Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Valtteri Viljanen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jack of Spades, 14.09.2014 klo 15.19.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  On muuten mielenkiintoista nähdä, mitä organisaatio tekee Viljasen jatkon kanssa. On kuitenkin jäänyt pahasti Seppälän varjoon, etenkin juuri siksi kun tehot puuttuvat, vaikka onkin parantanut kauden mittaan..

  Vähän sellainen kaksijakoinen tilanne: jos Viljanen jatkaa niin hyvä, ja jos ei jatka niin eipä siihen nyt kuolla. Voi hyvin olla tilanne, että ihan jo taloudellisistakin syistä Viljasen ja Marttisen välillä pitää tehdä valinta, jolloin on todennäköistä että valinta on Marttinen. Tässä tapauksessa sitten toki pitää hankkia ulkopuolelta yksi pakki..
   
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kunpa saataisiin pitää nykyinen pakisto koossa kokonaisuudessaan. Viljasessa on paljon kiekollista potentiaalia tehdä vielä pisteitä todella runsaasti. Viljanen parantaa koko ajan, mitä pidemmälle kautta mennään.
   
 3. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei Viljasen näytöillä mitään megasopimuksia mistään saada. Voi olla miehen oman kehityksen kannalta viisasta katsoa muita vaihtoehtoja. Toki mahtuu hyvin Ässiinkin, mutta jotenkin ura junnaa paikoillaan. Potentiaalia olisi, mutta ei vaan realisoidu hyökkäyspäässä jostain syystä.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Varmasti katseleekin vaihtoehtoja tällä hetkellä, hänellä on nyt kuitenkin tällä haavaa hyvä hetki taktikoida, että mitä sitä tässä seuraavaksi tekisi uransa edistämiseksi. Vaikkei tosiaan varmasti mitään megasopimusta mistään saa, eli rahan perässä ei tarvitse sikäli juosta. Liigassa jatkaa varmasti, mutta hakeeko sitten hiukan uutta starttia ja vähintään samaa roolia kuin Porissa muualta (Sport, KooKoo, Jukurit.. ehkä Ilves tai SaiPa), vai jatkaako.. lähiajat varmasti näyttävät
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Yllä olevaan viitaten sanon, ettei kyllä todellakaan mitään megasopimuksia saa, kyllä on karmeaa hasardia ollut viime aikoina. Ja tänään oli kyllä oli pohjakosketus. Ei muuta kuin ovea vaan, ylipäätään tilannehan on se, että Seppälän jatkosopimuksen myötä Viljasen jatkon tarpeellisuus asettui muutenkin kyseenalaiseksi, koska herrat ovat kuitenkin niin samantyylisiä pakkeja. Seppälä vain merkittävästi parempi..
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kauden heikoin peli Viljaselta. Yhden pelin perusteella ei kuitenkaan ketään tuomita. Ehkä Aho vähän pienentää vastuuta jatkopeleissä
   
 7. George O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, ja suuret sympatiat HIFK
  Eiköhän Viljanen ole ensikaudella Ilveksen mies.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Viljasella on komea musta silmä. Onkohan kotona tullut sohvalla kiistaa siitä mitä teevee-ohjelmaa katsotaan?
   
 9. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Senkö takia se ei nää mihin syöttää?
   
 10. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  On kyllä vaikeata miehellä tällä hetkellä tai oikeastaan on ollut koko kausi. Voiko Matushkinin tulo vaikuttaa näin paljon, sillä oli ehkä jopa huonompi kuin Sport -peleissä. Viimeiset kolme peliä on ollut kyllä aikamoista taaperrusta. En näe kyllä jatkoa näillä esityksillä, mutta päätökset tehdään muualla.
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kyllä tosiaan kehityskäyrä Viljasella osoittaa jopa alaspäin. Ainakin jossain puheissa häntä oltiin täällä viemessä Ilvekseen, mutta mitään huhuja ei ilmeisesti ole kuulunut siitä, että keskustellaanko hänen kanssaan edes jatkomahdollisuudesta Porissa vai ei. Seppälä on nyt toki käytännössä ottanut sen ruudun, mikä piti olla Viljaselle varattu. Eli suomeksi, en oikein näe hänelle edes järkevää roolia ensi kaudella Ässissä.. eli lähteminen olisi uran kannalta ehkä järkevämpää
   
 12. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Myös tilastot vahvistavat, että Viljanen on tällä kaudella kyntänyt syvällä:
  43o 2+5=7 kun viime vuonna 49o 7+13=20
  Erityisen murheellista on ollut tekeminen omassa päässä. Vaikka plus/miinus-tilasto ei kaikkea kerro niin -12 on kuitenkin selvästi joukkueen kolmanneksi huonoin ja Viljanen on peliajassa Ässien nelospuolustaja.
   
 13. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Lehdistö tuskin huomioi näitä faktoja seuraavassa kohujutussaan mikä itkien, Viljasen nimeä hokien seuraavaksi raapustetaan kaiken kansan luettavaksi.
  Viljasen pelissä on ollut niitä hyviäkin välähdyksiä, mutta kun se ei paljon lämmitä kun sitä kolikon kääntöpuolta tulee ihan liukuhihnalta lähes joka pelissä. Eilenkin 0-2 johdossa, vikalla kympillä Ässien purettua pitkä painostus omissa Viljanen onnistui pelaamaan oman sinisen päällä kiekon takaisin Jukureille. Ei tuollaisissa riskeissä ole yksinkertaisesti mitään järkeä.
   
 14. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Valmentajan kyykyttäminen voi viedä itseluottamuksen pohjalukemiin ja sieltä ylösnouseminen omalle parhaalle tasolleen ei välttämättä ole ihan nopea juttu.
   
 15. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Muistan itsekin tulistuneeni Viljasen penkittämisistä, mutta nyt kun asiaa katsoo pidemmällä perspektiivillä, voi todeta paljon johtuvan ihan oikeasti tekemisen tasosta. Mielestäni on huomionarvoista, että Viljanen on saanut mahdollisuuden siitä huolimatta, että on kaatunut/syötellyt vastustajia maalipaikoille.

  Valmennus siis on nähnyt metsän puilta ja huomioinut myös hyvät suoritukset hyökkäyssuuntaan.
   
 16. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Edelleen näen myös hyviä puolia Viljasessa, vaikka nyt ilmeisesti onkin vaikeampi jakso menossa. Valmentaja Porissa on nähnyt selkeästi kaikessa tänä vuonna, että mikä osa-alue toimii kenelläkin ja sen perusteella jakanut peliaikaa, sillä aikaa kun me fanit täällä keuhkoamme omia mielipiteitämme totuuksina ilmaan.
   
 17. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Joku taisi varoittaa liiallisesta hypettämisestä liian aikaisin. Ihan yleismaailmallinen ongelma, että omat kasvatit joko tuhotaan tai nostetaan jalustalle liian nopeasti. Viljasen kohdalla toki vielä hyvä muistaa kuitenkin, kuinka myöhään siirtyi puolustajaksi.

  En sano, etteikö saisi olla innostunut lupaavasta omasta kasvatista. Iso kuva pitäisi aina kuitenkin muistaa. Täytyy antaa kuitenkin hieman pidemmän periodin näytöt kuin puoli kautta, jotta voidaan puhua tasonsa todistaneesta pelaajasta.
   
 18. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  No eräs Peetu Nummelin on ollut koko uransa muodollisesti puolustaja, vaikka käytännössä ne avut on olleet enempi hyökkäyssuuntaan ja peliotteetkin muistuttaneet enempi jotain laitahyökkääjää kuin varsinaista puolustajaa. Sama pätee myös Kiprusohviin ja Anne Niinimaahan. Viljasestakaan varmaan koskaan tule mitään huippupakkia vaan jonkinlainen välimallin kaveri, joka pelaa muodollisesti puolustajan tontilla, mutta käytännössä pelaa neljäntenä hyökkääjänä.
   
 19. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Viljasesta ei taatusti milloinkaan tule huippupakkia, mutta luodakseen edes uran Liigassa (tai vastaavalla tasolla) pitäisi pikkuhiljaa alkaa tuottamaan tulosta hyökkäyspäässä. Tällä hetkellä ei tule pisteitä ja puolustuspelikin on kuin c-junnulla. Puolustuspeli tuskin tulee enää paljoa kehittymäänkään, joten huimat tehot voisivat puoltaa pelipaikkaa tulevaisuudessa. Sinänsä huvittavaa edes mainita Nummelinia ja kumppaneita Viljasen kanssa samassa lauseessa, koska Valtteri ei tällä hetkellä mahtuisi minkään muun liigajoukkueen kokoonpanoon ja Ässiinkin vain, koska on oma kasvatti.
   
 20. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Nyt oli vahva kädenjälki Viljasella voitossa. Hyvähyvä! Nyt samanlainen loppukausi kuin toisella porilaisella pienikokoisella rightin pakilla (ja silloin Viljasen ikäisellä) legendaarisena keväänä 2013.
   
 21. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tänään hyvä peli, itseluottamus kasvussa. Pari mokaa, ei haittaa. Jos et tee virheitä, et opi. Maaliveto suorastaan yllättävän hyvä!
   
 22. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Jos nyt oikein näin, niin oli tosiaan Viljanen joka pelasti Ässät varmalta maalilta (Vahalahden läpiajo). En tiedä mistä mies edes ilmestyi, kun näytti hetken jo siltä että Vahalahti on ainoana pelaajana jäällä.
   
 23. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Valtterille henkisesti erittäin tärkeä peli tulevaisuutta ajatellen. Ainoa heikkous pelissä on edelleen laitakamppailu. Aika kevyttä kauraa. Itseluottamukselle todella tärrkeät onnistumiset.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Olikohan Viljasella jotain vikaa luistimissa? Ainakin kolme kertaa rämpi omassa päässä rähmällään ihan omineen, onneksi näistä ei Ilves kuitannut.
   
 25. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuttua tärinää. Koko uransa kaatuillut ihmeellisesti...Ei voinut tänään viltittää edes koska Seppälä oli filassa tai loukkaantui.