotta, niin tuo diilihän voi kääntyä itseään vastaan. Gusev pellailee KHL:ssä pari vuotta ja signaa Tampaan Kucherovin kaveriksi heti, kun se on mahdollista. Jos oikeudet on hallussa siihen saakka kun Gusev on 28v, kuten muistelisin, niin tuo on hyvä vaihtokauppa Vegasin kannalta.

  Uskoisin, että Vegas tulee pidättämään jonkin verran palkkoja. Esimerkiksi Neal menisi moneenkin contenderiin suoraan top-6 paikalle, muttei välttämättä tuolla palkalla. VGK pitää palkasta 30% jonkin treidin yhteydessä ja saa tuntuvammman korvauksen, kuten vaikkapa sen top2 varauksen ja pakkiprospektin. Neal 30% salary retained <> MacDonald, 1st & Hägg? Vai yliarvostanko Nealin vaihtoarvoa ja aliarvostan Macin vaihtoarvoa liian rankasti?
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ehdotus, sillä Flyers varmasti haluaisi MacDonaldista eroon. Uskon kuitenkin, että Patrick (tai Hischier) kiiltää Hextallin silmissä eikä hänestä luovuta, sillä Flyersin todelliset menestysvuodet ovat mielestäni myöhemmin. Eikä Flyersilla ole oikeastaan palkkakatonkaan kanssa ongelmia ja MacDonaldista on helpompi luopua myöhemmin sopimuksen loppuvaiheessa, kun nuoret haluavat lisää rahaa.
   
 13. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Noita palkkoja muistaakseni pystyi pidättämään kolmesta sopimuksesta kerrallaan, siitä tulee jonkinlainen rajoite. Mutta muuten tosiaan varmasti pidättävät osan UFA:ksi tulevan pelaajan palkasta jos näin saavat paremman vastineen.

  Omasta mielestä tuossa aliarvostat Nealin ja yliarvostat MacDonaldin vaihtoarvon. Aivan varmasti Neal esim puolella palkalla on tuon ykkösen arvoinen. Ja vastaavasti MacDonald tuolla pitkällä sopimuksella on vähintäänkin ykkösen arvoinen ja todella harvassa ovat joukkueet jotka edes keskustelevat tuollaisen sopimuksen vastaanottamisesta. Vegas ei ole vielä ottanut yhtään yli vuoden mittaista huonoa sopparia vastaan (ellei Smithin sopparia vähän ylihintaiseksi laske), joten en usko että ihan helpolla ottavatkaan. Ja noiden palkkalattian kanssa taistelevat tiimit taas kokevat huonona tuon kun sopimuksen palkka on enemmän kuin caphit. Kaiken kaikkiaan huono soppari tuo MacDonaldin pahvi.

  Edit. Kappas, en huomannut että puhe oli TOP2 varauksesta. No, sitten tuo varmaan jo alkaisi olemaan kohdillaan tai kääntyy Phillyn kannalta huonoksi kaupaksi.
   
 14. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  21. kesäkuuta vuonna 2017 on päivä, jota tulen muistelemaan vielä pitkään. Se on päivä, jolloin aloin virallisesti kannattamaan NHL:ssä pelaavaa Vegas Golden Knightsia. Miksi? Minulla ei ole ikinä ollut oikeastaan muita lempijoukkueita kuin Oulun Kärpät. Jalkapallon puolella sitten Huuhkajat. Seuraan kuitenkin tiiviisti myös NHL:ää, KHL;ää ja muita kiekkosarjoja. Kevään mittaan oma kiinnostus tätä Vegasin projektia kohtaan on noussut päivä päivältä ja olen laskenut päiviä siihen, kun joukkue julkistetaan. Ystävilläni on omat suosikkijoukkueensa olleet pitkään jo NHL:ssä. Olen itse tyytynyt vain seuraamaan objektiivisena sivustakatsojana ja liputtamaan suomalaisten puolesta, mutta nyt halusin siihen muutoksen. Haluan päästä syvemmälle NHL-ympäristöön ja siksi olen päättänyt ottaa Vegasin ison suurennuslasin alle tulevaisuudessa. En osaa olla gloryhunter ja muutoinkin minun on vaikea hypätä hypeen mukaan kesken tarinan, joten siksi päätin, että olen alusta asti mukana tässä Vegasin tarinassa. Lisäsin joukkueen jo suosikkijoukkue-kohtaani Oulun Kärppien viereen sivupalkkiin. En ole seurannut tätä ketjua alusta asti, vaan lähinnä viimeiset kuukaudet, joten en osaa sanoa, että olenko ensimmäinen, joka virallisesti tulee "kaapista ulos", mutta näillä puhein ilmoittaudun Vegas Golden Knightsin seuraajaksi. Oikeastaan sanat "fani" ja "kannattaja" eivät kuvaa parhaiten omaa suhdettani, vaan juurikin tuo termi "seuraaja", koska olen luonteeltani objektiivinen tilastoniilo, joten intohimoni on enemmän sillä puolella kuin hurraamisella ja karjalalippiskannattamisella. Tietysti tulen toivomaan joukkueen voittavan jokaisen ottelunsa, mutta samalla en menetä yöunia, jos joukkue häviää. Jääkiekko on kuitenkin vain urheilua ja elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Toivottavasti saan kaivaa kuitenkin tämän viestin esiin 2030-luvulla, kun Vegas on kasvanut yhdeksi NHL:n isoimmista organisaatioista ja pelaa ensimmäistä kertaa Stanley Cupin finaaleissa.

