Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Vedonlyönnit liigakaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HaZekki, 13.05.2019 klo 19.59.

 1. RystyLätti Jäsen

  Lainaus:
  Tässähän on ihan hyvä veto idea, mutta vaatii vain vähän muokkausta. Esim. Pesonen ja Jokinen ovat molemmat top 10 pelaajia pisteet/ottelu tilastossa vähintään 40 peliä pelanneista pelaajista. Jos edes toisen pelaajan pelimäärät jää alle 40 pelin, niin veto mitätöityy.
   
 2. Eric Rooslind Jäsen

  Ensimmäisen kerran ajattelin kokeilla tätä vedonlyöntiä, pohjimmiltaan en ole edes pelaaja eli amatööri. Ehkä sitten otin omalta kannalta liian varovaisen linjan mutta olkoon sitten niin. Lähinnä vedon tarkoitus oli näille iästä kuittailijoille osoittaa että luottoa löytyy. Veto on voimassa sille joka uskoo pappojen, tai edes toisen, "floppaavan" tai pelaavan edes ikänsä tasolla. Muihin vetoihin en aio osallistua ja ehdotuskin oli viimeinen. Muka hassuttelijoiden vedot eivä ole kovin hauskoja, kannattaa pyrkiä parempaan. Kiva huomata että yleinen kanta kirjoittajila on että "vanhukset" jyräävät top10:iin. Tämä tästä.
   
 3. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  No jaa. Vetohan mitätöityy jos pelaavat alle 55 peliä, joten sinänsä en nää mitään alikerrointa. 36v pelaajat ovat latoneet koviakin pisteitä liigassa esim Perrin keikkui top10 viellä nelikymppisenä ja näen, että Jokinen on tuolla pelimäärällä aika varma kortti top10:ssä. Kourallinen pelaajia löytyy ketä voisi samoilla ehdoilla olettaa olevan kärki kamaa. Eri asiahan on, jos loukkaantuu ja pelaa esim 40 peliä, mutta Jokinen voi jopa tuolla ottelumäärällä yltääkkin! Itse voisin lyödä vetoa, että Jussi Jokinen on top10:ssä pistepörssissä, ilman ottelurajoituksia ja mitätöintejä, anyone?
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2019 klo 20.01
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Sanoinkin, että tuossa olisi alikerroin ilman mitään ottelurajoitusta, sillä loukkaantumisriski on aika iso, kun puhutaan vielä kahdesta iäkkäästä pelaajasta. 55 ottelua on todennäköisesti sellainen rajoitus, joka ei ainakaan molempien kohdalla toteudu, joten todennäköisesti tuo veto mitätöityisi.
   
 5. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei täällä ole sellaista kirjoittajaa, joka uskaltaa haastaa tuon sinun ehdotuksesi. Kaikki tietävät, että ehjät kaudet pelatessaan Jokinen ja Pesonen ovat kymmenen tehokkaimman pelaajan joukossa Liigassa. Iästä kuittailu on tietenkin mukavaa.
   
 6. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olisiko muilla kiinnostusta lyödä vetoa runkosarjan lopullisista sijoituksista? Tuolla veikkausketjussa on esitetty semmoisia hupiveikkauksia että minä ainakin tahtoisin koittaa saada helpot rahat pois kuleksimasta.

  Vedon ideana olisi siis veikata runkosarjan lopullista järjestystä. Pistelasku tapahtuisi golf-tyyliin, eli vähiten pisteitä kerännyt voittaa. Joukkueiden toteutuneiden ja osallistujan veikkaamien sijoitusten erotukset lasketaan yhteen jolloin saadaan osallistujan pistemäärä.

  Esimerkki:
  Runkosarjan toteutunut järjestys:
  1.Tappara
  2. HIFK
  3. Kärpät
  4. Lukko
  5. Ilves
  6. JYP
  7. HPK
  8. TPS
  9. Pelicans
  10. KalPa
  11. Sport
  12. KooKoo
  13. SaiPa
  14. Ässät
  15. Jukurit

  Nimimerkin X veikkaus:
  1. HIFK
  2. Tappara
  3. Ilves
  4. Lukko
  5. Kärpät
  6. Pelicans
  7. JYP
  8. KooKoo
  9. KalPa
  10. TPS
  11. Ässät
  12. SaiPa
  13. Sport
  14. HPK
  15. Jukurit

  Pistelasku:
  Tappara 2-1 = 1
  HIFK 2-1 = 1
  Kärpät 5-3 = 2
  Lukko 4-4 = 0
  Ilves 5-3 = 2
  JYP 7-6 = 1
  HPK 14-7 = 7
  TPS 10-8 = 2
  Pelicans 9-6 = 3
  KalPa 10-9 = 1
  Sport 13-11 = 2
  KooKoo 12-8 = 4
  SaiPa 13-12 = 1
  Ässät 14-11 = 3
  Jukurit 15-15 = 0

  1+1+2+0+2+1+7+2+3+1+2+4+1+3+0 = 30 pistettä.

  Jos kiinnostusta löytyy niin voisin avata tälle vedolle oman ketjunsa elokuun loppupuolella ja vetoon saisi osallistua kauden avaukseen saakka. Pisteet laskettaisiin heti runkosarjan päätyttyä. Panos voisi olla vaikkapa 30 euroa, jos joku toinen summa on parempi niin ehdottakaa.
   
  luukasla, Majoneesi, Lht03 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 7. theZ Jäsen

  Lainaus:
  Kerrotko vielä mikä tuossa on epäreilua? Esim. viime kaudella top10-sijoitukseen olisi vaadittu täydellä 60 pelillä 0,8 pisteen keskiarvo. Ei se ole mitenkään itsestäänselvää että sekä Jokinen että Pesonen pystyvät paremmalla pistekeskiarvolla pelaamaan. Tietenkään top10-sijoitukseen vaadittava pistekeskiarvokaan ei tule olemaan todennäköisesti sama, mutta tuo luku antaa suuntaa. Ja käytännössä vedon pysyessä voimassakin todennäköisesti pelejä jää väliin joitakin, joten pistekeskiarvon täytyy olla entistä kovempi. Eihän tuossa ollut puhe mistään yli 55 peliä pelanneiden top10:stä vaan muilla pelaajilla saa olla vähemmän pelejä. Tuossakin top10:ssä on vain kymmenen paikkaa ja noiden kahden pelaajan pitäisi molempien mahtua joukkoon.

  Tietysti ylivoimaisesti todennäköisin skenaario on se, että vähintään toisella heistä tuo pelimäärä ei täyty jolloin veto nollaantuu. Sen takia tuohon ei varmaan moni jaksa tarttua. Vähän sama kuin lyötäisiin veto jostain nelosketjun pelaajien pistemääristä ja ehtona olisi että veto on voimassa ainoastaan jos toinen tekee yli 50 pistettä. Ei tuossa vedossa ole mitään epäreilua. Mun arvion mukaan kannattaisi lyödä tuota huippukaksikkoa vastaan noilla ehdoilla koska vaikka molemmilla olisi yli 55 peliä niin on silti todennäköisempää että vähintään toinen jää top10 ulkopuolelle kuin että molemmat olisivat sisällä. Se miksi en tuohon vetoon tartu on juurikin tuo, että veto jää voimaan niin harvoin että en jaksa yrittääkään muistaa tuollaisia.

  @Ralph tuus vielä kerran selittämään mikä tossa tarjouksessa on odotusarvon kannalta vikana.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaamiseen ja urheiluun kuuluu riskit. Mutta tuossa ehdotuksessa yritetään välttää riskit lisäämällä ehtoja, jotka hyödyttävät vain vedon ehdottajaa. Kukaan ei lähde mukaan tuollaisella 55 pelin ehdotuksella, kuten nähdään.

  Jos Pesonen tai Jokinen pelaa täyden kauden, on hänellä hyvä mahdollisuus olla kympin joukossa. Jos huilaa enemmän, veto mitätöityy. Eli täysin ehdottajalle hyväksi rakennettu vetoehdotus. Johon yllätys, yllätys kukaan ei lähde mukaan.

  Jos ei uskalla ottaa riskejä, niin vedonlyönti ei taida olla tällaista henkilöä varten.
   
  Pekka Kaukalo, Bobby, Myrsky74 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 9. theZ Jäsen

  Lainaus:
  Höpöhöpö. Esim. vedonlyöntifirmoillakin on tarkoitus asettaa ns. päälinjat händäreihin niin, että molempien kertoimet ovat mahdollisimman lähellä toisiaan. Sama tilanne on tavallaan tässä kun panokset ovat 1:1. Nyt noilla ehdoilla Eric Rooslindiä vastaan vedonlyöjä saa ehkä vähän itselleen odotusarvoisesti positiivisen kohteen. Ilman tuota 55 pelin sääntöä tilanne olisi vedonlyöjälle tässä aivan törkeän edullinen. En lähde edes arvioimaan kuinka edullinen, mutta ymmärrät varmaan että jos panokset ovat 1:1 niin todennäköisyydet eivät voi olla 5-95 tai vedonlyönti on lähtökohtaisesti idioottimainen. Nyt kohde on typerä lähinnä siksi, että varsinainen veto ei käytännössä pysy voimassa juuri koskaan. Epäreilu se ei ole. "Veikkaamiseen ja urheiluun kuuluu riskit". Repesin. Ei vittu.

  Rautalangasta vielä: 55 pelin ehdotus on nimenomaan sen takia järkevä, että kohde olisi myös "vedonvälittäjän" kannalta jossain määrin tasapuolinen.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Voi sen näinkin ajatella, mutta tällöin kukaan ei lähde veikkaukseen mukaan, joten asia on lopulta yhtä tyhjän kanssa.

  Jos taas ehdottaa vedon ilman loukkaantumisrajoitteita, mutta niin että ehdottaja saa voittaessaan satasen ja toinen osapuoli voittaessaan kaksikymppiä, ei siihenkään kukaan lähde.
   
  Bobby, HOOLIGAN_ & Sp#16 tykkäävät tästä.
 11. theZ Jäsen

  Lainaus:
  Miten niin ei lähde? Sun 20e vs mun 100e. Lyöt vetoa sen puolesta että Jokinen&Pesonen molemmat top10:ssä ottelumääristä riippumatta ja mä lyön vetoa sen puolesta että vähintään toinen on top10:n ulkopuolella. Deal? En näin hyvää vedonlyöntikohdetta muista nähneeni aikoihin, maistuisi kyllä hyvin. Saat säkin 20 euron riskillä lisäjännitystä kauteen.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miten onnistuit tuon noin päin kääntämään?Repesin. Ei vittu.

  Minä väitän, että vähintään toinen on ulkopuolella ja sinä, että molemmat löytyy kympin kärjestä. Jos häviän, saat satasen ja jos sinä häviät, minä saan kaksikymppiä.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 13. theZ Jäsen

  Lainaus:
  Joo mun piikkiin tämä. Noi sun aiemmat suoritukset huomioonottaen (=alkuperäisen vedon ehtojen epäreiluudesta valittaminen) ehdin jo innostua sun ajattelevan ettei kukaan tarttuisi tuohon jälkimmäiseen tarjoukseen sen takia, että se olisi vedonlyöjän kannalta liian huono diili riskeerata satanen voittaakseen 20e.
   
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  @Eric Rooslind Mä otan tuon sun huumorivetosi kiinni, niin saadaan tää jankkaus loppumaan. Ilmoita vaikka yv:llä ne ehdot, kun en jaksa kahlata tätä paskasuota syvemmälle.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 15. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  Alku
  Lainaus:
  Siitä vaan panet betin sisään, jos kerta on kannattavaa! Selvä sitten itse näen vedon vain idioottina, jos siihen lisätään jotain ottelukohtaisia määräyksiä. Vedonlyönti on riskiä, se on joko tai! Yhtä hyvin voidaan ajatella, että jos otetaan vain toinen kyseisistä herroista. Onko Jussi Jokinen kauden päätteeksi top10 pistepörssissä? Varmasti yli 50% oli sitten ammatti vedonlyöjä, tai vain satunnaiskatsoja löisi tuon vedon puolesta betsin että ON. Toki fiksumpi ajattelee, mitä jos loukkaantuukin helmikuussa. Silloin tulisi ns turpiin. Tämä osaltani tässä!
   
 16. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Otan tuon huumorikommenttisi vastaan ja veto voimassa.

  Tässä ehdot:
  Jussi Jokinen ja Janne Pesonen ovat Liigan top10 pistepörssissä, jos molemmat pelaavat vähintään 55 ottelua runkosarjassa. Vähemmillä peleillä veto raukeaa. 20€ veto. Jos top10:ssä tasapistein useampia pelaajia, mennään liigan sääntöjen mukaisessa järjestyksessä.
   
 17. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:

  Danforth pelaa Suomessa, joten hyökkääjät ovat selviö. Mikäli Reunanen pelaa NHL:ssä, niin puolustajani on Robin Press. Mites siellä?
   
 18. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Passaako jos muutetaan silleen, ettei toisen hyökkääjän ole pakko olla sentteri? Ei toki ole pakko; pelsun laituriosasto vaan vakuuttaa. Pakkia vielä odottelen, kun tulee olemaan kiekollinen kärkipakki.
   
 19. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Kai tuo on ihan sama, koska ei vaikuta omiin valintoihin.
   
  Bobby tykkää tästä.
 20. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Meillä on ollut tässä muutaman kauden ajan viiden hengen porukalla veto juurikin kuvailemillasi säännöillä, mutta sillä lisäyksellä että nimetään myös pistepörssin top10-pelaajat ja jokaisesta virheestä tuli 3 virhepistettä. Tähän porukkaan voidaan ottaa uutta verta, jos kiinnostaa. Panoksesta ja voitonjaosta voidaan sopia sitten, kun tiedetään paljonko osallistujia on, mutta 20-40€ lienee se haarukka. @Linjatuomari @Roo @Up089 @Epätietoinen
   
  HOOLIGAN_, Roo & Epätietoinen tykkäävät tästä.
 21. Guarantee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Itse olisin kiinnostunut tästä mikäli enemmän porukkaa mahtuu mukaan. Joko @Jyväsjemmari aikasemmasta ehdotuksesta tai tästä jälkimmäisestä.
   
  -One- tykkää tästä.
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Sama.
   
 23. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Täälläkin vois kiinnostella.
   
 24. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Löytyykö kaveria tälle?
   
 25. Up089 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FLA, JYP, Keupa HT
  Lainaus:
  @Ruuhkis voisin tarttua tähän. Otan Tapparan uuden kaverin, Charles Bertrandin.
   
  Via Dolorosa tykkää tästä.