Vancouver Canucks 2011-2012

  • 143 373
  • 496

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kuvittelisin Schneiderin kauppa-arvon olevan korkeimmillaan kesken tämän kauden.
Luultavasti noin, mutta toisaalta tämän kauden jälkeen muun muassa New Jerseyssa ja Tampassa saatetaan kartoittaa maalivahtitilannetta ja joukkueet saattavat olla valmiit satsaamaan oikeaan palaan isonkin satsauksen. Kuvittelisin esimerkiksi noiden joukkueiden olevan kartalla maalivahtiensa tulevaisuudesta ja tarkkailevan jo nyt tarkasti ympäri NHL:n mahdollisia tulevaisuuden maalivahteja.

Kuvittelisin myös, että Schneiderin nimi on noillakin joukkueilla korkealla listalla. He varmasti ajattelevat Canucksin kauppaavan mahdollisesti juuri Schneiderin ja Coryn tämän kauden näytöt ovat aivan varmasti jo nostaneet hänen arvoaan. Todennäköisesti muualla NHL:ssä tiedostetaan se, että Schneiderista tulee olemaan kilpailua ja nuoreen ja hyvään tulevaisuuden maalivahtiin ollaan myös valmiita satsaamaan.

Mitä tulee muuten noihin Canucksin syvyysvahteihin, niin Climien ja Läckin lisäksi Joe "Ei" Cannata pelaa erinomaista kautta yliopistojoukkue Merrimackissa. Cannatan joukkuetta pidetään tasoltaan kehnona, mutta Cannata on hinannut ryhmänsä erinomaiseen alkukauteen. Yhdeksän pelin jälkeen Cannatalla on kahdeksan voittoa, yksi jatkoaikatappio, 1.32 päästettyä maalia pelissä ja 94.4% torjuntaprosentti.

Cannata oli ehdolla jo vuosi sitten Hobey Bakeriin ja näillä näytöillä tänä vuonna tuon pystin lunastaminen on hyvinkin lähellä. Kaiken kaikkiaan Cannatan yliopistotilastot ja taustat vaikuttavat kovin lähelle Schneiderin vastaavia. Isona erona on vain tuo varausnumero: Schneider oli aikanaan ensimmäisen kierroksen varaus ja Cannata puolestaan kesällä 2009 kuudennen kierroksen varaus.

***

Nashville kävi sitten ryöstämässä meiltä pisteet 5-6 voitolla erikoisten tapahtumien jälkeen. Ottelussa riitti paljon paikkoja ja tapahtumia ja pelissä nähtiin hyvinkin erikoinen draaman kaari. Tappio oli moraalinen vääryys kun ajattelee paikkojen määrän jakautumista (Canucksille suunnilleen viiden suhde yhteen), mutta toisaalta jos kaveri upottaa tuolla teholla paikoista ja itse ampuu tolppiin ja hukkaa vapaita paikkoja sutimalla kiekkoa ohi tai yli maalin, niin saa katsella myös peiliin pelin jälkeen.

Predators pääsi laukomaan ensimmäisessä erässä viisi kertaa ja teki kolme maalia Schneiderin taakse. Noista osumista en Corya lähtisi kuitenkaan syyttämään sen suuremmin: ensimmäinen tuli Legwandin täysosumalaukauksen seurauksena, toisen Bieksa ohjasi yläkulmaan ja kolmas tuli Weberin ylivoimatykityksen jälkeen. Toki kaksi maaleista oli ns. suoria vetoja, jotka maalivahtien pitäisi periaatteessa ottaa kiinni, mutta nyt oli myös laukausten laatu kohdallaan. Hodgson teki avauserässä Vancouverin ainoan ylivoimalla.

Toisen erän alku oli täysin Vancouverin, joka oli laittanut Luongon maalille. Daniel Sedin kavensi erän alkuun, Volpatti tasoitti kauden ensimmäisellään, Burrows pelasi itsensä jälleen hienosti vapaaksi erän 8. minuutilla maalin eteen ja erän neljännen osuman ampui Hansen laidasta. Neljä tehtyä maalia noin 10 minuuttiin riitti Rinteelle ja myös Nashville vaihtoi maalivahtia. Vancouverin 5-3 johto näytti jo kääntäneen pelin ja Canucks vei peliä kahden maalin johdossa.

Toisen erän loppuun nähtiin kuitenkin erikoinen jakso ja osoitus siitä, kuinka nopeasti tapahtumat voivat muuttua jääkiekossa. Vancouverin pelihuumori näytti hyvältä ja joukkue loi paikkoja melkein vaihto vaihdon perään. Erän loppuun kuitenkin yksi lepsusti pelattu vaihto omissa ja Nashville kavensi Tootoon toimesta. Kavennusmaalin jälkeen Canucksin kakkoselta jälleen vahva vaihto, jonka Lindbäck onnistui kuitenkin selvittämään. Torjunnan jälkeen Keslerilta tyhmä ja varomaton hyökkäyspään jäähy, jonka aikana erässä täytenä vastaantulijana ollut Predators tasoitti pelin 5-5 lukemiin. Canucks tulitti toisessa erässä 21 kutia ja noista 10 maalin edestä.

Kolmanteen erään nähtiin toisen erän toisen erän toisinto. Vancouver vei peliä ja loi paljon paikkoja, mutta hukkasi monta A-luokan tilannetta huolimattomiin laukauksiin. Nashville iski erässä vain pari kertaa, mutta onnistui tekemään erän loppuun voittomaalin kaksi maalia pelissä tehneen Fisherin toimesta ylivoimahyökkäyksen jälkeen. Predators sai näin varmasti kaivatun voiton viime kauden pettymyksen jälkeen.

- Vancouver ampui pelissä yhteensä 81 kertaa Nashvillen 37 laukausta vastaan. Predators blokkasi kuitenkin peräti 21 kutia ja Vancouver ampui lisäksi peräti 23 kutia joko ohi tai yli.

- Daniel Sedin teki toisessa erässä ylivoimamaalin, jonka ansiosta nousi Vancouverin seurahistoriassa Trevor Lindenin ohi ylivoimamaalien määrässä.

- Hodgsonilta erittäin hyvä peli vaisun viime pelin jälkeen. CoHo teki Canucksin avausmaalin, pelasi hyvin oman pään ja teki paljon oikeita liikkeitä kentällä. Harmi kun hän ampui kolmannessa erässä tasatilanteessa vain tolppaan.