  Kauden aikana aion katsoa niin monta ottelua kuin mahdollista, tarkkaa määrää on vaikea arvioida. Osan suorana ja osan varmastikin tulospiilosta iltapäivisin. Tulen ottamaan aktiivisesti osaa keskusteluun ja arvioimaan yksilöiden tekemisiä raporttien muodossa, koska se on erikoisalaani kuten jotkut saattavat jo tietää. Viestihistoriassani on luettavissa lukuisia otteluraportteja lähinnä Tepsin ja Tuton kotiotteluista, koska oleilen Turun seudulla. Ja nimenomaan ne raportit on tehty paikan päällä nähdyistä otteluista, koska siellä on mahdollisuus havainnoida ympäristöä vain niin paljon paremmin kuin television välityksellä. Nostan vielä itseäni esille sen verran, että nuo otteluraportit sisältävät poikkeuksetta vähintään sen 10 000 merkkiä, usein jopa lähemmäs 20 000, koska minulle on tärkeää kertoa asiat mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja silloin merkkejä kuluu. Arvostan lukijaa niin paljon, että koen hänen ansaitsevan mahdollisimman laadukkaan raportin luettavakseen tälle palstalle. Samaan pyrin tulevissani viesteissäni tähän ketjuun.

  Sitten jälleen asiaan. Heräsin tietysti yöllä katsomaan, kun varaukset julkistettiin. Postasin aiemmin tällä viikolla oman listaukseni eräälle toiselle jääkiekkoaiheiselle foorumille ja sain lopulta oikein 13/30 nimeä: Fleury, Pickard, Methot, Schlemko, McNabb, Miller, van Riemsdyk, Schmidt, Neal, Eakin, Perron, Karlsson ja Marchessault. Ihan OK omasta mielestä. Isoimmat yllätykset minulle olivat Pulkkinen, Nosek, Brickley ja Engelland, joista toki viimeisin oli lopulta luonteva valinta Vegasin omana poikana. Kuten edellä on jo moneen kertaan todettu, pakistosta tullaan treidaamaan ukkoja pois urakalla. Lavalla tosiaan esiteltiin neljä pelaajaa Vegasin pelipaidassa, joten siksi en usko, että Engelland, McNabb, Garrison ja Fleury lähtevät minnekään, vaan ovat osa joukkuetta ensi kaudella. Sen sijaan huhujen perusteella puolustuksesta saattavat lähteä ainakin Methot, TVR, Miller ja Schlemko, joten oma kokoonpanohahmotelmani ei sen vuoksi sisällä kyseisiä herroja. Tuossa yön lähetyksessä haastateltiin myös päävalmentaja Gerard Gallantia, joka totesi ohimennen Marchessaultista ja Smithistä jotain sen suuntaista, että he ovat TOP6-hyökkääjiä, joten en usko, että heitäkään ollaan treidaamassa pois. Muutoin pakka onkin melko levällään ja tosiaan tuon kokoonpanon hahmotteleminen on osittain arpapeliä, mutta heitänpä oman arvaukseni tämän viestin loppuun.

  Dadonov/X - Shipachyov - Neal
  Perron - X - Smith
  Marchessault - Eakin - Lindberg
  Karlsson - Haula - Bellemare
  + Carrier, Nosek, Leipsic, Duke, Hyka, Tuch
  ++ Pulkkinen, Brickley?

  Garrison - McNabb
  Theodore - Emelin
  Schmidt - Engelland
  + Sbisa, Stoner

  Fleury
  Pickard

  Suomalaisittain oli mukavaa se, että Haula lopulta varattiin Vegasiin. Vaikka omassa hahmotelmassani Haula on nelossentteri, en yllättyisi, jos hän pelaa kauden alussa nimellisen kolmosketjunkin keskelle. Tulevassa draftissa toivon myös sitä, että joku suomalainen prospect sieltä tulisi poppooseen, kenties sitten Vesalainen tai Tolvanen, jos nuo vuorot 13 ja 15 säilyvät perjantaihin asti. Se jää nähtäväksi. Mitä tulee sitten Dadonoviin ja Guseviin, uskoisin, että Gusev pelaa sopimuksensa loppuun Venäjällä, mutta otan toki ilomielin vastaan, jos nyt jostain syystä tulisi jo tulevaksi kaudeksi. Dadonov on sellainen pelaaja, joka kelpaisi myös vallan mainiosti tuonne ykkösketjun laitaan Shipachyovin vierelle. Hyökkäyksessä on joka tapauksessa jo nyt ihan mukavasti secondary scoringia Perronin, Smithin, Eakinin, Haulan, Karlssonin, Marchessaultin ja Lindbergin muodossa, mutta tietysti ne aivan kärkihevoset ovat arvoituksia. Puolustus näyttää ihan kilpailukykyiseltä myös. Sopivasti kokemusta ja nuoruutta sekaisin eikä noista kukaan nyt mikään katastrofi ole edes kiekollisena, korkeintaan Engelland tai Stoner. Fleury on hyvä ykkösmaalivahti ja Pickard erinomainen kakkonen, tuolla tandemilla kelpaa lähteä kauteen.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Noille ei ole olemassa mitään vanhentumisaikaa käsittääkseni, koska NHL:n ja KHL:n välillä ei ole minkäänlaista siirtosopimusta. Viime kauden aikana muistaakseni asiasta enemmän keskusteltiin Tampan kausiketjussa.
   
 16. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Lainaus:
  Tässä tulee ottaa myös huomioon se, että Vegasin oli pakko varata 14 hyökkääjää, mikä ei laskujeni mukaan olisi tullut täyteen ilman näitä kahta.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt kun Vegasilla on paljon pelaajia, jotka eivät mene waiverseista läpi, niin tilannehan kääntyy nyt ylösalaisin eli toiset pääsevät kertomaan hintoja. Mielenkiintoista nähdä millaisia treidejä tässä tullaan näkemään. Eiköhän siellä Vegasissa ole aika selvää mitä halutaan.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Voihan se olla että noi keskustelut on jo käyty ennen valintoja ja tänään vaan sitten toteutetaan noi treidit. Ainakin McPheenä olisi koittanut lyödä ennen valintoja mahdollisimman monta treidä lukkoon jottei tarvitse valita arpoja.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tämä on tietenkin hyvin todennäistäkin.
   
 20. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Lainaus:
  Niinpä. En millään jaksa uskoa, että Hextall lähtisi kauppaamaan tulevaisuutta kakkospickin muodossa, sillä Flyersilta puuttuu Girouxn tulevaisuudessa korvaava sentteri, puolustus/maalivahtipeli vaatii vielä ainakin vuoden-pari kehitystä ja palkkakatto ei ole ensi eikä varsinkaan sitä seuraavalla kaudella ongelma.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Totta tuokin. Silloin olisi pitänyt vaihtaa esimerkiksi Sbisa ja Merrill noiden joukkueiden hyökkääjiin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Tuohon liittyen Foley mainitsi että tiistai-iltana valintoja viimeistellessään joutuivat ottamaan yhden hyökkääjän lisää kun huomasivat ettei ollut tarpeeksi hyökkääjiä. Olisiko Pulkkinen, Brickley tai Thorburn ollut viime hetken vaihdos jonkun puolustajan tilalle?
   
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Varmaan siinä ois kyseessä treidvuorojen vaihto. Siinä 6 pickin kohdalla tulee olemaan vapaana tod.näk joko Vilardi tai Mittelstadt jotka molemmat on senttereitä. Jos se korvaus varausvuorojen vaihdosta on hyvä niin kyllä mä Hextallina olisin valmis tippumaan tohon 6 sijaan kun tolla Patrickilla on kuitenkin ollu noita terveysongelmia.

  Lainaus:
  Ois kyllä ollu peliliike McPheeltä jos se oli Thorburne, kun Winnipeg maksoi siitä että Vegas ei ottanut Enströmiä. :D
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  CapFriendly‏@CapFriendly2 min2 minuuttia sitten
  Interesting side note about the newly minted #Vegas roster. Of their 31 contracts, 19 expire at the end of next season (10 UFA, 9 RFA)

  Täälläkin varmaan asiaan otettu jo kantaa, mutta vilskettä ja vipinää lienee luvassa viimeistään deadlinella (tai jo tänään).
   
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Niin meinaat että alunperin olivat varaamassa Enströmiä, huomasivat tarvitsevansa hyökkääjän ja saivat sitten Jetsin viime hetkellä maksamaan siitä että jättävät Enströmin ottamatta? Olisihan se tosiaan ollut kova peliliikke. Mutta itse oletan että olisivat voineet turhakkeena alunperin olla ottamassa vaikka Paul Postmaa (UFA), ja huomasivat tarvitsevansa hyökkääjän niin vaihtoivat vaan yhden turhakkeen toiseen eri paikan sellaiseen.
   
 25. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Lainaus:
  Viittasinkin tuolla tuohon Neal <-> Amac / "Patrick" -ehdotukseen. Jos Philadelphiaan liikkuu vaikka tämän vuoden nro 6 ja ensi vuoden Vegasin (top3 -suojattu) ykköskiekka, tilanne voi olla hyvinkin erilainen. Tuo vaan ei taitaisi toimia Vegasin mielestä, elleivät sitten todella rakasta Patrickiä. Jos noita kympin jälkeisiä pickejä ajattelit, niin niitä lähtisin ennemmin tarjoamaan Devilsille, jolla on enemmänkin tarpeita prospektipoolissaan.

  Ja jottei mene täysin asian viereltä, niin mielenkiinnolla odotan mitä Vegas puuhaa draftin ja vapaiden agenttien suhteen. Aika uniikissa tilanteessa GMGM kuitenkin pääsee olemaan vielä parin viikon ajan.