Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Vegas Golden Knights 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana sakkr, 22.02.2016 klo 14.45.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mää ymmärsin Foleyn puheista, että se vaihto viimeisen hyökin ottamiseksi tehtiin Buffalon kohdalla. Yllätyin itse, ettei Bogosiania otettu ja joku pieni välimaksu siinä sitten oli + Carrier.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ai millä tavalla uniikissa tilanteessa? UFA-markkinoita odottelen kyllä itsekin innolla, kuten aina.
   
 3. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Lainaus:
  No aika pitkälti tässä vaiheessa vuotta tiedetään jo seuraavan kauden runko ja toisaalta ketä joukkueet pyrkivät UFA-listalta nappaamaan. Vegasista en itse ainakaan osaa tällä hetkellä sanoa juuri muuta kuin, että maalivahdit lienevät selvillä (+ Engelland). Ketkä kaikki draftatuista pistetään lihoiksi ja hakeeko Vegas uskottavuutta isojen UFA-hankintojen avulla (ja keitä kiinnostaa lähteä laajennusjoukkueeseen)? Kun ei ole edellisiltä vuosilta taakkaa, odotan mielenkiinnolla minkä suunnan Vegas valitsee ensimmäiselle kaudelle ja miltä joukkue tulee heinäkuun alun jälkeen näyttämään.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  No juu tuolla tavalla tottakai. Ja oman mausteensa ja tietyn vapauden Vegasille tuo sekin, että joukkueen nykyrosterista enemmistö on pelaajia, joiden sopimus umpeutuu vuoden kuluttua.

  Mielenkiinnolla odotan minäkin heinäkuun alkua. McPhee adjutantteineen on minusta toistaiseksi selviytynyt hienosti laajennusdraftista ja siihen liittyvästä kaupankäynnistä ja siellä näyttää olevan taustalla ihan tarkka suunnitelma mitä ollaan tekemässä ja tämä suunnitelma sisältää myös strategian liittyen vapaiden agenttien markkinoihin. Jäämme odottamaan miten tuo strategia jatkossa näyttäytyy.
   
 5. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Otteluohjelma julkistettu. 106 päivää kauden alkuun. Sesonki alkaa Dallasissa 6. lokakuuta ja historian ensimmäinen kotiottelu on 10. lokakuuta kuten jo oli tiedossa. Samalla tuo Arizona-ottelu aloittaa seitsemän ottelun mittaisen kotiotteluputken, joka tarjoaa mahdollisuuden kerätä ainakin pisteitä alkukaudesta kenties helpommin kuin vieraspeleistä. Hyvä niin.
  Lainaus:
  TVR ja Schlemko onkin jo ehditty treidata muualle. Carolina antoi vaihdossa toisen kierroksen varausvuoron TVR:stä ja Montreal puolestaan Schlemkosta viidennen kierroksen vuoron hamaan tulevaisuuteen vuodelle 2019. Carolinaan toki lähti TVR:n lisäksi seitsemännen kierroksen varausvuoro, jolla nyt ei ole suurta merkitystä. Hyvä vastine tuo toisen kierroksen vuoro joka tapauksessa TVR:stä. Schlemkosta nyt tuskin pystyi hirveästi enempää odottaakaan kuin keskikierrosten varausta toiseen suuntaan. Kaiken kaikkiaan olen luottavainen sen suhteen, että GM McPhee tietää mitä tekee ja strategia on ainakin minulle mieluisa eli varausvuorojen haaliminen ja sitä kautta tulevaisuuden rakentaminen maltillisesti ja pitkäjänteisesti.
   
 6. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Täältä ilmoittautuu myös yksi uusi Vegasin kannattaja. Aiemmin ei ole tullut mitään joukkuetta suoranaisesti kannatettua vaan ennemmin ollut suomalaisjoukkueiden, kuten Minnesotan ja viime kaudella Winnipegin bandwagonissa. Expansionista ei oikeastaan muuta kuin että hyvät valinnat teki McPhee. Ehkä Rangersista olisi voinut Raannan ottaa, mutta toisaalta Lindbergillä on myös paljon potentiaalia. Mielenkiintoista nähdä ketkä venäläisistä päätyy loppujen lopuksi aavikolle. Kovalchuk - Shipachyov - Dadonov olisi aika kutkuttava yhdistelmä pienessä kaukalossa, jos Gusev jatkaa vielä Pietarissa.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Pulkkisen valinta tuli aika yllätyksenä. Mitä mieltä enemmän perillä olevat olette, että saakohan Pulu vielä sen viimeisen näytönpaikan, mikä on sitten pakko käyttää, jos haluaa uraansa taalaliigassa jatkaa? Piilevä potentiaali siellä edelleen on, mutta saako tarpeeksi aikaa näyttää sen.
   
 8. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Vahvasti sitä mieltä, että Pulkkinen oli yksi näistä McPheen mainitsemista tarkoituksellisista ohivalinnoista, kun piti saada yhtäältä hyökkääjäkiintiö täyteen ja valita joku Arizonasta, jossa tarjonta oli yksi liigan paskimmista. Oma veikkaukseni siis on, että Pulu ei ole osa Vegasin suunnitelmia.
   
 9. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tervetuloa kerhoon!
  Lainaus:
  Niinhän tuo valinta oli tosiaan melkoinen yllätys. Oletin itse, että McPhee valitsee Arizonasta Burmistrovin. Maikkarin haastattelussa Pulkkinen totesi, että oli jo pohtinut Eurooppaan palaamista, mutta odottaa nyt rauhassa, jos Vegas tarjoaa sopimusta: – Voisin kuvitella, että sopimusta ainakin tarjotaan. Mun ei tarvitse itse päätäni tällä vaivata, agentit hoitavat kuviot. Varmaan ihan lähipäivinä selviää, mikä kohtalo sitten on.

  Toivoisin, että Pulkkiselle annetaan halpa vuoden sopimus, koska hänessä on tosiaan potentiaalia tehdä se 15 maalia runkosarjassa ja kerätä saman verran syöttöpisteitä, joka olisi ihan kohtalainen saldo vaikkapa kolmosketjun laiturille kakkosylivoimassa. Marchessault ja Perron varmasti ovat ne rightin puolen laukojat, jotka keräävät eniten YV-aikaa, mutta eipä meillä ole esimerkiksi tällä hetkellä ketään sellaista, joka voisi viivasta pommittaa rightin puolelta, joten Pulkkisen voisi asetella esimerkiksi kakkosylivoimaan viivamieheksi. Mutta tietysti katsotaan nyt ensin, että tarjotaanko Pulkkiselle edes sitä sopimusta.

  Linkki MTV3:n uutiseen: Vegasin NHL-joukkue yllätti Pulkkisen – ehti harkita paluuta Eurooppaan - NHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
   
 10. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jahas salmari sitten samaa kannattaa, miten tähän on tultu? @Salming. Vaihtiksesta, multi siis meikä...

  No asiaan, toivottavasti Pulkkinen saisi sopimuksen ja mahdollisuuden, mutta en jotenkin usko. Eiköhän tämä sopimus ollut näitä dumppeja joista GMGM mainitsi ennen expansion draftia.

  Mielenkiinnolla odotan varsinaista draftia ja vieläkö treidataan lisää vuoroja tai itseä ylemmäksi listoilta.
   
 11. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  No kappas, hienoa että JYPin mies on löytänyt suosikin myös rapakon tuolta puolen. Pidempi sepustus meikäläisen päätöksestä alkaa kannattaa Vegasia löytyy edelliseltä sivulta, mutta lyhyesti: ei ole ollut mitään suosikkiseuraa aiemmin NHL:ssä, joten halusin sen vuoksi olla alusta asti mukana tässä Vegasin projektissa, jotta änärin seuraaminen olisi mielekkäämpää eikä tarvitsisi pelkästään tyytyä suomalaisten yksilöiden kannattamiseen ja sivustaseuraamiseen, vaan voisi saada päästä syvemmälle NHL-maailmaan suosikkijoukkueen kautta.
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Juu, aivan sama syy itellä vaikka Toronto itsellä ollut ala-asteelta asti lähinnä NHL joukkueista, mutta jotenkin kuitenkin se ei ole lähtenyt syventymään. Lähinnä NHL'ää katsottu suomalaisten kautta ja Torontoa sympattu. Nyt toiveissa, että Vegasin alusta asti seuraamalla ja kannattamalla suhde syventyisi ja oikeasti voisi kutsua itseään joukkueen kannattajaksi ei vain symppaajaksi kuten vähän tuo Toronto vaikuttaa vaikka pitkään mukana ollut.
   
 13. Asbury Park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Manchester United
  Itse ilmoittaudun myös Vegasin tukijoukkoihin. Ja samoja syitä näyttää olevan kuin muillakin, aikaisemmin ei ole tiettyä joukkuetta ollut, vaan on tullut seurattua suomalaisten otteita.

  Nyt kun Vegasin projekti on alussa, niin on hyvä hypätä mukaan ja mukavaa, että myös suomalaisväriä on mukana!

  Mietteitä tarkemmin hieman myöhemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2017 klo 21.41
 14. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Täältä myös yksi uusi Vegas fani, ja juurikin samoista syistä, että tulisi mielenkiintoa enemmän seurata NHL:ää muutenkin kuin vain suomalaisten osalta.

  Mitäs mieltä, riittääkö Cody Glassilla jo ensikaudeksi NHL:ään?
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Eli katsotaan jo joukkuetta, vaikka todennäköisesti tämä vielä tästä muuttunee. Sopimustilanne näyttää seuraavalta:

  Hyökkääjät: (11 - $38,300,000)
  David Clarkson, M-NTC NMC $5,250,000 (IR) 19-20 --> UFA
  James Neal, M-NTC $5,000,000 17-18 --> UFA
  Mikhail Grabovski $5,000,000 (IR) 17-18 --> UFA
  Reilly Smith $5,000,000 21-22 --> UFA
  Vadim Shipachyov $4,500,000 18-19 --> UFA
  Cody Eakin $3,850,000 19-20 --> UFA
  David Perron M-NTC $3,750,000 17-18 --> UFA
  Erik Haula $2,750,000 19-20 --> UFA
  Pierre-Edouard Bellemare $1,450,000 18-19 --> UFA
  William Karlsson $1,000,000 17-18 --> RFA
  Jonathan Marchessault $750,000 17-18 --> UFA
  Chris Thorburn UFA
  Oscar Lindberg RFA
  Teemu Pulkkinen RFA

  Puolustajat: (10 - $26,150,833)
  Marc Methot M-NTC $4,900,000 18-19 --> UFA
  Jason Garrison NTC $4,600,000 17-18 --> UFA
  Alexei Emelin M-NTC $4,100,000 17-18 --> UFA
  Luca Sbisa $3,600,000 17-18 --> UFA
  Clayton Stoner $3,250,000 17-18 --> UFA
  Brayden McNabb $1,700,000 17-18 --> UFA
  John Merrill $1,137,500 17-18 --> RFA
  Colin Miller $1,000,000 17-18 --> RFA
  Deryk Engelland $1,000,000 17-18 --> UFA
  Shea Theodere ELC $863,333 17-18 --> RFA
  Griffin Reinhart RFA
  Nate Schmidt RFA

  Maalivahdit: (2 - $6,750,000)
  Marc-Andre Fleyry M-NTC NMC $5,750,000 18-19 --> UFA
  Calvin Pickard $1,000,000 17-18 --> UFA
  Jean-Francois Berube UFA

  Palkkakatossa on (Cap Friendlyn mukaan) tilaa tällä hetkellä $3,799,167 miljoonaa 23 sopimuksella.

  Varsinaisessa draftissa Vegas varasi seuraavat pelaajat

  Entry Draft:
  ROUND 1
  #6 [​IMG] Cody Glass (C) Portland Winterhawks WHL
  #13 [​IMG] Nicholas Suzuki (C) Owen Sound Attack OHL
  #15 [​IMG] Erik Brännström(D) HV71 SHL

  ROUND 2
  #34 [​IMG] Nicolas Hague (D) Mississauga Steelheads OHL
  #62 [​IMG] Jake Leschyshyn (C) Regina Pats WHL

  ROUND 3

  #65 [​IMG] Jonas Røndbjerg (RW) Växjö Lakers HC J20 SuperElit

  ROUND 4
  #96 [​IMG]Maxim Zhukov (G) Green Bay Gamblers USHL

  ROUND 5

  #127 [​IMG] Lucas Elvenes (C/RW) Rögle BK J20 SuperElit
  #142 [​IMG] Jonathan Dugan(C) Northwood School junior USHS

  ROUND 6

  #158 [​IMG] Nicholas Campoli (C) North York Rangers OJHL
  #161 [​IMG] Jiri Patera (G) HC Ceske Budejovice Czech U20

  ROUND 7

  #189 [​IMG] Benjamin Jones (C) Niagara IceDogs OHL

  Sen ihmeellisemmin tässä ei kannata vielä alkaa tarinoimaan tai joukkuetta kaavailemaan, kun olettettavasti joukkue vielä muuttuu aika tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2017 klo 20.04
 16. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Nikita Gusev oli venäläislehden mukaan todennut siihen tyyliin, että katselisi NHL:n suuntaan vasta 28-vuotiaana eli silloin kun voi vapaasti valita joukkueensa eikä sopimusta ole sidottu tulokassääntöihin. Täytyy vielä kotona tarkistaa tuo haastattelu, mutta jos näin tosiaan sanoi, niin voinemme todeta, että täss kohtaa McPheen uhkapeli kostautui ja käteen jäi tyhjä arpa.
   
 17. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Luin myös itse samasta asiasta ja tässä on linkki juttuun, jossa on referoitu tuota Gusevin haastattelua: Ahneus tulossa venäläistähden NHL-uran tielle – raha tärkeämpää kuin pelaaminen parhaiden kanssa « Leijonat

  Lainaus:
  Joka tapauksessa lienee turvallista todeta, että ainakaan tulevalla kaudella Gusev ei pelaa NHL:ssä, vaan hoitaa sopimuksensa loppuun KHL:ssä. Katsotaan sitten vuoden päästä, mikä on Gusevin mieliala.

  Asiasta toiseen, Methot saatiin yöllä treidatuksi Dallasiin. Vastineeksi toisen kierroksen varausvuoro 2020 sekä Dallasin seitsemännellä kierroksella varaama maalivahti Dylan Ferguson. Ehkä hieman laihaksi jäi lopulta tuo vastine pelaajasta, joka on kuitenkin parilla viime kaudella kirjauttanut runkosarjassa teholukemat +12 ja +13 Ottawan kaltaisessa nipussa. Mutta toisaalta ainakin omissa papereissa tuota Methotia on jopa hieman ylihehkutettu kuluneen kauden perusteella. Jos Ottawa olisi taipunut vaikkapa poffien ensimmäisellä kierroksella jo, tuskinpa Methot saisi näin paljon suitsutusta. Tarkoitan vain sitä, että aiemmilla kausilla on melko vähäiseksi jäänyt Methotin huomio ja nyt yhtäkkiä 32-vuotiaana hän on kuuminta kauppatavaraa puolustajissa. Mutta eipä siinä, hyvä puolustava puolustaja ja varmasti kelpaa Dallasille Klingbergin vierelle. Tuo vastineena saatu toisen kierroksen varausvuoro on ihan jees, mutta kylkeen olisin odottanut hieman kovempaa lupausta, koska täytyy muistaa se, että Vegaskin varasi tätä kyseistä Fergusonia ennen kaksi maalivahtia eli Maksim Zhukovin ja Jiri Pateran, joten jos potentiaalia miettii, Ferguson ei välttämättä ole se todennäköisin NHL-pelaaja tulevaisuudessa, mutta katsotaan rauhassa miten poika kehittyy.

  Tällainen video tuli vastaan myös Youtubessa: Cody Glass has turned heartbreak into passion & drive in his NHL quest - YouTube Kuudentena varatusta Cody Glassista on tehty minidokumentti, jossa hän kertoo perheensä vaikeista ajoista. Taustalla on huoltajuuskiistaa ja rahaongelmia, mutta edesmenneen isoäidin tuella Glass on päässyt tähän pisteeseen, jossa hän nyt on. Glass vaikuttaa oikeinkin nöyrältä kaverilta ja minulle jäi positiivinen mielikuva Codysta tuon videon perusteella. Jalat maassa oleva heppu, jonka kasvoilta paistaa lapsenomainen intohimo jääkiekkoa kohtaan.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Aivan niin. Gusev pelaa joka tapauksessa Venäjällä nykyisen sopimuksensa loppuun ja käy siinä samalla pelaamassa Olympialaiset. Katsotaan vuoden päästä tilannetta uudestaan.

  Methotin kohdalla hieman petyin vastineeseen, mutta vähän hankalaan asemaan McPhee on itsensä ajanut hommaamalla noita puolustajia noin paljon yli omien tarpeiden. Myös kauppakumppanit tietävät, että Vegasilla on ylimääräisiä puolustajia, joista on päästävä eroon. Deadlinella Methotista oli varmasti saanut paremman hinnan, mutta sinne asti ei ole mahdollista odotella. Ja lisää kauppojakin vielä tarvitaan.

  McPheelle siis pieni miinusmerkintä Methotin treidistä, mutta muista liikkeistä tähän saakka puhtaat paperit. Hyvin on alkanut tämä projekti. Täällä vähälle huomiolle on jäänyt draftin yhteydessä tehty treidi, jossa Vegas hankki Columbuksesta 20-vuotiaan Keegan Kolesarin oikeudet. Itse olen tykästynyt Kolesariin ja pidän häntä varausnumeroaan (#69 2015) parempana lupauksena. Toisin sanoen kehitys on mennyt hyvään suuntaan varauksen jälkeen ja Kolesar on nousee Vegasin hyökkääjäprospectiosastolla heti sinne Glassin, Suzukin ja Tuchin tuntumaan. Toki McPhee maksoi hänestä 2. kierroksen (#45 2017) vuoron, mutta pidän kauppaa silti hyvänä, sillä Vegasilla oli noita vuoroja mitä käyttää kaupankäynnissä. Kolesar on siis päälle satakiloinen voimalaituri, joka on iskenyt viime ja tällä kaudella WHL:ssä noin pisteen per peli. Erityisen liekeissä Kolesar oli tämän kevään pudotuspeleissä oltuaan pistepörssin ykkönen ja johdatettuaan joukkueensa Seattlen WHL:n mestaruuteen. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan Kolesarin kehitystä. Hän aloittanee kautensa AHL:n Wolvesissa.
   
 19. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Cody Glassin varaamiseen olen erittäin tyytyväinen. Erinomainen paketti sentteriksi ja kehittynyt huikeasti viimeisen vuoden aikana, ja tämä lupaa yleensä hyvää.

  Joukkuehan tulee nyt vielä muuttumaan, mutta jos muutama ratkaiseva palanen nousee suuremmassa roolissa kovaan lyöntiin, en pitäisi playoffejakaan ihan mahdottomana ensi kaudelle. Syvyyttähän joukkueessa on joka tapauksessa hyvin. Theodore on pelaaja, joka on mielenkiintoista nähdä suuremmassa kiekollisessa roolissa, potentiaalia on kovasti.

  Itseäni harmittaa kyllä kovin se, että Gusev ei näillä näkymin ensikaudeksi tule, eikä ehkä ikinä Vegasiin. SKA:n kolmikko olisi ollut hienoa nähdä yhdessä.
   
 20. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Itseltäni mennyt ainakin ohi se, että Vegas teki qual.offerit Lindbergille, Pulkkiselle, Leipsicille ja Reinhartille. Eiköhän ainakin Pulkkisen kannata tuohon tarttua. Eikös se meinaa yhden suunnan sopparia, jossa palkka n. 850k?
   
 21. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Kyllä tarkoittaa, tarkalleen ottaen QO olisi Pulkkisen kohdalla 853 125 dollaria. Jos Pulkkinen haluaa jatkaa NHL-unelmansa metsästämistä niin ehdottomasti tuohon kannattaisi tarttua.
   
 22. Ävssät Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Pulkkinenhan on tuon jo torjunut ja siitä on uutisoitukin. Sanoi haastattelussa, että tarjous olisi ollut kaksisuuntainen.

  Yllättävä käänne! Teemu Pulkkinen hylkäsi Vegasin sopimustarjouksen – jatko NHL:ssä ei vielä varmaa « Leijonat

  Oli mielestäni muussakin mediassa mainintaa, mutta koska tuo löytyi ensimmäisenä niin linkitin sen.
   
 23. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Säännöissä taitaakin olla noita waiver-pykäliä, joten ilmeisesti QO voi olla myös kaksisuuntainen joissain tapauksissa.
   
 24. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  No huhhuh. Okei juu kaksisuuntainen sopimus joka tarkoittaisi, että joutuisi todennäköisesti aloittamaan kautensa AHL:ssä, mutta kun siellä pistäisi kovia näyttöjä pöytään niin olisi varmasti ensimmäisten joukossa kun loukkaantumisia tulee / joku Vegasin jätkä ei pysykkään NHL-vauhdissa. Pulkkisen kohdalla olisin tuon kortin katsonut loppuun asti vaikka vituttaisikin.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eiköhän Pulkkinen ole jo farmissa antanut kaikki näytöt mitä voi antaa.