- Nashvillen valmentaja Trotz: "We’ll get out of here very, very quiet because I don’t think we deserved to win the game." Olen aina pitänyt Trotzin rehellisyydestä ja tässä jälleen yksi osoitus tuosta.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
nuck kirjoitti:
Nashville kävi sitten ryöstämässä meiltä pisteet 5-6 voitolla erikoisten tapahtumien jälkeen. Ottelussa riitti paljon paikkoja ja tapahtumia ja pelissä nähtiin hyvinkin erikoinen draaman kaari.
Olipahan erikoisin Nashville-peli, mitä muistan nähneeni. Kymmenen maalia kahteen erään, molemmat veskarit vaihtoon, Ryan Kesler telinevoimistelee maalin katolla… Draaman kaaresta kertoo hyvin, että voitto ja tappio merkinnät menivät kesken peliin tulleille maalivahdeille. Eli ylläpitääksemme vainoharhaisia salaliittoteorioita Canucks tuli tasoihin vain pelatakseen tappion pois Schneiderilta, ja sitten vaikka leikitellen hallitsi, päästikin maalit omiin, vain saadakseen Luongon häviämään kotiyleisön edessä, eikö?

Nashville tuli pelin alkuun kuitenkin hyvällä fyysisellä asenteella, vaikkei Predators saanut juuri aikaan laukauksia, oli etenkin Albertsilla ja Romella alkuun suuriakin vaikeuksia saada karvauksen alta peliä avattua. Nashvillen 0-1 maali, vaikka tulikin heidän ensimmäisellä laukauksellaan, oli ihan ansaittu, uhrautumisen tuloksena syntynyt hedelmä. Halischuckin iso blokki alivoimalla vapautti Legwandin kilpaluisteluun Hamhuisin kanssa, jossa Hamhuis joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Tästä seurasi 4vs.4 pätkän jälkeen tuo ylivoima, joka johti Legwandin maaliin.

nuck kirjoitti:
Predators pääsi laukomaan ensimmäisessä erässä viisi kertaa ja teki kolme maalia Schneiderin taakse. Noista osumista en Corya lähtisi kuitenkaan syyttämään sen suuremmin...
Jees helppo veskari peli, kaksi ekaa Nashville vetoa maaliin, kolme ekaa Nashville ylivoimaa maaliin, muuten peli pyörii toisessa päässä. Toki jos Luongolle menisi pari maalia suorilla vedoilla ja kimmokekiekko etukulmasta sisään, niin ei ehkä täällä, mutta monella foorumilla syyttävä sormi osoittaa maalivahtia. Paljon maaleja tuli tässä pelissä muuten maalin takaa kaaren tuntumaan pelatuista one-timer paikoista, onkohan tuota Canucks-vahtien etukulmanukahtelua ihan scoutattu ja painotettu…

nuck kirjoitti:
Hodgsonilta erittäin hyvä peli vaisun viime pelin jälkeen.
Kyllä. CoHo hankki YV-maaliinsa johtaneen jäähyn ja oikeastaan vielä rakensi maalipaikan itse itselleen, käyttämällä vain Higginsillä välillä kiekkoa. Bieksa onnistui jotenkin puhumaan itselleen syöttöpisteen tähän maaliin.

Peliä oli mainostettu jo Raymondin paluu-otteluksi, muttamutta, paperityöt olivat toimistolla tekemättä, vaikka mies oli pelikunnossa. Volpatti, jonka ei siis pitänyt edes pelata, sai nyt vielä yhden pelin ja teki kauden avausmaalinsa. Alun perin huhuttiin, että Hodgson olisi ottanut Volpattin paikan nelosessa ja Raymond olisi mennyt kolmoseen. Saa nähdä auttoiko tämä peli nyt Hodgsonia kuitenkin pitämään tuon kolmosketjun paikan.

nuck kirjoitti:
Burrows pelasi itsensä jälleen hienosti vapaaksi erän 8. minuutilla maalin eteen...
Melkoinen ”älä lähde sinne” -klassikko tuo maali, aika radikaalisti muuttuu pelin kuva kun Weber-Suterin sijaan Sedinit pääsevät pelaamaan Klein-Hilleniä vastaan.

Pekka Rinne pelattiin nyt toistamiseen Canucksin toimesta vaihtoon tällä kaudella, kyllähän Canucks aika vapaasti on näissä peleissä päässyt rakentamaan, mutta ei Rinne ihan skarpeimmalta ole vaikuttanut. Harvinaisen huono putki Pekalla päällä, mitäköhän sille on tapahtunut (käynyt pankissa ja jäänyt nauru päälle…?)

Niin ja Sami Salo ei siis pelannut, vaan Aaron ”Norris” Rome, jos joku kokoonpanomuutoksia bongailee.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Peliä oli mainostettu jo Raymondin paluu-otteluksi, muttamutta, paperityöt olivat toimistolla tekemättä, vaikka mies oli pelikunnossa. Volpatti, jonka ei siis pitänyt edes pelata, sai nyt vielä yhden pelin ja teki kauden avausmaalinsa. Alun perin huhuttiin, että Hodgson olisi ottanut Volpattin paikan nelosessa ja Raymond olisi mennyt kolmoseen. Saa nähdä auttoiko tämä peli nyt Hodgsonia kuitenkin pitämään tuon kolmosketjun paikan.

Nopeasti tilanteet muuttuvat. Volpatti menee leikkaukseen ja missaa koko loppukauden. Näin ollen kenenkään ei tarvitse tehdä tilaa Raymondille. Hodgson tosiaan onnistui ilmeisesti vakuuttamaan valmentajat viime pelissä ja saa jatkaa kolmosessa. Malhotra sitten siirtyy neloseen.

Nyt on kyllä mielenkiintoinen ketju kasassa, kun Raymond - Hodgson - Hansen kolmikko pitää ainakin vauhtia yllä. Pikkaisenhan tuolta rosterista fyysisyys loistaa poissaolollaan, kun nelonenkin on nyt mallia Malhotra - Lapierre - Weise. Toki onhan siellä edelleen Burrows, koko kakkosketju sekä Lapierre ja Weise, mutta silti mielellään näkisi jonkun Pinizzoton/Volpatin tyylisen kaverin rosterissa. Ehkä runkosarja voidaan mennä näinkin, mutta playoffeissa kovempi jamppa tuonne rosteriin omasta mielestä pitää saada.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Tietääkö kukaan pelaako Luongo vai Schneider ensi yönä?
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Flames kaatui Vancouverissa 5-1. Calgarylle kyseessä oli selkä-selkä peli, maalilla Henrik Karlsson, Mark Giordanon loukkaantuminen näkyy valitettavasti Flamesin pelissä ja Brendan Morrisonin edelleen puuttuessa, ei Flamesillä ole oikeastaan yhtään osaavaa aloittajaa.

Flames jaksoi ensimmäisen erän hyvin, tappoi 5-3 alivoiman, voitti erän laukaukset ja sai ihan hyviä paikkojakin. Flames voitti erän 1-0. Kukapa muukaan kuin Alex Tanguay maalintekijänä ja perus nollakulma imaisu Luongolta.

Toisen erän alkuun Canucks joutui tappamaan Henrik Sedinin koukkausjäähyn. Tämän jälkeen pelin hallinta siirtyi Vancouverille, etenkin kakkosketju oli todella vahvassa vireessä. Higgins & Booth molemmat 1+2 tehoilla, Kesler 0+2. Dan Hamhuis sai jälleen pisteen ja on tosissaan nousemassa haastamaan Aaron Romea Norris kilpailussa.

Canucks tasoitus 1-1:een syntyi ylivoimalla Bieksan viivavedolla. Toisen ja kolmannen maalin rakensi Booth samanlaisilla vanhanaikaisyrityksillä, ensimmäisessä kiekko pomppasi maalin eteen Higginsille, joka iski Canucksin johtoon. Toisella kerralla Boothin vanhanaikainen ohitti Karlssonin suoraan.

Mason Raymond sai syöttöpisteen kauden ensimmäisessä pelissään, pelattuaan one-timer paikan Hansenille 4-1 maaliin. Raymondin liike näytti ihan hyvältä, eikä hän mitenkään selkäänsä aristellut. Kiekko häneltä ajoittain heppoisesti karkaili, mutta hyvä peli noin pitkän tauon jälkeen.

Loppulukemat syntyivät Sedinien toimesta ylivoimalla. Sedinit ovat tällä kaudella pärjänneet hyökkäyspäässä ja varsinkin ylivoimalla hyvin, mutta 5vs5 peli on paikoin heikkoa. Burrows onneksi jaksaa painaa kahteen suuntaan, mutta Sedinien panos on hyvin yksipuolinen. Jotakin kertoo myös jäähyjen määrä, Henrik on 75 jäähyminuutin vauhdissa, Daniel 63:n. Nuo ovat liikaa tuon tyylisille pelaajille ja kertovat kyllä siitä, ettei jalka ole tasavoimin alaspäin juuri kulkenut.

Sami Salo pelasi (Alberts katsomossa) ja pääsi 5-3:llakin pari kertaa pommittamaan, mutta eipä osunut tänään kohdilleen.

**
Volpattin loukkaantuminen toki heikentää fyysistä osastoa, kun otetaan huomioon että Pinizzotton kausi on myös paketissa. Toisaalta, jos loukkaantumisia olisi pakko valita, niin kaikista rosterihyökkääjistä, mieluiten ehkä juuri nämä miehet kuitenkin laittaisi loppukaudeksi sivuun.

Byron Bitz saattaa palata vielä tällä kaudella (on aloittanut luistelun), jos Volpattin tyylistä pelaajaa kokoonpanoon kaivataan. Myös Oreskovich (joka on hänkin kärsinyt loukkaantumisista) on edelleen käyttökelpoinen mahdollisuus. Näiden lisäksi Mike Ducoakin voidaan kokeilla, ja jos tilalle tarvitaan mafiamies, niin Mancarikin löytyy, vaikkei hän juuri fyysisyyttä toisikaan. Uskoisin myös, että cappiin saadaan yhden tykinkuulan verran tilaa järjestettyä, jos omista riveistä ei nelosketjuun fyysisempää ratkaisua kouliudu.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Volpattin loukkaantuminen toki heikentää fyysistä osastoa, kun otetaan huomioon että Pinizzotton kausi on myös paketissa. Toisaalta, jos loukkaantumisia olisi pakko valita, niin kaikista rosterihyökkääjistä, mieluiten ehkä juuri nämä miehet kuitenkin laittaisi loppukaudeksi sivuun.
Sama täällä. Eikä tuo kahden sentterin yhdistelmä Lapierre-Malhotra kuulosta ollenkaan pahalta kaksikolta nelosketjuun. Weisen nyt voisi mahdollisesti korvata jossain vaiheessa kautta astetta paremmalla pelaajalla, mutta tuskin Canucks häneen kaatuu. Hyvää Weisessa on ainakin se, että hän on ottanut toistaiseksi vain yhden kakkosen, vaikka on pyrkinyt pelaamaan melko fyysisesti (kolmantena Canucksin hyökkäyksestä taklauksissa).

Muutenhan tuo hyökkäys vaikuttaa terveenä hyvältä. Sedinien ja Burrowsin ykkösketju pyrkii pelaamaan kiekonhallinnan kautta ja vaikka ketjun peli ei olekaan ollut alkukaudella vielä parhaimmillaan, niin uskon tuon kokonaisuuden parantavan. Hyvin toimivan kakkosketjun peli perustuu puolestaan vauhtiin ja suoraviivaisuuteen - ketjun kaikki pelaajat (Kesler, Higgins ja Booth) ovat tyypiltään nopeita, voimakkaita ja röyhkeitä.

Kolmosketjussa laiturit Hansen ja Raymond ovat hekin hyviä liikkumaan, sentteri Hodgson menestyy puolestaan enemmänkin hyvällä älyllään. Hodgson on hyvä pitämään kiekkoa ahtaassa tilassa ja tuon pitäisi antaa tilaa nopeille laitureille. Kolmosen pelin uskon parantuvan kunhan Raymond saa taas paremmin pelituntumaa pitkän kuntoutusjakson jälkeen. Ensimmäinen peli Flamesia vastaan oli mielestäni jopa yllättävän hyvä ottaen tuon loukkaantumistaustan huomioon.

Canucksilla on mielestäni kolmekin potentiaalista ratkaisuihin pystyvää ketjua ja sitten tuo nelonen, jossa Malhotra ja Lapierre ovat tasoltaan lähempänä kolmosketjun pelaajia. Vigneaultin sanomisista Volpattin loukkaantumisen jälkeen sai kuitenkin sen kuvan, että seurassa kyllä tiedostettiin tuo fyysisyyspuoli kesällä ja sitä pyrittiin kehittämään, mutta huono tuuri (Bitz, Pinizzotto ja Volpatti kaikki pitkien loukkaantumisten vuoksi sivussa) on nyt vähentänyt mahdollisuuksia.

Toisaalta vastasihan Canucks jo tuohon fyysisyyspuoleen (jos tilannetta vertaa viime kauteen) hankkimalla Boothin melko isoon rooliin kakkosketjuun. Tuollainen kakkosketjun paikka on kuitenkin fyysisyydelle luonnollisesti isompi noste kuin olisi ollut jonkun uuden pelaajan rooli nelosessa. Enkä oikein tiedä, mihin paikkaan hyökkäystä uutta pelaajaa tässä tilanteessa kaivattaisiin. Weisen tilalle ehkä lähinnä, mutta kuten todettu, Weisessakin on energiapelaajana puolensa.

Sitä voidaan sitten miettiä kauden aikana, kaipaisiko kokonaisuus myös esimerkiksi kolmosketjun laidalle Raymondin tilalle yhtä fyysistä laitahyökkääjää. Jos tuollainen vaihto tehtäisiin, niin uuden pelaajan pitäisi sitten pystyä takaamaan hyvä taso. Raymondin nopeus kun on sekin tärkeä tekijä hyökkäystä ja lisäksi Masonissa on se hyvä puoli, että häntä pystytään käyttämään korkeammallakin - kuten esimerkiksi viime kauden tapaan kakkosessa Keslerin laiturina. Ehdottomasti otan hänet mukaan ainakin ennemmin kuin esimerkiksi viime kauden kolmosketjun laidan Torresin.

***

Juuri tätä kirjoittaessa kuulin Chris Higginsin jalkavaivasta (ilmeisesti jonkinlainen tulehdus, joka hänellä oli jo Floridassa). Vamman kestosta ei ole tietoa, mutta se ei kuulosta kovin vakavalta. Seuraavassa pelissä Higgins ei kuitenkaan ainakaan pelaa ja siksi Vancouver on nostanut farmista Victor Oreskovichin ylös. Luultavasti tuo tarkoittaa nyt sitä, että Malhotra palaa kolmosketjuun Hodgsonin viereen ja joko Raymond tai Hansen siirtyy kakkoseen Keslerin laitaan.

Daniel Sedin - Henrik Sedin - Burrows
Raymond? - Kesler - Booth
Malhotra - Hodgson - Hansen?
Oreskovich - Lapierre - Weise

Käytännössä hienosti alkukauden pelannut Higgins korvataan siis Raymondilla ja Volpatti puolestaan Oreskovichilla.

***

Pari tilastoa:

- Booth on tehnyt viimeisiin 12 peliin nyt 5+5=10 pistettä. Noissa peleissä Booth on laukonut muutamia kertoja tolppiin, joten maaleja voisi olla vähän paremmalla tuurilla hyvin enemmänkin.

- Canucks on voittanut varsinaisella peliajalla 15 peliä. Läntisestä konferensista vain Detroitilla on saman verran varsinaisen peliajan voittoja. Idässä 15 varsinaisen peliajan voittoon ovat päässeet Boston ja Philadelphia.

- Vancouverin maaliero on +16. Läntisessä konferenssissa vain Detroitilla on parempi maaliero (+19).

- Vancouverin puolustus on ollut alkukaudella tehokas. Viime kaudella Canucksin puolustus teki 1.91 pistettä peliä kohden. Tällä kaudella puolustus on iskenyt 2.62 pistettä peliä kohden. Ehrhoffin lähtö ollaan pystytty paikkaamaan ryhmässä ja tietysti sekin on nyt auttanut, että nyt ei ole ollut samanlaista loukkaantumissumaa kuin viime kaudella.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Coloradoa vastaan nähtiin kaksi huonoa erää (tosin Avs pelasi hyvin) ja sitten kolmannessa otettiin irtiotto - tuloksena 6-0 voitto. Hyvän joukkueen merkki kun pystytään viemään huonollakin pelillä peli 6-0. Canucks on voittanut kaksi viimeistä peliä yhteismaalein 11-1, vaikka peli ei olekaan ollut parasta mahdollista noissa otteluissa. Nyt ollaan jo Läntisen konferenssin viidensiä ja maaliero (+22) on NHL:n toiseksi paras - edellä tuossa vain viime kauden finaalivastustaja Boston.

Avs-pelin ikävänä puolena oli David Boothin loukkaantuminen. Booth sai ikävän näköisen osuman polveen Kevin Porterilta. Huomenna olisi magneettikuvaukset ja silloin selviää vamman vakavuus paremmin. Ei voi kuin toivoa, että hienosti pelannut Booth ei olisi pitkään sivussa ja ettei tuo vaikuttaisi jatkossa hänen suoraviivaiseen pelityyliinsä. Kovan onnen kakkosketju Vancouverilla, kun ketjusta on lähtenyt parin päivän sisään sekä Higgins, että nyt Booth - isoja menetyksiä, mikäli he joutuvat olemaan pidempään sivussa.

Muutenkin pelissä nähtiin Canucksin puolella kovia iskuja, sillä Luongo joutui tulemaan maaliltaan pois saatuaan lämärin (ohjautui Aaron Romen mailasta) kurkkuunsa ja Kevin Bieksa menetti yhden hampaan saatuaan Jonesin kyynerpään naamaansa; "Referee said he didn't mean to hit me.... so I guess I'm just the guy with a tooth knocked out," - Bieksa pelin jälkeen tuosta tilanteesta.

- Daniel Sedin teki kolme maalia. Hän on jälleen noin 35 maalin tahdissa ja jahtaamassa NHL:n maalipörssin ykköspaikkaa.

- Jannik Hansenille kaksi osumaa. Tanskalainen sivusi jo nyt joulukuun alussa uransa parasta maalisaldoa (9) ja on menossa tällä tahdilla yli 20 maalin. Jos hän pystyisi ottamaan tuon yhden askeleen eteenpäin, hänen sopimuksensa näyttäisi yhtä hyvältä kuin Burrowsilla ja Higginsilla. Burrows, Higgins ja Booth ovat laidalla pelaajatyyppejä, joilta voi odottaa playoffeissa isoja asioita. Canucksin kannalta olisi erittäin tärkeää, että Hansen kiilaisi itsensä tuohon samaan ryhmään.

- Pitää antaa kiitostakin kun on paikka: Kevin Bieksa on pelannut viime aikoina taas hyvää kiekkoa, samoin Keith Ballard.

- Molemmat Canucksin maalivahdeista pelasivat hyvin sen mitä olivat kentällä. Schneiderin torjuntaprosentti 15 pelin jälkeen on 93.4%. Hän on samoissa lukemissa tuolla kuin Los Angelesin Jonathan Quick ja vain Brian Elliotilla ja Tim Thomasilla on parempi % maalivahveista, jotka ovat pelanneet yli 10 peliä.

- Victor Oreskovichin kehnoista tappelutaidoista saatiin jälleen yksi osoitus viime yönä. Pisteet nyt kuitenkin siitä, että lähti tällä kerralla mukaan talkoisiin, eikä kääntänyt selkäänsä.

- Tämä tiedetään jo, mutta Shane O'Brien on melkoinen leikkikalu. Ehkä NHL:n tämän hetken ainoa pelaaja, joka kuittailee vastustajajoukkueen edessä tappeluaan oman joukkueensa ollessa häviöllä 0-6. En voin kun sormet ristissä toivoa, että en näe häntä meillä enää.

- Olisiko Jordan Schroederille paikka nousta ensimmäistä kertaa NHL:ään Boothin loukkaantumisen seurauksena? Schroeder on ottanut raporttien mukaan farmissa isoja askeleita puolustuspelissä ja uskon, että hän on pelaaja, jonka pelisilmä pääsee oikeuksiinsa parempien pelaajien kanssa pelatessa.

- Cody Hodgsonille kaksi syöttöä. CoHo on 40 pisteen tahdissa, mikä olisi lukema, jota häneltä toivoin ennen kauden alkua.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Hyvän joukkueen merkki kun pystytään viemään huonollakin pelillä peli 6-0.
Joo, ja tämä oli varmaan huonoin peli ikinä, mistä on 6-0 voitto irronnut. Olimme omaksuneet ilmeisesti Nashvillen pelitaktiikan. Paikkoja ei juuri saatu, mutta viimeistely onnistui hyvällä prosentilla ja muutama ihan näyttävä maalikin mahtui joukkoon. Ylivoima oli surkeaa ja aloituksissa jäätiin pahasti alakynteen. Luongo & Schneider olivat kuitenkin huippuvedossa. Pelin alkuun Colorado sai ainakin kolme ylivoimahyökkäystä ensimmäisen viiden minuutin aikana, jotka Luongo hoiti varmasti. Schneiderkin joutui heti ensimmäisessä vaihdossaan venymään muutamaan huippupelastukseen, tultuaan kylmänä miehenä peliin.

Harmittaa tuo kakkosketjun hajoaminen Booth – Higgins kaksikko oli juuri saanut kuvionsa kohdalleen. Etenkin Boothin tilanne näyttää pahalta. Onhan tässä saatu Raymond takaisin ja Hansen on maaliputkessa, heidän on nyt noustava esiin. Jännä nähdä kuka sieltä farmista pääsee kokeilemaan. Schroeder ei hirveästi ole hyökkäyspäässä saanut aikaan, vaikka onkin Rödinin & Sweattin kanssa hieman saanut hanoja auki viime aikoina. Mancari on Haydarin vierellä tehoillut tasaisemmin. Reinprecht on myös tervehtynyt pelikuntoon. Oreskovich oli valitettavan käyttökelvottoman näköinen tänään.

nuck kirjoitti:
Tämä tiedetään jo, mutta Shane O'Brien on melkoinen leikkikalu.
Ajattelin ettei Hordia nolompaa jamppaa löydy, mutta kyllä O’Brien veti pohjat tässä ”pakko näyttää vanhalle joukkueelle” –sarjassa. Hordi ei sentään vakavalla naamalla itke ylivoima-ajan perään, O’Brien kuvittelee olevansa joku aaronrome.

**
Seuraavat 5 peliä on vieraissa, Canucks kohtaa Idän kanadalaisseurat sekä Columbuksen ja Carolinan. Menee sellaisille aikavyöhykkeille, ettei taida tuota rundia tulla hirveästi seurattua.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Olipas kyllä kova hinta voitosta noi kolme loukkaantumista, joista varsinkin Boothin tilanne näytti erittäin pahalta. Toivottavasti Higgins nyt sitten palaa, jottei mene ihan uusiksi kakkosketju. Mikäli farmista joudutaan pelaaja kakkoseen nostamaan niin ilman muuta ennemmi Schroeder, joka pelasi hyvän harkkaleirin, kuin Mancari, joka toki on hyvässä vireessä AHL:ssä, mutta varsin hidas.

Epätasapaino puolustuksen ja hyökkäyksen välillä on tällä hetkellä aika selkeä, kun ylhäälläkin on kaksi hyvää pakkia (Alberts, Sulzer) odottamassa peliaikaa ja näiden lisäksi alhaalla Tanev ja Sauve, jotka ovat hyvin pelanneet ylhäälläkin. Mikäs on muuten Ebbettin tilanne? Siinä olisi yksi vaihtoehto ottamaan nyt pelipaikka.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Mikäs on muuten Ebbettin tilanne? Siinä olisi yksi vaihtoehto ottamaan nyt pelipaikka.
Ebbett on jalkamurtuman vuoksi LTIR listalla, on ollut siellä jo säännönmukaiset 24 päivää / 10 peliä, mutta ilmeisesti ei ole pelikuntoinen vielä. Vancouverin radiolähteiden (News1130) mukaan ylöskutsuttava pelaaja on Bill Sweatt. Eli luistelunopeus taisi ratkaista tällä kertaa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Vancouverin radiolähteiden (News1130) mukaan ylöskutsuttava pelaaja on Bill Sweatt. Eli luistelunopeus taisi ratkaista tällä kertaa.

Sweatt tosiaan kutsuttiin ylös, mutta samalla alas lähti Oreskovich. Oliko näytöt tosiaan niin heikot, että palautus farmiin tuli nopeasti? Tai sitten vaan Higgins on pelikuntoinen, jolloin ei tarvita enempää hyökkääjiä tällä hetkellä.
 

KokkosEsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks
Ekan erän kattelin ja kuuntelin lopun pelin + post game shown radiosta ja siinä ainakin tuumattiin, että Viktor on nyt nähty. Ei ollu kummonen apu joukkueelle.

Todella valitettava tapaus tuo Boothin loukkaantuminen. Juuri kun meillä oli kenties koko liigan kuumin kakkoskenttä. Saa nähdä joutuuko Porterin poika vastaamaan tekosistaan helmikuussa kun seuraava keskinäinen koittaa. Se on kuitenkin varma, että samanlaista kostoa ei tule kun viime kerralla Avsin miehen telottua Nucksin top 6 hyökkääjän.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Saa nähdä joutuuko Porterin poika vastaamaan tekosistaan helmikuussa kun seuraava keskinäinen koittaa. Se on kuitenkin varma, että samanlaista kostoa ei tule kun viime kerralla Avsin miehen telottua Nucksin top 6 hyökkääjän.
En usko, että tuossa mihinkään kostoihin lähdetään. Porter tunnetaan kuitenkin muuten varsin siistinä pelaajana (hänellä ei ollut vielä tältä kaudelta yhtään jäähyä ennen tuota tapausta, eikä hän ole muutenkaan sikaillut keskinäisissä peleissä) ja tuollakin on oma merkityksensä. Samoin silläkin on merkitystä, että peli on muutenkin muuttunut 'niistä vuosista', nyt ei ollut telottavana pelaajana kyseessä pistepörssin johtaja ja joukkueen kirkkain tähti ja Vancouverissa varmasti tiedostetaan nyt paremmin sekin, mitä "pään hakemisesta" voi pahimmillaan seurata...

Onni onnettomuudessa tässä tapauksessa on se, että Boothilla todettiin "vain" sisäristisidevamma. Arvioiden mukaan Booth on sivussa 4-6 viikkoa ja vaikka tuokin on ihan tarpeeksi, niin pelkäsin jo pahempaa. Mahdollisissa playoffeissa Boothin pitäisi ainakin olla jo taas hyvässä pelikunnossa fyysisesti ja niitä vartenhan Booth on meille kuitenkin ensisijaisesti hankittu.

Tosin esimerkiksi näissä jalkoihin tulleissa loukkaantumisissa on usein se huono puoli, että vaikka pelaaja pystyisi pelaamaan, hänen pääseminen täysin entiselle tasolleen voi ottaa reilusti enemmän aikaa kuin tuo toipumisaika. Kuuden viikon toipumisaika tarkoittaisi kuitenkin sitä, että Booth olisi kentällä jo tammikuun lopussa. Siinä vaiheessa olisi vielä ihan hyvin aikaa saada peli toimimaan playoffeihin. Pitää vaan sitten toivoa, että tuo "Amerikka-ketju" olisi muutenkin kunnossa.

Billy Sweatt sieltä nyt sitten tosiaan nostettiin, joten ainakin luistelunopeutta vahvistettiin entisestään. Sweattilla on tältä kaudelta AHL:ssä 19 pelistä 9 pistettä ja hän on ollut Wolvesin hyökkääjistä neljänneksi tehokkain pelaaja. Ominaisuuksiltaan voisin kuvitella Sweattin menevän NHL:ssä puolustavaan rooliin. Hänen veljensä Lee Sweatt teki viime kaudella ensimmäisessä NHL-pelissään maalin, joten siinä olisi tavoitetta pikkuveljelle.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Onni onnettomuudessa tässä tapauksessa on se, että Boothilla todettiin "vain" sisäristisidevamma. Arvioiden mukaan Booth on sivussa 4-6 viikkoa ja vaikka tuokin on ihan tarpeeksi, niin pelkäsin jo pahempaa.

Pirun hieno homma, että tällä kertaa päästiin näinkin vähällä. Ehti jo kylmäämään, että Boothin kausi olisi ollut paketissa.

Saas nähdä kuinka ketjulotto pyörähtää. Vielä ei ole ihmeempää kuulunut, mutta eiköhän tuossa illemmalla tule tietoa reeneistä ja ketjuista siellä.

Edit.

Sedin-Sedin-Burrows
Raymond-Kesler-Hansen
Sweatt-Hodgson-Lapierre
Alberts-Malhotra-Weise

Vähintäänkin mielenkiintoiset ketjut. Ja Higgins ei sitten pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tosin esimerkiksi näissä jalkoihin tulleissa loukkaantumisissa on usein se huono puoli, että vaikka pelaaja pystyisi pelaamaan, hänen pääseminen täysin entiselle tasolleen voi ottaa reilusti enemmän aikaa kuin tuo toipumisaika. Kuuden viikon toipumisaika tarkoittaisi kuitenkin sitä, että Booth olisi kentällä jo tammikuun lopussa.

Tähän lisäyksenä, noista polvivammoista kun ei aina tiedä. Sisäristiside on tottakai selvästi pienempi paha hajotessaan kuin eturistiside, ja sen takia toipumisaika lyhyempi ja ennuste parempi. Mutta vaarana on aina, ettei polvesta tule entisen veroista. Tuli kyllä niin väärälle kaverille tämä kuin olla ja voi (jos nyt kenenkään kohdalla voisi sanoa, että oikealle tuli), Booth alkoi olla melkoinen höyryveturi kentällä.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Vähintäänkin mielenkiintoiset ketjut.
Jos oli oudot ketjut tänään, niin todettakoon että viimeksi kun Canucks voitti Montrealissa, pelisi Kesler mm. Josh Greenin ja Jan Buliksen kanssa ja Chris Higgins oli punapaidoilla…

En katsellut matsista kuin koosteen, mutta hyvä nousu ja mukavahan se on ottaa täydet pisteet vieraskiertueen alkuun. Nelosketju vaikutti aika karsealta, oli kahden ensimmäisen takaiskun aikana jäällä ja Albertsin mies teki molemmat maalit. Viimeisessä erässä Alberts ei pelannut lainkaan, joten ei kovin vahvasti alkanut tämä kokeilu. Bill Sweatt näyttää niukalla peliajallaan (6:18) saaneen aikaan kolme laukausta (joista yksi blokkiin) ja yhden taklauksen.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Jos oli oudot ketjut tänään, niin todettakoon että viimeksi kun Canucks voitti Montrealissa, pelisi Kesler mm. Josh Greenin ja Jan Buliksen kanssa ja Chris Higgins oli punapaidoilla
Kuten olimyös Maxim Lapierre. Tuolloinhan Bulis (1+1), Green (1+1) ja Kesler (1+2) olivat Canucksin tehokkaimmat pelaajat. Maalilla Luongo pelasi nollan, vaikka oli juuri ollut edellisen yön sairaalassa saatuaan harjoituksissa Daniel Sedinin laukauksen kurkkuunsa. Canucks voitti tuon pelin 0-4 ja se oli viides peräkkäinen vierasvoitto tuolla 2006-07 kaudella tuohon aikaan.

Niistä ajoista joukkueet ovat kuitenkin muuttuneet paljon. Canadiensilla tuosta joukkueesta ovat jäljellä enää Tomas Plekanec ja Andrei Markov ja heistäkin Markov ei ole pelannut vielä tällä kaudella. Vancouverilla tuon vuoden joukkueesta "selkäreppu" Bulisista on päästy onneksi jo eroon ja jäljellä ovat vielä Sedinit, Kesler, Burrows, Salo, Edler, Bieksa ja Luongo, eli kahdeksan miestä.

No, se niistä ajoista. Pitkälle tuossa Moustache Daven viestissä oli tämän pelin pääkohdat meidän laseilla katsottuna. Mielestäni Canucks vei ensimmäistä erää, mutta Canadiens onnistui tekemään kaksi maalia. Tuon jatkoksi kotijoukkue meni jo 3-0 johtoon toisen erän alkuun, kun Luongolle meni haaroista helppo osuma laidalta.

Canucksin onneksi V piti kuitenkin Luongon kotikaupungissaan Vancouverin maalilla. Luongo tukki tuon epävarman oloisen alun jälkeen maalinsa ja Vancouver onnistui nousemaan vielä varsinaisella peliajalla tasoihin Raymondin (alivoimamaali), Hodgsonin (4-4 vastaan) ja Salon (ylivoimamaali) osumilla. Arvoilla tuli sitten tällä kerralla voitto Hodgsonin maalin ja Luongon torjuntojen ansiosta.

Hyvä ja harvinainen nousu kolmen maalin takaa kaiken kaikkiaan ja hienoa oli nähdä se, että kun Booth ja Higgins ovat poissa, Hodgson ja Raymond korvasivat noin hienosti. Hodgsonilta komea peli; reilun 10 minuutin (10:40) peliajalla kolmannen erän alkuun 2-3 kavennusmaali ja sitten arvoilla pelin voittomaali. Raymondiltakin hieno peli; juuri puolen vuoden selkäleikkauslomalta kentille ja jo kolmannessa pelatussa pelissä yli 19 minuuttia peliaikaa ja maali.

Huono puoli pelissä oli alun lisäksi sitten tuo nelosketju ja etenkin Alberts, jonka paikka ei ole selvästikaan laitahyökkääjänä. Tosiaan kahdesti "Albertsin mies" pääsi yllättämään ja kolmannen erän hän istuikin ansiosta penkillä. Malhotralta varmaan kauden huonointa työskentelyä aloituksissa ja vain 33.3%:n lukemat.

Viimeisistä yhdeksästä pelistä kahdeksan voittoa, mutta kun Wild ei vaan suostu häviämään, niin tuttua Luoteisen divisioonan ykköspaikkaa ei olla vieläkään saavutettu. Toivottavasti seuraavan Ottawa-pelin jälkeen Canucksin sarja olisi kuitenkin jo yhdeksän kymmenestä.
 

Ralph

Jäsen
Anteeksi tälläinen turha onliner, mutta osaako joku kertoa pelaako Chris Higgins jo yöllä Ottawaa vastaan?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Anteeksi tälläinen turha onliner, mutta osaako joku kertoa pelaako Chris Higgins jo yöllä Ottawaa vastaan?

Kai sitä veikkailla voi kuka tahansa, mutta varmuutta tuohon ei varmaan saada kuin vasta Vancouverin ilmoittaessa ketjut peliin pari tuntia ennen matsia. Taitaa tuo pelaaminen olla todennäköisempi vaihtoehto tällä hetkellä, kun Higgins reeneihinkin osallistui.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Higgins sitten pelasi, mutta vastaavasti Hodgson ei pelaa pitkään aikaan. Huono asento ja taklaus suoraan päähän, joten saikkua tullee varsin reilusti. Ikävä homma pelaajalle, joka on kärsinyt loukkaantumisista ihan riittävästi, mutta tullut nyt takaisin ja vielä päässyt hyvään vireeseen.

Muutenkin tuossa pelissä Foligno ja Neil ajelivat tahottomasti ja tahallisestikin Vancouverin äijiä päähän. Pahimpana Neilin ajo kiekottoman Burrowsin päähän, josta ei luonnollisesti jäähyä annettu. Harvoin olen nähnyt tuomareita niin kassalla kuin tässä pelissä. Jopa yksi jäähy käännettiin toisin päin sen jälkeen kun bussikuski (Alfredsson) meinasi saada synttäripäivänä jäähyn. Vancouver toki pyöritti tilanteen jälkeen peliä parikyt sekuntia, Luongo oli jo aitioon ehtinyt, mutta sitten bussikuski kuiski Vinnerborgin korvaan kuinka tilanne pitäisi tuomita. No, ei jäähyä Alffille ja vastaavasti Henkka Sedin aitioon. Ja tilanteessa ei toki ollut mitään rikettä Vancouverin osalta. Vinnerborgin voi lähettää takaisin AHL:ään - kiitos.

Foligno kuittasi hienosti ekan ajonsa tappelulla Weisen kanssa, mutta eipä oppinut siitä mitään. Seuraavasta sentään sai sitten jäähyn (2+10). Neil ei joutunut koiruuksistaan vastaamaan, mutta hän sitten katseli Weisen maalia läheltä ja yhdessä Karlssonin kanssa ei puolustaminen sitten juuri napannutkaan. Muutenkin tuo Karlsson vaikuttaa kyllä äärettömän hyvältä hyökkäyssuuntaan, mutta totta puhuen varsin paskalta puolustussuuntaan.

Itse pelissä oli hyvä alku, mutta tuntui että CoHo:n loukkaantumisen jälkeen Vancouverin peli sekosi ja esim Daniel Sedin luisteli kuin tervassa. Onneksi ratkaisevat maalit tehtiin tällä kertaa jo ekalla kympillä. Pitää toivoa ettei muita vakavampia loukkaantumisia tullut, kuin tuo Hodgsonin, sillä varsin moni pelaaja (Burrows, Kesler, Hamhuis...) sai osumaa peli aikana. Hyvää pelissä oli Keslerin onnistumiset (2+1), Weisen peli (1+0 ja kuitti) ja Luongon torjunnat tärkeissä paikoissa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jeps, itse en oikein malttaisi tuosta Folignon taklauksesta Hodgsoniin syyttää ensinmainittua, sillä sen verran paljon siinä se kurottaminen oli ratkaisevassa asemassa, mutta jotenkin ikävä oli katsella reippaasti alkaneen pelin karkaamista vaaralliselle puolelle ja loukkaantumisiin. Eli samaa mieltä, pahasti karkasi lapasesta tuomareilta matsi, harvoin näkee vastaavaa NHL:ssä.

Toki pitää pelaajienkin vastuuta peräänkuluttaa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Muutenkin tuossa pelissä Foligno ja Neil ajelivat tahottomasti ja tahallisestikin Vancouverin äijiä päähän. Pahimpana Neilin ajo kiekottoman Burrowsin päähän, josta ei luonnollisesti jäähyä annettu. Harvoin olen nähnyt tuomareita niin kassalla kuin tässä pelissä.
Tuo oli kylläkin Neililta vain pelkkä hanskalla taputtaminen Burrowsia päähän. Ai mistäkö tiedän? No kun CBC:n "tasapuolinen asiantuntija" Mike Milbury oli lausunut tämän. Lisäksi Milbury oli tiennyt kertoa, että kyseisessä tilanteessa Neil vaan käytti fyysistä etuaan (tuokin kommentti kertoo hyvin paljon siitä, miten Milbury ja Sherry ovat suhtautuneet Canucksiin etenkin tässä viimeisten parin kauden sisään). Kommentaattorien lisäksi myös tuomarit olivat tosiaan harvinaisen pihalla.

Kevin Bieksan lausunto Neilista ja tuomareista kertoo jotain;

“On that first shift (Neil) was running around, I went up to the referee and I politely asked him to keep an eye on this guy. He told me they were good friends and he knows him well and he won’t cross the line. Who knows?

“A lot of people would think he did. What are you going to do? There were a few guys who could have been hurt tonight.”

“There’s a time and a place for a response. We’re trying to win hockey games first and keep our players safe at the same time. When (Neil) goes in and challenges Henrik, that’s when we go after him. We grab him. And after that, we waited. But if he did something else, we would have to address it.

“When it’s the right time, we have to address it. Me, Max (Lapierre) and Dale (Weise).”

Peli onneksi voitettiin vieraissa maalein 1-4. Ikävänä puolena pelissä oli kuitenkin CoHon loukkaantuminen ja hänen vammansa myötä seuraava aivotärähdys Canucks-pelaajille. Pitää vaan toivoa, että Hodgsonin vamma ei olisi vakava, mutta pahalta näytti kuitenkin hänen nouseminen jäästä. Varsinaisesta teosta en lähtisi tuossa vielä Folignoa täysin lynkkaamaan, eikä Vigneault'kaan Folignoa syyllistänyt;

“As far as that hit (on Hodgson), I thought it was a fair hit. I’m more concerned about the hit from Neil on Burrows where he tried to take his head off. So, I know there’s been a lot of attention on taking those types of hits out of the game. We’ll see what happens.”

Mutta hetkinen, eihän tuossa Neil voinut yrittää saada kunnon osumaa Burrowsia päähän. Mike Milbury kertoi jo totuuden...

...Senators-pelin sankari oli Canucksin puolelta Kesler 2+1 tehoilla. Vigneault ei kovin usein pelaajiaan kehu voimakkaasti medialle, mutta Keslerista hän sanoi mielestäni aika osuvasti;

"The battle level he had to find that puck and get that puck was huge. He probably took that battle level to another level. That's when he's at his best. Work is a big part of his game. There's different levels of work. And that was a huge level."

Yhdeksän viimeisestä kymmenestä...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kevin Bieksan lausunto Neilista ja tuomareista kertoo jotain
Kevin Bieksa on yksi NHL:n pahimpia Spotpickereitä niin sanotusti joten tuollaisten kommenttien päästäminen suusta kuulostaa aika hassulta. Mies joka on aina valinnut huolella tanssiparinsa ettei vaan saa pataan voisi lopettaa tuon lehdistölle itkemisen ja tehdä jotain asian hyväksi. Avs pelissä mies halusi tapella Landeskogin kanssa! Bieksasta pidän pelaajana hyvinkin paljon ja ottaisin omaan joukkueeseen milloin vaan nykypäivän NHL:ssä mutta tuo itkeminen pelin jälkeen on todella säälittävää. Kaivais ne kassit pelissä esiin eikä kameroiden edessä.

Ja mitä tulee Chris Neiliin niin jäätävä pelaaja. Vancouver voisi hankkia tuollaisen miehen niin kuitti olisi parempaa luokkaa kuin Weisen suorittamana. Vaikka propsit hänelle että teki sentään jotain.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
CBC:n "tasapuolinen asiantuntija" Mike Milbury
Seniilit patut Bruins-kalsareissaan vetää vähän kotiinpäin, eihän noita nyt ole aikoihin viitsinyt noteerata. Huvittavaa kyllä, Cherry tuntuu puolustavan Burrowsia. Nytkin Ron McLean meni noloksi, kun Cherry alkoi piikitellä häntä, eikä lähtenyt McLeanin Burrows-vihapuheisiin mukaan. Taisi ”puremisskandaaliakin” Cherry aikoinaan kommentoida vain röhönaurahtamalla ”vanha temppu”.

Parker27 kirjoitti:
Ja mitä tulee Chris Neiliin niin jäätävä pelaaja. Vancouver voisi hankkia tuollaisen miehen niin kuitti olisi parempaa luokkaa kuin Weisen suorittamana. Vaikka propsit hänelle että teki sentään jotain.
Weise on kehno tappelija, vaikka aktiivisesti lähteekin mukaan. Olisihan se kieltämättä kiva joskus lähettää statementti voitetun tappelun muodossa. Tosin en usko, että Neil & Co. taklaisivat yhtään sen vähempää, vaikka Canucksilla olisi kovempi hanskaaja kokoonpanossa.

Canucksin nykyinen pukuosasto asettaa nelosketjussa luistelun selvästi tappeluiden edelle, eikä hyvin luistelevia kovia tappelijoita valitettavasti vain kovin montaa löydy. Joku Chris Neilkin on ominaisuuksiltaan huomattavasti harvinaisempi pelaaja, kuin mitä moni kuvittelee.

Canucksin osalta paras kuitti tällä asetelmalla on se, että joukkue voittaa ja Ottawa jää tuolla pelillä kauas playoffeista. Ns. sikailu ei yksin riitä mihinkään. Ottawa ei ole mikään Boston, jolla on muutenkin pahuksen hyvä joukkue. Chris Neil pelasi Canucksia vastaan lähes 17 minuuttia, mikä kertoo siitä, ettei Ottawalla vaan taidot mitenkään riitä Canucksin haastamiseen, joten lähtivät hakemaan vähän erinäköistä peliä.

**
Hodgsonin osalta Vigneaultin kommentit, että Cody on kunnossa, eivät kerro kyllä mitään. Aivotärähdyksen oireet voi ilmetä parin päivän viipeelläkin, joten ei siihen pelin jälkeen voi juuri mitään sanoa. Hämmästyisin jos CoHo pelaisi tiistaina, ihan varotoimenakin olisi hyvä huilata muutama päivä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös