Vain elämää – viihdeohjelma

  • 385 117
  • 2 205

Schadowan

Jäsen
On kyllä niin väsynyt kausi jotenkin, ettei tällainen vähään tyytyvä fanikaan oikein jaksa innostua. Porukalla ei mitään kemiaa, ja eilenkin Tuuren päivänä parhaat biisit uupui isolla prosentilla ja ne harvat helmet vedettiin ihan vihkoon.

Joo kemiahommat on vaikeita ja näissä "castingin" pitäisi ymmärtää vähän paremmin, ettei laita liikaa introverttikamaa samaan poppooseen. Näitä on nähty nimittäin ennenkin (muistatteko vielä hankalan 9. kauden, jossa Eveliina, Pepe Willberg, Pyhimys, Tuure, Anne Mattila, Ellinoora ja Lauri Ylönen).

Tässä nyt ihan heitän tv lähetysten pohjalta havaintoja.

Introverttiuden puoleen kääntyvät:
Pyhimys
hieman vaikeasti lähestyttävä hahmo, enemmän kommentoi.
Anssi Kela tuijottelee, ei oikein pääse mukaan keskusteluihin, sosiaaliset tilanteet vähän vaikeita.
Jukka Poika tuijottelee myös enimmäkseen ja kommentoi.
Tuure Kilpeläinen Syvällinen tyyppi, ei mikään suupaltti.

Neutraalit:
Arttu Wiskari
aika neutraali kaveri.
Suvi Teräsniska Ihan neutraali hyvä myös.
Chisu, lempeä tyyppi - plussan puolelle jäädään sosiaalisten taitojen kanssa.

Ekstroverttiosasto:
Abreu,
kunnon turbo ja isossa vastuussa siitä, että keskustelut rullaa eteenpäin - välillä ihan hengästyttää katsoa Anna menoa.

Ei miehet jurottaa vähän siellä taustalla? Jos nyt vertaan vaikka 4. kautta, missä oli Antti Tuisku, Pave Maijanen, Sanni, Maija Vilkkumaa, Vicky Rosti, VilleGalle ja Anssi Kela. Tuolla kaudella esim. Anssin rooli oli jotenkin luontaisempi, koska ympärillä on sitä turbo-osastoa ja myös Pave Maijasen kaltaista vähän maltillisempaa tyyppiä ns. siltana Anssin ja turbo-osaston välillä.

Musiikkiesitykset ovat toki sitten oma lukunsa ja etukäteen jo hierottu, mutta kyllähän se yleismeno vaikuttaa myös esityksiin. Ja toki, varmaan tälläkin poppoolla ollut ihan hyvä meno keskenään (ainakin paljon sitä menoa ovat artistit itse hehkuttaneet sosiaalisessa mediassa), mutta viihdearvoltaan (ja myös musiikin puolesta) tämä kausi ollut erittäin HMV.
 

Johnnie

Jäsen
Hyvä hoksautus palstaveljeltä @Schadowan . Viime kausi oli mielestäni kokonaisuudessaan yksi parhaista ellei paras, ja nyt kun sanoit, niin siinä porukassahan kuitenkin puolet oli tällaisia sähköjänis-tyyppisiä henkilöitä: Jannika, Ressu, Koriseva ja Nordin. Toki se kausi oli muutenkin enemmän kuin osiensa summa, kun siellä oli Stig hönöilemässä ja keventämässä tunnelmaa sekä Ylppö ihastumassa Mariskaan. Stigin ja Ylpön välinen kemia oli myös ihan hauskaa katsottavaa. Oli se kattaus kyllä pelkkien nimienkin puolesta huomattavasti mielenkiintoisempi, kun pöydän ääressä oli vähän muitakin tyyppejä kuin pelkkää Suomipopin hittilistoilla soitettavaa osastoa.

Jos tuonne Jaakko Tepon joskus saisi pöydän ääreen iskemään tarinaa, niin silloin olisi porukan laulutaidot ihan toissijainen asia. Muutenkin nämä pitkän linjan artistit jotenkin unohdettu kokonaan viime vuosina, onko Pepe ollut viimeisin? Kyllä tuonne Jaakko Tepon lisäksi joku Kake Randelin joutaisi istuskelemaan.

Räppäreistä joku Paperi T olisi kova sana ja rokkareista jos saisi mukaan vaikka Ville Valon. Ainakin Valoa kyllä varmaan kysyttykin jo.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, kyllä se kaipaa sellaisen Reino Nordin, Ressu, Samu Haber, Ville Galle -tyylisen ns. supliikkisen läpyskämiehen tai ihan hyvin naisen kuten Arja Koriseva, että pöydän ääressä juttu luistaa.

Jos kaikki pöydän ympärillä ovat neutraaleja muiden kuuntelijoita eikä kukaan ota oikein sellaista keskustelunvetäjän roolia tai edes että pitää sellaista kivaa tarinanjuurta yllä, menee homma hiljaiseksi ja vaikuttaa paljon koko kauden tunnelmaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos tuonne Jaakko Tepon joskus saisi pöydän ääreen iskemään tarinaa, niin silloin olisi porukan laulutaidot ihan toissijainen asia. Muutenkin nämä pitkän linjan artistit jotenkin unohdettu kokonaan viime vuosina, onko Pepe ollut viimeisin? Kyllä tuonne Jaakko Tepon lisäksi joku Kake Randelin joutaisi istuskelemaan.

Eipä olisi Jaskasta enää Satulinnaan lähtijäksi. Liikkuminen on todella vaivalloista ja vasen puoli enemmän tai vähemmän romuna 1990-luvun puolivälissä iskeneen aivoinfarktin jäljiltä (esim. kitaransoitto ei enää onnistu). Mies ei ole enää laulanutkaan julkisesti juuri missään tuon em. halvaantumisen jälkeen.

Randelinin puolestaan näkisin itsekin mieluusti ko. ohjelmassa - hittejä piisaa vaikka useammallekin omalle päivälle, ja äijä saisi varmasti väännettyä mukavia diskoiskelmä-versioita muidenkin artistien tuotannosta, taikka sitten biisistä riippuen jotain Kuin joutsenlaulu -tyylistä herkkää slovaria.


 
Viimeksi muokattu:

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yksi tällainen esitys piristäisi kummasti väsynyttä kautta. Ellinooran kohdalla mietin että nyt ratsastetaan lasten siivellä, mutta daami ilotulitti biisin täysin omiin nimiin. Tekee kunniaa Pepelle, junnuille ja itse biisille. Tuo lopun revittely on kyllä huikeaa.

Esitys siis 2018 kaudelta.
Ihan viime jaksossahan Anssi Kelalta lähti kyllä ihan yhtä komeaa revittelyä, lapsikuoro puuttu kyllä joo. Ei siinä, tuo Ellinoorankin esitys on kyllä oikein hyvä, ja mielellään näkisin Ellinooran ohjelmassa uudestaankin.

Schadowanilta kyllä hyvää benfurmanointia noista persoonallisuuksista, noistahan oli Tuure ja Pyhimys aikanaan tuossa samassa yleisfiilikseltään erittäin jäiseksi jääneessä kaudessa Ellinooran kanssa, ja vaikka silloin aattelin että siellä oli just Ellinoora ja Tuure enemmän semmosia meininginluojia, niin onhan toi Tuure osoittautunut esitysten ulkopuolella aika jäyhäksi jököttäjäksi. Sitten kun tommosia on monta, niinku Anssi Kela ja Suvi Teräsniska tosiaankin, ja muuten vaan vähän vaikeita tyyppejä niinku Pyhimys, niin hankalaksi menee. Abreulla oli viime jaksossa jo niin levottomia ja huonosti ajoitettuja möläytyksiä että onkohan silläkin mennyt tuolla kuppi nurin että mitä mun saatana pitää tehdä että saan näihin jotain eloa, rikon ton vitun prompterin nyt eka ja huomenna vedän itteni alasti ja alan lesboilemaan Chisun kanssa tuolla makkarakastikekattilassa, HERÄTKÄÄ SAATANA!!!

Pitäisi tehdä erikseen jäyhien ihmisten all stars -kausi, ja sitten sähköjänisten all stars -kausi.

Jäyhien kausi:
Pepe Willberg
Eveliina
Anssi Kela
Nipa Neumann
Nikke Ankara
Suvi Teräsniska
Jenni Vartiainen
+ Olli Lindholm ja Pave Maijanen nykykunnossaan

Sähköjänikset:
Abreu
Jari Sillanpää + kuusi muovikassillista täynnä piriä
Samu Haber + kuusi muovikassillista täynnä kokkelia
VilleGalle
Irina
Arja Koriseva
Mikko Kuustonen

Ois siinä eroa pöydissä, jäyhät kattelis ruokalautasiaan ja välillä ehkä joku Nipa Neumann ois niin pönttö että sanoisi jotain typerää, johon muut ehkä hermostuneesti naurahtaisivat, paitsi Pepe Willberg joka vaan tuijottaisi naama norsunvitulla kohti. Olli ja Pave olisi varmaan nykykunnossaankin pöydän suupaltit. Esitysten jälkeen taputettaisiin hiljaa, joku sanoisi ehkä että tosi hyvä, hienosti laulettu, aplodit bändille, huh ku oli hyvä. Joo. Tota... niin tota peruna tässä lautasella, katellaans sitä sitten.. tulispa taas joku insertti kohta ja miksei tää jo lopu.

Sähköjänisten pöydässä taas ei saatana hiljaista hetkeä tulisi, vähintään 6 ihmistä huutaisi ja raivonauraisi koko ajan toistensa päälle, lautaset lentelisi ja pöytäkin kaadettais jossain vaiheessa. Joku kun menee laulamaan niin sinne menee 4 muutakin samaan aikaan laulamaan ja loput vetää ittensä alasti, pomppii pöydällä ja ikkunoista läpi ja sytyttää talon tuleen. Kukaan ei missään vaiheessa huomaisi ees että niistä puuttuu yksi.
 

Stigu

Jäsen
Oma toivelistani ensi kauden artisteista olisi seuraava:

1. Matin ja Tepon Teppo
- koska molemmat tästä huippuduosta eivät voi ohjelmaan tulla yhtäaikaa, niin pakko valita Teppo. Teppo on rautainen musiikin ammattilainen sinivalkoisella äänellä. Jos Matin ja Tepon kaikki hittialbumit asetettaisiin päiväntasaajalle peräkkäin, siinä riittäisi neekereillä ihmettelemistä. Tepon "omana" päivänä hän voisi pyytää broidinsa yllättäen vierailevaksi artistiksi, mikä varmasti räjäyttäisi koko potin. Oma toiveeni on vielä että esiintyisivät samoissa asuissa kuin nämä Abreun kaksi feattaritypyä.

2. vaihtoehto 2a) Cheek, mutta ainoastaan jos vaihtoehto 3 (M.A Numminen) on mukana. Muussa tapauksessa vaihtoehto 2b) Kari Peitsamo
- uskomaton tulkitsija ja jumalainen ääni yhdistettynä tuhansiin, mitä erilaisimpiin hittibiiseihin, joihin Peitsamo on hakenut vaikutteita mm. jazzista, bluesista, itämaisesta musiikista, mambosta, salsasta ja klassisesta musiikista. Olisi kiva kuulla, minkälaisen tyyllisuunnan Kolmen Soinnnun Kari valitsisi, kun tulkitsisi muiden biiisejä.

3. M.A Numminen
- Pitkän linjan ammattilainen, jonka erikoisosaamista on pilata muiden biisejä. Siksi olisikin erittäin hienoa, kun hän pilaisi ja sabotoisi jonkun turhantärkeän artistin -esim Cheekin- biisejä. Mä niin haluasin kuulla kun M.A vetää falsetissa timantit on ikuisii . Aaah. Oohh.

4. Darude
-en tiedä kumpaa odottaisin enemmän: Darudea esittämässä muiden biisejä instrumentaalikappaleina, vai muita artisteja esittämässä Daruden biisejä. Esim. Cheek viheltämässä Sandstormia olisi kyllä hieno kokemus.

5. Sini Sabotage
Sini Sabotage on koko kuuntelevalle Suomelle tuttu seuraavista hittibiiseistään :Levikset repee. Olisi hienoa kuulla esim. Tepon versio tästä maailmanmaineeseen ponnahtaneesta biisistä. Mutta vielä hienompaa olisi kuulla Vain Elämää-artistien turinoita siitä, miten kävivät läpi Sinin mittavaa tuotantoa ja miksi päätyivät johonkin tiettyyn biisiin. Sini nimittäin on julkaissut ainoastaan yhden albumin.

6. Andy McCoy
Pitäisi ainakin huolen, ettei pöytäkeskustelut tai iltaohjelmat olisi tylsiä. M.A Numminen voisi vetää Antin päivänä falsetissa esim. Don't You ever leave me-biisin, minkä aikana Andy saisi nuuhkia pöydältä vapaamuotoisesti kokkelia. Lisäksi haluaisin nähdä Antin esim. Daruden päivänä, jolloin päiväohjelmassa olisi pystypainia.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Katsoin jakson, mutta en kyennyt muuhun kuin karjumaan naama punaisena loputonta vitutustani keuhkoistani ulos heti kun huomasin että Chisulla oli vaaleat suorat hiukset, ja suomalaisten kulttuuria oli häpeilemättä raiskattu ja pöllitty! Eloveena-tyttö kierisi haudassaan, jos se olisi oikea henkilö joka on kuollut ja haudattu arkkuhautauksella eikä kulkemalla ensin krematorion kautta.
On kumma, jos et tällä kertaa pöyristy romanikulttuurin puolesta :D
 
Viimeksi muokattu:

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Chisun parasta biisiä ei sitten esitetty tällä(kään) kertaa, kun yksinäisen keijun tarina loisti poissaolollaan. En tosin tiedä, että olisiko tuosta porukasta kukaan sillä pystynyt säväyttämään.
 

Stigu

Jäsen
Chisun parasta biisiä ei sitten esitetty tällä(kään) kertaa, kun yksinäisen keijun tarina loisti poissaolollaan. En tosin tiedä, että olisiko tuosta porukasta kukaan sillä pystynyt säväyttämään.
No jos ei Arttu Wiskari pysty selättämään biiisiä, niin ei kukaan. Mä ihailen Artussa kahta asiaa: 1) sitä miten hän pystyy keskiarvoistamaan biisin kuin biisin ja 2) sitä miten hän pystyy kuuntelemaan muiden biisejä ja jorinoita siten, että alahuuli törröttää ylähuulta kauempana ja katse on jossain miljoonan valovuoden päässä.

Karaokekolmikosta Jukkapoika oli tällä kertaa paras, jos nyt tuota superlatiivia voi poikien kohdalla käyttää. Artun ja Pyhimyksen kohdalla on vaikea päättää kumpi on paskempi. Artin biisit nukuttaa enemmän, Pyhimyksen biisit taas herätäää enemmän ahdistusta. Nyt jotenkin tuntui, että myös Tuure on tunkemassa tuohon kolnikkoon kilpailemaan Suomen karaokekuninkaan tittelistä. Äijistä ainoana puhtaat paperit sai Anssi Avokela.

Anna Abreu veti kyllä hienon tulkinnan, samoin Teräsniska. Ja olin muuten unohtanut, miten hienoja biisejä Chisu on tehnyt.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karaokekolmikosta Jukkapoika oli tällä kertaa paras, jos nyt tuota superlatiivia voi poikien kohdalla käyttää. Artun ja Pyhimyksen kohdalla on vaikea päättää kumpi on paskempi. Artin biisit nukuttaa enemmän, Pyhimyksen biisit taas herätäää enemmän ahdistusta. Nyt jotenkin tuntui, että myös Tuure on tunkemassa tuohon kolnikkoon kilpailemaan Suomen karaokekuninkaan tittelistä. Äijistä ainoana puhtaat paperit sai Anssi Avokela.

Anna Abreu veti kyllä hienon tulkinnan, samoin Teräsniska. Ja olin muuten unohtanut, miten hienoja biisejä Chisu on tehnyt.
Suvi Teräsniskan versiohan oli aivan hirveä. Kun latteuden kuningatar ottaa lavalle mukaan lauluyhtye Rajattoman, ei lopputulos voi olla mitään muuta kuin äkillinen tarve vaihtaa kanavaa. Suvin fan club tietty tykkää.

Jukkapoika illan paras, oli todella vahvasti laulettu. Myös Abreulle ja Artulle positiivinen merkintä.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New Jersey Devils
On kumma, jos et tällä kertaa pöyristy romanikulttuurin puolesta :D
Tai muumien puolesta.

Tiesittekö muuten, että jos Tuure Kilpeläisen silmät avautuvat täysin kappaleen loppuun mennessä, talvi jatkuu vielä kuusi viikkoa?
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Vaikka en tykkää lainkaan Anssi Kelan soundista, niin mielestäni on ollut tämän kauden paras artisti. Tehnyt omannäköisiä versioita ja persoonana hauska ja sympaattinen. Ei sillä, ei tule jatkossakaan olemaan Anssin musa minun soittolistoilla.

Kaikki muut artistit ovat olleet kokonaisuutena aika pettymyksiä. Suurin yksittäinen pettymys ehdottomasti Chisu, jolta odotin erittäin paljon.

Tänään Jukka Pojalla oli hyvä biisi ja veto.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Katsoin jakson, mutta vajosin katatooniseen tilaan heti kun se alkoi koska aivoni eivät suostuneet enää rekisteröimään yhtään enempää rasismia ja kulttuurin omimista Chisulta. Havahduin vasta ihan lopussa, kun lavalla oli Abreu, ilmeisesti jonkinlaiseen vaahtokarkkiansaan tippunut Chisu ja Pyhimys. Pyhimys lauloi mummolan vaasista, Chisu kiroili ja lähti lavalta helvettiin ja bändi nauroi vedet silmissä. Hieno esitys!

Oli kyllä jotenkin njääh jakso. Kela oli taas paras, vaikka nyt oli jotenkin päälleliimattua laulu. Naiset silti itki silmät päästään, en ihan tajunnu miks. Jukkapoika oli plokannut parhaan biisin eli Sama nainen, ja osoitti uskomatonta riimitaitoaan samanlainen-poika riimiparillaan, se sopi lauluun kuin nenä polveen eli ei lainkaan. Abreu oli ihan OK, muut oli mitä oli. Teräsniska oli taas jotenkin helvetin.. en ees tiiä millä sanalla sitä kuvailisi, niistä ihme serkkuhommistaan kun siinä höpötti taas sillee oudon maalaismaisesti.. tökkii vain jokin hänessä itseäni, mutta en osaa kuvailla mikä. Tuure laulo jotain tuoretta taidepaskaa taidepaskamaisella otteella, en tykänny, Arttu monotonisoi jonkun biisin ja yritti jotain surkutella mutta ei se onnistunu oikein siinä surkuttelussakaan. Pyhimys, en muista esityksestään mitään, paitsi siitä lopun töpeksinnästä mikä kyllä olikin sitten todella hauska pläjäys.

Chisu kyllä vaikuttaa ihan fiksulta ja hauskalta ja erittäin taitavalta naiselta edelleen, vähän kun vääntäisi taidehörhömittariaan alemmalle tasolle niin hyvää voisi tulla maailmanvalloituksestaankin. Tai mistä minä mitään tiedän, vaikka just överitaiteellisuus olisikin se millä jäisi maailmankansalaisten mieleen. Onnea yritykseen!
 

Schadowan

Jäsen
Olin kirjoittamassa jo loppuarvosanoja artisteille, mutta Pyhimyksen päivä olikin vielä edessä. Katsotaan se vielä.

Mutta mitäs helvettiä, sen lisäksi vielä 4 jaksoa tulossa? 26.11 Yllätysbiisit, 3.12 Pelastakaa lapset ja vielä KAKSI JOULUJAKSOA 10.12 ja 17.12.

Voi helvetti!
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Jukkapoika illan paras, oli todella vahvasti laulettu. Myös Abreulle ja Artulle positiivinen merkintä.

Häh? Jukkapoika on vedellyt koko kauden sieltä mistä aita on matalin, eikä ole onnistunut tuomaan yhteenkään biisiin oikein mitään. Ei tähänkään, joskaan tällä kertaa ei sentään pilannut biisiä, kuten pari muuta kertaa.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Jonkun verran valtavirtaradiota kuuntelevana olen kuullut ainoastaan Abreun Antonio -kappaletta soitetun tämän vuoden VE-sadosta. Aika kuivaa tuntuu olevan silläkin saralla.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Huono kausi. Ehkäpä jopa huonoin?

Moni ei ilmeisesti lämpeä Jukka Pojalle, mutta minusta hän on jopa kauden voittaja. Ei ole tullut tekemään mitään kaupallista höttöä, eikä häpeä omaa juttuaan yhtään. Ehkä parempi olisi ollut, jos olisi ottanut sähkökitaran kouraan, kutsunut Apulannan paikalle ja unohtanut mitä genreä hän edustaa ohjelmassa.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jonkun verran valtavirtaradiota kuuntelevana olen kuullut ainoastaan Abreun Antonio -kappaletta soitetun tämän vuoden VE-sadosta. Aika kuivaa tuntuu olevan silläkin saralla.

Abreulta tuo ja Levoton tyttö ovat jossain määrin kaupallisesti menestyneitä. Samoin Wiskarin ”Kankaanpään tori”, mutta tuokaan ei varsinaisesti ole jatkuvaan radiosoittoon sopiva ralli.

Puhtaasti Spotifyn kuuntelukertoja katsomalla voisi kauden onnistujajärjestyksen rankata näin:

Abreu
Wiskari
Suvi
Jukka
Pyhimys
Chisu
Kela
Tuure

Kilpeläisellä ja Kelalla on vain yksi biisi joka ylittänyt 300 000 striimauksen määrän. Molemmilla se on Wiskarin päivältä ja itse asiassa molemmat tuolloin versioivat Artun uusimpia hittejä, mutta kovin vaisuin tavoin.

Kokonaisuudessaan jos kaudella on tässä kohtaa vain kaksi yli miljoona striimausta kerännyttä biisiä (Antonio ja Kankaanpään tori) niin voidaan puhua melkoisesta sukelluksesta koko formaatin osalta. Tuohon päälle kun lisätään porukan heikohko kemia ja täten keskustelujen tylsyys, on käsissämme auttamatta heikoin kausi ikinä.

En mitenkään jaksa uskoa, että Pyhimyksen päivänäkään ihmeitä enää kehitellään. Lisäksi nuo joulujaksot yms. ovat jo aiemminkin tuntuneet kunnon pakkopullalle ja musiikillisesti täysin kertakäyttökamalle. Koko formaatin saisi nyt ainakin kolmeksi vuodeksi laittaa ihan suosiolla tauolle.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koko formaatin saisi nyt ainakin kolmeksi vuodeksi laittaa ihan suosiolla tauolle.

Formaatti tauolle tai sitten ottakoot tuonne artisteja jotka eivät sielä vielä ole olleet. Tuntuu hölmöltä että samat artistit pyörii useampana kautena vetämässä (!!samoja!!) biisejä. Jos taas ongelmana on se, että ei löydy muita artisteja / muita kappaleita joita vetää --> formaatti tauolle. Samoin kyllä omasta mielestä myös biisien sovelluksissa alkaa näkymään turnausväsymys ja samojen kaavojen toisto ja tuokin kaipaisi vähän uutta kipinää.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Vielä täytyy kaiholla muistella sitä, kun Toni Wirtanen veti Vesa-Matti Loirin päivässä sen Brontosauruksen yön. Että onkohan siinä kuinka paljon saanut vääntää, että moinen suht tuntematon kappale menee läpi. Samaa rohkeutta toivoisi enemmän tähän ohjelmaan. Muistuu mieleen kyllä sekin, kun ihan ensimmäisen tuotantokauden aloittaessa tv-kriitikko totesi, että onkohan tästä nyt sarjaksi ja eikö yksi jakso riittäisi. :)
 

Stigu

Jäsen
Ei muuten tarvitse ihmetellä, miksi Nelonen tuota ohjelmaformaattia jatkaa, vaikka se olisi pitänyt lopettaa jo aikoja sitten. Täälläkin yksimielisesti teilataan sarja, mutta silti katsomme - minä mukaanlukien- tuota paskaa, vaikka se herättää ainakin itsessäni pelkästään ahdistusta, myötähäpeää, vihaa, virtsankarkailua ja uneliaisuutta.

Syy, miksi sarjaa katsotaan on ns. Persereiän Lumous-ilmiö. Jos joku ei tiedä mistä on kysymys, niin: Kun olet saunassa ja joku saunaporukasta astuu lauteilta lattialle ja kumartuu esim. ottamaan lattialla olevasta sangosta vaikkapa pesuvettä, niin usein hän tekee sen perse katsojaan päin. Tällöin kyykistyjän laajeneva peräreikä näkyy hetken verran inhottavasti lauteillaolijalle ja vaikka kuinka ajattelee että en kyllä perkele katso niin aina sitä huomaa lopulta katsovansa lumoutuneena tuota persereikää, joka on aina yhtä etova ikään, sukupuoleen ja ihonväriin katsomatta.

Tämä Persereiän Lumous-ilmiö on aiheuttanut ainakin itselleni aika paljon surua elämässä. Olin esim. IFK:n suhteen persereiän lumossa viimeiset 30 vuotta, mutta pääsin siitä lopulta irti pari vuotta sitten (aikoinaanhan tuo jengi aiheutti pelkästään positiivisia fiboja).

Veikkaan, että Nelonenkin luottaa tähän Lumo-ilmiöön ja saamme taas kausilla 2022-2027 lumoutua toinen toistaan huikeampien artistien esityksistä. Jos joitain artisteja pitäisi veikata, niin ohjelmassa tullaan näkemään mm. Arttu Wiskari, Nikke Ankara, Nipa Neumann, Samuli Edelman, Anne Mattila, Pyhimys, Cheek, Arto Soravalta, Markku Aro, Jaakko Teppo, Virve Rosti, Kai Hyttinen, Robin ja monta muuta tasavallan huippuartistia.

Ja toi Bronttosaurus oli muuten yksi formaatin hienoimpia vetoja!
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New Jersey Devils
Oma ehdotukseni olisi, että seuraava kausi olisi all starsien all stars -kausi, jossa vedettäisiin pelkästään jo aiemmin vedettyjä biisejä. Osallistujat voisivat olla vaikka Sanni, Juha Tapio, Toni Wirtanen, Sanni, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Sanni, Elastinen, Cheek ja sitten naisista vaikka vielä Sanni. Sannin päivänä voidaan tehdä poikkeus ja laulaa pelkästään uusia biisejä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei muuten tarvitse ihmetellä, miksi Nelonen tuota ohjelmaformaattia jatkaa, vaikka se olisi pitänyt lopettaa jo aikoja sitten. Täälläkin yksimielisesti teilataan sarja, mutta silti katsomme - minä mukaanlukien- tuota paskaa, vaikka se herättää ainakin itsessäni pelkästään ahdistusta, myötähäpeää, vihaa, virtsankarkailua ja uneliaisuutta.

Syy, miksi sarjaa katsotaan on ns. Persereiän Lumous-ilmiö. Jos joku ei tiedä mistä on kysymys, niin: Kun olet saunassa ja joku saunaporukasta astuu lauteilta lattialle ja kumartuu esim. ottamaan lattialla olevasta sangosta vaikkapa pesuvettä, niin usein hän tekee sen perse katsojaan päin. Tällöin kyykistyjän laajeneva peräreikä näkyy hetken verran inhottavasti lauteillaolijalle ja vaikka kuinka ajattelee että en kyllä perkele katso niin aina sitä huomaa lopulta katsovansa lumoutuneena tuota persereikää, joka on aina yhtä etova ikään, sukupuoleen ja ihonväriin katsomatta.

Tämä Persereiän Lumous-ilmiö on aiheuttanut ainakin itselleni aika paljon surua elämässä. Olin esim. IFK:n suhteen persereiän lumossa viimeiset 30 vuotta, mutta pääsin siitä lopulta irti pari vuotta sitten (aikoinaanhan tuo jengi aiheutti pelkästään positiivisia fiboja).

Veikkaan, että Nelonenkin luottaa tähän Lumo-ilmiöön ja saamme taas kausilla 2022-2027 lumoutua toinen toistaan huikeampien artistien esityksistä. Jos joitain artisteja pitäisi veikata, niin ohjelmassa tullaan näkemään mm. Arttu Wiskari, Nikke Ankara, Nipa Neumann, Samuli Edelman, Anne Mattila, Pyhimys, Cheek, Arto Soravalta, Markku Aro, Jaakko Teppo, Virve Rosti, Kai Hyttinen, Robin ja monta muuta tasavallan huippuartistia.

Ja toi Bronttosaurus oli muuten yksi formaatin hienoimpia vetoja!
Tarkoititko Arto Sotavaltaa? Hän esiintyy nykyään jossain muualla, koska kuoli jo vuonna 1990.

Brontosaurus oli tosiaan hyvä veto. Minulle oudommista biiseistä yksi yllätys ja varsin onnistunut esitys on ollut Ylpön tulkinta Ressun päivänä eli Pilvenpiirtäjä nukkuu.
 
Oma ehdotukseni olisi, että seuraava kausi olisi all starsien all stars -kausi, jossa vedettäisiin pelkästään jo aiemmin vedettyjä biisejä. Osallistujat voisivat olla vaikka Sanni, Juha Tapio, Toni Wirtanen, Sanni, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Sanni, Elastinen, Cheek ja sitten naisista vaikka vielä Sanni. Sannin päivänä voidaan tehdä poikkeus ja laulaa pelkästään uusia biisejä.
Tämä olisi huikea menestys. Väli-inserteissä fiilisteltäisiin edellisten Vain Elämää -kausien klippejä aiemmin vedetyistä biiseistä ja esitettyjen versioiden synnystä. Toni Wirtanen esittäisi oman tulkintansa Juha Tapion Koneeseen kadonnut -tulkinnasta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut
Kyllä tää homma nyt alkaa olemaan nähty ja taitaa nelonenkin olla samaa mieltä. En oo kuullut että kukaan tuttuni enää olis katsonut tätä muuta kuin satunnaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös