Vain elämää – viihdeohjelma

  • 573 095
  • 3 127

Hööty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Penguins
Et nyt varmaan ole ihan tosissasi, että vain muutamaa asiaa vihaat enemmän kuin noita? No joo, hassuttelut sikseen.

CMX on mulle yksi kovimmista, mutta kyllä olisi saanut Yrjänä pysyä poissa tästä formaatista. Todennäköisesti istuu jakkaralla laulaen kivoja versioita muiden biiseistä ja bändin musiikki ei ole lähellekkään CMX:ää.
CMX on todellakin yksi kovimmista. Yrjänän esitykset on mahdollisesti juuri tuollaisia, mutta mielenkiinnolla odotan mitä muut saavat aikaan CMX:n biiseillä. Toki suuri vaara, että ohjelmaan valitaan ilmeisimpiä biisejä tyyliin Ruoste, Pelasta maailma, minun sydämeni on särkynyt, Kauneus pettää, Puuvertaus ja niin edelleen.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
CMX on todellakin yksi kovimmista. Yrjänän esitykset on mahdollisesti juuri tuollaisia, mutta mielenkiinnolla odotan mitä muut saavat aikaan CMX:n biiseillä. Toki suuri vaara, että ohjelmaan valitaan ilmeisimpiä biisejä tyyliin Ruoste, Pelasta maailma, minun sydämeni on särkynyt, Kauneus pettää, Puuvertaus ja niin edelleen.
Siinä käynee valitettavasti juuri näin, tosin Puuvertaus olis jees. Hynynen voisi vetää Saatanan, Rostille Manalainen.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kotiteollisuudella on kyllä erittäin hienoja melodioita kappaleissaan, joten uskoisin että niistä saattaa joku kultakurkku saada erittäinkin toimivia versioita.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Itsekin haluaisin ehdottomasti tulevilla kausilla nähdä Indican Jonsun mukana, olisi sellainen kaikenikäisille uppoava artisti, jolla on upea ääni. Saattaisi toimia hyvinkin. Myös Ville Valo, Eveliina olisivat pirteitä tapauksia. Mutta ehdoton suosikkini olisi CMX:n A.W Yrjänä. Sieltä löytyisi sellaista runoutta biiseistä, että kylmät väreet kulkisivat varmasti pitkin kroppaa.
Kappas, nyt on A.W Yrjänä mukana! Saattaa jopa tulla katsottua jokunen jakso tällä kaudella. Kovat odotukset ainakin herran vedoille!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Siinä ne nyt on sitten, ja onhan siellä saatana sentään sekä Hynynen että A.W.Yrjänä. Ai saakeli, onpa hyvä juttu.

Muuten nimet onkin sitten aika njääh, Anna Puu ja Ellinoora on kyllä hyviä valintoja, Jannakin on muistaakseni ihan taitava laulelija mutta en kyllä muuten tiedä siitä yhtään mitään muuta kuin sen että sen mutsi oli aikanaan ehkä huonoin osallistuja koko ohjelmaformaatin historiassa. Ehkäpä tytöstä polvi paranee, tai pakko sen oikeastaan on.

Virve Rosti, voi saatanan vittu miksi just tämä Vantaan pubiruusu tuodaan takaisin.. ehkä siinä on jotain semmosta sopivan rempseää meininkiä minkä avulla Hynysen ja Yrjänän saa viihtymään noiden muiden höttötötteröiden seassa. Voivat dokaamisesta siellä jutella vaikka.

Robin on tylsä. Taitava, mutta tylsä.

Hätä-Miikka, kuka vittu. Ei odotuksia, joten ei voi olla kuin voitettavaa.

Mutta kylläpä kiinnostaa kuunnella mitä biisejä Hynysen ja Yrjänän päivinä vedetään uuteen uskoon. Kotiteollisuudella ja CMX:llä on molemmilla hemmetin tarttuvia ja melodisia biisejä kaiken heviörinän ja progehomoilun seassa. CMX:ltäkin vaikka joku Kultanaamio, siitä voisi vääntää vaikka minkälaisen poppis-hitti-systeemin. Ja Ruosteesta ja Pelasta Maailmasta voisi vetää mukavia siltoja vaikkapa jonnekin tonne Ukrainan suuntaan ja pistää kaikki itkemään. Ja Robin varmaan laulaa Matista riipaisevan kauniin version.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Itse annan ehkä miinusta, että osa sarjassa toista kertaa, osa ensimmäistä. Miksi tehdä väkisin, kun koko kaudelle ei saa enää uusia osallistujia.

A.W. ja Jouni voisivat olla supernerokkaita, ja vetävätkin toistensa vetoina Vapaus johtaa kansaa. Joo, onhan noiden bändeillä tosiaan hyviä melodisia biisejä. Tuo mainittu Kultanaamio taipui Irinalta hyvin Elämäni Biisissä, miksei joku muukin osaisi.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Suht kova temppu, että urallaan kaksi sinkkua julkaissut Ellinoora on jo kymmenettä kertaa mukana.

On tämä Suomen musaskene kyllä yksi piiri pieni pyörii -leikki.
No 12 vuotta uraa takana, 3 levyä ja 25 sinkkua. Itsekään en yhtään pidä Ellinoorasta, mutta kyllä se jotain on aikaan saanut. Artistien kierrätys ohjelmassa on kyllä ärsyttävää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ensimmäinen reaktio, että vanhat osallistujat on kaikki korostetusti sellaisia, jotka eivät ole juuri julkaisseet uutta musiikkia / hittejä viime kerran jälkeen. Outoa ja mälsää.
Uudet naamat rumia (pl Janna) ja mielenkiintoisia.
 

Backis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Ellinoorahan dominoi edelliskerralla, joten sinällään ei haittaa vaikka tulee uudestaan.

Hätä-Miikka on ainakin sanavalmis ja sympaattisen oloinen kaveri, joten tulee varmaan olemaan suosittu hahmo.

Virve on aika turhake, pakkoko tuota on kaivaa tuonne uudestaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Pieniä ajatuksia valinnoista.

Anna Puu on ollut inhokkejani siitä lähtien, kun hän julkaisi ensimmäisen sinkkunsa joskus vuosia sitten. Sinkun nimeä en muista, mutta Puun vinkunan kyllä eikä hänen laulutaitonsa ole sen jälkeen yhtään parantunut. Lyriikat hänen biiseissään ovat kyllä ihan ok ja musiikkikin toimii, mutta Anna Puu ei vaan kolahda minuun yhtään. Kiroan sen henkilön alimpaan helvettiin, joka keksi kutsua Puun tälle tuotantokaudelle. Yksi kerta olisi ollut riittävä.

Ellinoorasta olen saanut sellaisen kuvan, että hän elelee musamaailmassa vähän omassa kuplassaan, mitä tulee hänen musiikkiinsa. Eskapismi on ihan kiva asia, mutta Ellinooran musiikki ei vaan uppoa minuun. Aivan kuten edellä, myös Ellinooralle olisi riittänyt mielestäni yksi kerta näissä kekkereissä.

Robinin musiikki on juuri sellaista paskaa, joka saa minut heti vaihtamaan kanavaa. Keinotekoista kuraa, jota ei pelasta mikään, ei edes teknopoppi, joka jumputtaa mitäänsanomattien biisien taustalla. Toki täytyy myöntää, että koska en ole kuunnellut Robinin musiikkia tai seurannut hänen uraansa kuin vain silloin tällöin, niin ainoat biisit, jotka häneltä tiedän, ovat Frontside Ollie sekä Nelli Matulan kanssa tehty duetto Hula Hula. En halua laajentaa tietämystäni tässä asiassa.

Palstaveli @FASlapsi totesi hyvin, että Vicky Rosti on vantaalainen pubiruusu. Koska pääsääntöinen radioasema, jota kuuntelen, on Radio Suomi, Rostin rääkynää on tullut kuunneltua vuosikymmenien ajan, siis niinä kertoina, kun en ole jaksanut vaihtaa kanavaa tai laittaa radiota kiinni. En ymmärrä, miksi hänet tuotiin takaisin, sillä olisihan Suomesta löytynyt taatusti parempia vaihtoehtoja kuin Rosti.

Myönnän rehellisesti, että nykyajan suomalainen popmusiikki on sellaista kuraa, että välttelen sitä kuin ruttoa (kuuntelen mieluummin musiikkia 60-, 70- ja 80- luvuilta), joten olen täysin pihalla nykyisistä hittiartisteista. Tämän vuoksi myöskään Janna ei kuulu suosikkeihini, vaikka hän onkin näyttävä ihminen ja omaa jonkinlaisen lauluäänen, tosin kovin nasaalimaisen. Suhtaudun hänen valintaansa huomattavasti suopeammin kuin Vickyn, Anna Puun, Ellinooran tai Robinin valintoihin.

Hynysen suhteen täytyy todeta, että kovasti ovat hänen arvomaailmansa kokeneet muutoksia viimeisen 20 vuoden aikana ja samalla aikajanalla myös KT:n tuotannon laatu on laskenut hissukseen. Viimeisimmässä albumeissa on kovin vähän hittejä verrattuna KT:n kulta-aikaan, joka oli joskus vuosituhannen taitteessa ja ensimmäisen vuosikymmenen aikoihin. Hynysen vahvinta antia on sanoittaminen, kun taas laulaminen on (rehellisesti sanottuna) vähän tuskaisen kuuloista, mutta pitkäaikaisena KT:n fanina sen kanssa on oppinut elämään. Tokkopa Hynynen vetää viinaa näissä ohjelmissa samaan tapaan kuin aikoinaan Rai Rai -dokkarissa.

Hätä-Miikka ei sano minulle yhtään mitään, kuten ei myöskään bändinsä Gasellit, joten odotukset ovat nollissa hänen suhteensa.

A.W. Yrjänän tiedän nimenä ja joskus olen myös kuunnellut CMX:ää. Ihan käypää musiikkia bändi soittaa, mutta jostain syystä se ei ole vaan iskenyt minuun niin kovaa, että olisin hankkinut bändin tuotantoa levyhyllyyni. Positiivista yllätystä odottaessa siis.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ellinoorahan dominoi edelliskerralla, joten sinällään ei haittaa vaikka tulee uudestaan.

Hätä-Miikka on ainakin sanavalmis ja sympaattisen oloinen kaveri, joten tulee varmaan olemaan suosittu hahmo.

Virve on aika turhake, pakkoko tuota on kaivaa tuonne uudestaan.
Kai Virve on kaivettu tuonne kun hän harvalukuisesta joukosta suostui taas lähtemään.

”Jäi äiti itkemään….”
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
En ole kyllä kyseisen formaatin suuri ystävä, mutta kyllähän Hynysen ja Yrjänän mukana olo nostaa kiinnostuksen uudelle tasolle. Kieltämättä ärsyttää kun jo mukana olleita artisteja tuolla kierrätetään, mutta eipä suomen maasta hirveästi uusiakaan löydy.

Etenkin kun Yrjänän kynästä on syntynyt hienoa lyrikkaa. Kotiteollisuudellakin on omat hetkensä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin hviä sanotuksia mitä CMX:llä on tarjota.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kieltämättä ärsyttää kun jo mukana olleita artisteja tuolla kierrätetään, mutta eipä suomen maasta hirveästi uusiakaan löydy.
Kyllä löytyy, mutteivät ole naimisissa Nelonen Median kanssa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Eikö vieläkään Saara Aaltoa!?! Hymiö.

Tehiksen Ottoa on kai monesti pyydetty, olisi huikea tähän, mutta ei lähde ei.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Jaa se Miikka on Gaselli. No sitten ehkä joo olen "imus".

Hieman ihmetyttää toi Yrjänä kyllä. Toisaalta voitti formaatti Ylpönkin puolelleen. Kertaaville ei, olen jättänyt kokonaisia kausia pois kierrätysartistien takia.

Suomessa olisi kyllä (uudet) artistit yhteen huippukauteen, mutta en tiedä diggaisiko yleisö ja artistitkin vastahankaisia. Ehkä tämän hevosen piiskaamisen voisi jo lopettaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tähän mennessä ainoa kausi, jonka olen katsonut alusta loppuun, on ollut ensimmäinen kausi. Sen jälkeen aloin katsoa vain tiettyjä jaksoja myöhemmistä kausista, koska ohjelma alkoi toistaa itseään.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
No 12 vuotta uraa takana, 3 levyä ja 25 sinkkua. Itsekään en yhtään pidä Ellinoorasta, mutta kyllä se jotain on aikaan saanut. Artistien kierrätys ohjelmassa on kyllä ärsyttävää.
Älä nyt pilaa mun hyvää ulinaa jollain goddam faktoilla.

Näillä kaikilla Suomen Ellinoorilla tuntuu olevan tietsikallaan se yksi ja sama presettisoundi, jolla he tekevät musaa. Ja jokaisessa biisissä koukkuna on yleisönhuudatusuikutus, jossa ähkien venytetään yhtä tavua liian monelle nuotille-le-le-le-lee-lee.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kyllä löytyy, mutteivät ole naimisissa Nelonen Median kanssa.

Tässä vähän virnuilen, kun nyt Nelosella pyörii tuo Suomi Soi, jossa mukana juuri niitä nimiä, joita ei tähän formaattiin ole saatu (Mustajärvi, Putro, Uusivirta, Tervomaa). Taipuvatko tähänkin lopulta, vai onko tuo jonkinlainen näyttö, että ”lällislää Vain Elämää”. Vai tempaiseeko Nelonen nämä sittenkin mukaansa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Tässä vähän virnuilen, kun nyt Nelosella pyörii tuo Suomi Soi, jossa mukana juuri niitä nimiä, joita ei tähän formaattiin ole saatu (Mustajärvi, Putro, Uusivirta, Tervomaa). Taipuvatko tähänkin lopulta, vai onko tuo jonkinlainen näyttö, että ”lällislää Vain Elämää”. Vai tempaiseeko Nelonen nämä sittenkin mukaansa.
Tuo Suomi soi on tai oli itselleni melkoinen floppi. Kerran katsoin kokonaan ja esitysten taso vähintäin heikko, jopa Patelta, jolta odotin paljon. Nyt tämä Vain Elämää setti vaikuttaa jopa surkealta nimeämättä heistä yhtäkään erikseen.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Tuo Suomi soi on tai oli itselleni melkoinen floppi. Kerran katsoin kokonaan ja esitysten taso vähintäin heikko, jopa Patelta, jolta odotin paljon.

Joo tästä samaa mieltä kyllä. Tuli jakson verran ihasteltua lähinnä Kämäräisen kitarointia. Muu jäi kyllä taustalle, vaikka noita kyseisiä nimiäkin arvostan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Janna Hurmerinta.

Kävi viime kaudella vierailemassa Yonan kanssa lavalla Anna Puun kera ja äitinsäkin on jo ohjelman vanha konkari, salettiin on nyt mukana kun hyvä ystävänsä Anna Puukin kerran on.
Köhöm ja kröhöm kuukauden takaa hei, tietäjät tietää.
 

Schadowan

Jäsen
Janna on omaa musiikkiaan parempi artisti - parit cover vedot kuullut häneltä, ja hyvin vetää.
Robin on kyllä vaikeassa paikassa. Ehdottomasti akward tason meno tullut hänen urastaan. Osaa toki hänkin muiden biisejä tulkita, mutta on niin kädenlämpöstä kyllä kaikin puolin.
Virvellä oli hädin tuskin annettavaa edes pariin jaksoon edellisellä kaudellaan - pelottavaa, että hän tulee uudestaan. Edellinen pitkäsoitto vuodelta 2014. Ehkä käsittämättömin valinta ohjelman tähän astisessa historiassa.
Ellinoora pääsee nyt onneksi toista kertaa mukaan, edellisellä kerralla tuli paha mieli hänen puolestaan, kun nippu introvertteja siinä mukana. Karmea duuni pitää yllä keskustelua.
Anna Puu on ihan perus Nelosen jyrä, sopii ohjelmaan kuin ohjelmaan. Ei herätä fiiliksiä puolesta tai vastaan.

Hätä-Miikka ihan lungi tyyppi.

Rokkarit ihan kiva lisä.

Sanoisin, että musiikin puolesta odotukset joku 7,5/10
Keskustelut ja yleinen viihdyttävyys pitäisi nousta sinne 9/10.

Eli merkittävä upgrade vrt edelliset kaudet.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Kas, Jouni ”Periaatteen mies” on myynyt itsensä, jihaa!
Eipä silti, kerrankin voi kuulla Hynysen laulavan ihan hyviäkin biisejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös