Vegas Golden Knights 2017–2018

  • 464 159
  • 1 268

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Noniin, tällainen ea:n jämäritaripotta sieltä sitten, on oikeen spartalaisen pelkistetty. Vittu nämä änärin uudet logot. En pidä ollenkaan Winnipegistä, Columbuksesta, Hurricanesista yms.. Duckseistakaan. Eihän noilla ole pelkän logonkaan takia kiva edes hakata änäriä. Kuusikesäisenä toki pidin ritareista ja haarniskoista, mutta omapiirtämiin logoihin piirtelin kyllä sudennaamoja ja lohikärmeksiä(koska niin oli legojen kilvissäkin). Knights on sanana fakin ärsyttävä kanssa. Rimmaa niiden sukkahousujen kanssa vähän liiankin kanssa.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Vittu mitä paskaa. Golden Knights. Tyhjästä saa rueta rakentaan organisaatiota ja tässä tulos.
 

Aberystwyth

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Googlettelin ja tarkistin, että Las Vegas nimenomaan lyhennetään LV. Eli tuo LVG voisi olla siis looginen (NYR, LAK, SJS, TBL jne.)

Itse veikkaan, että L-kirjainta lyhenteessä ei tule olemaan, koska Las ei ole osa joukkueen nimeä. VGK ois aika looginen, mut kuulostaa vähän pöntöltä. Saa nähdä.

Nimi on kyllä juustoinen, mutta logosta oikeastaan pidän. Asiallinen ja tyylikäs.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Itse veikkaan, että L-kirjainta lyhenteessä ei tule olemaan, koska Las ei ole osa joukkueen nimeä. VGK ois aika looginen, mut kuulostaa vähän pöntöltä. Saa nähdä.

Nimi on kyllä juustoinen, mutta logosta oikeastaan pidän. Asiallinen ja tyylikäs.

Tai VPK (Vegasin Pallo Kerho). Tosiaan ajattelin, että tuo LV pitäisi tuossa olla, koska se on kaupungin virallinen lyhenne, mutta ehkäpä sen ei tarvitse olla, koska seuran nimessä ei ole alkuosaa. No aika sama mulle. Ensin täytyisi oppia hyväksymään, että seurassa pelaa kohta jotain muista joukkueista haalittuja kavereita, joista tulee "seuraikoneita".

Ei ole uusien asioiden hyväksyminen helppoa, ei ole.
 
Luulin ettei voi olla muovisempaa ja tylsempää nimeä kuin Las Vegas Golden Knights. Olin väärässä, sillä tuo "Vegas Golden Knights" ei yllä edes arvosteluasteikolle. Voiko oikeasti olla tämän niminen NHL-seura?
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Veikkaukseni on, että kesken hienosti alkaneen neljännen kauden Winnipegissä Patrik Laine myydään Vegas Golden Knightsiin, jossa hänestä tulee tutkapari VGK:n kesän 2017 ykkösvarauksen kanssa. Kultaritari-lippalakit ovat myydyin NHL-fanituote Suomessa 2020-luvulla.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Nimi vaatii kyllä rutkasti totuttelua (eli on paska) mutta logo on mielestäni tyylikäs. Hienosti ympätty V kypärään. Väritkin toimivat.
 

Carlos

Jäsen
Joo-o. Kyllä se lyhenne varmaan tulee olemaan VGS, Vegas Golden Shower tai Vegas tulee siitä mieleen. "Hienoa". Logo on mielestäni ihan ok, harvalla muullakaan seuralla on mitään hienompaa, mutta tuo nimi... ohhoh. Se Desert Knightskin olisi ollut parempi. Onko muuten koskaan maailman historiassa ollut kultaisia ritareita? Ihan edes mytologiassa? Hiukan epäilen.

Noooooooo, mitäpä näistä, mainitsi lehtemme lopuksi.
 
Luulin ettei voi olla muovisempaa ja tylsempää nimeä kuin Las Vegas Golden Knights. Olin väärässä, sillä tuo "Vegas Golden Knights" ei yllä edes arvosteluasteikolle. Voiko oikeasti olla tämän niminen NHL-seura?

Ai kyllä minusta noista kahdesta lyhyempi muoto on parempi. Jos jälkimmäisessä osassa on kaksi sanaa, niin ensimmäisessä on parempi olla yksi. Ja kaikki tietää, että Las Vegas on yhtä kuin Vegas. Eli tuosta ratkaisusta annan kyllä pisteet. Muita pisteitä joukkueen nimestä ei herukaan sitten. No kaikkeen tottuu, liigassa on paljon muitakin huonoja tai tylsiä nimiä.
 

ipaz

Jäsen
Jos nyt ajattelee nykyistenkin joukkuiden nimiä NHL:ssä tai NBA:ssä, niin ei tuo mitenkään ylivoimaisen paska ole. Itseäni aina hieman huvittaa nimet Penguins, Ducks, Pradators, Hornets, Raptors, Magic, Wizards, Clippers jne. Ja eihän Knights nyt mitenkään eroa Cavarliersista - molemmat tarkoittavat ritaria. Vegasissa (kukaan jenkeissä ei lausu sanaa Las puhuttaessa Vegasista) ritarit sattuvat olemaan kultaisia. Minä nielen nimen perustelut. Parempi tämä on kuin joku Las Vegas Rhinos tms....

edit. Lisäksi tuosta nimestä tulee puheessa Vegasiin liittyvä assosiaatio "golden (K)nights".
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Tollainenhan siitä sitten näköjään tuli, kun uhkapeliseudulle tulee jengi, joka ei saa vihjata vähääkään uhkapelaamiseenpäinkään ja omistajalla on vahva fiksaatio vanhaan armeijajengiinsä, mutta jonka suoraa nimeä ei saa käyttää. Aika vahva "meh-fiilis" nimestä, plus tuo logo, joka näyttää enemmänkin joltain luonnokselta tai kakkoslogolta. Positiivista tosiaan nim. Dale Hunterinkin mainitsema V-kirjaimen sisällyttäminen hienosti logoon, sekä se että aina se voisi olla joku "kalastellaan lapsia Mighty Ducks". Ei nyt siis mikään aivan paska, logon kulta tosin olisi saanut kyllä olla enemmän kultaa.
edit: Jaa, jännää että tuossa esittelytilaisuudessa olikin selvä kulta värinä ja NHL.com'ssakin paria eri sävyä. Ota noista nyt sitten selvää.

Tässä vielä uutinen, josta selviää mm. joukkueen värit ja kakkoslogo.

Vegas Golden Knights Introduced as Newest NHL Team
 
Viimeksi muokattu:

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Ylen kankia nimi. Ja logokin näyttää otetun suoraan jostakin tietokonepelistä, jolla ei ole käyttöoikeuksia oikeisiin logoihin, jolloin on täytynyt suunnitella geneeriset logot joukkueille. Onko Iltasanomien Liigapörssissä joku tuollainen ritarin kypärä? Miekat ristissä siellä ainakin on. Kakkoslogo taisi olla sellainen. Onko molemmat logot otettu Liigapörssistä?

Ja miksi kultaiset ritarit? Täällä mainittu aavikkoritarit olisi ollut huomattavasti parempi jos kerran ritarit ovat lähellä sydäntä. Mutta kuvittelisi, että saataisiin aikaan hieman originellimpaa lopputulosta noillakin resursseilla, kun pääsee tyhjältä pöydältä aloittamaan. Ketkä tahansa satunnaiset 5 ihmistä työryhmässä olisi pystynyt tuottamaan joukkueelle tuon nimen ja ritarinpotan logoksi.
 

ipaz

Jäsen
Olen antanut itseni ymmärtää, että paikalliset kyllä puhuvat ihan Las Vegasista, pelkkä Vegas tuo mieleen vain bilemestan.

Ainakin tuossa nimestä annetussa perustelussa kerrotaan näin: "People that live here call themselves Vegas," Foley said. " 'Where you from? Vegas.' They don't say 'Las Vegas.'

Näin minäkin olen asian käsittänyt että puhekielessä sanotaan vain Vegas. Ja kuulostaahan tuo paremmaltakin kuin -Las Vegas Golden Knights-. Jos joku kritisoi että miksi ei nimessä ole kaupungin koko nimeä, niin eihän ole olemassa myöskään Tampa Bay-nimistä kaupunkia, vaan pelkkä Tampa. Ja Carolina Hurricanes pelaa North Carolinassa, koska pelkkää Carolina nimistä osavaltiota ei ole olemassa.
 

Snagari

Jäsen
Jaa, omaan silmään nimi oli paras mikä noista Knightseista oli valittavissa, ihan jees ja logolle peukku ylös. Simppeli ja tuore kuten World Cupissa North Americalla ja Europella. Varmaan hommaan lippiksen, koska tykkään NHL-seurojen lippiksista mutta ovat usein liian värikkäitä ja näyttävät lasten lippiksiltä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Logo on tosiaan ok, mutta nimi on kyllä niin hanurista kun olla ja voi. Kun NHL:län facebook uutisen kommentit kenttää lukee niin aika golden showeria se just nyt saa. Onhan se sääli että sen sijaan että olisi saatu NHL:lään joku mielenkiintoinen jengi niin nyt saatiikin ehkä kaikkien aikojen muovisin NHL-joukkue. Mutta omistajalla nyt sitten oli toi fiksaatio tohon tiettyyn nimeen ja sen mukaan mennään. Entisenä Espoo Blues fanina tässä on kyllä sellainen déjà-vu fiilis kun muistelee Espoo Unitedin nimivalinta prosessia.
 

Saske

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks
Oli kyllä tylsä logo kaiken sen hypetyksen jälkeen, mitä lähetyksen ukkeli antoi ymmärtää. Lisäksi vielä esittelyvideo pyki siihen malliin, että odotukset sen kuin ehtivät kasvaa. Aattelin, että siellä ois ollu joku bad ass -ritari miekkoineen ja kilpineen ja sellanen häkki/sulkakypärä päässään, mutta ei, sieltä tuli pelkkä kypärä, josta tulee kyllä ensimmäisenä mieleen joku lasten pelin logo tai Halo-pelisarjan avatar-logo. Noh, vielä on aikaa suunnitella logoa, kun facebookin kommenttiosiossakin tuli aika paljon soraääniä. Tuo näyttää kakkoslogolta. Golden Knigts kuulostaa sinänsä ihan jenkkiläiseltä urheilujoukkueen nimeltä, että en siinä sen suurempia moitteen aiheita näe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös