Onkos siihen jotain vastausta, miksi kebab- hampurilainen on Hesellä ainoastaan kampanja- tuote?
Epäilen liittyvän ketjun turkulaisuuteen, eikä asiaa voi täten järjellä selittää. Omasta mielestäni Hesburgerin parhaita burgeita.
Onkos siihen jotain vastausta, miksi kebab- hampurilainen on Hesellä ainoastaan kampanja- tuote?
Yhdessä vaiheessahan kebabhamppari kuului jo Hesen vakkarivalikoimaan. Liekö sitten ei myynyt tarpeeksi joten palautettiin kampanjatuotteeksi.Onkos siihen jotain vastausta, miksi kebab- hampurilainen on Hesellä ainoastaan kampanja- tuote?
Kyll maar olen samaa mieltä. Tänään söin ja jotain oli muuttunut. Ei ollut kovin maukas vaan lähinnä tulinen ja tylsä.Oli ennen. Sisältö ja maku muuttuneet. En tiedä mitä muuttivat mutta ei ole enää sama tuote.
Olin 17-14 vuotta sitten Munkkiniemen Hesburgerissa töissä, ja siellä myytiin vielä tuolloin Clubia koska alueella oli aivan valtava kysyntä tuolle hampurilaiselle. Käsittääkseni muista Hesburgereista sitä ei saanut vakiona. Kun sen myynti loppui (käsittääkseni joskus vuonna 2012), kävijämäärät laskivat kuulemma huomattavasti. Enkä ihmettele, Club oli omana aikanani jatkuvasti myydyimpien purilaisten joukossa, ja olihan se pirun hyvä.Carrolsin Club-burger ja Carolina ovat valitettavan harvoin kampanjatuotteina Hesburgerilla. Vielä 10v sitten olivat kerran vuoteen, mutta ilmeisesti turhamaisuuttaan eivät voi myydä kilpailijan parempia tuotteita.
Hesburgerin Club ei ollut sama kuin Carrolsin alkuperäinen. Melkein samaa paskaa kuin hesen omat, majoneesikin oli varmaan hesen.Carrolsin Club-burger ja Carolina ovat valitettavan harvoin kampanjatuotteina Hesburgerilla. Vielä 10v sitten olivat kerran vuoteen, mutta ilmeisesti turhamaisuuttaan eivät voi myydä kilpailijan parempia tuotteita.
En anna Keskolle ikinä anteeksi Carrolsin ostamista (sopii liiketoimintaan) ja myymistä (ei sovi ydinliiketoimintaan) enkä Hesburgeille kilpailijan kannibalisoimista.
Oi jos jostain löytyisi gastronomi, konossööri ja mesenaatti, joka ostaisi Carrolsit pois tuolta paskalaitokselta ja palauttausi ne kunniaan! Lapsuuteni kultaisesta ketjukolmikosta Snacky, Carrols ja Rolls on enään yksi jäljellä.
No vot! Niin näyttää, että Snacky löytyy Espoosta. Pitääpä tehdä pyhiinvaellusmatka joku päivä. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!Onhan Snacky ja Rolls hengissä.
Nykyinen Snacky vaan taitaa olla kolmas eri Snacky.Onhan Snacky ja Rolls hengissä.
Hyvä huomio. Jos reseptiikka on sama, eikä paskottu myöskään suoritusta, pn mahdollisuuksia. Pitää testaa, vastaako muistikuvia.Nykyinen Snacky vaan taitaa olla kolmas eri Snacky.
Kolmas tuleminen ja onhan siinä omistajia tainnut olla useampiakin matkan varrella, mutta brändi on kuitenkin sama ja kuten kuulu, niin Poliisissa on munaa. Ihan siitä ensimmäisestä versiosta ei ole omakohtaista kokemusta, että siihen en osaa verrata, mutta useampaan kertaan tuolla tuli nyt kesällä käytyä Espoon Cruisingeissa ja mielestäni edelleen kelpo paikka.Nykyinen Snacky vaan taitaa olla kolmas eri Snacky.
Onko tuossa paikka kysyä vaimolta tai tyttöystävältä: ''koska sinulla on viimeeksi ollut poliisin muna suussa?''Kolmas tuleminen ja onhan siinä omistajia tainnut olla useampiakin matkan varrella, mutta brändi on kuitenkin sama ja kuten kuulu, niin Poliisissa on munaa. Ihan siitä ensimmäisestä versiosta ei ole omakohtaista kokemusta, että siihen en osaa verrata, mutta useampaan kertaan tuolla tuli nyt kesällä käytyä Espoon Cruisingeissa ja mielestäni edelleen kelpo paikka.
Kerros ihmeessä, millainen Nduja oli.Hyvä huomio. Jos reseptiikka on sama, eikä paskottu myöskään suoritusta, pn mahdollisuuksia. Pitää testaa, vastaako muistikuvia.
Etätyöpäivän myöhäiseksi lounaaksi ostelin Kotipizzan Ndujan. Vaikka Kotipizzasta pidän, tää epäilyyttää. Ans kahtoo.
Ihan ok. Not Napolitaen, mutta en odottanutkaan. Hyvän makuinen. Ulkonäkö oli vain rujohko. Ndujan ulkonäöstä tuli mieleen Pizza Hutin brutaalijauheliha eikä pestokaan parantanut ulkonäköä.Kerros ihmeessä, millainen Nduja oli.
Itse vetelin kyseisen lätyn viime perjantaina ja ihan tykkäsin kyllä. Yllättävän tulinen, yleensä tämmöiset ketjujen "tuliset" annokset on lähinnä mausteisia, mutta tuossa oli ihan sopivasti jytyä ainakin omaan makuuni. Melko raskas, mutta toki sen saattaa arvata jo aineksia katsellessa. Kaiken kaikkiaan antaisin sellaisen peruslaadukkaan 8+, ei mitään tajuntaa räjäyttävää parasta ikinä, mutta voisin syödä ihan hyvin toistekin.Kerros ihmeessä, millainen Nduja oli.
Majoneesi oli Carrolsin, tuli Carrolsin pusseissa ja reseptikin oli sama kuin Carrolsilla. Ainoa ero oli kokoamisjärjestyksessä: Carrolsilla maustettiin kanteen ja välileipään, Hesellä pohjasta ylöspäin. Toisin sanoen, kun hampurilainen on pöydällä,Hesburgerin Club ei ollut sama kuin Carrolsin alkuperäinen. Melkein samaa paskaa kuin hesen omat, majoneesikin oli varmaan hesen.
Ihan kaikkia bursapaikkoja en ole kiertänyt, mutta Social on erinomainen. Lahdessa varsinkin selvä ykkönen.Alakoululaisen kanssa kaupunkilomapäivä Lahdessa ja lounaaksi Social Burger Jointissa Chicken Bites ja ranskalaiset. Hinta-laatusuhteen osalta aivan mieletön setti vs. ketjuliikkeet nugetteineen.
Itselle maistuu sekä nämä pikaruokaloiden ateriat, että paremman luokan burger-ravintolat. Ja luonnollisesti se paremman luokan burger ja ranskikset ovat kevyesti paljon parempia kuin pikaruokaloissa.Social Burgerjoint on kyllä erinomaisen hyvä hampurilaisravintola. Vie Naughty Brgria jos nyt ei 6-0, niin ainakin 4-2.
Isoista ketjuista jos Mäkkäristä tai Hesestä saa sen perus kerros-, BigMac- tai Whopper-aterian kympillä, niin Burgerjointissa syöt 17 eurolla aivan järkyttävän paljon laadukkaamman hampurilaisen ja kunnon perunat heidän itsetekemällään ketsupilla maustettuna. Tähän sitten vielä toki juoma päälle.
Hesen mega- tai jättipekoniateria ja BK:n Bacon King-ateria maksaa 13+ euroa - niillä surkeilla "ranskalaisilla" höystettynä. Mäkkärissä ei 13 euroa taida maksaa kun jotkut kausiburgerit.
Olen minäkin tuolla käynyt jo vuosia sitten, kun duunipaikka melkein vieressä on. Mielestäni taso ei ole laskenut. Muualla toki taso voi olla noussut uusien kilpailijoiden myötä. Kerran tosin sain kypsän ja kuivahkon pihvin.Kävin aikanaan Sörnäisissä siinä alkuperäisessä puljussa, ja eipä siitä laadusta tai konseptista taida olla juuri mitään jäljellä.
Pitikin tarkentaa, että noita muita ravintoloita kuin alkuperäistä meinasin. Enpä edes tiennyt, että Sörkasta se vielä löytyy. Pitää käydä kokeilemassa.Olen minäkin tuolla käynyt jo vuosia sitten, kun duunipaikka melkein vieressä on. Mielestäni taso ei ole laskenut. Muualla toki taso voi olla noussut uusien kilpailijoiden myötä. Kerran tosin sain kypsän ja kuivahkon pihvin.
Ylläolevaan keskusteluun hinnoista, niin onhan socialissa lounasburgeri+ranut 12,x euroa klo 16 asti.
Mäkkäriin vertailu ei ole hedelmällistä. Molemmille on paikkansa.