Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jos Kypreos ja Strickland ovat Fleurysta twiittailleet, niin kyllä se aika lähellä on toteutumista, varsinkin jos GMGM:n kerrotaan itse olevan MAF:n perässä.
   
 2. Learn2Play Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Kyllähän tuo MAF:n siirtyminen olisi ainakin minun mielestä hyvä molemmille jengeille. Vegasille hyvä veskari ja Penguins voi suojata Murrayn.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eiköhän joka kesä jokainen GM ole hyvien pelaajien perässä. Valta on täysin Fleuryllä, koska hänellä on se NMC. Jos Fleuryä itseään ei Vegas kiinnosta niin siinä ei silloin auta GMGMn halut tai Penssin toiveet jostain muusta kuin ulosostosta.

  Ulososto kuitenkin ratkaisee Penssin suojausongelman ja Fleury pitää päätäntävallan itsellään siitä mihin kesällä vapaasti siirtyy. Ei Fleuryn tässä tarvitse alkaa tekemään palveluksia joka suuntaan.

  Pidän epätodennäköisenä uutispula-huhuna koko keissiä.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Eikös tuossa edellisellä sivulla @Toby Dammit :n viestissä huhuilla vähän niin kuin siihen malliin, että Fleurya tuo Vegas saattaa hieman houkutella? Siihen minä tuota peilasin, kyllä se NMC-klasuuli on tiedossa ja miten se toimii.
   
 5. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Pensillä ei ole sellaista tarjota, jos Fleury lähtee ennen laajennusdraftia. Toki siinä tapauksessa tekisivät varmaankin jonkun kaupan sellaisen joukkueen kanssa, jolla on kolme kriteerit täyttävää vahtia. Esimerkiksi Ward tai Läck irtoaisi Carolinasta. Canes suojaa kuitenkin Darlingin, jolloin Carolinaan jäävä olisi kuitenkin tarjolla.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse en kanssa ymmärrä miksi Fleury edes harkitsisi NMC:stä luopumista. Omasta mielestä hänellä on vain hyviä vaihtoehtoja. Jos Pens ostaa sopparin ulos niin saa ihan itse päättää mihin menee ja millaisella sopparilla. Näin ollen tulee jo etukäteen sauma hakea vielä hyvät eläkerahat.
   
 7. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Itse olen miettinyt sitä, kuinkta kovasti Fleury haluaa jatkaa Penguinsissa? Eli luopumalla NMC:stä olisi mahdollisuus jatkaa, jos Las Vegas keksii Penguingsista jonkin paremman poimittavan. Tuo pykälästä luopuminen lienee ainut vaihtoehto, jolla jatko on edes mahdollinen (tai tietenkin loukkaantua vielä kauden aikana, jolloin ulososto ei olisi mahdollinen).
   
 8. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Saa siinä olla kova rakkaus Penguinsiin, jos saisit 8 miljoonaa ulososton yhteydessä ja sen jälkeen voisit tehdä vaikka 4 vuoden sopparin ja kuitata siitä 20 miljoonaa lisää. Tuon jälkeen voisit olla taas tiimin ykkösmoke, johtohahmo ja mainoskasvo. Tai sitten voit jäädä Pittsburghiin, tyytyä kakkosmoken rooliin, nostaa tuon sopimuksen mukaisen palkan ja vaipua takariviin.
   
 9. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Se aina kuulostaa niin hurjalta, kun asian esittää noin. Jos asian muotoilisi vaikka "jäädäkö voittavaan joukkueeseen, jossa kuvittelee voivansa taistella vielä ykkösmaalivahdin paikasta ja ansaita uralla 60 miljoona vai mennäkö pelaamaan huonossa joukkueessa ykkösenä ja ansaita uralla 70 miljoonaa", niin vertailu kuulostaa hieman erilaiselta.
   
 10. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ah aivan, Jarrylla ei vielä vuodet riitä. Mutta silti se ei ole mikään ongelma, vaan tilanne hoituu pienellä kaupalla, niinkuin ehdotit.
   
 11. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Itseasiassa edes sitä sopimusta ei välttämättä tarvita:
  iii) One goaltender who is under contract in 2017-18 or will be a restricted free agent at the expiration of his current contract immediately prior to 2017-18. If the club elects to make a restricted free agent goaltender available in order to meet this requirement, that goaltender must have received his qualifying offer prior to the submission of the club's protected list.
   
 12. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
  Lainaus:
  Eiköhän tämä kevät tehnyt Fleurylle selväksi, että ykkösvahdin paikkaa ei ole Pensissä tarjolla. Fleury pelasi hyvät pudotuspelit ja istuu nyt penkillä. Toisekseen, Fleury voi ulososton jälkeen edelleen yrittää valita voittavan joukkueen. Ei se tulevaisuus nyt niin synkältä näytä esim. Calgaryssä.
   
 13. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Juuri näin! Siinä vaiheessa kun Fleury vedettiin maalinsuulta pois yhden heikomman pelin jälkeen pelattuaan kovan kevään, niin asiassa ei ole enää mitään arvailun varaa mihin hevoseen Pens on pelimerkkinsä laittanut kiinni (ellei sitten Fleury ole loukkaantunut..)

  Hänen osaltaan olisi todella typerää suostua mihinkään sopimuksen heikennyksiin Pensien hyväksi. Tosin kuten historia on osoittanut, maailmanhistoria on täynnä typeryksiä.

  En kyllä ymmärrä, miksi Fleury lähtisi Vegasiin näillä reunaehdoilla. Senkun vaan istuu ja odottaa sopimuksen ulosostamista ja tekee hyvän sopimuksen johonkin Vegasia paljon kilpailukykyisempään joukkueeseen.

  Kaikkein pahinta - tai parasta - tässä olisi nyt se, että Fleury heitettäisiin nyt takaisin maalinsuulle ja hän klaaraisi ilmiömäisillä otteillaan merstaruuden Pensille. Siinä sitten olisikin miettimistä...
   
 14. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Pelaajien usko omiin kykyihin aina ei tottele realiteetteja. Toki tuo kuulostaa järkevältä meidän kaikkien muiden korvissa noin.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Niin no kun sinne Vegasiin voi mennä ulosostonkin jälkeen ykkösveskaksi.

  E: Alla jo korjattukin, kuvittelin kyseessä olevan täysi NMC kun siihen sävyyn juteltiin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2017 klo 18.21
 16. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kuten aiemmin todettua, Fleurylla ei edelleenkään ole täyttä treidaamisen estävää pykälää, vaan 12 joukkueen lista johon ei hyväksy treidiä. Toki pidän itsekin todennäköisimpänä vaihtoehtona että Fleury istuu NMC:nsä päällä ja Pens joutuu ulosostoon, mutta on siinä Marc-Andrella kuitenkin se pienen pieni riski otettavanaan että joutuu jonnekkin Detroitiin kamppailemaan ykkösvahdin tontista.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Eiköhän aika moni joukkue tiedä Fleuryn tilanteen ja ehkä kaikilla noista 12 seurasta ei ole mitään tarvetta Fleurylle eli kilpailu ei välttämättä ole kovin kovaa. Fleuryllä on kuitenkin kaksi kautta lähes kuuden millin sopparia vielä jäljellä, tosin tietenkin nosti osakkeitaan tänä vuonna. Eiköhän siellä odoteta ulos ostoa, jolloin Fleuryn voisi saada huomattavasti halvemmalla, samalla Fleury saa enemmän rahaa kuin tuon 5,75 milliä kaudessa. Pensien pitää tehdä paljon sopimuksia ensi kaudeksi, joten kaikki kulu pois on tervetullut, oli se sitten vaikka ulosotto. Tietenkin Pensien haluavat treidata, mutta mihin hintaan? Tietenkin Pensit voivat pidättää palkkoja.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oiskohan tossa muuten sellainen sopimustekinen porsaanreikä että tolla 12 joukkueen listillä ei ole Vegasin jengin nimeä. Jos esim. Fleuryn on pitänyt toimittaa se 12 jengin lista minne ei treidiä halua ennenkuin Vegasin tulo NHL:lään varmuistui 22.6.2016, tai sitten ei vaan hiffanut laittaa Vegasia joukkoon kun noi laajenusdraft säännöt oli vielä työn alla. Jos Fleuryn listillä ei ole Vegasin nimeä niin silloinahn Pittsburgh pystyy treidamaan hänet ihan samalla tavalla Vegasiin kuin niihin 17 muuhun jengiin jota ei ole tossa listissä mainittu. Se sitten selittäis sen miksi Pittsburgh ja Vegas hiovat huhujen mukaan kauppoja.

  Asiahan olisi eri jos se Fleuryn listi olisi muota "12 jengiä jonne hyväksyn treidin" jolloin Fleury joutuu nimeämään ne jengit jonne hyväksyy treidin. Tuolloin tolla listillä pitäisi olla Vegasin nimi jotta treidi onnistuisi.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Näissä Fleury Vegasiin -huhuissa on hyvä muistaa sekin, että eipä siellä ole Fleurylle kovin montaa kilpailukykyistä ykkösmaalivahdin paikkaa tarjolla. Flames, Sabres, Flyers ja Jets kaipaavat kenties ykkösmaalivahtia, mutta jos Fleurya ei kiinnosta pelata esim. Kanadassa, Pensien pahimmassa vihollisjoukkueessa ja Buffalo ei nappaa muuten vaan, niin siinä voi alkaa Vegas yhtäkkiä kiinnostamaan. Eivät nuo tarjolla olevat joukkueet siis ole välttämättä mitenkään houkuttelevia vaihtoehtoja.

  Lisäksi olisihan se kiinnostavaa tietää, voisiko @Barcelona n pohdinnoissa olla jotain todellisuuspohjaa.
   
 20. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Niin tai sitten Vegas on vaan niiden 18 jengin joukossa jonne Fleury hyväksyy treidin. Onhan tosta ollu puhetta että Las Vegas kaupunkina tulee kiinnostamaan pelaajia paljonkin. Aktiviteeteja riittää ja verotuskin on kohillaan. Ja kuten sanoit niin ei noita ykkösveskan paikkoja kovin montaa NHL:lässä ole. Fleuryllä on kuitenkin nimi jo kannussa, joten ehkä Vegas pystyy tarjoamaan hänelle uuden mielenkiintoisen haasteen.
   
 21. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kuulostaa helvetin kaukaiselta näin mutuna. Miksi ei kanadalainen jääkiekkoilija haluaisi pelata Kanadassa? Verotus toki lienee Vegasissa löyhempää, ja mies on Quebecista, mutta aika köykäiset syyt mielestäni. Onko jotain taustalla? Muuten tuo syy on luokkaa Losissa on kivemmat tarjoilijat kiinalaisessa ravintolassa, kuin Winnipegissä.

  Tiedän kyllä että Winnipegistä on muitakin syitä pysyä kaukana, lähinnä mietin että miksi Kanada olisi kanadalaiselle ongelma?
   
 22. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jatkuvastihan Kanadassa pelaamisesta on juttua, ja kyllä se jossain määrin koskee myös kanadalaisia. Esim. tämä National Postissa viime vuonna julkaistu juttu antaa asiasta ihan hyvän kuvan:

  “I have never had a player that hasn’t put the large majority of the teams on their no-trade list from Canada,” said player agent Ritch Winter, whose clients include Marian Hossa, Cody Hodgson and Ilya Bryzgalov. “The issue is that certain players — and there’s a growing number of them — like their privacy. I tell this to general managers all the time: you have to be better in Canada to be successful, because they have to have another reason to attract players.”

  “Every guy handles it differently, but it’s definitely easier when you have no media,” said Leafs forward Milan Michalek, who spent previous years playing in Ottawa and San Jose. “In San Jose, you get out of the rink and forget everything. You’ve got the sun and you just throw on some shorts and go by the pool or the ocean. It’s nice. It’s almost no media at all.”

  It is not just the weather or the fans. Chicago and Detroit get plenty of snow. Boston and New York are hockey-mad markets that are as intense as any Canadian city.

  But players do not mind playing there for one reason: those teams win."

  Eli vähemmän paineita, enemmän yksityisyyttä, paremmat säät ja - joissakin tapauksissa - paremmat mahdollisuudet Stanley Cupiin. Tuota viimeistä kohtaa ajatellen en vain näe Flamesia ja Jetsiä lähivuosien mestarina, mutta voin toki olla väärässäkin.
   
 23. Taskulamppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuon kyllä ymmärrän että ei Jetsiä, Canucksia tai Flamesia. Torontokaan ei ehkä olisi ihan helpoin paikka, kun puhutaan Fleuryn pääkopasta. Canadiensilla sitten on (ainakin toistaiseksi) Price. Että olisihan tuota voinut meikeläinen vähän itsekkin miettiä.

  Jokainenhan noita päätöksiä tekee oman mielensä mukaan, mutta itse ajattelisin ettei Vegas olisi se jo kaiken kokeneelle ja nähneelle pelaajalle mitenkään huippujuttu. Tähän varmaan vaikuttaa myös se onko perheellinen, ja onko minkälainen menojalan vipatus. Mielenkiintoista (ja ehkä jopa toivottavaa) olisi nähdä mies Vegasissa.

  Onhan tuossa sinun alkuperäisessä viestissä aika monta jos ehtoa tosiaan matkassa, mutta voi hyvinkin olla noin kuten kirjoitit. Phillyn nyt luulisi kuitenkin olevan ehdoton ei.
   
 24. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Jos joku muukin on miettinyt sitä että miltä se Vegasin pelipaita näyttää niin 20.6. siihen saadaan selvyys. Mutta jos tää Facebookissa oleva logokuva antaa vitettä värimaalimasta, niin näyttäs että tommonen hyvin tumma (armeejan?) vihree saatais olla Knightsin pelipaidan pääväri.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017 klo 19.05
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  NHL:n pelipaita-topicissa olisit nähnyt linkin takaa jo oikeastakin paidasta pienen maistiasen ja taitaa tosiaan tuo olla kotiasussa päävärinä. Ainoa että vihreä se ei kyllä ole, vaan jonkinlainen tumman harmaa.
  Tässä vielä joukkueen viralliset värit.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2017 klo 20.03