Uuden hallituksen uudet kujeet

  • 1 099 906
  • 2 463

Ducks44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Erittäin seikkaperäinen ulostulo Ilveksen hallitukselta. Tuon enempää ei tilanteesta voi varmastikaan tuoda julkisuuteen.

Herra MS:n työ/bisneshistoriasta varmaankin löytyy mielenkiintoisia kytköksiä, jotka olivat vajaa pari kuukautta sitten esillä lehdistössä, jollain muulla kuin urheiluosastolla. Ihmettelen, että täälläkään ei kukaan reagoinut asiaan.

Monien Liigaseurojen omistajaportaissa on useita kansallisissa ja kansainvälisissä liiketoimissa menestyneitä oikeita liikemiehiä. Kannattaisi varmaan lehdistönkin kysellä siltä suunnalta, mitkä ovat heidän näkemyksensä asioista. Ilves kuitenkin on ollut taloustilanteensakin takia totalitäärisessä tiedonantovelvollisuudessa liigahallitusta kohtaan jo pitkän aikaa. Näillä muiden Liigaseurojen omistajilla on varmasti selkeä näkemys ostajan motivaatioista. On vain hetken kysymys kuka sen kertoo julkisuuteen...

Uskon ja toivon, että tämän episodin jälkeen Vinnie tekee palveluksen koko seuralle; unohtaa omat lainansa seuralle ja myy osakkeensa reaaliarvon mukaisesti. Vain näillä toimilla uusi omistaja löytyy seuralle nopeasti.

BTW. Yksikään DD ei kestä kymmentä kuukautta, jonka MS oli halunnut asioiden selvittämiseksi. Kyseessä on kuitenkin pieni yritys liikevaihdoltaan. Microsoftin DD Nokian kanssa kesti 2kk, ja nämä yritykset ovat kymmenien miljardien monialapuoteja.
 

jiitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi itse asiassa aika herkullinen tilanne jos MS ottaisikin nyt Bluesin ohjakset käsiinsä.

Antaisi omalla tavallansa vastauksia tiettyihin mieliä kalvaviin kysymyksiin.

Täytyy sanoa, että Espoossa asuvana ilvesfanina tuo olisikin todella kutkuttava tilanne. Siinä vaiheessa kaikki hyvä, mikä ilveksessä on tänä vuonna ollut, siirtyisi suoraan Espooseen (hieman kärjistäen). Siis oikeasti melkein rupeaa olemaan sellanen fiilis, että pitäisiköhän vaan suosiolla vaihtaa seuraa. Olisi ainakin melko paljon helpompi käydä matsejakin katsomassa, nykyään kun tuppaa melkein keskiarvo jäämään siihen yhteen matsiin kaudessa.

Mutta siis nyt hallitus selittelee, että lopullisten kauppojen viivästyminen aina vaan olisi syy. Siis herra jestas, olisivathan he nyt voineet antaa ainakin varoituksen etukäteen, että nyt on kuukausi aikaa lyödä nimet paperiin tai jotain, jos se tuosta olisi ollut kiinni.

Kaiken tämän pimittämisen, suhmuroinnin ja säälittävien selitysten jälkeen on 100 % selvää, että ainoa syy kauppojen perumiselle on hallituksen sisäpiiriläisten oma etu. Se, onko kyse työpaikkojen säilyttämisestä, vanhojen laittomuuksien peittelystä, vai jostain muusta, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Ainoa, millä on, on se, että hallitus kusee fanien ja joukkueen muroihin.

Ja niin karulta kuin se itsestäkin näin melkein 30-vuotisen taipaleen jälkeen tuntuu sanoa, multa loppu kiinnostus ipaan. Se VOI muuttua, jos kaikki nykyiset päättävissä elimissä olevat saadaan raivattua lopullisesti ja varmasti pois ilveksestä, mutta sitä ennen ei tule mieleenkään enää edes seurata ipan tarinaa.

...noh okei, vähän seuraan toivoen, että häviäisivät kaikki pelit ja yleisö katoaisi ja seura menisi konkkaan, jotta uusi alku voitaisiin saada...no mut. Hyvästi ipa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli sitten vaikka provosoitumisen tulos niin pakko sopimuksen purkuun johtaneen päätöksen taustoja oli Ilveksen toimesta avata. Debatti jatkuu tämänkin jälkeen ja sotkuja on edelleen selvitettävänä, mutta tämä ulostulo antaa edes jonkinlaiset mahdollisuudet päästä pattitilanteesta eteenpäin.

Miksi? Miksi seuran kannalta on tärkeää avata päätöksen taustoja?

Koko episodi on hoidettu sen verran huonosti, että tässä kohtaa olisi kannattanut antaa lyhyt tiedote, jossa muutamilla lausella olisi perusteltu sopimuksen kaatuminen ja annettu tulevaisuuskatsaus positiivisessa hengessä.

Nyt mieleen tulee katkera seura, mut kun toi alotti...

Sjöblom episodi on hoidettu amatöörimäisesti, selittely ei sitä muuta.
 

Wladislaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässä vaiheessa vaatimattoman mielipiteeni voi muotoilla kahdella sanalla: aivan sama.

Onneksi on jalkapallo-Ilves jota voi kannattaa ilman, että tulee paha mieli.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
No joo, 2 vko sivutöinä voi olla pikkuisen alakanttiin, mutta ei 4,5 Me vaihtavan puljun DD:ssä toisaalta luulisi kuitenkaan hirveitä aikoja kuluvan.

No eipä sitä tiedä millaisia kytköksiä siellä on ollut ja onko niistä yritetty päästä eroon? Ei pidä koskaan aliarvioida saavutettujen etujen pois ottamisen tuomaa tuskaa ja muutosvastarintaa...

Mutta joo, oli kyllä aika veikeä tiedote. Ensin luulin että se olisi jonkun ylläpitäjän erikoinen mutta voi pojat sentäs....
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Erittäin seikkaperäinen ulostulo Ilveksen hallitukselta. Tuon enempää ei tilanteesta voi varmastikaan tuoda julkisuuteen.

No ei todellakaan pidä paikkaansa. Ottamatta kantaa sen paremmin MS:n kuin Ilveksen nykyjohdon tekemisiin, ulostulo jäi kaikkein oleellisimmalta osuudeltaan vaille minkäänlaista vastausta. Kyse on ns. Ilveksen sisäpiirin väitetyistä hyödyistä Ilveksen ja/tai VM:n kustannuksella. Eihän näitä nyt - herra paratkoon - henkilökohtaisesti Ilvekseltä kupata jos kupataan vaan sellaisen yrityksen kautta johon sisäpiiriläinen voi vaikuttaa (esim. omistaa itse ainakin osan, sukulainen omistaa ainakin osan jne). Tyypillinen tapa on myydä erilaisia palveluita Ilvekselle hintaan joka ei ole ostajan kannalta paras mahdollinen.
 

jiitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ehkä monelta on mennyt koko asian ydin ohi. On kyse mistä tahansa liiketoiminnasta, niin ne jotka omistavat yritystä saavat myydä tai olla mymättä kenelle tahtovat.

Ottaa hiukan pannuun täälläkin olevat kymmenet perin naivistiset kommentit "en mää ainakaan mee halliin" ja muut vastaavat.

Sinulta on mennyt ohi se, että asiakkaalla on myös oikeus olla ostamatta.

Vaikka haluatkin ajatella kannattavasi vain joukkuetta, sillä pirun hallituksella ja omistajalla on aika iso merkitys siihen joukkueeseen. Siinä vaiheessa, kun he tyrivät joukkueen lopullisesti konkurssiin, sinäkin sen saatat huomata.

Fakta on se, että mitä nopeammin ilves ajetaan nyt alas, sitä nopeammin voi oikea nousu alkaa. Satunnaisista hyvistä hetkistä huolimatta, nykyjohdolla ja omistajalla ipa taivaltaa suossa ikuisesti. Siitä heillä on vankkaa näyttöä neljällä liigajumbon paikalla tämän vuosituhannen puolella, joista kolme viimeisen neljän vuoden aikana.

Sinulla on toki täysi oikeus jatkaa peleissä käymistä, mutta älä tuomitse muita, jos heitä ei enää kiinnosta katsella tuota suurta jumbomenestystä sekuntiakaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Itse jäin miettimään tuossa tiedotteessa sitä Sjöblomin mainoskampanjaan liittynyttä kohtaa..

oliko muka oikeasti niin, että käytännössä kaikki yhteistyökumppanit ja vanhemmat Ilves-perheeseen kuuluvat henkilöt pahoittivat mielensä noista loppukesän mainoksista, kuten tiedote antaa ymmärtää??

Mielestäni kuulostaa oudolta ja kivikautiselta, Ilveksestä ei ole pitkiin aikoihin puhuttu niin paljon, kuin noiden mainosten aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
jiitu:
Olenko ymmärtänyt jotain väärin? Eikös Jatkoaika.com:in keskustelupalstalla saa sanoa oman mielipiteensä? Toki palstan sääntöjen puitteissa.

Vai onko tässä Ilves vs Sjöblom vs kannattajat vs sponsorit vs.... tilanne se, että vain Sjöblomin puolesta ja nykyjohtoa vastaan saa kirjoittaa?

Silloinhan elämme herran jestas Neuvostoliitossa vm 1955 tai Pohjois-Korassa tai...
 

jiitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
jiitu:
Olenko ymmärtänyt jotain väärin? Eikös Jatkoaika.com:in keskustelupalstalla saa sanoa oman mielipiteensä? Toki palstan sääntöjen puitteissa.

Vai onko tässä Ilves vs Sjöblom vs kannattajat vs sponsorit vs.... tilanne se, että vain Sjöblomin puolesta ja nykyjohtoa vastaan saa kirjoittaa?

Silloinhan elämme herran jestas Neuvostoliitossa vm 1955 tai Pohjois-Korassa tai...

Voisitko lainata sen kohdan viestissäni, jossa kiellän sinua kertomasta mielipidettäsi?
 

jiitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mutta nyt myönnän kyllä, että aiemmin luin vain lainauksia tuosta tiedotteesta ja vasta nyt pääsin palstalla siihen pisteeseen, että klikkaisn suoraan tiedotteeseen. Ja myönnän saman tien sen myös tuovan paljon uusia mietteitä itselle. Sanotaanko näin, että toivo heräsi uudelleen, että ehkä tämä nykyinen hallitus oikeasti haluaa vielä löytää jonkun uuden omistajan, joka oikeasti tulee kehittämään ipan toimintaa jatkossa.

Lisätään tähän vielä sen verran, että aika mielenkiintoinen tilanne itse asiassa. Toinen osapuoli nimittäin laukoo niin täyttä tuubaa, että oksat pois. Se, kumpi nyt oikeasti on rehellinen, jääköön vielä tulevaisuuden kerrottavaksi. Tuntuu vaan vähintäänkin erikoiselta, että jos tilanne on hallituksen tiedotteen mukainen, että MS siitä tietoisena niin agressiivisesti hyökkää hallitusta vastaan.

Toisaalta hallituksen tiedotteessa oli niin itsevarmasti listattu asioita, joista heillä sanojensa mukaan on asiakirjatodisteitakin, että vaikea uskoa heidän tuossa kohtaa kovin pahasti liioitelleenkaan.

Tulipas tästä taas mielenkiintoinen sotku kerta kaikkiaan.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
http://yle.fi/urheilu/luopuuko_manngard_ilves-omistajuudestaan/6918753

Kainulaisen mukaan on tulossa kovaa uutista eetteriin. Konkurssi?

Jotenkin tuntuu kyllä vähän pahalta Manngardinkin puolesta.

Kaveri on vetänyt Ilveksen mukana pöntöstä miljoonia taaloja ja kiitokset ovat olleet vähissä.

Nyt käytännössä kaksi vaihtoehtoa:

- ladata lisää rahaa Ilvekseen, entisten menetettyjen miljoonien lisäksi. Ilves-"perhe" ottaa kyllä varmasti rahat vastaan mukisematta, mutta puukkoa tulee satavarmasti edelleen.

- luopua omistuksestaan, jonka uskon käytännössä varmistavan sen, ettei Manngard koskaan saa latiakaan takaisin noista sijoittamistaan rahoista.

Itse en usko, että jollain Jyrki Lumpeella ja kumppaneilla on mitään kompetenssia pyörittää Ilvestä, enkä välttämättä usko ihan siihen heidän haluunsa laittaa sinne mitään miljoonia euroja.

Molokin kidaltahan tuo liiketoiminta vaikuttaa.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Montakohan nessupaketti meni tuota tiedotetta kirjoittaessa.

Totuus lienee jossain tuon tiedotteen ja Sjöblomin sanontojen välimaastossa.
Luultavasti. Uskon kuitenki tällä hetkellä enemmän Sjöblomin puheita, koska nykyinen hallitus voi sanoa IHAN mitä vaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Luultavasti. Uskon kuitenki tällä hetkellä enemmän Sjöblomin puheita, koska nykyinen hallitus voi sanoa IHAN mitä vaan.

Tästä tuli mieleen, että IS:n nettisivuilla tästä voi näemmä äänestää.

Tällä hetkellä tilanne on prosenteissa 57-43 Ilveksen (hallituksen) hyväksi. Ääniä annettu yhteensä rapiat 4300, joten ei mikään ihan pieni "gallup".
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ja Sjöblom: Aamulehti

Ihan tamperelaisen jääkiekkoilun puolesta toivoisi, että jostain löytyisi nopeasti taho joka ostaa Ilveksen tämän kukkotappelun keskeltä...
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Voisitko lainata sen kohdan viestissäni, jossa kiellän sinua kertomasta mielipidettäsi?

Enhän minä mielestäni kirjoittanut että olet kieltänyt mitään. Pointtini on, että kirjoitat " älä tuomitse muita...".Kyse on puhtaasti mielipiteistä, ei tuomitsemisesta. Sitä hommaa varten lienee esim oikeuslaitos( ja tähän sarkastinen hymiö..)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Ihan sama kuka on mitäkin tehnyt ja mitä kukakin on sanonut, mutta eihän tämä ole ammattimaista toimintaa viestinnän tasolta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka Manngardin ja kumppaneiden hirttäytymisessä seuran johtoon tuloksista huolimatta on paljon samaa kuin nähden kahden maiden johdossa maan tilasta huolimatta, eikö vertaus ole silti vähän yliampuva?

Tiedä häntä, itse kun kirjoitin vain mielipiteen julkaisun mahdollisuudesta, en Manngårdin & Co hirttäytymisestä seuran johtoon.....

Ja ko diktatuureissahan pyrittiin liki 100 %:sti eliminoimaan yksilön oikeus ja mahdollisuus oman mielipiteen julkitulemiseen. Ja Pohjois-Koreassa sama tahti jatkuu kuulemma.
 

timop

Jäsen
Suosikkijoukkue
jyp
Vähän on loppuromahduksen merkkejä ilmassa...

Vähän tuli radikaalipersujen meiningit mieleen tuota Ilveksen tiedotetta lukiessa. Ja vähän myös säälittää kavereiden puolesta jotka eivät ilmeisesti tajua että ovat ns ulalla ainakin ydinbisneksen (fanit) suhteen.

Toivottavasti jotain oikeasti tapahtuu mahdollisimman pian, tuskin tästä huonompaan enää päästään ellei hallitus päätä muodostaa gestapoa ja käydä polttamassa kaikkien kämpät jotka ei kausareitaan uusi...
 
Suosikkijoukkue
KooVee, Ilves
On se jännää, koska tämä hallitus vs. Sjöblom saavutta kliimaksin? Varmaan on, että Sjöblom lyö takaisin. STT:n pikatiedote tuskin jää viimeiseksi.

Mistä ihmeestä Ilves Hockey Oy löytää itselleen ostajan? Omaisuutta pitää olla kymmeniä miljoonia, jotta tuon pystyy omistamaan. Turskaa tulee 4-500 000€/ tilikausi, eikä toista päätä näkyvissä. Kyllä pitää Ilveksestä tykätä, jos tuohon lähtee. Kausikortti tulee halvemmaksi.

Jos tämä yritys olisi esimerkiksi konepaja, niin se olisi haettu konkurssiin jo ajat sitten.

Toivotaan, että taas saadaan joku setä pelastamaan Ilves.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös