Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Vedonlyönnit liigakaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HaZekki, 13.05.2019 klo 19.59.

 1. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Kiinni veti!
  Lainaus:
  Sori, en kehtaa vetää tätä tuplana. Jos tää veto sopisi sulle koska vain, niin voin ilmoittaa, jos mieli muuttuu.
   
 2. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mukana!
   
  Lht03 tykkää tästä.
 3. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Kuitti tälle
   
  Lucky Thirteen tykkää tästä.
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oho :O

  Mitäs paksua siellä on? Onko joku väittänyt siellä jotain, mikä viittaisi näihin sinun vetoehdotuksiin?
   
 5. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Joko uskaltaa lyödä tulille kauden ensimmäinen hattutemppu vedon?
   
  Lht03 tykkää tästä.
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  KalPa pelaa pudotuspeleissä ensi kaudella. 20€

  Voin ottaa myös ottaa, että KalPa sijoittuu paremmin kuin Jukurit, jos Savon Derby maittaa jollekin.
   
 7. Guarantee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kauhean moni sijoittaa Ässiä sijalle 15 ensi kaudella. Pidän lähtökohtasesti ainakin Jukureita selkeästi heikompana ja halukkaille vetoa: Ässät sijoittuu runkosarjassa Jukurien edelle (panos 20-50€).
   
 8. Eric Rooslind Jäsen

  Kärppien ikärakenteesta kuittaillaan. Jussi Jokinen ja Janne Pesonen ovat Liigan top10 pistepörssissä, jos molemmat pelaavat vähintään 55 ottelua runkosarjassa. Vähemmillä peleillä veto raukeaa. 20€ ensimmäiselle.
   
 9. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  No jo on korkea raja pelatuille peleille.

  Ymmärtänet että tuskin tulee tapahtumaan.
   
  Guetsi tykkää tästä.
 10. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Kommentin pointti jos et ole vetoa lyömässä? Katsoin nopeasti kolme edellistä kautta ja top10:ssä pelejä on ollut 55 tai yli 6-8pelaajalla/kausi. Voithan itse esittää vastaavaa vetoa 30:llä pelillä jos haluat. Miksei toteutuisi?
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2019 klo 07.50
 11. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Kerroin sille että molemmat jantterit missaavat ainoastaan max. 5 peliä on aika korkea. Todennäköisyys vedon mitätöitymiselle on todella iso. Ei muuta, sivuhuomio vaan.
   
  Guetsi tykkää tästä.
 12. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Mitätöitymisen riski on toki olemassa mutta silloin riski on molemmille sama eli ei riskiä hävitä. En viitsi alkaa rahaa jakamaan kun tilastojen mukaan pienemmillä pelimäärillä mahdollisuudet top10:iin on n. 20-30% luokkaa. Nyt veto kahdesta pelaajasta joten toisenkin floppaus lisää häviämisen riskiä.
   
 13. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  No vähän epäreilulta kuullostaa, toisinpäinkin prosentit sille että on 10 joukossa +55 pelillä nousee vastaavasti. Itse olisin valmis 50e lyömään kiinni sille, että Janne Pesonen ei ole 10 joukossa, ilman noita ottelukohtaisia ehtoja!
   
 14. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Toivottavasti joku tarttuu,minä en. Loukkaantumisesta riski vain toiselle kuulostaa aika epäreilulta.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Se on osa veikkaamista. Jos Veikkauksen sivuilla veikkaat Janne Pesosta pistepörssin voittajaksi ja Pesonen loukkaantuu, ei Veikkaus mitään veikkausta mitätöi vaan se on voi voi, osa urheilua, osa veikkaamista.
   
  HOOLIGAN_ ja Sp#16 tykkäävät tästä.
 16. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Jaaps, luulin että nyt lyödään vetoa ja ihan sovituilla ehdoilla. En tiennyt että täällä pätee veikkauksen säännöt. Heh.
  Antaapa olla, halusin lähinnä katsoa mille tasolle Pesosen ja Jokisen pelitasoa odotellaan kun ikää tuodaan koko ajan esille. Yllättävän korkealle näköjään.
   
 17. Ermine#10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina, Magnitogorsk
  Lainaus:
  Mitä kitiset jostain veikkauksen lafkasta? Vedonluoja saa määrittää ihan omat sääntönsä, joku lähtee siihen mukaan jos lähtee.
   
  Eric Rooslind tykkää tästä.
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jokainen sopii ehtonsa ja sääntönsä itse, mutta kutsuit sitä epäreiluksi, että et sinä itse saisi helpotusta loukkaantumisvaaran lähestyessä. Totesin siihen, että veikkaamiseen kuuluu loukkaantumisriskit, koska se on osa urheilua ja veikkaamista. Voihan sitä ehdotella vetoja, jossa ehdottaa itselleen mahdollisimman hyvät ehdot, mutta ei niihin kukaan lähde mukaan.

  Väitän, että Jere Innala voittaa pistepörssin, jos tekee yli 70 pistettä. Jos jää alle, veto raukeaa. Paitsi jos voittaa pistepörssin pienemmällä pistemäärällä. Kuka lähtee sadan euron veikkaukseen? Ai ei kukaan?

  Lainaus:
  Mistä veikkauksen lafkasta kitisen? Onko Eric Rooslindilla joku oma lafka näitä hänen veikkauksiaan varten vai mitä tarkoitat? Jos puhe on Veikkauksesta, niin opettele kirjoittamaan erisnimet isolla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2019 klo 12.55
  HOOLIGAN_, Guetsi & Sp#16 tykkäävät tästä.
 19. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Kanssasi on näköjään turha näistä keskustella. Et näköjään ymmärrä mitä vedonlyönti tarkoittaa. Enkä muutenkaan ymmärrä mitä kitiset kun et vetoa ole lyömässä. @Ermine#10 kertoi oleellisen sinullekkin mistä on kyse. Heippa.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Opeta tietämättömälle sitten.

  Vetoon voisin osallistua, jos ehdot olisivat molemmille reilut. Siksi asia kiinnostaa.
   
 21. Ermine#10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina, Magnitogorsk
  Lainaus:
  Hyvä kun korjasit virheeni, tarkoitin siis Veikkausta. Puhelimella kirjoittaessa tekstin kirjoitusasu voi muuttua, vaikka alunperin kirjoittaisi sanan isolla. Hyvä kun meillä on olemassa nimimerkki ralph.
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Edellä ilmenevästä keskustelusta innostuneena ehdotan seuraavaa vetoa: Micke-Max Åsten voittaa pistepörssin. Ei ottelurajoitusta. Ainoa ehto on, että veto mitätöityy, mikäli joku pelaaja tekee tulevalla kaudella enemmän pisteitä kuin MMÅ. Tasatilanteessa maalit ratkaisevat. Panos maltilliset 10000€, koska veto on mielestäni reilu molempien kannalta. Pakko ei ole osallistua.
   
  HOOLIGAN_, YksiKuppiTeetä, Guetsi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 23. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Tämä sama ilmenee lähestulkoon kaikilla vetoehdottelijoilla, menee hiukan saivartelu/hassutteluosastolle, mutta mahtaisi sinua vituttaa kun saisit tähän jonkun ralphin lähtemään mukaan ja Jokinen & Pesonen sijoittuisi pistepörssin top-kymppiin, mutta pelimäärät jäisivät tuosta 55:stä ja häviäisit vedon /veto raukeaisi.
   
 24. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  Sitähän se vedonlyönti on! Minähän otan myös riskin, koska Pesonen voi aivan hyvin päästä aiempien kausien lentoon! Tuolla +55 ottelun vetotarjouksella kukaan ei lähde mukaan, ihan jo aiempia pistepörssin top10 ottelu määriä vilkuillen+ kummankin kohdalla paikat eivät tule kestämään +55 peliä runkosarjaan. Täysin epäreilu veto! Sen sijaan tuossa vedossa voisi käyttää ns "cashout" niin että esim joulutauolla voi luovuttaa halutessaan, vain puolikkaalla häviämisellä, eli tässä (50/2=25e) Tai vastaavasti toinen ehdotus 50e kiinni, että kumpikaan ei pelaa +55 ottelua runkosarjassa. Voitat vedon, jos edes toinen yltää tuohon ottelukohtaiseen lukemaan? Reilua?
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2019 klo 15.30
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Toisaalta, jos tuossa ei ole mitään ottelurajoituksia, niin aika pahalla alikertoimella lähtee vedon ehdottaja tuohon vetoon. Eivät Jokinen ja Pesonen kuitenkaan mitään varmoja pistepörssin top-10 miehiä ole, vaikka pelaisivat jokaisen ottelun. Molemmat ovat vielä sen verran iäkkäitä, että ainakin pikkuvammoja voi aika korkealla todennäköisyydellä tulla. Aika dominoivalla tasolla saa pelata, jos on pistepörssin kärkisijoilla jollain 40 ottelulla.