Vain elämää – viihdeohjelma

  • 571 074
  • 3 127

Pata4win

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers ja FC Barcelona
Menin katsomaan tuon ensimmäisen jakson viikonloppuna vaikka olinkin aluksi sitä mieltä, että kyseessä on pelkästään "rahastus" ja tuskin ohjelmaan on hirveästi panostettu, koska esiintyjät ovat tunnetuimpia omilla musiikkilajeillaan, mutta mitä vielä... Täytyy nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi, koska oli pakko katsoa heti perään Ruudusta ennakkoon Siltsun jakso. Olen positiivisesti yllättynyt Cheekin ja Siltsun jaksoista!

Pientä mielipidettä jokaisesta tyypistä tuolla:

- Cheek: Tyyppi, joka puhuu mielestäni erittäin viisaita sanoja elämästä jne. Tervepäisen oloinen kaveri ainakin tv:n välityksellä. Hänen musiikistaan en hirveästi välitä, mutta tarinat kappaleiden takana ovat mielenkiintoisia ja varmasti muutaman kappaleen kuuntelen ihan vain kuunnellakseni sanoja.
- Siltsu: Muuttunut hintahtavammaksi aikaisemmasta, mutta sama huumori on onneksi säilynyt ja pitää huolen, ettei jaksoista tule tylsiä. Edelleen loistava laulunääni ja esiintyjä. Musiikkilaji kääntynyt mielestäni liikaa tietokonetekoiseen poppiin, mutta ihan ok:ta silti.
- Sanni: En ymmärrä, miksi on tuolla... Ilmeisesti nuoriso tykkää tms. Menee kuitenkin joukon jatkona.
- Jenni: Ota mut!!!
- Kaija: Musiikkityyli on sellainen, ettei erotu mielestäni mitenkään valtaväestöstä, mutta on ilmeisesti edelleen suosittu artisti, joten on varmaankin ansainnut paikkansa tuolla. Antaa kaikkensa laulaessaan, joten se on Kaijan suuri etu tuossa sarjassa.
- Juha: Suurin yllättäjä ja pisti arvostettavasti kroppaa likoon räpäyttäessään. "Perinteinen" suomalainen tulkitsija, jonka jaksoa odotan, koska haluan kuulla tarinoita kappaleiden takana.
- Toni: Taattua laatua ja varsinkin Fiiliksissä Cheek jaksossa oli hauskaa kuunneltavaa. Mielenkiintoinen persoona, jolta odotan paljon tulevissa jaksoissa.

Tässä tämä, toivottavasti taso pysyy vähintään samalla tasolla loppuun asti.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cheekin ja Siltsun päivät on katsottu, ja onhan tämä taas mukavaa pääntyhjäyskamaa.

Toni Wirtanen ja Juha Tapio ovat tähän asti vakuuttaneet eniten. Varsinkin Cheekin päivänä molemmat kaljupäät pisti komeat esitykset. Tontsaan ei taas oikein osata suhtautua luontevasti, Juha ja Cheek ehkä vähän on päässeet sinuiksi mutta joku Sillanpääkin jotenkin näyttää jännittävän eikä oikein tiedä että mitä tolle nyt pitäis sanoa ja vittuileeko se vai mitä se puhuu. Venaan jo ihan tulessa minkälaisia versioita muut Tontsan päivänä Apiksesta vääntävät, ja toivon edelleen että sieltä olisi edes yksi kolmikosta Odotus, Maanantai ja Mitä vaan valikoitunut jollekin. Valitettavasti vaan ovat tod.näk. jotain uudempia radiossa soineita biisejä valinneet. Valot pimeyksien reunoilla tulee varppina ja siinä on kyllä ainekset johonkin mahtavaan, kunhan ei vaan Jennille sitä olla arvottu. Juha Tapion käsissä vois olla aika kova.

Juha taas ylimukavana miehenä soljuu ku vesi siellä muiden seassa ja vakuuttavat esitykset tähän mennessä vetänyt. Juha oli tokalla kaudella Pauli Hanhiniemen ja Anna Abreun kanssa kantava voima, ja siltä kaudelta paras esitys mielestäni oli Juhan Bruce Springsteen -henkinen versio Abreun Music Everywhere -renkutuksesta. Cheekin päivänä tuli jo aika massiivinen räpäytys epämukavuusalueeltaan, Siltsun päivänäkin oli paras.

Siltsu on aivan mainio tyhjäpääukko ja hyvä sähköjänis pitämään kaikki hyvissä fiiliksissä, itseäni varmaan tosin alkaisi aika nopeesti kyrsimään se sen jatkuva kupliminen ja sekoilu. Siltsun päivänä huomasin että sen biisithän on oikeastaan ihan paskoja, mutta kai toi sen persoona sitten on mummot valloittanut koko maasta, ja onhan se kyllä taitava laulamaan. Tosin sen esityksetkään ei kauheesti minuun iskeneet ekalla kaudella eikä Cheekin päivänäkään oikein lähtenyt, vähän semmosta tasapaksua tuubaa kaikki. Mutta loistava homma että on siellä mukana homoilemassa ja käkättämässä ja itkemässä. Aivan mahtava läppä tuli Cheekin päivänä, kun Juha ja Cheek juttelivat jotain rimmaamisesta, ja joku sanoi että oon nyt tajunnut miten jätkät rimmaa, ja Siltsu siihen naama pokkana tarttu että jaa, siis se on semmosta jätkien välistä rimmaamista. Vittu että tipahdin. Pöydässä ei vissiin ihan kaikki ees tajunneet, Cheek ja Juha kyllä siihen malliin naureskelivat että ei oo totta mitä sä just sanoit. Kotisohvillakin meni saleen mummoilta ohi, ehkä näin, on parempi.

Cheek on entistä sympaattisemmaksi muuttunut tässä menestyksen saatossa näköjään, tai sitten sen lääkitys pelaa todella hyvin nyt. Varmaan on perjantaina facebook täynnä Cheekin Siltsu-päivän esitykseen linkkejä, näytti ainakin että ei oo mistään kuorensa sisältä tuolla huutelemassa vaan aika raakasti eläytyi biisiin. Oikein hyvä valinta tuohon joukkioon.

Naiset on olleet vähän njääh kaikki, Sanni on ollut iso pettymys, täytyy toivoa että sieltä on jotain parempaa luvassa, vähän on jotenkin feikkiä ollut tähän mennessä ja biisit aika paskoja. Ihme saatanan teknopölötys Siltsun päivänäkin, yritti vissiin jotain samaa saada aikaiseksi ku Paula Vesala Pahempi toistaan -biisin kanssa mutta meni ihan vitun lujaa mettään, kaikki muut oli pöydässäkin ihan että ootko sä tosissaan tommosta paskaa siellä nyt esittämässä, miten tässä nyt pitäisi olla että näyttäis et ois hyvä meno jee, ei saatana mitä kuraa.

Jenni Vartiainen on ollut tähän mennessä samanlainen tylsä mitäänsanomattomuus ku ekalla yrittämälläänkin, todella taitava laulamaan mutta semmonen kolkko naamari päässä esiintyvä huokailija. Kai sinne piti ulkonäkönsä puolesta joku saada silmiä miellyttämään kun Kaija on jo vanha ja Sanni liian lesbo.

Kaija Koo menee alamäkeä, hauskasti se uskaltaa heittäytyä ja on sopiva tätimummo tuomaan hyvää fiilistä porukkaan mutta eipä tuo sen lauluhomma ole oikein vakuuttanut. Kaijan päivästä voi taas tulla kova, tosin joku Jenni varmaan pilaa typerällä muka-eläytymisellään sen korkkarit katossa -biisin mutta josko siellä muut osaisi jotain hienoa kaivaa niistä sen biiseistä, ekalla kaudella ollut Kaijan päivä ainakin oli ehkä koko formaatin kovin. Tontsalla ainakin ois yks omatekemäkin siellä valittavanaan, sen tosin Erin laulo jo upeesti eli ei sitä varmaan nähdä.

Seuraavaksi ois sitten Sannin päivä, odotukset on kovat Tonin ja Juhan osalta, Cheek pystyy kanssa pläjäyttämään. Mitähän biisejä siltä on tullutkaan tässä nyt sen jälkeen kun siellä oli Anssi Kelan ja Tuiskun Antin sun muiden kanssa laulelemassa, eiks sillä ollu se joku Mitähän vittua, se ei tuosta porukasta osuisi oikeastaan ku Cheekille tai Tontsalle. Muiden suusta sana vittu ei oikein kuulosta luontevalta. Vartiainen jos on sen plokannut niin se varmaan laulaa että mitähän himskattia ettei vaan kukaan ikinä missään tule koskaan loukkaantumaan tai kokemaan mitään tunnereaktiota hänen esityksistään, muuta ku mitä ne jotkut likaiset setämiehet housuissaan tuntevat.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona

Masentaja

Jäsen
No jopas nyt jotakin...

IL: Jari Sillanpäätä epäillään amfetamiinin käytöstä – poliisit pysäyttivät kesken ajon - Viihde - Ilta-Sanomat

Mielenkiintoista nähdä seuraamukset lähinnä suosion suhteen, mammat ja mummot kun ei näistä kauheasti päitä silittele.

Tuli mieleen että mahtaakohan muuttua ohjelmasuunnitelma. Ei yllättäis. Amfetamiini ei ole ihan kevyttä kamaa. Vaikka kyseessä on vasta epäily, on tuo pikatesti riittävä tuomioon julkisuudessa vaikka verillehän siitä lähdetään ja loput oikeudessa sitten. Tuo on kuitenkin ymmärtääkseni törkeä ratti kun huumeista kiinni jää.

Uskoisin että tämä sattu kyllä nelosen ja Vain Elämää-ohjelman myötä sekä mahdollisimman hyvään kuin myös mahdollisimman huonoon aikaan. Nyt on se vaa'ankieli tilanne mihin kallistuu. Enpä ois siltsusta uskonut... Mutta, tuskin oli eka kerta. Vaikka habitus nyt ei mikään "perusnarkki" olekkaan.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Aivan mahtava läppä tuli Cheekin päivänä, kun Juha ja Cheek juttelivat jotain rimmaamisesta, ja joku sanoi että oon nyt tajunnut miten jätkät rimmaa, ja Siltsu siihen naama pokkana tarttu että jaa, siis se on semmosta jätkien välistä rimmaamista. Vittu että tipahdin. Pöydässä ei vissiin ihan kaikki ees tajunneet, Cheek ja Juha kyllä siihen malliin naureskelivat että ei oo totta mitä sä just sanoit. Kotisohvillakin meni saleen mummoilta ohi, ehkä näin, on parempi.

Tälle Sillanpään kommentille putosin itsekin ihan totaalisesti. Olin aivan epäuskoinen siitä kuulinko vitsin miesten välisestä rimmaamisesta lippulaiva-perheohjelmassa? Ehkä kyseessä on "tietäjät tietää" -hihittely, mutta odottelin otsikoita iltapäivälehtiin tuosta.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Pieni "huhhuh" tuli kyllä reaktioksi.

Kun kuulen sanan "narkki", kieltämättä ensimmäinen hahmotukseni olisi luiseva henkilö. Siltsun pulleahko olemus muistuttaa minulle enemmän Tapsa Suomisen olemusta, joka selittynee muilla lääkkeillä.

Mutta jos nyt tosiaan todeksi osoittautuu, sukuni muutama mummo kyllä heittää levyt komeroihin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ihme, että hän sortui moiseen "köyhien kamaan". Luulisi, että kolaa olisi enemmän vedelty. Noh, itse asia ei yllätä minua ollenkaan. Piristeistä on kovaa vauhtia (no pun intended) tulossa uusi saunakalja. Anteeksi kärjistetty rinnastus, mutta tuntuu maistuvan ihmisille nykyään se, tämä ja tuo komeroihin pyörtyilevien mummojen kanssa, tai ilman. Mutta ratti ei lie oikea paikka kuosata edelleenkään. Mielenkiintoista nähdä, että miten Nelonen suhtautuu tapahtuneeseen. Ainakaan koko ohjelman vetäminen pois on tuskin vaihtoehto, koska kyseessä on luullakseni Sanoman tv-toiminnan kirkkain lippulaiva ja vaikka Sillanpään jakso otettaisiin pois rotaatiosta, niin siellähän se heiluu muidenkin päivinä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eikös näiden iskelmää diggailevien leskimummojen veteraanimiehet vetänyt amfetamiinipöllyssä tuolla sodassakin, ainakin jotain piristettä rintamalla vedettiin ihan tykkänään ja eikös tämä viihdemaailma melkein yhtä raadollista ole, noin kuvainnollisesti.
Iso uutinen toki mutta toisaalta itselle tulee sellainen fiilis että tämä paljastaa sitä inhimillisyyttä, erehtyväisyyttä tälläisessä kiiltokuvamaisessa iskelmätähdessä.

Jartsa kaikkine rimmaamisineen on loistava persoona. Toivottavasti selviää kohusta eikä tapahdu mitään maan alle vajoamista tai jopa pahempaa. Tsemiä Siltsulle.

_
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Eikös näiden iskelmää diggailevien leskimummojen veteraanimiehet vetänyt amfetamiinipöllyssä tuolla sodassakin, ainakin jotain piristettä rintamalla vedettiin ihan tykkänään ja eikös tämä viihdemaailma melkein yhtä raadollista ole, noin kuvainnollisesti.
Iso uutinen toki mutta toisaalta itselle tulee sellainen fiilis että tämä paljastaa sitä inhimillisyyttä, erehtyväisyyttä tälläisessä kiiltokuvamaisessa iskelmätähdessä.

Jartsa kaikkine rimmaamisineen on loistava persoona. Toivottavasti selviää kohusta eikä tapahdu mitään maan alle vajoamista tai jopa pahempaa. Tsemiä Siltsulle.

_

Oon sanaton.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oho! Siltsu pettynyt kun ei kukaan iltapäivälehdissä tarttunut jätkien rimmailuun niin päräytti sitten piripäissä auton seinään, vittu, haluan huomiota, kattokaa! Näinköhän se oli Hirvensalmessakin amfetamiinipäissään, selittäisi ton loputtoman innon ja pyörimisen, mutta ruokahalua vähentävästi sen pitäisi kyllä vaikuttaa piristyksen ja muiden hassujen vaikutusten lisäksi eli ei varmaan vielä siellä ole ollut käytössä. Ehkä Siltsu on aatellut tässä ennen joulun Vain elämää -areena keikkoja vetää pikalaihikset, ja jotta vireystila pysyy samana, on heitetty aamun vitamiinien sekaan sitten vähän tämmöstä tujumpaakin kamaa. Cheekiltäkö lie reseptin saanut, sehän mainitsi olleensa ihan maissa tuossa joku aika sitten mutta nyt taas elämä hymyilee. Piri toimii!!!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mun mielestä Sillanpää oli vähän turhan pöhnässä siinä avausjaksossa, kakkosjaksoa en ole jaksanut vielä katsoa, kun ei niin kauheasti kiinnosta. Mutta pitänee nyt tarkkailla jos aineissa olikin. Rimmaaminen meni ohi, mutta jos näin kävi niin siitä toki pisteet.
Varsinkin Sanni ja Kaija Koo ovat minusta aika turhakkeita tuolla. Sannin musiikillinen luomiskyky on tyrehtynyt karusti pari vuotta sitten, joten hän on todella väärä valinta tähän ohjelmaan. Kaija Koo myös todella nähty ja huonot läpät. Vartiaisen versioissa on sentään radiopotentiaalia (pari kertaa sen keinubiisin jo kuullutkin ohjelman omalta radiokanavalta.)
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin käymässä mummon luona kun tuo jakso tuli telkkarista. Repesin totaalisesti rimming-läpälle ja mummo kysyi että mille nyt naurat.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olin käymässä mummon luona kun tuo jakso tuli telkkarista. Repesin totaalisesti rimming-läpälle ja mummo kysyi että mille nyt naurat.

Kai selostit, että kuulepas mummo, rimming tarkoittaa persereiän nuolemista, ja sen voisi suomeksi vääntää vaikka rimmaamiseksi, ja Jarihan kun on homo niin siksi oli hauskaa että Jari heti havahtui kun Cheek ja Juha tuossa puhuvat miesten välisestä rimmaamisesta. Ymmärsitkö nyt mummo, vai pitääkö näyttää internetistä miesten välisiä rimming-videoita? Mitä mummo? Miksi olet hiljaa, tutiset ja pidät sydämestäsi kiinni? Mummo? Mikä sinun on? Jari on homo, ja se on varmasti nuollut esim. Marko Bjurströmin persettä ja päinvastoin, ajattelepa sitä mummo, äläkä nyt mitään sydänkohtauksia siinä ala saamaan. Katso tänne mummo, tässä, laitoin googleen "gay rimming", kato, Jari Sillanpää on tehnyt tälleen joskus, aattele! Sydän lyö bum bum bum! Sinä ansaitset "kultaa"! It takes two to tango, muistatko, Euroviisut, Jari ja enkelinsiivet, varmana oli rimmannut silloinkin takahuoneessa ne siivet selässään, halleluuja!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai selostit, että kuulepas mummo, rimming tarkoittaa persereiän nuolemista, ja sen voisi suomeksi vääntää vaikka rimmaamiseksi, ja Jarihan kun on homo niin siksi oli hauskaa että Jari heti havahtui kun Cheek ja Juha tuossa puhuvat miesten välisestä rimmaamisesta. Ymmärsitkö nyt mummo, vai pitääkö näyttää internetistä miesten välisiä rimming-videoita? Mitä mummo? Miksi olet hiljaa, tutiset ja pidät sydämestäsi kiinni? Mummo? Mikä sinun on? Jari on homo, ja se on varmasti nuollut esim. Marko Bjurströmin persettä ja päinvastoin, ajattelepa sitä mummo, äläkä nyt mitään sydänkohtauksia siinä ala saamaan. Katso tänne mummo, tässä, laitoin googleen "gay rimming", kato, Jari Sillanpää on tehnyt tälleen joskus, aattele! Sydän lyö bum bum bum! Sinä ansaitset "kultaa"! It takes two to tango, muistatko, Euroviisut, Jari ja enkelinsiivet, varmana oli rimmannut silloinkin takahuoneessa ne siivet selässään, halleluuja!

Hieman ketjun aihetta viistäen tästä tuli mieleen tämä aikoinaan feissarimokiin päätynyt FB-päivitys

Feissarimokat– Kakuista kermaisin


Niin ja siis toista jaksoa en ole nähnyt. Jotkut mielenkiintoisimmat versiot voisi vilkaista joskus. Ainakin Toni Wirtasen vedot.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
No hitto, nythän tässä aukeaa Valkeaa Unelmaa-hitin taustat....

Saas nähdä nyt sitten, mihin tässä päädytään? Keikkaa myyty syksyyn niin perkeleesti ja veikkaan, että ohjelman tuotantoyhtiössä on ollut tänään kohtuullista vipinää ja pikku palaveria...
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Seuraavaksi ois sitten Sannin päivä, odotukset on kovat Tonin ja Juhan osalta, Cheek pystyy kanssa pläjäyttämään. Mitähän biisejä siltä on tullutkaan tässä nyt sen jälkeen kun siellä oli Anssi Kelan ja Tuiskun Antin sun muiden kanssa laulelemassa, eiks sillä ollu se joku Mitähän vittua, se ei tuosta porukasta osuisi oikeastaan ku Cheekille tai Tontsalle. Muiden suusta sana vittu ei oikein kuulosta luontevalta. Vartiainen jos on sen plokannut niin se varmaan laulaa että mitähän himskattia ettei vaan kukaan ikinä missään tule koskaan loukkaantumaan tai kokemaan mitään tunnereaktiota hänen esityksistään, muuta ku mitä ne jotkut likaiset setämiehet housuissaan tuntevat.
Eiköhän Kaija Koo tempaise tuon Mitähän vittua? kipaleen. Laajentaa kuulijakuntaa nuorisoon, kun kiroilee ronskisti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eiköhän Kaija Koo tempaise tuon Mitähän vittua? kipaleen. Laajentaa kuulijakuntaa nuorisoon, kun kiroilee ronskisti.
No siis... Pistetään nyt spoileriin:

KK tosiaan laulaa tuon Että mitähän vittua, ja vetäisee vissiin jonkun aika paljon alkuperäistä teatraalisemman version. Tuosta näkyi vilahdus ekan jakson insertissä, saa nähdä millaista tulee.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No hitto, nythän tässä aukeaa Valkeaa Unelmaa-hitin taustat....

Saas nähdä nyt sitten, mihin tässä päädytään? Keikkaa myyty syksyyn niin perkeleesti ja veikkaan, että ohjelman tuotantoyhtiössä on ollut tänään kohtuullista vipinää ja pikku palaveria...

Äh. Jari vetää Lumilinna-kirkkokiertueen joulun alla ja kansa on lepytelty. Kiertueen ajaksi irokeesi tasoitellaan.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
No hitto, nythän tässä aukeaa Valkeaa Unelmaa-hitin taustat....

Saas nähdä nyt sitten, mihin tässä päädytään? Keikkaa myyty syksyyn niin perkeleesti ja veikkaan, että ohjelman tuotantoyhtiössä on ollut tänään kohtuullista vipinää ja pikku palaveria...
Aukeavat vähän kerrallaan. Edellinen paljastus tästä biisistä saatiin Siltsun julkisen kaapistatulon myötä, mutta nyt taidan ymmärtää loputkin säkeistöt.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Katsoin huvikseni vähän pätkiä tulevasta Siltsu-jaksosta, kyllä se jossain kamoissa on ollut kuvausten aikanakin. Huikee ukko, on se siinä vaan jotain.
 

JKyykka

Jäsen
Itse olen tykännyt valtavasti Siltsun persoonasta, äänestä ja esiintymisestä, mutta nyt kyllä hieman laski pisteet. Jokainen saa minun puolestani vetää mitä haluaa, mutta kamoissa auton rattiin meneminen ei kyllä ole ok.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös