Vancouver Canucks 2022–2023 – Allvinin aika alkaa

  • 115 833
  • 643

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Viittasin siis siihen, että kun pelasi alkukaudesta Hughesin kanssa niin puheissa oli ymmärtääkseni jopa late 1st tai early 2nd niin siihen nähden tuollainen perus 2.-3. on myös askel alaspäin kovimmista odotuksista. Ja vaikka pisteitä ym. nyt tulee niin edistyneissä tilastoissa on hiipunut sen jälkeen kun otettiin Hughesin viereltä, mikä laskee noita kovimpia odotuksia ja arvoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Itse näen Schennin tämän hetken tason korkeampana kuin Kulak, Braun tai Lauzon.
Markkinat eivät vaan taida nähdä tuota noin? Iain MacIntyre veikkasi kolmoskierrosta jo kuukausi sitten. Frank Seravalli sanoi puolestaan juuri eilisessä Canucks Centralin jaksossa, että vaikka näkee Schennin parempana kuin Braunin (josta maksettiin siis tuo kolmonen) ja Canucks on toivonut Schnennista kakkosta, arvo tulee olemaan Seravallin mukaan luultavasti kuitenkin kolmoskierros. Hankala neuvotella ja saada jos toiset eivät suostu maksamaan sitä mitä haluttaisiin.





Tuossa noin 33 minuutin kohdalla on tuo Seravallin sanomana.

Minä pidän Lukesta. Etenkin tyyppinä pidän paljonkin sekä koen, että hänen veteraanipanoksensa on joukkueelle tärkeä, mutta totuus on ollut kuitenkin se, että hän on peliajoissa oikealla puolella Bearin takana josta maksettiin vitoskierros. Hughes on myös pelannut paremmin Bearin kanssa kuin toisen vakipakkina olleen Schennin kanssa.

Ymmärrän hyvin faneja jotka kokevat Schennin arvon korkeaksi, sillä hän on noilla taklauksillaan näyttävä puolustaja ja taklauksissa historiatilastonkin kärki. Lisäksi hän on hyvä joukkueen jätkä ja johtajatyyppi. Mutta mitä olen kuullut, niin osaa joukkueista tuo hänen taklauspeli kuitenkin jopa vähän pelottaa ja kiekollisena Schenn ei ole noista viime aikojen tehoista huolimatta mitenkään kovin laadukas (osaa antaa kyllä lyhyen syötön eteenpäin).

Lukella on tapana ajaa aika ajoin vastaan viivalla ja jäädä aukeavissa vastahyökkäyksissä välillä jälkeen tuon vuoksi. Myös kulmiin hän menee ajoittain vähän turhankin innokkaasti jättäen sitten taustalle hyökkääjien hommaksi paikan täytön. Hughesin kaltaisen loistavan luistelijan kanssa tuo puute ei niin näy, mutta kuinka monella Schennin hankkivalla seuralla on pistää Hughes pariksi?

Itse olisin tyytyväinen jos Schennista saataisiin kolmoskierros ja hän palaisi sitten kevään jälkeen takaisin. Mutta toivotaan toki, että siellä olisi joku joukkue joka suostuisi maksamaan enemmän. Markkinathan tuon sitten määräävät, ei Vancouverin tahto. Allvin ottaa ihan varmasti parhaan tarjouksen vastaan mitä saa. Luken arvoa on kartoitettu jo pidempään kuitenkin, joten luulisi siellä olevan aika tarkasti selvillä mitä on saatavilla mikäli kauppaan mennään (kuten nyt näyttää).

***

Vancouver pelasi ihan hyvän vieraspelin Nashvillessa ja nousi reilun viimeisen minuutin aikana tasoihin, mutta hävisi sitten rankuilla. Kuzmenko oli jälleen erittäin hyvällä pelipäällä tehden kaksi osumaa ja nostaen kauden maalimääränsä 26 osumaan. Tahti lupailee nyt 38 maalia.

Myers oli puolestaan tankkikenraalina ja jäällä jokaisen Nashvillen maalin aikana. Tilastoissakin omiin tuli 17 maalipaikkaa 5v5 pelissä ja vaaralliset paikat 5v5 pelissä 2-10. Tyleria ei ole kiire kaupata näillä otteilla.

St. Louis seuraavaksi ja Bluesin kuntokäyrä näyttää nyt niin pahasti alaspäin (eikä mikään ihme sinällään noiden kauppojen jälkeen), että tuosta olisi mahdollista ottaa pisteet. Sen jälkeen onkin sitten vuorossa kovempi ryhmä Boston, Dallas, Minnesota ja Toronto.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves




Tuolla tuoreessa jaksossa on keskustelua Schennista ja vähän muustakin. Canucks insider Irfaan Gaffarin (Gaffarin haastattelu alkaa noin 27 minuutin kohdalla) mielestä Vancouverin kannattaisi ottaa kiinni Schenn <-> kolmoskierros -tarjoukseen kahdeksana päivänä viikossa. Mutta toki nämä yksilöt jakavat aina mielipiteitä eikä varmaan yhtä ainoaa hintaa ole olemassakaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Allvin ottaa ihan varmasti parhaan tarjouksen vastaan mitä saa. Luken arvoa on kartoitettu jo pidempään kuitenkin, joten luulisi siellä olevan aika tarkasti selvillä mitä on saatavilla mikäli kauppaan mennään
Sinällään pitkälti samaa mieltä @nuck kanssa, mutta itse näen että myös managerien osaamisella on merkitystä näissä kaupoissa. Jos Allvin on pyytämässä myöhäistä 2nd round pickiä tai aikaista kolmosta niin tuskin kukaan siinä vaiheessa tarjoaa ykköskierroksen varausta. Huutokauppaa harvoin saadaan pelaajista vaan kyllä se on pitkälti pyynti pelaajasta, jota sitten neuvotellaan sopivaksi.

Toivotaan kuitenkin, että Allvin olisi nyt hypännyt neuvottelutaidoiltaan heti NHL:n parempaan puoliskoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Sinällään pitkälti samaa mieltä @nuck kanssa, mutta itse näen että myös managerien osaamisella on merkitystä näissä kaupoissa
On varmaan. Mutta ei joukkueen vitos-kutospakista vain taideta saada "ykköskierrosta", vaikka kuinka olisi kiva sopimus.

Siirroissa voidaan asetella tietyt raamit pyynnin suhteen. Esimerkiksi Horvatilla ne olivat luultavasti suunnilleen "ykköskierros+prospecti+NHL-pelaaja" ja noista tärkeimpänä tuo ykköskierros, kun tuo oli ehkä realistisinta saada mahdollisimman hyväksi. Ykköskierrostenkin arvoissa on isoja eroja keskenään ja Allvin tuntui painottavan tuota.

Nyt tässä Schennin kaupassa tuo pyynti on ollut ilmeisesti parinkin eri lähteen mukaan Canucksin puolelta kakkoskierros. Mutta mitä jos kukaan ei tarjoa sitä? Onko se huonoa neuvottelua jos toiset eivät näe Schennin arvoa sellaiseksi? Ei minusta.

Nythän tuolla Gaffar tuntui pitävän jopa kolmoskierrosta hyvänä arvona. Joten jos Schenn tässä halutaan myydä ja kukaan ei sitä kakkoskierrosta ole valmis maksamaan(?), niin pakko siinä tapauksessa varmaan joustaa tuosta omasta alkuperäisestä pyyntihinnasta ja ottaa se mitä markkinoilla on tarjolla. Muussa tapauksessa tässä ei tulla saamaan varmaan mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Danone

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi

Athleticissa hyvä koonti Schennin pelistä, kuinka pisteet syntyvät, miten vastustaja pääsee alueelle häntä vs muita pakkeja vastaan jne.. Tykkään pelaajasta puutteineenkin todella paljon, mutta onhan nuo luvut teksti-tv:tä syvemmältä raaputettuina vähän äkkisilmäystä ankeammat.

Jos Silovs pelaa hyvin, niin onko teillä näkemyksiä, lähteekö Demkon palatessa farmiin Delia vai Silovs?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves

Athleticissa hyvä koonti Schennin pelistä, kuinka pisteet syntyvät, miten vastustaja pääsee alueelle häntä vs muita pakkeja vastaan jne.. Tykkään pelaajasta puutteineenkin todella paljon, mutta onhan nuo luvut teksti-tv:tä syvemmältä raaputettuina vähän äkkisilmäystä ankeammat.
Syväluotaava analyysi pelistä. Etenkin nämä kaksi asiaa sieltä nousevat minullekin mieleen;

Schenn has been average or worse in most of the things I’ve watched for this season. Both Ekman-Larsson and Hughes have better scoring chance for percentages when playing alongside Ethan Bear than they do with Schenn (those are the only two LD to play significant time with both RD). Bear was acquired earlier this season for just a fifth-round pick, while Schenn should be expected to go at a much higher price.

It’s not very likely Schenn will be a value add for a team in a trade. If I were working for a team and was confronted with this evidence, I might be arguing against my team acquiring him. If Schenn is worse than average on a poor defensive team such as the Canucks, can he even crack the everyday top-six on a contending team like the Boston Bruins, Toronto Maple Leafs or Carolina Hurricanes?

Että miksi maksaa korkeaa vuoroa pakista, joka on ollut kokonaisuutena huonompi kuin vitoskierroksella hankittu Bear ja keskiarvoa huonompi muita pakkeja Vancouverin kaltaisessa pakkisirkuksessa? Toki joku voisi noista Schennin erityisosaamisista maksaakin ja noissa on yksi iso syy myös siihen, miksi toivon Luken pelaavan ensi kaudella taas Vancouverissa.

Mutta kaiken kaikkiaan Schenn näyttää mielestäni paremmalta pakilta nopeasti katsottuna "paperilla", mitä on todellisuudessa. Etenkin taklaukset ovat "näyttävää pelaamista", joista äkkiä myös alkaa yliarvostus tuon asian kautta kohti kokonaisuutta. Tärkeä asia, että löytyy fyysisyyttä toki, mutta se ei saisi olla mielestäni tärkein asia miltä se aika usein Luken kohdalla (fanien silmissä) tuntuu. Ainakaan Vancouverissa, jossa on hakemista monessa muussakin asiassa.


Jos Silovs pelaa hyvin, niin onko teillä näkemyksiä, lähteekö Demkon palatessa farmiin Delia vai Silovs?
Itse haluaisin nähdä Silovsin ylhäällä mikäli pelaa hyvin. Mutta isoa osaa tuossa näyttelee myös Demkon kunto ja loppukaudella tuleva pelimäärä. Jos joukkue aikoo peluuttaa maalivahtejaan 80/20% (mihin en kyllä oikein usko noin pitkän tauon jälkeen), kallistuisin itse Silovsin kehityksen kannalta siihen että hän saisi mahdollisimman paljon startteja ja helpommin onnistumisen mahdollisuutta. Farmissa tuntuisi olevan nyt yksi itseluottamuksensa hukannut maalivahti, jolle voisi tehdä hyvää vaikka pieni tauko ja näkisin Silovsille reitin ykköseksi tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Canucks nosti Aatu Rädyn ja Guillaume Briseboisin ylös. Phil DiGiuseppe laitettiin farmiin:





Luultavasti siirto, millä pyritään turvaamaan Abbotsfordia loppukauteen, ettei käy "Lane Pedersoneja".






Räty on "suojattu" pelaaja waivereissa ja Briseboisia ei kukaan varmaan edes ottaisi (vaikka onkin farmissa hyvä puolustaja). Ihan hyvin ylhäällä pelannut DiGiuseppe oltaisiin saatettu puolestaan menettää mikäli oltaisiin tehty siirto yhtä peliä myöhemmin. Höglander ei tullut kyseeseen nyt myöskään siksi, että enää kaksi peliä NHL:ssä ja hänetkin voitaisiin jatkossa menettää näissä waiver-siirroissa. Canucks näkee ilmeisesti hänelle edelleen parhaaksi paikaksi kehityksen kannalta farmissa isojen minuuttien pelaamisen. Seuraava nosto on sitten se lopullinen

Pidän tästä joukkueen suunnasta satsata farmiin pelaajakehityksen puolesta tässä tilanteessa. Tämä on yksi niistä pienistä mutta tärkeistä asioista miksi Pittsburgh oli vuosien 2010-2020 välillä NHL:n kuudenneksi paras tuottamaan pelimääriltään kolmoskierrosten jälkeen varattuja pelaajia ylös ja vastaavasti yksi asia miksi Vancouver oli tuossa hommassa tuolla aikajaksolla viidenneksi huonoin. Edelleen olen sitä mieltä, että pelaajat kuten Virtanen, McCann, Gaudette ja Höglander pyrittiin ajamaan edellisen seurajohdon aikana liian nopeasti ylös.

Toisaalta en tiedä sitten onko tämä siirto Rädyn kehityksen kannalta oikea, kun omien sanojen mukaan hän ei ole ollut tyytyväinen peleihinsä farmissa. Voi olla, että tässä tullaan tekemään vielä nopeakin siirto takaisin, mutta kartoitetaan nyt missä mennään pelin suhteen. Lisäksi DiGiuseppen kannalta tämä siirto oli varmasti sellainen mitä hän ei olisi halunnut. Mahdollista on, että tässä tullaan veivaamaan vielä takaisinkin noita, mikäli Rädyn pelin taso jää kauas toivotusta. Hän on organisaatiolle kuitenkin nyt tärkeä pelaaja, kun taas DiGiuseppesta saatava paras tämän kauden hyöty voi olla juuri farmissa joukkueen auttaminen.

***

Yhteenveto missä Friedmanin mukaan mennään:





Vaikka itse aika epäileväinen olenkin huhuihin (yksikään pelaajapuolen huhu ei ole toistaiseksi edelleenkään pitänyt paikkaansa ja esimerkiksi Horvatista ja NY Islandersista en huomannut mitään huhua), hyvinkin esimerkiksi tuo Schennin tilanne saattaa pitää paikkansa.

Canucksilta toivoisi tässä tilanteessa noita Chicagon kaltaisia liikkeitä draft-pääoman kerryttämiseksi. Onhan tässä toki vielä aikaa tehdä siirtoja myöhemminkin ja käyttää sitä cap-tilaa hyödyksi. Toisaalta Zaitsevin negatiivinen sopimus jatkuu vielä ensi kauden eikä Vancouverilla ollut ilmeisesti halua lisätä puolustukseen lisää noita negatiivisia sopimuksia (kun en tiedä miten noista muutenkaan päästään eroon), vaan pyrkiä ehkä niistä ennemmin pois.

Jos tuollaisen 2.5-3 miljoonan sopimuksen ulosostohinta (Nemeth, Dickinson) on kakkoskierros (ja ehkä edelleen voidaan ajatella kuuden miljoonan vuoden sopimuksen ulosostohinnaksi ykköskierros - Marleau), niin tuollaisen 4.5 miljoonan sopimuksen hinta on sitten suunnilleen kakkoskierros ja neloskierros. Chicagolla tuossa saattoi tosin painaa sekin, että joukkueella on palkkalattiaan pääsemiseksi otettavakin sopimuksia sisään.

Nyt siellä voidaan pistää esimerkiksi hyvää kautta pelaava McCabe ja Patrick Kane vielä entistä turvallisemmin mielin myyntiin. Voi olla, että Canucksin tilanteessa tuollaisen Zaitsevin sopimuksen hinta olisi ollut kakkoskierros ja kolmoskierros mikäli tuollainen olisi ollut edes mahdollista ottaa sisään.

***





***


 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Melkoinen titaanien taistelu muuten luvassa ensi yönä St. Louisia vastaan.

Blues on hävinnyt kolme peliä putkeen maalierolla 4-15 ja ovat menettäneet kokoonpanostaan O'Reillyn, Tarasenkon, Acciarin ja Mikkolan. Vancouver on hävinnyt viimeisistä viidestä pelistään neljä ja menettänyt kokoonpanostaan Horvatin. Kumpikin siis myynyt kapteeninsa pois. Canucks myisi varmaan vielä lisääkin, jos pelaajilla olisi parempi arvo heidän uratilanteeseen nähden.

Blues on tuolla joukkueista nyt sellainen, jonka putoamista pitää seurailla. Saattaa pudota vielä hyvillekin lottosijoille tuollaisen karsimisen jälkeen. Jokainen peli on aina oma tarinansa, mutta tämän hetken kuntopuntari näiden kahden joukkueen välillä menee kaikesta huolimatta minusta Vancouverille. Ehkä Rädyn nosto tehtiin nyt tuossa mielessä sopivaan aikaan, että St. Louisin ei kuvittelisi olevan kovin mittari.

Tämän vuoden puolella Canucks on NHL:n sarjataulukossa selkeästi viimeisenä, niin pisteissä kuin pisteprosenteissa. Vancouver on kerännyt 22 pelistä 14 pistettä ja joukkueen pisteprosentti on 31.8%. Boudreaun aikana Vancouver keräsi alkuvuodesta 12 pelistä kuusi pistettä. Tocchetin aikana 11 pelistä kymmenen pistettä. Silti tuo pisteprosentti on edelleen melkein alle 30%. NHL:n toiseksi huonoin pisteprosentti tämän vuoden puolella on Arizonalla 37.5% ja kaikki muut ovat yli 40% lukemissa.

Canucksilla tärkeä kahden suunnan laituri Mikheyev on loppukauden sivussa. OEL on pitkään sivussa. Horvat myytiin. Demko on ollut pitkään pois eikä paluun kanssa pidetä kiirettä. Schenn on ilmeisesti kohta kaupattu. Valmentajaa on vaihdettu ja uusi valmentaja on toistellut, että ei ole huolissaan tässä vaiheessa tuloksista vaan prosessista. Joukkue ei voi hirveästi enää tuosta pistää "heikennyksiä" pöytään. Voittoja tulee silti aina välillä, koska mukana olevat pelaajat haluavat kuitenkin voittaa.

Katsellaan miten tulee käymään St. Louisia vastaan tuossa "jättiläisten kohtaamisessa". Oma mielenkiinto peliä kohtaan nousee selvästi jos Silovs ja Räty pelaavat.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Otetaan vähän aikamatkaa tuoreeseen historiaan, joilla osalla on edelleen tiivistä tekemistä tämän nykyisyyden kanssa. Kanssakirjoittajat saavat antaa gallup-äänensä aiheeseen:

"Paras manageri Jim Benningin hankkima ulkopuolinen vapaa-agentti hänen kahdeksan vuotisen uransa aikana Vancouverissa."

Ja ehdokkaat ovat:

Ryan Miller 3vuotta / 18 miljoonaa
Loui Eriksson 6/36
Tyler Myers 5/30
Radim Vrbata 2/10
Braden Holtby 2/8,6
Michael Ferland 4/14
Sam Gagner 3/9,45
Michael Del Zotto 2/6
Jay Beagle 4/12
Antoine Roussel 4/12
Anders Nilsson 2/5
Tucker Poolman 4/10
Jordie Benn 2/4
Tim Schaller 2/3,8
Matt Bartkowski 1/1,75
Jaroslav Halak 1/1.5
Travis Hamonic 1/1.25
Alexander Burmistrov 1/0,9
Oskar Fantenberg 1/0,85
Jayce Hawryluk 1/0,8
Brad Hunt 1/0,8
Kyle Burroughs 2/1,5
Sheldon Dries 1/0,75
Alex Chiasson 1/0,75

Kokonaisuus ja pelaajan merkittävyys seuralle huomioidaan näissä. Voi laittaa myös kolme parasta järjestykseen ja jonkinlaiset perustelut olisivat toivottavia.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Otetaan vähän aikamatkaa tuoreeseen historiaan, joilla osalla on edelleen tiivistä tekemistä tämän nykyisyyden kanssa. Kanssakirjoittajat saavat antaa gallup-äänensä aiheeseen:

"Paras manageri Jim Benningin hankkima ulkopuolinen vapaa-agentti hänen kahdeksan vuotisen uransa aikana Vancouverissa."

Ja ehdokkaat ovat:

Radim Vrbata 2/10
Travis Hamonic 1/1.25
Kyle Burroughs 2/1,5

Valitsin tuosta oman TOP3:n. Valinta oli kyllä vaikea - eikä siksi että vaihtoehtoja olisi liikaa.

Aloitetaan vaikka Vrbatasta, joka oli sentään hyvä maalintekijä ensimmäisellä kaudellaan. Benning yllätti sopimuksen pituuden kanssa eikä tehnyt perinteistä 6 vuoden sopimusta, joten siitä pinnat. Ekalla kaudella tosiaan yli 30 maalia ja oli tiimin paras maalintekijä. Toki syystä tai toisesta Vrbataa ei aikoinaan myyty, kun siihen oli sauma. Mutta hankintana hyvä ja olisi voitu saada vielä pickijäkin myynnistä.

Hamonic oli hyvä haku, joka ei tosin sitten täysin lunastanut odotuksia. Mutta hyvä lyhyt sopimus maltillisella caphitillä.

Burroughs oli hyvä haku ja hänestä kehittyi luotettava 6/7-pakki organisaatiolle. Halpa caphit ja sopivan pitkä sopimus. Toki kuvaavaa on, että Burroughs nousee TOP3-listalle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

jatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
alhaalta ponnistavat
Ja ehdokkaat ovat:

Ryan Miller 3vuotta / 18 miljoonaa
Näin sivusta seuranneena, nostan Millerin kuitenkin onnistuneeksi hankinnaksi, sen kaiken Luongo, Schneider, Läck sekoilun jälkeen. Rauhoitti maalivahtiosaston Markströmin kanssa tuon kolmen vuoden jakson ajan, mitä oli seurassa ja antoi Jakobin kasvaa aloittavaksi maalivahdiksi. Sopimus tarpeeksi lyhyt, vaikka dollari määrä isohko olikin siihen nähden kuinka penkin alle Bluesissa meni edelliskevään playoffit treidinsä jälkeen.

Vrabatan nostan myöskin parhaaksi sopimukseksi ja samoilla perusteilla kuin @Mr. Smith
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hyviä vastauksia täällä ja aika lailla samoilla linjoilla myös. Miller ja Vrbata nousevat noista minullakin yhdessä Burroughsin kanssa top3-listalle.

Millerin sopimus taisi olla kuudenneksi korkein maalivahtien sopimus tuohon aikaan. Läck oli monien mielestä Millerin ensimmäisellä kaudella parempi (Miller pelasi monien mielestä enemmän vain sopimuksensa vuoksi), joten tuo ei alkanut kovin hyvin, mutta jatkossa Miller muodosti tosiaan hyvän parin Markströmin kanssa, toi turvaa maalille ja antoi Markströmille aikaa kehittyä.

Toinen juttu oli, että olisiko Canucksin pitänyt jo tuolloin aloittaa joukkueen uudelleen rakentaminen eikä kiinnittää tuollaista kuuden miljoonan molaria, mutta Sedinien ollessa vielä mukana organisaation johto halusi antaa mahdollisuuden joukkueelle. Canucks oli tuolla Millerin ensimmäisellä kaudella kuitenkin vielä yli 100 pisteen joukkue runkosarjassa.

Seuraavalla kaudella joukkue sitten romahti Läntisen konferenssin toiseksi viimeiseksi ja jatkoi tuossa samassa sijassa myös Millerin viimeisellä kaudella. Tuolla 2015-16 kaudella Canucks sai Miller-Markström -tandemin vuorotellesssa runkosarjan viimeisissä 22 pelissä aina tuoreen ja yleensä joukkueen parhaaksi pelaajaksi nousseen pelaajan maalille. Tuon kauden lopussa ("Matthews/Laine -draft") Canucks oli maaliskuun lopussa kahden pisteen päässä jumbosijasta, mutta molarit pelastivat kauden lopussa monina iltoina.

Joidenkin arvioiden mukaan Canucks (joka jäi 2015-16 runkosarjan kolmanneksi viimeiseksi ja jäi Millerin seuraavalla kaudella toiseksi viimeiseksi) olisi ollut 2015-16 liigan jumbo ilman tuota hyvin toimivaa maalivahtitandemia. Mutta se on lopulta ihan turhaa spekulointia, olisiko joukkue jäänyt viimeiseksi ja olisiko viimeiseksi jäädessä saanut riveihin Matthewsin. Tuon kesän draftissa joukkue veti joka tapauksessa väärän kanin hatusta, kun tuolla sijalla olisi ollut kuitenkin mahdollisuus varata vaikka Tkachuk tai pakeista myös McAvoy/Sergachev/Chychrun.

Miller sinällään oli kuitenkin onnistunut hankinta ja auttoi varmasti Markströmiä urallaan eteenpäin, joten hankintana tuota voi pitää harvinaisen onnistuneena Benningin aikakautena.

***

Canucks hallitsi tuota St. Louis-peliä, mutta maalinteko tuotti tuskaa. Kuzmenko toi Vancouverin tasoihin puoli minuuttia ennen loppua ja Pettersson ratkaisi jatkoajalla. Kuzmenko on on nyt ratkonut näitä pisteitä pelien lopuilla. Nashvillea vastaan Kuzmenko teki tasoituksen (illan toinen tuossa pelissä) 16 sekuntia ennen loppua ja nyt tuli tuo tasoitus puoli minuuttia ennen loppua.

Silovsille maalilla toinen peräkkäinen voitto NHL:ssä. Hieman helposti meni tuo Tuckerin maali (en tiedä oliko Myers tuossakin maskissa), mutta muuten pelasi hyvän pelin. Räty sai vähän peliaikaa ja luistelussa on vielä hommia edessä, mutta pelasi hyvin omaan päähän. Eipä tuon pelin jälkeen pysty vielä sanomaan mitään eikä vielä tarvitsekaan, mutta ihannetilanteessa hänestä kasvaisi sellainen erinomainen kolmossentteri, mitä toinen entinen numero #27 oli aikanaan.


 
"Paras manageri Jim Benningin hankkima ulkopuolinen vapaa-agentti hänen kahdeksan vuotisen uransa aikana Vancouverissa."

On kyllä jäätävä listaus. Varmistan vielä, että onhan tuossa kaikki Benningin UFA-hankinnat? (ja siis ei tietystikään omia UFA-pelaajien jatkoja)
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
On kyllä jäätävä listaus. Varmistan vielä, että onhan tuossa kaikki Benningin UFA-hankinnat? (ja siis ei tietystikään omia UFA-pelaajien jatkoja)
Ei ole täydellinen lista, mutta isot sopimukset tuolla on kaikki.

Mutta tuossa ei ole merkittävistä pelaajista Luke Schennia joka tuli takaisin virallisesti UFA-pelaajana mutta joka alunperin hankittiin treidillä Ducksin farmista Vancouveriin (tuolla kaudella kulki waiveritkin läpi). Itse pidän Schennia vielä ”samassa kuplassa” olevana vaikka kävi Tampassa voittamassa mestaruuden. Virallisesti oli kuitenkin UFA tullessaan.

Lisäksi tuolta puuttuu aika paljon vielä listalle päässeitä merkityksettömämpiä pelaajia. Megnan olisin voinut laittaa siitä syystä, että Willie Desjardins pisti hänen ylivoimaan.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Twiittejä:

Bearin peliaika nousee Schennin ollessa sivussa. Nashvillea vastaan 24:20 ja nyt St. Louisia vastaan tuli kauden korkeimmat minuutit:





***

Tocchet oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen Bluesia vastaan:





***

Räty sai ensimmäisestä pelistä Vancouverin paidassa kehuja kahden suunnan pelistä:





***

Schenn on palannut harjoituksiin:





***

- Hughes on pelannut kaksi peräkkäistä yli 30 minuutin peliä. Tämän vuoden puolella 22 peliin 24 pistettä ja tehopörssiin +10 kun OEL:lla tuo lukema on -13 ja Myersilla peräti -20.

- Petterssonilla tuli 10 laukausta Bluesia vastaan. Laukaukset hänen ollessa 5v5 pelissä jäällä 16-4. Tämän vuoden puolella Eliaksella on 22 pelistä 31 pistettä ja noilla pisteillä hän on NHL:n viidentenä tämän vuoden puolella.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Abbotsford hävisi Coloradolle vieraissa 2-4 lukemilla, vaikka oli pelissä vähän hallitsevampi joukkue. Gatcomp (kauden ensimmäinen) ja Linus Karlsson (16) maalintekijöinä.

Martin päästi taakseen kaksi maalia pelin ensimmäisistä neljästä laukauksesta. Hänellä on nyt viiden pelin jälkeen 3.88 päästettyä maalia pelissä ja 87.7%. Kuulostaa tältä kaudelta tutuilta lukemilta Demkon loukkaantumisen jälkeen eikä joukkueelta vaan voi odottaa voittoja noilla lukemilla. Silovsilla oli kaksi viikkoa sitten samassa joukkueessa neljä päästettyä maalia viidessä pelissä ja noista tuli viisi voittoa. Tuon jälkeen joukkue on hävinnyt viidestä pelistä neljä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Bostonia vastaan nähtiin hyvä taistelu viidellä pakilla (Bearin loukkaannuttua heti alussa) ja joukkue pelasi systeemiä kurinalaisesti, mutta Boston oli odotusten mukaisesti vaan parempi. Pelin kohokohdaksi jäi Ullmarkin tekemä maali tyhjiin - niin harvinaisia, että ei voinut olla kuin iloinen Bruins-veskarin puolesta.





Silovs pelasi maalissa jälleen hyvän pelin ja itseluottamus näyttää olevan nousussa. Ehkä nyt parasta oli nähdä noiden Canucksin AHL/NHL välimaaston-pakkien pelaaminen noinkin hyvin kovaa joukkuetta vastaan. Brisebois, Wolanin ja Burroughs olivat kaikki mielestäni hyviä pelissä.

Petterssonin ja Kuzmenkon yhteistyö on parantunut kauden edetessä koko ajan ja vaikka jäivät nyt ilman tehopisteitä, he olivat jälleen hyvin esillä. Tocchet nosti pelin jälkeen erikseen esiin Joshuan, jonka rooli on noussut lisää Tocchetin aikakaudella. Rätykin antoi hyviä merkkejä pelisilmästä. Liikkeessä on vielä tekemistä ja projekti on luultavasti kahden kauden mittainen, mutta tuo pelisilmä tuntuisi olevan hyvä sentteripeliin.

Tankkausmielessä onnistunut peli, kun esitys oli taisteleva mutta ei saatu pisteitä irti. Seuraavaksi lähdetään pelaamaan yksi peli Dallasiin jonka jälkeen on kuuden peräkkäisen kotiottelun (Minnesota, Toronto, Nashville, Anaheim, Ottawa ja Dallas) putki. Tuo kotipelien rypäs tulee näyttelemään varmaan aika paljon osaa tuolle lottonumerolle.

***

Annetaan krediittiä myös Allvinille, kun on sen aika. Nyt saatiin Kravtsov halvalla ja maltti kannatti. En tiedä tuleeko Kravtsovista hyvää pelaajaa, mutta oli kuitenkin kauppa mikä kannatti tehdä.

Onhan tuon oltava hyvä kauppa, kun jopa negatiivisuuden kaikukammio Thomas Drance piti hintaa sopivana. Kerrankin asia mistä olen täysin samaa mieltä Drancen kanssa. Se nähdään sitten myöhemmin tuleeko Kravtsovista pelaajaa, mutta kun Kravtsovilla on kuitenkin taitoa kehittyä hyväksikin laituriksi mikäli asiat loksahtavat paikoilleen, niin tuota hintaa vastaan on käytännössä vaikea olla.

Neljä venäläislaituria mukana ehkä ensi kaudella ja kyllä tämäkin tietäisi kertoa, että ainakin yksi laituri sieltä on jossain vaiheessa poistumassa. Luultavasti kaksikin.

***

Martinilta nähtiin farmissa nyt viime yönä hyvä peli vieraissa Coloradoa vastaan ja palkinnoksi tuli pelin ykköstähti. Höglanderilta hieno pelin ratkaissut rankkarimaali:


 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Miller oli Vancouverin ainoa pelaaja, joka ei ollut missannut vielä peliäkään tällä kaudella, mutta nyt on sivussa "week-to-week -statuksella":





IR-listalla oli kahdeksan pelaajaa (Demko, OEL, Mikheyev, Bear, Pearson, Lazar, Dermott ja Poolman), mutta noista Demko palasi nyt Dallasia vastaan takaisin peleihin. Melkein kolme kuukautta otti tuo sairausloma.





Silovs pistettiin farmiin kehityksen kannalta saamaan nyt enemmän pelejä mitä ehkä Demkon takana olisi ylhäällä tullut. Hyvä ja luultavasti tärkeä visiitti hänelle ylhäällä tämä käynti jatkon kannalta.

***

Canucks teki pienen pelaajakaupan jossa Riley Stillman lähti Buffaloon ja sieltä tuli Sabresin 2021 draftin kolmannen kierroksen varaus Josh Bloom.





Stillmanilla ei vaan lähtenyt Vancouverissa, vaikka ihan viime aikoina hän pelasi kauden parasta kiekkoa.

Bloom on pelaajatyypiltään aika paljon Rangersiin lähteneen Lockwoodin kaltainen hyökkääjä. Hyvä luistelija ja käyttökelpoinen alivoimalla. Isompi kuin Lockwood ja ehkä parempi tekemään maaleja, mutta ei ehkä yhtä ahkera taklaaja. Nuorempi versio kuitenkin saman tyylisestä pelaajasta. Molemmat olivat kolmannen kierroksen varauksia. Toivottavasti Bloom kestäisi paremmin terveiden kirjoissa nyt nämä kehitysvuodet.

En tiedä sitten oliko joukkueella koko ajan suunnitelmissakin myydä Stillman siirtotakarajalla, jossa noista fyysisistä ja halvoista pakeista on ehkä mahdollista saada jotain irti? Se Dickinsonin ulososto kääntyi nyt tällä kaupalla varausvuoroja katsellen muotoon Dickinson + 2:nd <-> Bloom (3:rd). Edelleenkin heikkoon prospect-pankkiin tuli kelvollinen prospecti, vaikka Bloomista ei mitään tähtipelaajaa odotella.

***

Podkolzin ja Kravtsov olivat aikanaan joukkuekavereita Venäjän nuoten maajoukkueessa ja nyt sitten yhdessä Vancouverissa:





Rädylle tuli ensimmäinen piste Vancouverin paidassa ja uralla ensimmäinen syöttö, kun Aatu syötti Podkolzinin maalintekoon:


 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Loukkaantuiko Räty kun pelasi teksti-tv:n mukaan alle 5min?
Ei loukkaantunut. Oli vain huonoa peluutusta. Tai sanotaan, että sellaista mitä minä en olisi halunnut nähdä. Tuossa Lundkvistin maalissa teki pienen virheen eikä sen jälkeen tainnut pelata. Toisen erän peluutuksen taisi sotkea neljä Canucksin ottamaa jäähyä. Jotenkin toivoisi jatkossa parempaa peluutusta jos ylhäällä pidetään. Nyt siellä Nils Åman pelasi yli 20 minuuttia ja Joshua 18 minuuttia. Toisaalta pitää kyllä sanoa sekin, että he pelasivat ihan hyvin.

Canucks voitti tuon Stars-pelin Kuzmenkon tekemällä jatkoaikamaalilla, mikä näytti kyllä paitsiolta. Yhdeksän kymmenestä tuollaista vastaavaa peliä hävittäisiin, mutta nyt oli tuuri ja Demko puolella. Dallas vei vaaralliset paikat ihan pystyyn (5v5 pelissä peräti 18-3) ja olisi kyllä ansainnut voiton. Canucksilla on vain yksi sellainen puolustaja, jota pidän top4-pakkina ja vaikka nuo NHL/AHL -välimaaston pakit pelaavatkin ajoittain odotuksiani paremmin, niin eivät tuota pysty tekemään illasta toiseen.

Erikoista, että tuollaisena iltanakin Hughes voitti 5v5 pelinsä maalipaikat (9-7) ja oli 5v5 pelissä kolmen tehdyn eikä yhdenkään päästetyn maalin aikana. Canucks hävisi laukaukset pelissä 21-38, mutta Hughesin aikana nuokin voitettiin 10-6 lukemilla. Hughes pelasi noin 27 minuuttia ja antoi pelissä kolme syöttöä. Quinn on ottanut myös henkisellä puolella nähdäkseni askeleen eteenpäin Horvatin kaupan jälkeen, kun on ollut johtajuutta tarjolla.

Kuzmenkolle voittomaali ja hän jatkoi tuota pelien ratkaisijana olemistaan. Bluesia vastaan viime perjantaina hän toi joukkueen tasoihin pelin viimeisen puolen minuutin aikana (Canucks voitti tuon jatkoajalla) ja viime viikon keskiviikkona hän toi Nashvillea vastaan myös Canucksin tasoihin pelin lopussa (tuolloin oli jäljellä noin 15 sekuntia).

Beauvillierille tuli kaksi maalia ja 2+1 tehot. Tulonsa jälkeen hänellä on nyt 11 pistettä 11 pelistä. Hän oli Horvatin kaupassa eräänlainen cap dump, mutta kuitenkin pelityyliltään tähän joukkueeseen sopiva luistelunsa kautta. Hänellä on nyt päällä kuuma putki eikä ole realistista odottaa tuon piste/peli -tahdin pysyvän, mutta mahdollista on kääntää tuolla peluutuksella ja pelaamisella arvo vielä positiiviseksi.

Näillä näkymin Vancouverin laitureista tämän nykyisen seurajohdon hankinnat Kuzmenko, Mikheyev ja Beauvillier saattavat kyllä kuulua hyvinkin tulevaisuuden suunnitelmiin. Boeserin lähtöä pidän nyt selvänä mikäli joukkue saa aikaan vain sopivan kaupan. Eikä tuossa ole välttämättä saatavilla niin hyvää pakettia takaisin, vaan ehkä tärkeintä olisi saada vaan tuo palkka pois riveistä. Tällä hetkellä Sheldon Dries'kin pelaa parempaa kiekkoa. Garland on toinen mahdollinen lähtijä mikäli Podkolzin/Höglander -kaksikolle halutaan antaa isompaa roolia.

Tocchetin arvostus Petterssonia kohtaan nousee jatkuvasti. Nyt Elias pelasi 24 minuuttia. Hänen ei tarvitse tehdä välttämättä edes pisteitä, mutta jos hän ottaa kuusi blokkia laittamalla itsensä peliin ja näyttäen samalla miten hyvin pysyy pelin sisällä, valmennukselta tulee varmuudella luottoa. Häneenkin sopivat samat sanat kuin Hughesiin tuossa johtajuusasiassa.

Seuraavaksi Minnesota kotona ja nyt on sitten se kotipelien putki edessä. Siirtotakaraja lähestyy ja itselläni on toiveissa sen suhteen Schenn <-> 3:rd ja sitten joku palkkasyöttönä oleminen josta tulisi sisään toinenkin vuoro. Muuten en odottele nyt kauppoja (saa toki yllättää positiivisesti). Ehkä kesällä on noille parempi aika.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Siellä on muuten nyt Beauvillierin "dominointia" pisteissä tuossa Horvatin kaupassa:





Viimeisten kolmen kauden aikana Beauvillier on ollut kyllä muutenkin vähän tehokkaampi kuin Horvat 5v5 pelissä peliaikaan nähden ja nyt kun Beauvillierilla on ollut paikka tuossa ykkösketjussa, niin ei tuo sinällään hirveästi yllätä. Etenkään kun ketjun sentteri Pettersson on ollut Tocchetin tulon jälkeisessä ajassa (reilu kuukausi sitten) NHL:n toiseksi tehokkain pelaaja Connor McDavidin jälkeen. Elias on saanut pelata lähinnä noita helppoja Itäisen konferenssin seuroja vastaan tällä aikavälillä, kun vain yksi peli on ollut oman divarin Seattlea vastaan ja tuonkin Canucks hävisi 1-6 lukemilla.

Noista syvyyshyökkääjistä Dakota Joshuan peliaika on noussut Tocchetin tulon jälkeen kahdella minuutilla peliä kohden. Hän on NHL-hyökkääjien taklauksissa 10. sijalla sen jälkeen kun Tocchet otti vetovastuun ja on noussut ensimmäiseen alivoimakoostumukseen. Tehoja on nyt 14 peliin tullut viisi (2+3), mutta tärkeintä tuossa on ollut tuo kokonaispelin merkityksen parantuminen joukkueen sisällä. Joshua oli hyvä hankinta seuralta viime kesänä.

Mitä tulee tuohon historiallisen surkeaan alivoimaan, niin Vancouverin tämän kauden alivoima on muutenkin mennyt nyt edes vähän eteenpäin valmentajien vaihtamisen jälkeen. Silti edelleen tuo on NHL:n historiatilaston huonointa vuodesta 1977 laskien. Tuossa tilastossa on yhteensä 1186 joukkuetta kaikkina noina vuosina, joten melkoinen suoritus tuo. Canucksin tämän kauden alivoiman lukema on 66.7%, kun toiseksi huonoin alivoima on ollut viimeisten 46 vuoden sisään kauden 1979-80 Los Angelesilla 68.2% lukema.

***





Noilla kolmoskierrosten varauksilla ei ole realistista odotella mitään tähtiluokan uraa NHL:ssä ja jo pelkästään kehittyminen NHL:ään vakirooliin sotii todennäköisyyksiä vastaan, mutta Bloom sopii kuitenkin pelaajaprofiililtaan hyvin Vancouverin prospecteihin. Joukkueella on hyökkäyksessä tuolla lähinnä vain noita taitopuolen prospecteja, kun Bloom on selkeä kahden alemman ketjun prospecti. Suurin todennäköisin hyöty tuossa kaupassa oli nähdäkseni kuitenkin se, että joukkue sai tuon ensi kaudenkin Stillmanin sopimuksen pois riveistä.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Luke Schenn kaupattiin Torontoon, josta vaihdossa saadaan kolmoskierroksen vuoro ensi kesän draftiin.


Lukelle pitää toivoa terveyttä ja hyvää kevättä Leafsin paidassa. Ensi kaudella sitten takaisin jooko?

Vancouverilla on nyt seitsemän vuoroa ensimmäisillä neljällä kierroksella mikäli Islandersin ykköskierros tulee ensi kesän draftiin. Edellisen kerran Canucksilla oli yhtä hyvä vuorotilanne lukumääräisesti nykymuotoisen draftin neljän ensimmäisen kierroksen joukossa vuonna 1997.

***

Joku isompikin jalokala siellä saattaa olla vielä liikkumassa.





Milleria veikataan, eikä tuo tulisi nyt edes hirveän isona yllätyksenä. Viime kesänä Canucksin tilanne näytti minustakin paremmalta mitä nyt. Nyt tällä kaudella joukkueessa ei ole oikeastaan noista vanhemmista pelaajista kuin Pettersson, Hughes ja pois kaupattu Horvat sellaisia pelaajia jotka ovat pitäneet arvonsa tai parantaneet sitä. Kaikki muut viime kaudella tai sitä ennen pelanneet ovat menettäneet arvoa ja osa pahasti.

Miller on yksi monista, joka on menettänyt tällä kaudella arvoa. Kukaan tuskin odotteli Millerilta toista 99 pisteen kautta, mutta odoteltiin nähtyä parempaa. Miller on noin 75 pisteen tahdissa ja itse voisin kuvitella hänen olevan mahdollisesti tuollainen 75-85 pisteen hyökkääjä seuraavat neljä kautta, joten tuon ajan tuo alkava sopimus voi olla ihan markkinahintainen tuottoon nähden. Viimeisten neljän kauden aikana Miller on NHL:n pistepörssissä 14. tehokkain pelaaja, joten näyttöä on jo pidemmältä ajalta.

Mutta tuon jälkeen saattaa tulla tason lasku sopimuksen loppuajalle. Mahdollista toki on Milleria seitsemän vuotta vanhemman Blake Wheelerin kaltainen uran loppu - Wheeler on ollut edelleen neljän viime kauden aikanakin lähes piste per peli -pelaaja. Vancouverin joukkueen rakenteessa seuraavat neljä kautta tuskin kuitenkaan ovat niitä, jolloin Canucksin voisi kuvitella olevan joukkuetasolla haastamassa mistään. Niin paljon tuolla tuntuu olevan ongelmia puolustuksessa, huonoissa sopimuksissa ja prospectitasolla, että tässä menee varmaan useampi kausi ennen kuin tuo joukkue tästä nousee mihinkään todelliseen haastajan asemaan.

Minulle on tullut kuva, että pääsääntöisesti mitä kauempana esimerkiksi median ihmiset ovat Canucksia ja Milleria, sitä kovempia he ovat antamaan hänestä myös kritiikkiä ja päinvastoin. Millerin tiedettiin olleen Greenin luottohevonen. Boudreau kehui häntä kovin sanoin ja sanoi, että Miller kuuluisi jokaiseen hänen valmentamaan joukkueeseen. Canucks Centralilla joukkueen asiat erittäin hyvin tuntevat toimittajat Satiar Shah ja Dan Riccio arvottivat Millerin viime kesänä Horvatia tärkeämmäksi myös tulevaisuuden kaavailuissa. Myös Canucks näytti organisaationa heidän marssijärjestyksen.

Se on kyllä ihan totta, että Millerin sentteripelaaminen ei ole ollut tällä kaudella hyvää ja lisäksi hänen voitontahtoinen luonteensa sai aikaan kiukuttelua, jota ei ollut kiva katsella. Tocchetin aikana pelaaminen kuitenkin on parantunut ja samoin kiukuttelu selvästi vähentynyt ellei ole jopa jäänyt pois. Itse näkisin hänet jatkossa ennemmin laiturina, mutta Miller on kuitenkin pelaaja joka pystyy pelaamaan myös keskellä, eikä tuollaisia pelaajia ole liikaa NHL:ssä. Ongelmana hänessä on vain tuo mainittu soveltuvuus tämän hetken joukkueeseen.

Sen verran Millerin arvo on kuitenkin laskenut tämän kauden aikana ja tuon sopimuksenkin vuoksi, että vastine tuskin on mitenkään kovin iso jos kauppa nyt ylipäänsä tullaan näkemään. Ihmiset saattoivat nähdä viime kauden tason olleen Millerin tason ja nyt kun tuo peli on tullut siitä alaspäin, tässä voi olla joidenkin papereissa lyhyesti ajatellen vain yksi suunta. Itse uskon kyllä siihen, että viime kausi oli hänen uransa paras, mutta Miller pystyy olemaan terveenä pysyessään jatkossakin tuollainen 70 pisteen pelaaja tai jopa piste per pelaaja myös huonossa joukkueessa. Mutta noin pitkä sopimus ei ole helppo myydä juuri tällä hetkellä, vaikka vapaana agenttina voisi saman saada.

Boeser on oma toive myyntilistalle jos tässä nyt jostain nimekkäämmästä pelaajasta eroon hankkiudutaan, mutta hänen arvonsa on kyllä nyt matalalla. Ehkä joku saattaa uskoa kuitenkin vielä siihen samaan mihin seurassakin ilmeisesti uskottiin jatkosopimuksen aikaan, että Boeser saisi tuon vaikean viime kauden ja isänsä kuoleman jälkeen pelinsä taas takaisin sille tasolle missä se pari kautta sitten oli. Itse uskon kyllä hänen vielä parantavan, mutta en tiedä parantaako Vancouverissa. Ehkä parasta mitä hänelle voisi nyt käydä, olisi uuden startin saaminen jossain toisaalla.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
K-Espoo vs JYP
  • 1.92
  • 4.55
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös